Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην παιδευεστε αδικα. Διαβαστε στο "καλυψη δικτυου....", εχει προβλημα η wind σημερα που επηρρεαζει συνδρομητες σε ολη την χωρα και δεν σχετιζεται με το ραδιοδικτυο. Υπομονη.

ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ !!! ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Q ΚΑΙ ΤΗΣ WIND !! ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!!!

My Name Is George V.

Λειβαδιά, Τιθορέα, Ελάτεια, Δαύλια, Αράχωβα και πέριξ έχεις κάποιος εικόνα για το πως είναι το 4G δίκτυο της Wind και σε ποιά μπάντα παίζει;
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ !!! ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Q ΚΑΙ ΤΗΣ WIND !! ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!!!

Τι πρόβλημα υπάρχει δηλαδή? Εγώ δεν βλέπω 4G με τίποτα στο Jiayu S3 με την Wind πουθενά στην Θεσσαλονίκη, ενώ έχω κανονικά σε Voda και Cosmote. Που να ψάξω? Κάρτα καινούργια, είχε 4G τον Απρίλιο. 800άρα έχει το τηλέφωνο. Πήγα σε Wind κατάστημα και βάλαν την κάρτα μου σε Iphone 6, ούτε εκεί είχε, αλλά δεν δεχτήκαν να την αλλάξουνε, δεν είναι ακόμα λέει έτοιμο το δίκτυο, οπότε είναι φυσιολογικό να μην έχω σε κάποια σημεία 4G. Πως αλλιώς μπορώ να ελέγξω την κάρτα?

Τι πρόβλημα υπάρχει δηλαδή? Εγώ δεν βλέπω 4G με τίποτα στο Jiayu S3 με την Wind πουθενά στην Θεσσαλονίκη, ενώ έχω κανονικά σε Voda και Cosmote. Που να ψάξω? Κάρτα καινούργια, είχε 4G τον Απρίλιο. 800άρα έχει το τηλέφωνο. Πήγα σε Wind κατάστημα και βάλαν την κάρτα μου σε Iphone 6, ούτε εκεί είχε, αλλά δεν δεχτήκαν να την αλλάξουνε, δεν είναι ακόμα λέει έτοιμο το δίκτυο, οπότε είναι φυσιολογικό να μην έχω σε κάποια σημεία 4G. Πως αλλιώς μπορώ να ελέγξω την κάρτα?

Λοιπον πρεπει να βγηκε OFF η καρτα Q . Με πηραν τηλεφωνο απο τα κεντρικα,μου ειπαν να παω σε καταστημα για αλλαγη sim ΔΩΡΕΑΝ.

Επισης μου εδωσαν σαν αποζημιωση για την ταλαιπωρια 500 λεπτα προς ολους. 4G με την wind σημερα κανονικα σε ολη την ανατολικη θεσσαλονικη και κεντρο-δυτικα δεν πηγα.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ανατολικά είμαι κι εγώ αλλά δεν είδα κάποιο πρόβλημα... μυστήριο.

Το προβλημα ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ και επισης ΔΕΝ ειναι για ολα τα νουμερα!!!!! Συγκεκριμενα στο Q ειμαι ο μοναδικος που εχει προβλημα στην Ανατολικη θεσσαλονικη ( το εψαξε τεχνικος-λογικα χαλασε η καρτα μου για αγνωστο λογο).

Στη wind καρτα το μεσημερι στο κεντρο εχανα το σημα για 1 λεπτο και ερχοταν ξανα...πλεον μετα απο 4 τηλεφωνα που τους εκανα το κινητο πιανει και μεσα στο σπιτι...λογικα κατι κανουν ( ισως αναβαθμιση ;).

My Name Is George V.

Τελικα μου εκαναν αντικατασταση ΔΩΡΕΑΝ καρτα sim + 500 λεπτα προς ολους,συνολο 1000 λεπτα προς ολους για 30 ημερες..

Απο το τιποτα καλα ειναι,ευγε wind.

My Name Is George V.

Εγώ δεν έβγαλα άκρη με την τεχνική υποστήριξη, δυό φορές τους πήρα, ο ένας μου έλεγε ότι δεν είναι συμβατό το Jiayu S3 (το μυαλό του και μιά λίρα) και ο άλλος με έβγαλε έξω να κόβω βόλτες με το κινητό στον δρόμο, για να πιάσει καλύτερο σήμα. Ούτε με Sony Z2 είδα 4G, οπότε θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα κάρτας, θα πάω σε κατάστημα να βριστούμε face-to-face, πιό ωραία θα είναι έτσι...

τσεκάρουμε ότι έχουμε κάρτα που ξεκινάει με 89301010............

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εγώ δεν έβγαλα άκρη με την τεχνική υποστήριξη, δυό φορές τους πήρα, ο ένας μου έλεγε ότι δεν είναι συμβατό το Jiayu S3 (το μυαλό του και μιά λίρα) και ο άλλος με έβγαλε έξω να κόβω βόλτες με το κινητό στον δρόμο, για να πιάσει καλύτερο σήμα. Ούτε με Sony Z2 είδα 4G, οπότε θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα κάρτας, θα πάω σε κατάστημα να βριστούμε face-to-face, πιό ωραία θα είναι έτσι...

Το δικο μου ηταν αλλο θεμα...μου χαλασε η sim το σαββατο γιατι η wind+Q ειχαν τεχνικο προβλημα . Το 4G μου λειτουργει ΑΡΙΣΤΑ !!! Σχεδον σε ολη την πολη εχω 4G !!!

My Name Is George V.

Ότι οι άλλες θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια; :p

Αν ήθελαν θα είχαν ήδη βάλει εκτεταμένο 800αρι,αλλά το ζητούμενο είναι και οι ταχύτητες...

Όταν αρχίσει να μπουκώνει η Wind τα προσεχή χρόνια, με την αύξηση της χρήσης, τι θα κάνει; Ήδη οι ταχύτητές της είναι χαμηλές συγκριτικά με τον ανταγωνισμό

Μπράβο στην Wind, γιατί προσπαθεί Αλλά όχι ότι κάνει κάτι πρωτοποριακό με το να βάζει 800... αν είχε 1800αρι σαφώς και θα το έβαζε πρωτίστως, όπως και οι άλλες

Δεν είναι έτσι που τα λες... Για την Cosmote ήταν πανεύκολο να βάλει @1800 καθώς είχε έτοιμες τις κεραίες. Το μόνο που άλλαζε ήταν ο Σ.Β. Το ίδιο και η Vodafone. Τσιγγουνιά είναι, όχι πρωτοπορία να βάλει στο 1800. Και έτσι υποστήριξαν και το iPhone 5. Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια...

Το LTE δεν είναι ούτε 3G ούτε 2G. Με beam-forming κάνεις control την κάλυψη και τη χωρητικότητα. Επιπλέον με Carrier Aggregation μπορείς να συνδυάσεις πολλά καλά κανάλια για χωρητικότητα. Το επίπεδο διαμόρφωσης παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ποιότητα του καναλιού και το 800άρι δίνει πολύ μεγαλύτερη ποιότητα συνήθως. Το 2600 είναι πολύ καλό για control channel και μπορεί να απορροφήσει χαζή κίνηση (push notifications etc) και το 1800 δεν έχει καμία ιδιαιτερότητα. Ένα 800/2600 LTE είναι αρκετό.

Και όπου παρουσιάσει μπουκώματα το 800άρι ρίχνουν και 2600... Άσε που το 2600 θα μπει παντού, γιατί όπως είπα απορροφά κίνηση. Δεν είναι καλό ούτε για ταχύτητες ούτε για κάλυψη. Με CA όταν πας να κατεβάσεις αρχεία πάντα σε 800άρι πέφτεις. Δε το λέω εγώ αλλά ο αλγόριθμος. Και ναι, έχει 1800άρι η Wind αλλά προφανως ακολούθησαν Ευρωπαικό μοντέλο στο δίκτυο. Στην Ευρώπη ΣΠΑΝΙΑ βλέπεις 1800 LTE. Μόνο σαν δευτερεύουσα και αν.

PS: μεγαλύτερη πιθανότητα έχει να μπουκώσει το backbone network παρά το ραδιοδίκτυο στο LTE. Αν πέσει η ποιότητα του ραδιοδικτύου στο LTE πανεύκολα αναβαθμίζεται. Ενώ το backbone θέλει καλή δουλειά από την αρχή. Μη λέτε ιστορίες που δεν υφίστανται... Όλες οι εταιρείες έχουν φάσμα και με ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ για τις ανάγκες της Ελλάδας.

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλο μηνα σε ολους.εχθες περιπου στις 11.30 το βραδυ περνουσα απο συνταγμα και τυχαια κοιταξα το κιν. μου και βλεπω 4g+!λεω δεν κανω ενα speedtest να δω τι γινεται...λοιπον...81.38 download και 29.91 upload.μπραβο στη wind!

Καλο μηνα σε ολους.εχθες περιπου στις 11.30 το βραδυ περνουσα απο συνταγμα και τυχαια κοιταξα το κιν. μου και βλεπω 4g+!λεω δεν κανω ενα speedtest να δω τι γινεται...λοιπον...81.38 download και 29.91 upload.μπραβο στη wind!

Καλά τα πάει απλά πρέπει να επιταχύνει την ανάπτυξη του δικτύου στην επαρχία και να καλύψει την Εθνική Οδός από Αλεξανδρούπολη έως Καλαμάτα . Έχει πολύ δουλειά για να ολοκληρώσει το έργο σωστά και να καλύψει περιοχές που δεν έχει ακόμα καν 3G όπως η Θάσο . Είμαι πολύ ικανοποιημένος που τουλάχιστον έχουν καταλάβει ότι πρέπει να ανταγωνιστούν τις άλλες εταιρείες χωρίς να ανεβάσουν τις τιμές.