Jump to content

myphone POLL: Οι εντυπώσεις σας από το iOS 7


DJDB
 Κοινοποίηση

Αναβαθμίσατε σε iOS 7.0 και αν ναι, πως το βρήκατε;  

756 members have voted

  1. 1. Αναβαθμίσατε σε iOS 7.0 και αν ναι, πως το βρήκατε;

    • Ναι, εξαιρετικό
      234
    • Ναι, μέτριο
      171
    • Ναι, κακό
      66
    • Όχι δεν αναβάθμισα, θα το κάνω αργότερα
      50
    • Όχι δεν θα αναβαθμίσω
      18
    • Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ
      217


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 210
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

o elric428 πιο πανω τα περιγραφει πολυ σωστα και ετσι ειναι ακριβως πως μπορει να ειναι υπεροχο κατι με τοσα προβληματα ? ηταν κατι που δεν ειχε η aplle και τωρα εχει λαγκαρισμα σχεδον στα παντα και καθυστεριση . μπορει και ειμαι σιγουρος οτι ειναι φτιαγμενο για πιο ισχυρα μηχανηματα οπως το iphone 5, 5s, 5 c το ipad 4 αλλα ολα τα υπολοιπα υποφερουν δεν γνωριζω αν μπορει να διορθωθει κατι μεσω μελλοντικων updates και μακαρι .εγω που εχω το ipad mini ας πουμε ειναι σχεδον αδυνατο να μη δω καθυστεριση παντου που πριν δεν ειχε ! και η μπαταρια τελειωνει οντως πιο γρηγορα και το προβλημα με τη φωτεινοτητα δε λυθηκε με το μινι και ισως να φταιει και αυτο για την καταναλωση γιατι τωρα δυσκολευεται ακομα περισσοτερο να κρατησει σταθερη φωτεινοτητα στο ιδιο περιβαλλον αλλαζει αναλογα με την εφαρμογη που ανοιγεις και ειναι τρελλο!. οκ ειναι πιο μοντερνο αυτο καλο ειναι ισως και λιγο πιο ευχρηστο αλλα ειναι αυτο αρκετο ? για μενα η αρχικη εικονα ειναι οτι η apple απεκτησε την ασθενεια του αντροιντ και ειναι κατι που δεν ειχε και ειναι πολυ μειον ειχε καταφερει σχεδον να μηδενισει το λαγκαρισμα και τωρα για τις παλαιοτερες τουλαχιστον συσκευες ειναι προβλημα ! ευχομαι να προσθεσει και αλλα στοιχεια ευκολιας και ευχρηστιας οπως περισσοτερες επιλογες sharing και καποια στιγμη την επιλογη ποιου προγραμματος να χρησιμοποιεις για να ανοιξεις κατι οπως στο αντροιντ.
Goodbye Nexus --Welcome Iphone
Link to comment
Share on other sites

Έπειτα απο μια μέρα σε 4αρι (της γυναίκας , εγω εχω Νοτε2) έχω να πω οτι ειναι παρα πολυ ομορφο και με κέρδισε.

Το μονο θέμα που έχω , και ειναι ο λόγος που δεν εχω επιστραψει σε iphone ειναι το μεγεθος της οθόνης. Μου έχουν βγει τα ματια!

Ενταξει θα μου πει καποιος ειναι γουστα και προτιμισεις , ειναι και αν το συνηθισεις θα προσθεσω. Καλως η κακως μεχρι να ανεβει πανω ,γυρω στις 5" δυσκολα θα αλλαξω. Ακομα ειμαι διατεθημενος αν κανει gsm κλησεις το ipad mini 2 (απιθανο) να το παρω σαν τηλεφωνο!

Αυτην την αισθηση εχω οτι το ios7 θελει μεγαλυτερο μεγεθος να δειξει ποσο ωραιο αισθητικα και λειτουργικα ειναι.

Παρόλαυτα ειχα καιρο να χαρω ετσι παιζοντας και ψαχνοντας ενα λειτουργικο.

 

Εύγε Apple !

-Απο εναν android user

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω έγινε εξαιρετική δουλειά από την Apple. Συμπληρώθηκαν κάποιες ελλείψεις. Παραμένει γρήγορο και smooth στο 5 μετά από clean install. Όμορφο σχεδια. Πιο ζωντανό γενικά. Σε κάνει να περιμένεις και το ios8.
Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,

 

Μήπως στα ερωτήματα πρέπει να έχει ακόμα μια επιλογή μεταξύ του "εξαιρετικού" και του "μέτριου";

 

Ευχαριστώ

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Link to comment
Share on other sites

Εξαιρετικο δεν θα το ελεγα, αλλα ουτε μετριο. Απο καλο, ως πολυ καλο το βρισκω.

Λιγο η ασπριλα πληκτρολογιου και backround με ενοχλει, ειδικα σε χαμηλο φωτισμο αλλα θα το συνηθησω, οχι ομως οτι θα μ΄αρεσει κιολας...

Link to comment
Share on other sites

Το UI της camera είναι λίγο ''σκοτεινό'' όπως και το αντίστοιχο εικονίδιο......

:p:p:p

OnePlus 5T 8GB/128GB

OnePlus Referral Program

https://oneplus.net/gr/invite#EZDO6NX9933GQN9

Link to comment
Share on other sites

Φοβερο λειτουργικο! Επιτελους γρηγορη προσβαση σε κουμπια οπως wifi στην home screen αν κ θαθελα δυνατοτητες για προσθαφαιρεση αναλογα με το τι θελει ο καθε χρηστης. Σε 5αρι ειναι πολυ ομορφο αλλα με ενα θεμα που πολλοι στο φορουρ ανεφεραν ηδη...ΜΠΑΤΑΡΙΑ κατρακυλαει σφαιρα!

Σκεφτομαι "μηπως" και διορθωθει με clean set as a new...:worry: Ηδωμεν...

Ελπιζω σε ενα νεο update για βελτιωση της...:!:

Don't give up! :!:
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω. Προτιμώ την έκδοση 4.3 του Android. Αυτή η 7 με το λευκό skin μου κάνει κάπως!
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...
Link to comment
Share on other sites

Στο 5άρι τρέχει τέλεια και η μπαταρία μου φαίνεται τουλάχιστον ίδια, αν όχι βελτιωμένη.

Σε παλιότερα μηχανήματα, λογικό να υπάρχουν μικρολαγκάκια, που πιστεύω να βελτιωθούν σταδιακά. Πάντως και το Ipad mini, μετά απο setup as new, τρέχει αξιοπρεπέστατα, κατά τη γνώμη μου και όσο το έχω δοκιμάσει.

 

Από αισθητικής άποψης, κάποια εικονίδια τα λάτρεψα (ημερολόγιο, mail app , κιόσκι) ενώ κάποια δεν με ξετρέλαναν (ρυθμίσεις, σαφάρι).

Επίσης, κάποια εφέ μου άρεσαν , κάποια όχι και τόσο (προτιμούσα τα παλιά).

 

Γενικά, οι βελτιώσεις είναι ευπρόσδεκτες, το λειτουργικό έχει ένα πιο μοντέρνο αέρα, το νέο NC είναι πολύ καλύτερο και χρήσιμο, ειδικά η ενότητα "Σήμερα".

Προοδεύουμε, προοδεύουμε..:lol:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Ο νέος σχεδιασμός είναι αλήθεια ότι ξενίζει όταν τόσα χρόνια δούλευες ένα τελείως διαφορετικό GUI... Αυτό που διάβασα με το lag δεν το πιστεύω γιατί θεωρώ πως μπήκε στο σχεδιασμό lag για την μετάβαση από μενού σε μενού για να γίνει πιο smooth! Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, νομίζω πως πήρα νέο τηλέφωνο! Δυστυχώς, αν και κάποιοι developers είχαν είχαν εγκαίρως της beta versions, η οπτική αναβάθμιση των εφαρμογών τους δεν έγινε και δεν νομίζω να γίνει... και αυτό ξεχωρίζει τους developers που προσπαθούν για το καλύτερο από εκείνους που έψαχναν το εύκολο κέρδος από την πώληση ενός app...
Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone
Link to comment
Share on other sites

εκανα back up στην 7.0. για να κανω clean install κανω restore apo itunes και μετα από το κινητο παταω set up as new iphone?

μπορώ εφοσον εχω κανει αυτό να περασω το back up που εκανα πριν το restore? αυτο εννοειτε clean install?

 

αν κανω restore και επιλεξω μετα να μην πατησω set up as new iphone και πατησω restore from a previous back up, θα ειναι clean install αυτο;

Link to comment
Share on other sites

Έγραψα την εμπειρία μου και στο άλλο thread ως προς το ios7 σε iphone 4. (υπερβολικά πολλά lags, αίσθηση χαλασμένου τηλεφώνου στα χέρια μου, αν δεν κατάφερνα το downgrade θα το πουλούσα ειλικρινά).

 

Συμφωνώ με κάποιο παληκάρι πιο πάνω που λέει ''πώς μπορεί να είναι υπέροχο αν έχει τόσα προβλήματα''. Επαναλαμβάνω ότι αναφέρομαι σε iphone 4 αν και όλοι αναφέρουν ότι έγινε πιο αργό το Iphone/ipad τους εκτός από κάποιους με 5άρια (και αυτοί πολύ λίγοι). Όταν όλοι μα όλοι, ξέρουν ότι το βασικό χαρακτηριστικό του ιος ήταν ότι δεν κολλούσε πουθενά και αυτό πλέον δεν υπάρχει, νομίζω υπάρχει πρόβλημα πλέον. Επίσης δε νομίζω ότι θα βελτιωθούν ποτέ πλέον τα lags όσα update και να βγουν. ΜΑΚΑΡΙ να διαψευστώ.

 

Σχεδιαστικώς πάντως βρήκα πολύ άβολο - χαζό το γεγονός ότι μέσα στους φακέλλους, δέχεται μέχρι 9 εικονίδια - εφαρμογές και μετά κάνεις swipe και μέσα στον ίδιο φάκελο για να βρεις μία εφαρμογή). Στο ιος6, ο Jobs (αν θυμάμαι καλά) είχε πει ''ότι θέλουμε το χρήστη να κάνει όσο λιγότερες κινήσεις''. Επίσης η πολύ λεπτή γραμματοσειρά, κυρίως για την οθόνη στα 4-4s γίνεται πολύ άβολη πλέον, πράγμα που δείχνει ότι το έφτιαξαν για τα 5άρια. Γνώμη μου βεβαίως - βεβαίως.

 

υγ. Δεν είναι Jobs το ios7. Και επίσης δεν μπορώ σε καμμία περίπτωση να πιστέψω ότι δεν είχαν μυριστεί ότι το ios7 θα έκανε τα 4άρια πολύ πιο αργά. Τολμώ να πω ότι επί Jobs θα είχε απολυθεί κοσμάκης.

Link to comment
Share on other sites

σε iphone 5 καλή εμπειρία χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα κανένα κώλυμα ακόμα μέσω οτα .... άλλα έχω να πω ως android user χάσατε η iphone user την χλιδή του άμεσου χωρίς lag.... άπλα βλέπετε ότι με το ένα σκαλοπάτι παραπάνω στην εμφάνιση άπλα τ προβλήματα τ βρίσκεται μπροστά σας .... από τ αδύναμο h/w
Link to comment
Share on other sites

Φοβερο λειτουργικο! Επιτελους γρηγορη προσβαση σε κουμπια οπως wifi στην home screen αν κ θαθελα δυνατοτητες για προσθαφαιρεση αναλογα με το τι θελει ο καθε χρηστης. Σε 5αρι ειναι πολυ ομορφο αλλα με ενα θεμα που πολλοι στο φορουρ ανεφεραν ηδη...ΜΠΑΤΑΡΙΑ κατρακυλαει σφαιρα!

Σκεφτομαι "μηπως" και διορθωθει με clean set as a new...:worry: Ηδωμεν...

Ελπιζω σε ενα νεο update για βελτιωση της...:!:

 

Η μπαταρια στο δικο μου iphone 5 το οποιο οταν εβαζα το 7 του εκανα και την πρωτη φορτιση καθως ηταν αλλαγη απο βλαβη, εβγαλε 24 ωρες με 6 ωρες χρηση

Link to comment
Share on other sites

Μα πόσο δύσκολο είναι βρε παιδιά να καταλάβετε τι ακριβώς έγινε?? Τον jobs τον ενδιέφερε η καινοτομία και η δόξα, οχι το χρήμα αυτο καθε αυτο. Ολες οι μετα jobs κινησεις ειναι καθαρά για το κέρδος. Υπήρχε περίπτωση ο jobs να καταργουσε το iphone 5?? Οχι, το γνωρίζετε ολοι. Τα κολλήματα που υπάρχουν( και θα υπάρχουν) σε παλιότερες συσκευες θεωρείτε οτι είναι τυχαία??? Οχι, απροβλημάτιστες θα ναι μονο οι καινούριες συσκευες πια, για να σε αναγκάζουν στην μετάβαση, ειναι απλό.
Link to comment
Share on other sites

Σε ipad mini βλέπω ένα σημαντικό μείον την τάση για αχνές γραμματοσειρές και σύμβολα (πχ στο σαφάρι) που κάνουν κουραστική τη χρήση, ενώ είχα συνηθήσει σε πιό έντονα σύμβολα και γράμματα.

Στα σύν ότι οι εφαρμογές που είναι για iphone και τρέχουν στο ipad στο γνωστό πλαίσιο κεντραρισμένο, τώρα φαίνονται πολύ καλύτερα ποιοτικά ενώ πριν ήταν εμφανές το blur από τη μεγένθυνση των γραφικών. Το κακό είναι όμως ότι γενικά πολλές εφαρμογές σκάνε και μέχρι να αναβαθμίσουν όλοι αυτοί τις εφαρμογές τους ουσιαστικά θα είμαι χωρίς ipad καθώς οι μισές τουλάχιστον από τις περίπου 30 που έχω κρεμάνε ανάλογα με τη χρήση.

 

Πας > SETTINGS > GENERAL > ACCESSIBILITY > BOLD TEXT > ON (θα σου ζητησει RESTART)

 

Μεγαλη διαφορα, γενικως....δεν στραβωνεσαι!!!!!

Ωραια η Thin γραμματοσειρα, αλλα ΟΚ, η Bold ποιο ξεκουραστη στην αναγνωση

Ελπιζω να βοηθησα...:ninja::ninja::ninja:

Link to comment
Share on other sites

από όσο διάβασα από δω από εκεί δλδ περισσότερες γνώμες είναι τα εξής

 

1. στο iphone 5 / ipad3 τρεχει νεράκι με μερικό bugs που θα τα διορθώσουν σύντομα λογικά

2. σε λα τα αλλά έχει lag ειδικά iphone 4 σχεδόν όλοι λεν ότι κολλάει όσο δεν πάει...........

 

στο 4s που εχω είναι μέτρια τα πράγματα πάντως lag μεν έχει αλλά δεν είναι τραγικό είναι σαν να χρησιμοποιώ μια καλή midrange android συσκευή (δεν κολλάει αλλά δεν έχει και την σπιρτάδα του παλιού ios)

Link to comment
Share on other sites

από όσο διάβασα από δω από εκεί δλδ περισσότερες γνώμες είναι τα εξής

 

1. στο iphone 5 / ipad3 τρεχει νεράκι με μερικό bugs που θα τα διορθώσουν σύντομα λογικά

2. σε λα τα αλλά έχει lag ειδικά iphone 4 σχεδόν όλοι λεν ότι κολλάει όσο δεν πάει...........

 

στο 4s που εχω είναι μέτρια τα πράγματα πάντως lag μεν έχει αλλά δεν είναι τραγικό είναι σαν να χρησιμοποιώ μια καλή midrange android συσκευή (δεν κολλάει αλλά δεν έχει και την σπιρτάδα του παλιού ios)

Ειδικά για το Ipad3 διαβάζω αρκετά παράπονα.

Θεωρώ ότι το νέο λειτουργικό μπορεί να δουλευτεί ακόμη περισσότερο σε ότι αφορά τα iPads.

Πιστεύω ότι οι επόμενες εκδόσεις θα λύσουν τα όποια μικρολάγκς υπάρχουν.

Βέβαια, το 4άρι είναι εντελώς οριακά. Ξεκίνησε με Ios4, τι παραπάνω να περιμένει κανείς??

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Μα πόσο δύσκολο είναι βρε παιδιά να καταλάβετε τι ακριβώς έγινε?? Τον jobs τον ενδιέφερε η καινοτομία και η δόξα, οχι το χρήμα αυτο καθε αυτο. Ολες οι μετα jobs κινησεις ειναι καθαρά για το κέρδος. Υπήρχε περίπτωση ο jobs να καταργουσε το iphone 5?? Οχι, το γνωρίζετε ολοι. Τα κολλήματα που υπάρχουν( και θα υπάρχουν) σε παλιότερες συσκευες θεωρείτε οτι είναι τυχαία??? Οχι, απροβλημάτιστες θα ναι μονο οι καινούριες συσκευες πια, για να σε αναγκάζουν στην μετάβαση, ειναι απλό.

 

ξεχνας οτι ειναι νεο OS, και στο iphone 5 υπαρχουν καποια μικρα προβληματα.Δεν εχω το 4 οποτε δεν μπορω να ξερω.Αλλα αυτο που λες δεν εχει βαση.Μια εταιρεια σαν την apple μονο το χρημα την ενδιαφερει και ο jobs ειχε τον τροπο του.

Link to comment
Share on other sites

ξεχνας οτι ειναι νεο OS, και στο iphone 5 υπαρχουν καποια μικρα προβληματα.Δεν εχω το 4 οποτε δεν μπορω να ξερω.Αλλα αυτο που λες δεν εχει βαση.Μια εταιρεια σαν την apple μονο το χρημα την ενδιαφερει και ο jobs ειχε τον τροπο του.

 

Αυτό λέω κι εγω, οτι ο jobs ειχε τον τρόπο του, οχι ο αντικαταστάτης του που κάνει απολυτα χοντροκομένες κινήσεις. Μπορεί να είμαι λάθος οπως μπορεί να είσαι κι εσύ. Αποψη μου πάντως ειναι οτι τα κολλήματα στις παλιές συσκευες θα παραμείνουν, οχι επειδη δε μπορουν να τα διορθώσουν αλλά επειδή δεν θα θελήσουν...εαν αφησουν προβλήματα σε 4 ,4s που θα πάει μετα ο χρήστης???iphone 5 δεν υπάρχει αρα τι μένει?

Link to comment
Share on other sites

μια χαρα ανανεωση , ειδικα στο ipad 2 που εχει κατι ωραια κινητα φοντα... χαρηκα!!! στο iphone 4 ουτε κινητα φοντα, ουτε ακινητα με φοντα με κινουμενα τα εικονακια αναλωγα με το που γερνεις το κινητο, επίσης σε ο καιρος γιατι δεν ειναι στην μπαρα ειδοποιησεων? δεν επρεπε να ειναι?
iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290..
Link to comment
Share on other sites

Διαβάζω πολλά παράπονα για το 4αρι..Εγώ πάντως που έκανα clean install και μετά restore from backup, δεν μπορώ να πω βρε παιδιά ότι είναι τοοοσο απελπιστικά τα πράγματα όσο τα ακούω να περιγράφονται..

Μια χαρούλα δουλεύει το τηλ. Δεν μπορώ να πω ότι κολλάει/σέρνεται και όλα τα καλά που ακούω..

Εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος και νιώθω ότι πήρα καινούριο τηλ..

Παρόλο που είχα κάποιους ενδοιασμούς στο σχεδιαστικό κομμάτι (πολύ ασπρίλα..), μετά από 1 1/2 μέρα μαζί του το συνήθισα και πραγματικά το γουστάρω πολύ..:)

Όσοι έχουν προβλήματα ας το δοκιμάσουν να κάνουν ένα clean install και μετά restore from backup (αρκεί βέβαια το backup να μην προέρχεται από jailbroken συσκευή εννοείται)..

 

μια χαρα ανανεωση , ειδικα στο ipad 2 που εχει κατι ωραια κινητα φοντα... χαρηκα!!! στο iphone 4 ουτε κινητα φοντα, ουτε ακινητα με φοντα με κινουμενα τα εικονακια αναλωγα με το που γερνεις το κινητο, επίσης σε ο καιρος γιατι δεν ειναι στην μπαρα ειδοποιησεων? δεν επρεπε να ειναι?

 

Ενεργοποίησε από τις υπηρεσίες τοποθεσίας τον καιρό και θα στον βγάλει..

Edited by nik13s
Live and let live...
Link to comment
Share on other sites

Όσοι έχουν προβλήματα ας το δοκιμάσουν να κάνουν ένα clean install και μετά restore from backup..

 

 

 

Ενεργοποίησε από τις υπηρεσίες τοποθεσίας τον καιρό και θα στον βγάλει..

 

ευχαριστω για τον καιρο, μια χαρα δουλευει με το 4 , καλα και γρηγορα...δε μπορω να καταλαβω σε αλλους γιατι λαγκαρει? μου αρεσει περισοτερο... το clean install τι ειναι??? εγω εκανα επαναφορα εργοστασιακων να ειναι κενο εντελος, εκανα αναβαθμιση απο pc και μετα backup απο εφεδρικο... αυτο ειναι το clean install???

Edited by motifnick
iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290..
Link to comment
Share on other sites

από όσο διάβασα από δω από εκεί δλδ περισσότερες γνώμες είναι τα εξής

 

1. στο iphone 5 / ipad3 τρεχει νεράκι με μερικό bugs που θα τα διορθώσουν σύντομα λογικά

2. σε λα τα αλλά έχει lag ειδικά iphone 4 σχεδόν όλοι λεν ότι κολλάει όσο δεν πάει...........

 

στο 4s που εχω είναι μέτρια τα πράγματα πάντως lag μεν έχει αλλά δεν είναι τραγικό είναι σαν να χρησιμοποιώ μια καλή midrange android συσκευή (δεν κολλάει αλλά δεν έχει και την σπιρτάδα του παλιού ios)

 

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι σε Iphone 5 τρέχει αρκετά έως πολύ καλά (άλλα όχι όπως το 6), στο ipad2 τρεχει άλλα έχει συχνά πυκνά laggarismata.. ελπίζω σε βελτίωσεις γιατί κατηγορούμε και με το δίκιο μας το android οτι θέλει και εγώ δεν ξέρω πόσσες resources για να τρέξει σωστά, άλλα το Ipad2 που έχω μια χαρά είναι το hardware και δεν δικιοολούγουνται αυτά τα laggarismata περιμένω ΑΜΕΣΑ διορθώσεις που να εξαφανίζουν σχεδόν αυτά τα laggs...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...