nxen Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλή βδομάδα σε όλους/ες. Το τηλέφωνό μου παρουσιάζει το εξής φαινόμενο: Πολλές φορές (όχι πάντα αλλά τις περισσότερες), μετά το τέλος της συνδιάλεξης, το τηλέφωνο σκοτεινιάζει και δεν μπορώ να πατήσω το "κλείσιμο". Για να το επαναφέρω πρέπει να πατήσω το κεντρικό (hard) μπουτόν. Πότε μια φορά είναι αρκετή, πότε χρειάζεται ξανά και ξανά. Αυτό συμβαίνει και με τις δυο κάρτες, είτε έχω καλέσει εγώ, είτε με έχουν καλέσει. Έχω καταλάβει ότι συμβαίνει μόλις κλείσει ο συνομιλητής μου. Δεν έχω δοκιμάσει αν το κάνει και με hands free. Και αν με έχουν καλέσει δεν πολυπειράζει, αν έχω καλέσει εγώ δεν ξέρω αν η γραμμή έχει μείνει ανοιχτή (το πιθανότερο). Το έχει παρατηρήσει άλλος/η; Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλή βδομάδα σε όλους/ες. Το τηλέφωνό μου παρουσιάζει το εξής φαινόμενο: Πολλές φορές (όχι πάντα αλλά τις περισσότερες), μετά το τέλος της συνδιάλεξης, το τηλέφωνο σκοτεινιάζει και δεν μπορώ να πατήσω το "κλείσιμο". Για να το επαναφέρω πρέπει να πατήσω το κεντρικό (hard) μπουτόν. Πότε μια φορά είναι αρκετή, πότε χρειάζεται ξανά και ξανά. Αυτό συμβαίνει και με τις δυο κάρτες, είτε έχω καλέσει εγώ, είτε με έχουν καλέσει. Έχω καταλάβει ότι συμβαίνει μόλις κλείσει ο συνομιλητής μου. Δεν έχω δοκιμάσει αν το κάνει και με hands free. Και αν με έχουν καλέσει δεν πολυπειράζει, αν έχω καλέσει εγώ δεν ξέρω αν η γραμμή έχει μείνει ανοιχτή (το πιθανότερο). Το έχει παρατηρήσει άλλος/η; Καμιά ιδέα; Πήγαινε από τις ρυθμίσεις να αλλάξεις τον χρόνο που θέλεις να σβήνει η οθόνη …αν είναι αυτό το πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Καλή βδομάδα σε όλους/ες. Το τηλέφωνό μου παρουσιάζει το εξής φαινόμενο: Πολλές φορές (όχι πάντα αλλά τις περισσότερες), μετά το τέλος της συνδιάλεξης, το τηλέφωνο σκοτεινιάζει και δεν μπορώ να πατήσω το "κλείσιμο". Για να το επαναφέρω πρέπει να πατήσω το κεντρικό (hard) μπουτόν. Πότε μια φορά είναι αρκετή, πότε χρειάζεται ξανά και ξανά. Αυτό συμβαίνει και με τις δυο κάρτες, είτε έχω καλέσει εγώ, είτε με έχουν καλέσει. Έχω καταλάβει ότι συμβαίνει μόλις κλείσει ο συνομιλητής μου. Δεν έχω δοκιμάσει αν το κάνει και με hands free. Και αν με έχουν καλέσει δεν πολυπειράζει, αν έχω καλέσει εγώ δεν ξέρω αν η γραμμή έχει μείνει ανοιχτή (το πιθανότερο). Το έχει παρατηρήσει άλλος/η; Καμιά ιδέα;[/quote Αν πας στις ρυθμισεις κλησεων και απενεργοποιησεις το σβησιμο της οθονης δεν θα σβηνει αλλα θα μπορει να πατηθει καποιο κουμπι απο την οθονη κατα λαθος. Edited March 24, 2014 by pankro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sibilant Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Καλησπέρας σας...Από την πρώτη ημέρα αγοράς του Galaxy Core Duos μου, μου εμφανίζεται το εξής πρόβλημα..: Ενώ όταν με καλούν στην SIM 1 δεν έχω κανένα πρόβλημα, όταν με καλούν στην SIM 2, τις περισσότερες φορές τους δείχνει ότι το κινητό μου είναι σαν απενεργοποιημένο..Αυτό συμβαίνει είτε όταν έχω σαν ενεργή SIM είτε την 1,είτε την 2.. Είναι κάποιο θέμα ρύθμισης από το κινητό, ή είναι κάποια "αρρώστια" γενικά των dual sim της Samsung η οποία δεν αντιμετωπίζεται? Το θέμα είναι σοβαρό,γιατί στην SIM 2 έχω την κάρτα της δουλειάς μου και χάνω πολλά τηλεφωνήματα γι αυτόν τον λόγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Εχεις "ανοιχτά" τα δεδομένα στη SIM 1; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Εχω το Core το μονοκαρτο και θελω να παρω δωρο στη γυναικα το δικαρτο....δουλευει κανονικα η παρουσιαζει προβληματα σχετικα με τις καρτες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Εχω το Core το μονοκαρτο και θελω να παρω δωρο στη γυναικα το δικαρτο....δουλευει κανονικα η παρουσιαζει προβληματα σχετικα με τις καρτες ? Τι εννοείς "κανονικά? :confused: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sibilant Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Εχεις "ανοιχτά" τα δεδομένα στη SIM 1; Ναι, τα έχω...γιατί παίζει αυτό κάποιο ρόλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ναι, τα έχω...γιατί παίζει αυτό κάποιο ρόλο? Ναι γιατι οταν κάνει τη χρήση δεδομένων (πχ συγχρονισμό του email) τοτε βγαίνει ανενεργή η sim2... Για να σε προλάβω ετσι γίνεται σε ολα τα dual sim με μια κεραία! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Τι εννοείς "κανονικά? :confused:εννοω αν δουλευει καλα η τρωει κολλημα και να κολλαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sibilant Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ναι γιατι οταν κάνει τη χρήση δεδομένων (πχ συγχρονισμό του email) τοτε βγαίνει ανενεργή η sim2... Για να σε προλάβω ετσι γίνεται σε ολα τα dual sim με μια κεραία! ;) Αν τυχον στην Διαχείρηση Καρτών SIM πάω και τικάρω το "Λήψη εισερχομένων κλήσεων μέσω άλλης κάρτας SIM κατά τη χρήση της υπηρεσίας δεδομένων" θα επιλυθεί το πρόβλημα? Και αν ναι, με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχουν εξτρά χρεώσεις από τον πάροχο της SIM 1 ή της SIM 2 μου? Ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 εννοω αν δουλευει καλα η τρωει κολλημα και να κολλαει Οχι δουλεύει μια χαρα (τουλάχιστον σε μενα) Αν τυχον στην Διαχείρηση Καρτών SIM πάω και τικάρω το "Λήψη εισερχομένων κλήσεων μέσω άλλης κάρτας SIM κατά τη χρήση της υπηρεσίας δεδομένων" θα επιλυθεί το πρόβλημα? Και αν ναι, με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχουν εξτρά χρεώσεις από τον πάροχο της SIM 1 ή της SIM 2 μου? Ευχαριστώ πολύ.. Δεν το γνωρίζω. Κάνω από μονο σου κάποιες δοκιμές. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Αν τυχον στην Διαχείρηση Καρτών SIM πάω και τικάρω το "Λήψη εισερχομένων κλήσεων μέσω άλλης κάρτας SIM κατά τη χρήση της υπηρεσίας δεδομένων" θα επιλυθεί το πρόβλημα? Και αν ναι, με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχουν εξτρά χρεώσεις από τον πάροχο της SIM 1 ή της SIM 2 μου? Ευχαριστώ πολύ.. Σε τέτοια περίπτωση το πιθανότερο είναι ότι θα κάνει εκτροπή την μια sim στην άλλη, κι εσύ θα πληρώνεις την εκτροπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loud Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Στα μηνύματα και μόνο στα Ελληνικά γράφει μόνο κεφαλαία (το shift είναι μονίμως πατημένο), πως θα το αλλάξω να γράφει και πεζά???? :ninja: ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα μηνύματα στα Ελληνικά γράφει μόνο κεφαλαία, πως θα το αλλάξω να γράφει και πεζά???? :ninja: Παράθεση Μολών Λαβέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Αν τυχον στην Διαχείρηση Καρτών SIM πάω και τικάρω το "Λήψη εισερχομένων κλήσεων μέσω άλλης κάρτας SIM κατά τη χρήση της υπηρεσίας δεδομένων" θα επιλυθεί το πρόβλημα? Και αν ναι, με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχουν εξτρά χρεώσεις από τον πάροχο της SIM 1 ή της SIM 2 μου? Ευχαριστώ πολύ.. ναι θα επιλυθει το προβλημα ..και δεν υπαρχει χρεωση ... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα μηνύματα και μόνο στα Ελληνικά γράφει μόνο κεφαλαία (το shift είναι μονίμως πατημένο), πως θα το αλλάξω να γράφει και πεζά???? :ninja: ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα μηνύματα στα Ελληνικά γράφει μόνο κεφαλαία, πως θα το αλλάξω να γράφει και πεζά???? :ninja: Ανοίγεις τα Μηνύματα ..από το μενού πας Ρυθμίσεις /εισαγωγή λειτουργιάς /τσέκαρε το Αυτόματο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Στα μηνύματα και μόνο στα Ελληνικά γράφει μόνο κεφαλαία (το shift είναι μονίμως πατημένο), πως θα το αλλάξω να γράφει και πεζά???? :ninja: ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα μηνύματα στα Ελληνικά γράφει μόνο κεφαλαία, πως θα το αλλάξω να γράφει και πεζά???? :ninja: Οταν το shift το παταμε 2 φορες μενει μονιμα στα κεφαλαια. Αν το πατησεις αλλη μια φορα θα παει στα πεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 ακομα δν μου εχει ερθει παιδια λογικα μεσα στην αλλη εβδομαδα θα εχει ερθει...και θα σας πω τι παιζει με την μπαταρια... παιδια ηρθε η μπαταρια κ τελικα φαγαμε πατατα!!! ειναι πιο μεγαλη απο τν κανονικη....ελεος 20 μερες και μου εστειλε οτι να ναι....οποτε μην παρει κανεις απο το ιμπει που σας ειχα δειξει την σελιδα για την κινεζικη μπαρατια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) παιδια ηρθε η μπαταρια κ τελικα φαγαμε πατατα!!! ειναι πιο μεγαλη απο τν κανονικη....ελεος 20 μερες και μου εστειλε οτι να ναι....οποτε μην παρει κανεις απο το ιμπει που σας ειχα δειξει την σελιδα για την κινεζικη μπαρατια!! Κατάλαβα ...μια από τα ίδια ...καλά όλοι μεγαλύτερες πουλανε για το core...κανείς άλλος έχει πάρει καμία σωστή μπαταρία ;;; Υπόψην έχω πάρει και 2 Power Bank ένα 2700 mah και ένα 5600 mah και δεν μου φορτίζει κανένα την μπαταρία Edited March 28, 2014 by kostas47y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Εχει πουθενα ρυθμισεις για το πως θα εμφανιζεται η εικονα του καλουντα ? Για το αν θα πιανει ολη την οθονη η οχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Εχει πουθενα ρυθμισεις για το πως θα εμφανιζεται η εικονα του καλουντα ? Για το αν θα πιανει ολη την οθονη η οχι ? Δεν νομιζω να εχει τετοια ριθμυση ......υπαρχουν ομως προραμματα που το κανουν ..π.χ ..οπως αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androminigsm.fscifree και εδω περισσοτερα https://play.google.com/store/search?q=Full%20Screen%20Caller%20ID&c=apps Edited March 30, 2014 by kostas47y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Δεν νομιζω να εχει τετοια ριθμυση ......υπαρχουν ομως προραμματα που το κανουν ..π.χ ..οπως αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androminigsm.fscifree και εδω περισσοτερα https://play.google.com/store/search?q=Full%20Screen%20Caller%20ID&c=apps Eυχαριστω. Κωστα θα το κοιταξω, αν και οσα εχω δει (δωρεαν) εχουν διαφημισεις και την κοβουν και παλι την εικονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μοιπος γνωρυζουμε καποια εφαρμογη να μας λεει το ονομα του καλουντος? Thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Μοιπος γνωρυζουμε καποια εφαρμογη να μας λεει το ονομα του καλουντος? Thnx Αν εννοείς τα εκτός επαφών τηλέφωνα ....σταθερά μόνο .... υπάρχουν αυτές αλλά θέλουν internet https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theengineer.greekcallerid&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.callerid&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrinos6563 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Εχω το εξης προβλημα αν μπορει κάποιος ας μου δωσει τα φωτα του. Εχω μια sim Q και μια Vodafone .οταν καποια απο τις δυο η και οι δυο δεν εχουν σημα η το τηλεφωνο ειναι κλειστό και με καλεσει κάποιος δεν μου έρχεται sms για το ποιος με καλεσε .Απλα ακουγεται ενα μπιπ οταν μου κανουν κληση .Πρέπει να κανω καποια ρυθμιση η ετσι ειναι σε όλους. Ευχαριστώ προκαταβολικα. Edited April 2, 2014 by patrinos6563 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Αν εννοείς τα εκτός επαφών τηλέφωνα ....σταθερά μόνο .... υπάρχουν αυτές αλλά θέλουν internet https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theengineer.greekcallerid&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.callerid&hl=el Οχι τα εντος επαφων εννοω να σου γωναζει δλδ ποιος σε καλει με ελληνικη γλωσα Thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts