ddr2 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Για αυτο την επομενη φορα προσεχουμε απο που αγοραζουμε και εαν προσφερουν DOA τα μαγαζια Έτσι ακριβώς. Κι εγώ το πλήρωσα ακριβότερα ακριβώς για να έχω σίγουρα doa. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Όχι φίλε μου, δεν φταίει η άπλ καθόλου. Ο νόμος λέει αυτά που λέει. Απλά με τα άιφον δεν μπορούν να κάνουν τη γνωστή εξυπνάδα, δηλαδή να πάρουν πίσω τη συσκευή από εσένα, να τη συσκευάσουν ξανά και να την πουλήσουν για καινούρια. Επειδή θα φαίνεται ότι η συσκευή έχει ενεργοποιηθεί ήδη. Ακόμα και από αυτό σε προφυλάσσει η πρακτική της άπλ. Γι αυτό βλέπεις πολλά μαγαζιά και λένε ότι δεν δίνουν doa στο αιφον. Δεν έχει καμία σχέση με την άπλ, το doa και μάλιστα 14 ημέρες, είναι νόμιμη υποχρέωση του μαγαζιού. Σας ευχαριστώ όλους... μίλησα με τον υπεύθυνο του καταστήματος και μου υποσχέθηκε ότι θα το δει προσωπικά..μακάρι να μου δώσουν λύση σήμερα να τελειώνουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Σας ευχαριστώ όλους... μίλησα με τον υπεύθυνο του καταστήματος και μου υποσχέθηκε ότι θα το δει προσωπικά..μακάρι να μου δώσουν λύση σήμερα να τελειώνουμε.. Θα σου δώσουν. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Θα σου δώσουν. :) Μου έδωσαν...θα το στείλουν Αρβατο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Το πλαισιο απο μενα εχει φαει ακυρο για πολλους λογους. Να ακομα ενας!!! Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ρίξτε καμία ιδέα..μπορώ να κάνω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Μου έδωσαν...θα το στείλουν Αρβατο... :confused::confused: Πες τους ότι αυτό δεν αποτελεί λύση για εσένα. Δεν το δέχεσαι. Τέλος. Το τηλέφωνο αυτή τη στιγμή που είναι? αν το έχουν στα χέρια τους, τόσο το χειρότερο για αυτούς. πες τους ότι αν σε 2 μέρες δεν έχεις στα χέρια σου σφραγισμένη συσκευασία, θα προβείς σε νομικές ενέργειες. Φτιάξε ένα έγγραφο και στείλτο με φαξ στο κατάστημα με κοινοποίηση στα κεντρικά του Πλαίσιο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 :confused::confused: Πες τους ότι αυτό δεν αποτελεί λύση για εσένα. Δεν το δέχεσαι. Τέλος. Το τηλέφωνο αυτή τη στιγμή που είναι? αν το έχουν στα χέρια τους, τόσο το χειρότερο για αυτούς. πες τους ότι αν σε 2 μέρες δεν έχεις στα χέρια σου σφραγισμένη συσκευασία, θα προβείς σε νομικές ενέργειες. Φτιάξε ένα έγγραφο και στείλτο με φαξ στο κατάστημα με κοινοποίηση στα κεντρικά του Πλαίσιο. Με κάλεσε πριν λίγο ο υπεύθυνος του Service και μου ανακοίνωσε πως τελικά δεν μπορούν να κάνουν κάτι και θα το στείλουν στην Αρβατο και σήμερα κι ολας για να μην χαθεί η μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Τράβηξες λαχείο φίλε! Δεν θα σου πω να κάνεις τις γνωστές απειλές με εξόδικα κτλ. γιατί στη τελική μπορει να βγουν και από πάνω. Εαν έχεις στη οικογένεια σου δικηγόρο προχώρα, διαφορετικά κάνε υπομονή. Δες το και αλλιώς. Το τηλεφωνάκι θα ανοιχτεί και θα αλλαχθεί το ελλατωματικό εξάρτημα. Δεν γίνεται καμία επισκευή στην τεχνολογία αυτή, ότι ελλατωματικό αλλάζεται. Μπαίνει καινούργιο υλικό... Ενημέρωσέ μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Τράβηξες λαχείο φίλε! Δεν θα σου πω να κάνεις τις γνωστές απειλές με εξόδικα κτλ. γιατί στη τελική μπορει να βγουν και από πάνω. Εαν έχεις στη οικογένεια σου δικηγόρο προχώρα, διαφορετικά κάνε υπομονή. Δες το και αλλιώς. Το τηλεφωνάκι θα ανοιχτεί και θα αλλαχθεί το ελλατωματικό εξάρτημα. Δεν γίνεται καμία επισκευή στην τεχνολογία αυτή, ότι ελλατωματικό αλλάζεται. Μπαίνει καινούργιο υλικό... Ενημέρωσέ μας... Το δικο του τηλεφωνακι, θα ανοιχτει και μπορει να δοθει και στην Γαλλία...Ο φιλος μας θα παρει άλλη συσκευή, με διαφορετικο ΙΜΕΙ, που ειχε πρόβλημα, ανοίχτηκε, αντικαταστάθηκε το χαλασμένο εξάρτημα και τοποθετήθηκαν καινούργια μπαταρία και καινούργια καλύματα. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Τράβηξες λαχείο φίλε! Δεν θα σου πω να κάνεις τις γνωστές απειλές με εξόδικα κτλ. γιατί στη τελική μπορει να βγουν και από πάνω. Εαν έχεις στη οικογένεια σου δικηγόρο προχώρα, διαφορετικά κάνε υπομονή. Δες το και αλλιώς. Το τηλεφωνάκι θα ανοιχτεί και θα αλλαχθεί το ελλατωματικό εξάρτημα. Δεν γίνεται καμία επισκευή στην τεχνολογία αυτή, ότι ελλατωματικό αλλάζεται. Μπαίνει καινούργιο υλικό... Ενημέρωσέ μας... Η αρβάτο δεν κάνει επισκευή, διάγνωση κάνει και παραγγέλνει άλλο απο apple, σε 5 ημέρες είναι Ελλάδα... Τεσπα..μπλέξιμο. Ευχαριστώ όλους. Μόλις έχω νέα θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλησπέρα !! Ήμουν σε ένα κατάστημα Γερμανός κ κοίταζα ένα 5s κ στις εφαρμογές είχε περασμένη μια εφαρμογή που λέγεται touch Id στο δικό μου δεν έχει κάτι τέτοιο ούτε στο App Store την βρήκα πως γίνεται ;; ������ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Είναι απλά μια εφαρμογή της Apple για συσκευές βιτρίνας. Δεν αποτελεί πρακτική εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Έχουν demo ios αυτά, βέβαια με ενα restore γίνεται κανονικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Κανονικά θα'πρεπε. κάνε ένα login/logout και από τις ρυθμίσεις αλλά και στο Appstore. Και μία επανεκκίνηση Είναι οκ τώρα! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 καλησπερα θελω να αγορασω ενα iphone 5s μπορειτει να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω με τους κωδικους κλπ να ειναι ευρωπαικο δλδ η απο αμερικη παιζει καποιο ρολο? γενικως τι πρεπει να κοιτακω απο εκει που θα το αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 καλησπερα θελω να αγορασω ενα iphone 5s μπορειτει να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω με τους κωδικους κλπ να ειναι ευρωπαικο δλδ η απο αμερικη παιζει καποιο ρολο? γενικως τι πρεπει να κοιτακω απο εκει που θα το αγορασω? Γενικα αν το παρεις απο μαγαζι Ελλαδα δεν θα εχεις προβλημα. Και απο σκρουτζομαγαζο να ειναι παλι δεν θα εχεις θεμα. Αν θελεις να εισαι σιγουρος 100% θα κοιταξεις το μοντελο να ειναι Α1457 Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ευχαριστω. Αν ειναι απο αμερικη να το παρω? γιατι εχω βρει και ενα αμερικανικο σφραγισμενο που μου πουλαει ενας.. Επισης μια τελευταια ερωτηση πως μπορω να διασταρωσω ακριβως απο ποια χωρα ειναι το κινητο ? οχι αν ειανι απο ευρωπη η αμερικη.. ρωτας για την χωρα ακριβως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Διάβασε εδώ! Δεν μπορείς να δεις συγκεκριμένη χώρα. Ωστόσο μπορείς να βρεις τη γεωγραφική περιοχή ή ήπειρο για στην οποία προορίζεται κάθε iPhone. Υπάρχουν 5 διαφορετικά μοντέλα iPhone 5S. Στο πρώτο post του θέματος εδώ, μπορείς να δεις τον κατάλογο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ευχαριστω. Αν ειναι απο αμερικη να το παρω? γιατι εχω βρει και ενα αμερικανικο σφραγισμενο που μου πουλαει ενας.. Επισης μια τελευταια ερωτηση πως μπορω να διασταρωσω ακριβως απο ποια χωρα ειναι το κινητο ? οχι αν ειανι απο ευρωπη η αμερικη.. ρωτας για την χωρα ακριβως.. Kαλησπέρα σας θα πρέπει να γνωρίζετε το IMEI της συσκευής το οποίο θα σας υποδείξει τον πάροχο όπου ενεργοποιήθηκε η συσκευή και κατ' επέκταση τη χώρα που αγοράστηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) μεσω ποιας επιλογης θα στο δειξει αυτο το IMEI? αφου εγω θα το ενεργοποιησω πρωτη φορα το κινητο Edited February 13, 2014 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 μεσω ποιας επιλογης θα στο δειξει αυτο το IMEI? αφου εγω θα το ενεργοποιησω πρωτη φορα το κινητο Στο κουτακι δεν το γραφει; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 μεσω ποιας επιλογης θα στο δειξει αυτο το IMEI? αφου εγω θα το ενεργοποιησω πρωτη φορα το κινητο Σωστή η Απορία σας, για να έχει στην κατοχή του κάποιος iPhone locked σημαινει πως το έχει πάρει είτε ως επιδότηση είτε ώς αγορά με συμβόλαιο σε κάποιον πάροχο. Εάν λοιπόν έχετε το IMEI της συσκευής μπορείτε να ανακαλύψετε τον πάροχο ο οποίος έχει κλειδωμένη τη συσκευή και κατ' επέκταση και την χώρα. Η Apple δεν κλειδώνει συσκευές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) εγω εχω ξεκλειδωτο iphone 5 σκετη συσκευη το ειχα αγορασει..Πως θα μαθω την χωρα προελευσης λοιπον? Δεν ειναι κλειδωμενο το κινητο.. Την χωρα προελευσης θελω να μαθω..Το αγορασα απο skroutzomagazo. Τωρα λοιπον θελω αν αγορασω το 5s επισης απο skroutzomagazo και θελω να ξερω τον τροπο αν μπορω καπως να εξακριβωσω αν ειναι οντως ελλινικο οπως μου ειπαν τηλεφωνικα απο ενα μαγαζι kai telos αντων να δω απο που ειναι . αν ειανι ευρωπαικο δεν εχω καποιο θεμα ετσι? Edited February 13, 2014 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 εγω εχω ξεκλειδωτο iphone 5 σκετη συσκευη το ειχα αγορασει..Πως θα μαθω την χωρα προελευσης λοιπον? Δεν ειναι κλειδωμενο το κινητο.. Την χωρα προελευσης θελω να μαθω..Το αγορασα απο skroutzomagazo. Τωρα λοιπον θελω αν αγορασω το 5s επισης απο skroutzomagazo και θελω να ξερω τον τροπο αν μπορω καπως να εξακριβωσω αν ειναι οντως ελλινικο οπως μου ειπαν τηλεφωνικα απο ενα μαγαζι kai telos αντων να δω απο που ειναι . αν ειανι ευρωπαικο δεν εχω καποιο θεμα ετσι? http://sndeep.info/en Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts