Tasos19s Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 θα περιμένει 2 χρόνια μέχρι που θα πέσει το SE στα 250€ Δεν ήθελα να πω αυτό Έχω δει εδώ μέσα παιδιά να πουλάνε σφραγισμένο se στα 280€ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Τελικά αξίζει η 10 ή παραμένουμε σε 9.3.5; Για το 4G που αναφέρεται παραπάνω, το ίδιο ισχύει και σε μένα με όλες τις εταιρείες. Ειδικά με τη VF που έχει θέμα στο σπίτι μου, έχω 1 γραμμή με 3G και 3 με 4G. Κάποιοι είχαν πει ότι η μπάντα (800) του 4G είναι πιο "δυνατή" από αυτή του 3G - τί ισχύει , δεν ξέρω. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_tec Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό πάντως Να μην έχεις καλό 3G και να έχεις 4g λίγο απίθανο Επίσης όσο ανεβαίνεις σε G τόσο πιο πολλές εναλλαγές κάνει η συσκευή σε σήμα 2g/3G/4g όποτε η μπαταρία δεν θέλει και πολύ για να τελειώνει Να το πιστέψεις! Το 4g δίκτυο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξάρτητο απο το 3g. Σε αντίθεση με το 3g που αν πιανεις σιγουρα εχεις πρόσβαση και σε 2g. Στο 4g δεν ισχυει αυτο διότι οι κεραίες εκπομπής ειναι εντελως διαφορετικές και δεν αποκλειεται σε μια περιοχη να μην εχεις καθολου 3g και το 4g σου να ειναι καμπάνα. Προφανως σε αυτες τις περιοχές σε συμφέρει να κλειδώνεις σε 4g οχι μονο για τις υψηλές ταχύτητες αλλα και για να γλειτωσεις το battery drain που κανει η συσκευη οταν πασχίζει να βρει σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Να το πιστέψεις! Το 4g δίκτυο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξάρτητο απο το 3g. Σε αντίθεση με το 3g που αν πιανεις σιγουρα εχεις πρόσβαση και σε 2g. Στο 4g δεν ισχυει αυτο διότι οι κεραίες εκπομπής ειναι εντελως διαφορετικές και δεν αποκλειεται σε μια περιοχη να μην εχεις καθολου 3g και το 4g σου να ειναι καμπάνα. Προφανως σε αυτες τις περιοχές σε συμφέρει να κλειδώνεις σε 4g οχι μονο για τις υψηλές ταχύτητες αλλα και για να γλειτωσεις το battery drain που κανει η συσκευη οταν πασχίζει να βρει σημα. Μάλιστα ευχαριστώ για τις πληροφορίες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Παιδιά αξίζει σαν κινητό ; Ψάχνω ένα με μικρό μέγεθος...αλλά δεν φτάνω το se..... Επίσης τι sar έχει.....? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Παιδιά αξίζει σαν κινητό ; Ψάχνω ένα με μικρό μέγεθος...αλλά δεν φτάνω το se..... Επίσης τι sar έχει.....? Μεταχειρισμένο αξίζει πιστεύω Σε καλή κατάσταση αν βρεις κάτι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Μεταχειρισμένο αξίζει πιστεύω Σε καλή κατάσταση αν βρεις κάτι Τι sar έχει ; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Τι sar έχει ; 1, head 0.8, body Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 1, head 0.8, body Αρκετο....:confused: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Αρκετο....:confused: Πάντα έτσι ήταν όλα τα iPhone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) Τελικά αξίζει η 10 ή παραμένουμε σε 9.3.5; Για το 4G που αναφέρεται παραπάνω, το ίδιο ισχύει και σε μένα με όλες τις εταιρείες. Ειδικά με τη VF που έχει θέμα στο σπίτι μου, έχω 1 γραμμή με 3G και 3 με 4G. Κάποιοι είχαν πει ότι η μπάντα (800) του 4G είναι πιο "δυνατή" από αυτή του 3G - τί ισχύει , δεν ξέρω. Σε εμενα παντως ειδα,οτι η 10.2 δεν ειναι καλη.Λιγο κολλαει το 5s πλεον σε εμενα.Οσο για το 4G,μακραν καλυτερο απο το 3G σε σημα αλλα τρωει πολυ μπαταρια οταν ανοιγεις δεδομενα.Καθως και στην αναμονη τσιμπαει.Απο καλυψη στο σπιτι ειναι ιδια με το 2G και δεν χανεται οπως το 3G.Εχω Wind ομως αμα παιζει ρολο. Εχω 15% φθορα στη μπαταρια,και επεσε στα 1.300 απο 1.570.Ειναι ανυσυχητικο; Υποψην οτι κλεινω 6μηνο και κανω 1 φορτιση τη μερα και κατι παραπανω,χωρις να κανω μονιμα τον κυκλο 15-100%.5-6 φορες μου εχει κλεισει κι ολας η συσκευη,καθως και εκανα μεσα στο καλοκαιρι(αυγουστο) και 3η φορτιση λογω μεγαλης χρησης δεδομενων. Edited January 19, 2017 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Εχω 15% φθορα στη μπαταρια,και επεσε στα 1.300 απο 1.570.Ειναι ανυσυχητικο; Υποψην οτι κλεινω 6μηνο και κανω 1 φορτιση τη μερα και κατι παραπανω,χωρις να κανω μονιμα τον κυκλο 15-100%.5-6 φορες μου εχει κλεισει κι ολας η συσκευη,καθως και εκανα μεσα στο καλοκαιρι(αυγουστο) και 3η φορτιση λογω μεγαλης χρησης δεδομενων. Είναι αρκετή μείωση Φυσικά δεν δείχνουν και εντελώς σωστά οι εφαρμογές αυτές αλλά μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να ανησυχείς Αν έχεις εγγύηση καλύτερα να το πας σε 1-2 μήνες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 με το ios 10 η apple δεν δινει πληροφοριες της μπαταριας πλεον σε 3rd party εφαρμογες. Οποτε δεν ειναι και πολυ αξιοπιστες. Εμενα την μια εβγαζε κανονικα και την αλλη οχι. Πηγαινε να την δοκιμασουν σε καποιο εξουσιοδοτημενο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 παιδια ενας φιλος εχει το 5s και δεν βρισκει συσκευες με αναζητηση bluetooth. ειναι bug;υπαρχει καμμια λυση; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 παιδια ενας φιλος εχει το 5s και δεν βρισκει συσκευες με αναζητηση bluetooth. ειναι bug;υπαρχει καμμια λυση; Συσκευές μόνο hands free Δεν μπορείς να στείλεις με το Bluetooth σε άλλο τηλέφωνο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 θελει να το συνδεσει με μια συσκευη OBD II. δεν υπαρχει τροπος δηλαδη; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 θελει να το συνδεσει με μια συσκευη OBD II. δεν υπαρχει τροπος δηλαδη; Obd 2 υπάρχουν με wifi ειδικά για iPhone Αυτές που έχουν μόνο Bluetooth είναι μόνο για android Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 οκ σ ευχαριστω Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 οκ σ ευχαριστω Κάτι τέτοιο θα χρειαστεί http://autoplanet.gr/165-διάφορα/12871-διαγνωστικό-αυτοκινήτου-vgate-icar-wifi-obd2-μάυρο.html#.WIHRgYHiWEc Έχει εννοείται και πιο φθηνά. Ενδεικτικό ήταν αυτό που έστειλα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Όσον αφορά το ios 10 κι εγώ πλέον παρατηρώ καθυστερήσεις κυρίως κατά την εκκίνηση εφαρμογών, βέβαια δεν μου κάνει εντύπωσή μιλάμε για ένα κινητό 3 χρονών (και φέτος 4 θα κλείσει) που παρ'ολα αυτά αντέχει ακόμη καλά. Οι καθυστερήσεις δεν είναι τραγικές! Αλλά πιστεύω η 11 θα είναι η τελευταία που θα πάρει, αν και σε ξένα φορουμς αρκετοί λένε μέχρι και 13 :lost: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλημέρα, Γνωριζει κανεις ποσο στοιχιζει η αλλαγη του power supply U2 στην συσκευη? Η συσκευη φορτιζει μονο με συγκεκριμενα καλωδια πλεον και στην αναμονη καταναλωνει 1% καθε λεπτο, σε χρηση ειναι φυσιολογικη η καταναλωση. Το εστειλα για σερβις και μου ειπανε οτι θελει αλλαγη αυτο που αναφερα παραπανω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλημέρα, Γνωριζει κανεις ποσο στοιχιζει η αλλαγη του power supply U2 στην συσκευη? Η συσκευη φορτιζει μονο με συγκεκριμενα καλωδια πλεον και στην αναμονη καταναλωνει 1% καθε λεπτο, σε χρηση ειναι φυσιολογικη η καταναλωση. Το εστειλα για σερβις και μου ειπανε οτι θελει αλλαγη αυτο που αναφερα παραπανω. Ευχαριστω Τέτοια πράγματα μόνο λίγοι επισκευαζουν Πρέπει να βρεις κάποιο τέτοιο κατάστημα και να σου πούνε. Επέμβαση στην μητρική δεν μπορεί να κάνει ο καθένας και επίσης να προσέχεις γιατί και κάποιοι υποτίθεται τα φτιάχνουν αλλά μπορεί να σου χαλάσουν την μητρική παραπάνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλημέρα, Γνωριζει κανεις ποσο στοιχιζει η αλλαγη του power supply U2 στην συσκευη? Η συσκευη φορτιζει μονο με συγκεκριμενα καλωδια πλεον και στην αναμονη καταναλωνει 1% καθε λεπτο, σε χρηση ειναι φυσιολογικη η καταναλωση. Το εστειλα για σερβις και μου ειπανε οτι θελει αλλαγη αυτο που αναφερα παραπανω. Ευχαριστω Με Κάνα 85 ευρώ το κάνουν στο 5s και λογικά 6 μήνες εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλησπέρα, έχει αγοράσει κανείς μπαταρία για το 5ς με την οποία να είναι ικανοποιημένος; Είτε από έξω (ebay) είτε από Ελλάδα. Θα είναι η δεύτερη φορά που θα την αλλάξω. Την πρώτη την πήρα από σκρουτζομάγαζο πριν κανά χρόνο αλλά δε νομίζω πως ήταν καλή. Καλύτερη μεν από την ορίτζιναλ που, όταν την άλλαξα, συχνά έσβηνε στο 40% αλλά ούτε στην αρχή κρατούσε ικανοποιητικά και πλέον πέφτει γρήγορα. (Βέβαια ποτέ δε μου φάνηκε καλή η μπαταρία του 5ς. Καμία σχέση με αυτή του 5 ενός φίλου που το έχει ένα χρόνο περισσότερο από εμένα, με την ορίτζιναλ μπαταρία και κρατάει ακόμη καλύτερα με παρόμοια χρήση). Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή. Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλησπέρα, έχει αγοράσει κανείς μπαταρία για το 5ς με την οποία να είναι ικανοποιημένος; Είτε από έξω (ebay) είτε από Ελλάδα. Θα είναι η δεύτερη φορά που θα την αλλάξω. Την πρώτη την πήρα από σκρουτζομάγαζο πριν κανά χρόνο αλλά δε νομίζω πως ήταν καλή. Καλύτερη μεν από την ορίτζιναλ που, όταν την άλλαξα, συχνά έσβηνε στο 40% αλλά ούτε στην αρχή κρατούσε ικανοποιητικά και πλέον πέφτει γρήγορα. (Βέβαια ποτέ δε μου φάνηκε καλή η μπαταρία του 5ς. Καμία σχέση με αυτή του 5 ενός φίλου που το έχει ένα χρόνο περισσότερο από εμένα, με την ορίτζιναλ μπαταρία και κρατάει ακόμη καλύτερα με παρόμοια χρήση). Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή. υπάρχει και άλλη περίπτωση να εχει θέμα και το pmic και να σου κάνει ολα αυτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts