Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα περιμένει 2 χρόνια μέχρι που θα πέσει το SE στα 250€

Δεν ήθελα να πω αυτό

Έχω δει εδώ μέσα παιδιά να πουλάνε σφραγισμένο se στα 280€

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά αξίζει η 10 ή παραμένουμε σε 9.3.5;

Για το 4G που αναφέρεται παραπάνω, το ίδιο ισχύει και σε μένα με όλες τις εταιρείες. Ειδικά με τη VF που έχει θέμα στο σπίτι μου, έχω 1 γραμμή με 3G και 3 με 4G. Κάποιοι είχαν πει ότι η μπάντα (800) του 4G είναι πιο "δυνατή" από αυτή του 3G - τί ισχύει , δεν ξέρω.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό πάντως

Να μην έχεις καλό 3G και να έχεις 4g λίγο απίθανο

Επίσης όσο ανεβαίνεις σε G τόσο πιο πολλές εναλλαγές κάνει η συσκευή σε σήμα 2g/3G/4g όποτε η μπαταρία δεν θέλει και πολύ για να τελειώνει

Να το πιστέψεις! Το 4g δίκτυο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξάρτητο απο το 3g. Σε αντίθεση με το 3g που αν πιανεις σιγουρα εχεις πρόσβαση και σε 2g.

Στο 4g δεν ισχυει αυτο διότι οι κεραίες εκπομπής ειναι εντελως διαφορετικές και δεν αποκλειεται σε μια περιοχη να μην εχεις καθολου 3g και το 4g σου να ειναι καμπάνα. Προφανως σε αυτες τις περιοχές σε συμφέρει να κλειδώνεις σε 4g οχι μονο για τις υψηλές ταχύτητες αλλα και για να γλειτωσεις το battery drain που κανει η συσκευη οταν πασχίζει να βρει σημα.

Να το πιστέψεις! Το 4g δίκτυο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανεξάρτητο απο το 3g. Σε αντίθεση με το 3g που αν πιανεις σιγουρα εχεις πρόσβαση και σε 2g.

Στο 4g δεν ισχυει αυτο διότι οι κεραίες εκπομπής ειναι εντελως διαφορετικές και δεν αποκλειεται σε μια περιοχη να μην εχεις καθολου 3g και το 4g σου να ειναι καμπάνα. Προφανως σε αυτες τις περιοχές σε συμφέρει να κλειδώνεις σε 4g οχι μονο για τις υψηλές ταχύτητες αλλα και για να γλειτωσεις το battery drain που κανει η συσκευη οταν πασχίζει να βρει σημα.

Μάλιστα ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά αξίζει σαν κινητό ; Ψάχνω ένα με μικρό μέγεθος...αλλά δεν φτάνω το se.....

Επίσης τι sar έχει.....?

android or ios or wm......who cares.....???

Παιδιά αξίζει σαν κινητό ; Ψάχνω ένα με μικρό μέγεθος...αλλά δεν φτάνω το se.....

Επίσης τι sar έχει.....?

Μεταχειρισμένο αξίζει πιστεύω

Σε καλή κατάσταση αν βρεις κάτι

Nokia 8800 Scirocco

Μεταχειρισμένο αξίζει πιστεύω

Σε καλή κατάσταση αν βρεις κάτι

Τι sar έχει ;

android or ios or wm......who cares.....???

Τελικά αξίζει η 10 ή παραμένουμε σε 9.3.5;

Για το 4G που αναφέρεται παραπάνω, το ίδιο ισχύει και σε μένα με όλες τις εταιρείες. Ειδικά με τη VF που έχει θέμα στο σπίτι μου, έχω 1 γραμμή με 3G και 3 με 4G. Κάποιοι είχαν πει ότι η μπάντα (800) του 4G είναι πιο "δυνατή" από αυτή του 3G - τί ισχύει , δεν ξέρω.

Σε εμενα παντως ειδα,οτι η 10.2 δεν ειναι καλη.Λιγο κολλαει το 5s πλεον σε εμενα.Οσο για το 4G,μακραν καλυτερο απο το 3G σε σημα αλλα τρωει πολυ μπαταρια οταν ανοιγεις δεδομενα.Καθως και στην αναμονη τσιμπαει.Απο καλυψη στο σπιτι ειναι ιδια με το 2G και δεν χανεται οπως το 3G.Εχω Wind ομως αμα παιζει ρολο.

Εχω 15% φθορα στη μπαταρια,και επεσε στα 1.300 απο 1.570.Ειναι ανυσυχητικο; Υποψην οτι κλεινω 6μηνο και κανω 1 φορτιση τη μερα και κατι παραπανω,χωρις να κανω μονιμα τον κυκλο 15-100%.5-6 φορες μου εχει κλεισει κι ολας η συσκευη,καθως και εκανα μεσα στο καλοκαιρι(αυγουστο) και 3η φορτιση λογω μεγαλης χρησης δεδομενων.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εχω 15% φθορα στη μπαταρια,και επεσε στα 1.300 απο 1.570.Ειναι ανυσυχητικο; Υποψην οτι κλεινω 6μηνο και κανω 1 φορτιση τη μερα και κατι παραπανω,χωρις να κανω μονιμα τον κυκλο 15-100%.5-6 φορες μου εχει κλεισει κι ολας η συσκευη,καθως και εκανα μεσα στο καλοκαιρι(αυγουστο) και 3η φορτιση λογω μεγαλης χρησης δεδομενων.

Είναι αρκετή μείωση

Φυσικά δεν δείχνουν και εντελώς σωστά οι εφαρμογές αυτές αλλά μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να ανησυχείς

Αν έχεις εγγύηση καλύτερα να το πας σε 1-2 μήνες

Nokia 8800 Scirocco

με το ios 10 η apple δεν δινει πληροφοριες της μπαταριας πλεον σε 3rd party εφαρμογες. Οποτε δεν ειναι και πολυ αξιοπιστες. Εμενα την μια εβγαζε κανονικα και την αλλη οχι. Πηγαινε να την δοκιμασουν σε καποιο εξουσιοδοτημενο service.

παιδια ενας φιλος εχει το 5s και δεν βρισκει συσκευες με αναζητηση bluetooth. ειναι bug;υπαρχει καμμια λυση;

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

παιδια ενας φιλος εχει το 5s και δεν βρισκει συσκευες με αναζητηση bluetooth. ειναι bug;υπαρχει καμμια λυση;

Συσκευές μόνο hands free

Δεν μπορείς να στείλεις με το Bluetooth σε άλλο τηλέφωνο

Nokia 8800 Scirocco

θελει να το συνδεσει με μια συσκευη OBD II.

δεν υπαρχει τροπος δηλαδη;

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

θελει να το συνδεσει με μια συσκευη OBD II.

δεν υπαρχει τροπος δηλαδη;

Obd 2 υπάρχουν με wifi ειδικά για iPhone

Αυτές που έχουν μόνο Bluetooth είναι μόνο για android

Nokia 8800 Scirocco

οκ σ ευχαριστω

οκ σ ευχαριστω

Κάτι τέτοιο θα χρειαστεί

http://autoplanet.gr/165-διάφορα/12871-διαγνωστικό-αυτοκινήτου-vgate-icar-wifi-obd2-μάυρο.html#.WIHRgYHiWEc

Έχει εννοείται και πιο φθηνά. Ενδεικτικό ήταν αυτό που έστειλα

Nokia 8800 Scirocco

Όσον αφορά το ios 10 κι εγώ πλέον παρατηρώ καθυστερήσεις κυρίως κατά την εκκίνηση εφαρμογών, βέβαια δεν μου κάνει εντύπωσή μιλάμε για ένα κινητό 3 χρονών (και φέτος 4 θα κλείσει) που παρ'ολα αυτά αντέχει ακόμη καλά. Οι καθυστερήσεις δεν είναι τραγικές!

Αλλά πιστεύω η 11 θα είναι η τελευταία που θα πάρει, αν και σε ξένα φορουμς αρκετοί λένε μέχρι και 13 :lost:

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Καλημέρα,

Γνωριζει κανεις ποσο στοιχιζει η αλλαγη του power supply U2 στην συσκευη?

Η συσκευη φορτιζει μονο με συγκεκριμενα καλωδια πλεον και στην αναμονη καταναλωνει 1% καθε λεπτο, σε χρηση ειναι φυσιολογικη η καταναλωση. Το εστειλα για σερβις και μου ειπανε οτι θελει αλλαγη αυτο που αναφερα παραπανω.

Ευχαριστω

Καλημέρα,

Η συσκευη φορτιζει μονο με συγκεκριμενα καλωδια πλεον και στην αναμονη καταναλωνει 1% καθε λεπτο, σε χρηση ειναι φυσιολογικη η καταναλωση. Το εστειλα για σερβις και μου ειπανε οτι θελει αλλαγη αυτο που αναφερα παραπανω.

Ευχαριστω

Τέτοια πράγματα μόνο λίγοι επισκευαζουν

Πρέπει να βρεις κάποιο τέτοιο κατάστημα και να σου πούνε.

Επέμβαση στην μητρική δεν μπορεί να κάνει ο καθένας και επίσης να προσέχεις γιατί και κάποιοι υποτίθεται τα φτιάχνουν αλλά μπορεί να σου χαλάσουν την μητρική παραπάνω

Nokia 8800 Scirocco

Καλημέρα,

Ευχαριστω

Με Κάνα 85 ευρώ το κάνουν στο 5s και λογικά 6 μήνες εγγύηση

Καλησπέρα,

έχει αγοράσει κανείς μπαταρία για το 5ς με την οποία να είναι ικανοποιημένος; Είτε από έξω (ebay) είτε από Ελλάδα.

Θα είναι η δεύτερη φορά που θα την αλλάξω. Την πρώτη την πήρα από σκρουτζομάγαζο πριν κανά χρόνο αλλά δε νομίζω πως ήταν καλή. Καλύτερη μεν από την ορίτζιναλ που, όταν την άλλαξα, συχνά έσβηνε στο 40% αλλά ούτε στην αρχή κρατούσε ικανοποιητικά και πλέον πέφτει γρήγορα.

(Βέβαια ποτέ δε μου φάνηκε καλή η μπαταρία του 5ς. Καμία σχέση με αυτή του 5 ενός φίλου που το έχει ένα χρόνο περισσότερο από εμένα, με την ορίτζιναλ μπαταρία και κρατάει ακόμη καλύτερα με παρόμοια χρήση).

Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή.

Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/

Καλησπέρα,

έχει αγοράσει κανείς μπαταρία για το 5ς με την οποία να είναι ικανοποιημένος; Είτε από έξω (ebay) είτε από Ελλάδα.

Θα είναι η δεύτερη φορά που θα την αλλάξω. Την πρώτη την πήρα από σκρουτζομάγαζο πριν κανά χρόνο αλλά δε νομίζω πως ήταν καλή. Καλύτερη μεν από την ορίτζιναλ που, όταν την άλλαξα, συχνά έσβηνε στο 40% αλλά ούτε στην αρχή κρατούσε ικανοποιητικά και πλέον πέφτει γρήγορα.

(Βέβαια ποτέ δε μου φάνηκε καλή η μπαταρία του 5ς. Καμία σχέση με αυτή του 5 ενός φίλου που το έχει ένα χρόνο περισσότερο από εμένα, με την ορίτζιναλ μπαταρία και κρατάει ακόμη καλύτερα με παρόμοια χρήση).

Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή.

υπάρχει και άλλη περίπτωση να εχει θέμα και το pmic και να σου κάνει ολα αυτα....

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned