Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αράξτε παίδες. Δυστυχώς το budget δε φτάνει όχι για iPhone 6, αλλά ούτε καν για iPhone SE.

Για αυτό μόνο με το 5S μπορεί να γίνει κάτι.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να "μαλώνετε", είμαστε εδώ για να βοηθάμε και να λέμε τις απόψεις μας.

@AlienTechGR

Η προσωπική μου άποψη είναι να μείνεις με το 5Χ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δώσεις 250 ευρώ για συσκευή του 2013, όσο καλά και να κρατάει, ενώ έχεις συσκευή του 2015 με καλύτερα specs και pure android το οποίο και υποστήριξη θα έχει και θα πηγαίνει σφαίρα.

Επίσης η σωστή ενότητα για τέτοιες συζητήσεις είναι το Επιλογή συσκευής

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Διακρίνω μια επίθεση στο πρόσωπο μου χωρίς λόγο.

Μπορώ να εκφέρω την άποψη μου χωρίς να μου υποδείξεις εσύ ποιο είναι το σωστό.

Δεν μπορείς να ξέρεις τι συσκευές έχω άσχετα με το τι γράφει η υπογραφή μου.

350 ευρώ για το 5s τα θεωρώ καλά.

440 για το se τα θεωρώ πολλά.

Για 6αρι μεταχειρισμένο μέχρι 370 τα θεωρώ καλά. Για καινούριο 520 όχι είναι πολλά

Για 6s ναι καλά είναι τα 570

Επειδή έχεις εσύ iPad και σε βολεύει το se τι σημαίνει όλοι τι ίδιο μοντέλο με εσένα να ακολουθήσουν;

Ούτε το δικό μου μοντέλο είπα κάποιον να ακολουθήσει.

Την άποψη μου λέω και σε όποιον αρέσει.

Σε παρακαλώ αν δεν συμφωνείς να πεις την δική σου χωρίς επιθέσεις και λόγια του τύπου "Αρκετά με εσένα".

Έχουν περάσει παρά πολλές συσκευές από τα χέρια μου. Δεν μιλάω στον αέρα. Έχω βοηθήσει και κόσμο εδώ μέσα. Φυσικά κάποιοι διαφωνούν μαζί μου. Όπως κι εγώ με άλλους. Τουλάχιστον ας σεβαστούμε ο καθένας τις απόψεις του άλλου

Τάσσο συγνώμη αν ημουν λιγο υπερβολικος. Σε ξερω χρονια όπως με ξερεις και εσυ. Από το 2003 είμαι μελος εδώ ασχετα που μου εκαναν banned το παλιο account γιατι καποιος είναι κολλημένος εδώ μεσα ονόματα να μην λεμε.

Έληξε παιδιά τέλος. Ή κακιά η ώρα.

Πάντως υπάρχουν έξω αρκετοί που επιθυμούν μικρό μέγεθος συσκευής με καλά χαρακτηριστικά

Το 5s τα 250 τα αξίζει πιστεύω. Είναι ένα μικρό 6αρι δεν ζηλεύει κάτι.

Άσε που σήμερα μου είπε μια φίλη τι καλά θα ήταν να βγαινει 4s χωρίς να κολλάει και με καλή κάμερα.

Καταλήγω ότι υπάρχει κόσμος που θέλει μικρή συσκευή με δυνατότητες του iPhone 6 πχ. Απλά πλέον όλοι βγάζουν μεγάλες συσκευές.

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα,

Είμαι κάτοχος του Nexus 5X, και σκέφτομαι να το δώσω (ή να το ανταλλάξω) για να πάρω iPhone 5S. Αξίζει λέτε;; Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να πέσει ή τιμή τού κοντά στα 240-250 ευρώ;;

Ευχαριστώ!

Το Nexus 5X το έχει και ο κολλητός μου, σαν φανατικός νεξους χρήστης δεν έμεινε πολυ ικανοποιημένος βέβαια μπορεί εσύ να θέλεις να το αποχωριστείς για άλλο λόγο. Σε αυτό που ρωτάς τώρα, θα μπορούσε να ξαναπάει στα 249 αν το ξαναβάλουν προσφορά τότε που το είχαν βάλει πλαίσιο, γερμανός και το είχε πάρει αρκετός κόσμος. Προς το παρόν κολλημένο εκεί γύρω στα 290κατι και δε νομίζω να πέσει χωρίς κάποια προσφορά.

Είχα τις αμφιβολίες μου κι εγώ για το 5s μιας και κινητό του 2013 αλλά όταν το πήρα μου έφυγαν όλες. Γρήγορο, δεν μου έχει κολλήσει ούτε μία φορά (χωρίς υπερβολές). Τώρα η μπαταρία του είναι κάπως μικρή 1560 mAh αλλά με νορμάλ χρήση μου βγάζει μια μέρα και κάτι παραπάνω. Επίσης η μικρών (για τα σημερινά δεδομένα) ιντσών οθόνη συνηθίζεται και πλέον εμένα μου φαίνεται πιο βολικό σαν κινητό.

Αυτά από εμένα :D

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Το Nexus 5X το έχει και ο κολλητός μου, σαν φανατικός νεξους χρήστης δεν έμεινε πολυ ικανοποιημένος βέβαια μπορεί εσύ να θέλεις να το αποχωριστείς για άλλο λόγο. Σε αυτό που ρωτάς τώρα, θα μπορούσε να ξαναπάει στα 249 αν το ξαναβάλουν προσφορά τότε που το είχαν βάλει πλαίσιο, γερμανός και το είχε πάρει αρκετός κόσμος. Προς το παρόν κολλημένο εκεί γύρω στα 290κατι και δε νομίζω να πέσει χωρίς κάποια προσφορά.

Είχα τις αμφιβολίες μου κι εγώ για το 5s μιας και κινητό του 2013 αλλά όταν το πήρα μου έφυγαν όλες. Γρήγορο, δεν μου έχει κολλήσει ούτε μία φορά (χωρίς υπερβολές). Τώρα η μπαταρία του είναι κάπως μικρή 1560 mAh αλλά με νορμάλ χρήση μου βγάζει μια μέρα και κάτι παραπάνω. Επίσης η μικρών (για τα σημερινά δεδομένα) ιντσών οθόνη συνηθίζεται και πλέον εμένα μου φαίνεται πιο βολικό σαν κινητό.

Αυτά από εμένα :D

Παρόμοια άποψη έχω κι εγώ. Ανώτερη τιμή όμως τα 249€. Παραπάνω πιστεύω ειναι κάπως πολλά

Nokia 8800 Scirocco

Μου έδωσαν ένα 5s το οποίο από μια πτώση έχει αποκτήσει ένα ελλατωμα στην πάνω δεξιά γωνία. Έχει ξεκολλήσει το μπροστά μέρος και παίζει σχεδόν δύο χιλιοστα. Είναι ελαφρά σκοτεινή η οθόνη σε εκείνο το σημείο. Όσοι έχετε παίξει με πολωτικα γυαλιά που σκοτεινιαζουν τις φτηνές οθόνες θα καταλάβετε τι λέω. Όταν το πατάω με το χέρι ή φωτεινότητα ερχετε σχεδόν φυσιολογική.

Μπορώ να το πάω σε κανέναν εκτός επισημης αντιπροσωπείας? Γιατί στο φίλο μου ζήτησαν σχεδόν 300€ και τα πήρε στο κρανίο. Με τα ίδια χρήματα πήρε το se και αυτό μου το έδωσε για να μη το σπάσει από τα νεύρα του. Και εγώ δε θέλω στην καμία να δώσω πολλά χρήματα. Το πολύ κανένα πενηνταρι. Άλλωστε για δεύτερη συσκευή το θέλω να έχω επαφή με το ios.

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου

Μου έδωσαν ένα 5s το οποίο από μια πτώση έχει αποκτήσει ένα ελλατωμα στην πάνω δεξιά γωνία. Έχει ξεκολλήσει το μπροστά μέρος και παίζει σχεδόν δύο χιλιοστα. Είναι ελαφρά σκοτεινή η οθόνη σε εκείνο το σημείο. Όσοι έχετε παίξει με πολωτικα γυαλιά που σκοτεινιαζουν τις φτηνές οθόνες θα καταλάβετε τι λέω. Όταν το πατάω με το χέρι ή φωτεινότητα ερχετε σχεδόν φυσιολογική.

Μπορώ να το πάω σε κανέναν εκτός επισημης αντιπροσωπείας? Γιατί στο φίλο μου ζήτησαν σχεδόν 300€ και τα πήρε στο κρανίο. Με τα ίδια χρήματα πήρε το se και αυτό μου το έδωσε για να μη το σπάσει από τα νεύρα του. Και εγώ δε θέλω στην καμία να δώσω πολλά χρήματα. Το πολύ κανένα πενηνταρι. Άλλωστε για δεύτερη συσκευή το θέλω να έχω επαφή με το ios.

Άφησε το έτσι αφού το έχεις για δεύτερο.

Με 50€ θα βάλεις καμία οθόνη κινεζική και θα ειναι χειρότερα απο αυτήν

Τζάμπα τα χρήματα που θα ξοδέψεις

Nokia 8800 Scirocco

Άφησε το έτσι αφού το έχεις για δεύτερο.

Με 50€ θα βάλεις καμία οθόνη κινεζική και θα ειναι χειρότερα απο αυτήν

Τζάμπα τα χρήματα που θα ξοδέψεις

Κατάλαβα. Οπότε το αφήνω έτσι. Του πέρασα και την 10 και είμαι έτοιμος να το δουλεψω.

Κατάλαβα. Οπότε το αφήνω έτσι. Του πέρασα και την 10 και είμαι έτοιμος να το δουλεψω.

Αφού έχεις μια χαρά συσκευή για πρώτο τηλέφωνο οπότε για το άλλο δεν λέει να δώσεις τζάμπα λεφτά

Nokia 8800 Scirocco

Έπεσε ένα φυλλάδιο του γερμανού στα χέρια μου και είδα ότι το έχει βάλει στα 202€. Παρ'ολα αυτα στην ιστοσελίδα του γερμανού είναι με την κανονική τιμή. Επειδή κι ένας συμφορουμίτης ρώτησε πιο πάνω για την τιμή του μήπως πέσει γιατί ενδιαφέρεται, αν όντως ισχύει αυτή η προσφορά είναι πολύ καλή ευκαιρία. Με προβλημάτισε όμως που δεν έχουν απόθεμα όπως λέει στο site αλλά ένα τηλ στο γερμανο ίσως βγάλετε άκρη. Edited by filipsyros

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Έπεσε ένα φυλλάδιο του γερμανού στα χέρια μου και είδα ότι το έχει βάλει στα 202€. Παρ'ολα αυτα στην ιστοσελίδα του γερμανού είναι με την κανονική τιμή. Επειδή κι ένας συμφορουμίτης ρώτησε πιο πάνω για την τιμή του μήπως πέσει γιατί ενδιαφέρεται, αν όντως ισχύει αυτή η προσφορά είναι πολύ καλή ευκαιρία. Με προβλημάτισε όμως που δεν έχουν απόθεμα όπως λέει στο site αλλά ένα τηλ στο γερμανο ίσως βγάλετε άκρη.

Αν διαβάσεις λίγο παραπίσω θα δεις οτι κι άλλοι έχουν δήθεν δει παρόμοιες τιμές αλλά σε συσκευές άφαντες που δεν υπήρχαν ποτέ σε καταστήματα.

Marketing!!

Nokia 8800 Scirocco

Έχει βαλει κανένας την 10 beta? Έχει κάποιο θεμα με το κουμπί και το touch id; σχεδόν δε δουλεύει. Προσθεου δε λέω να γίνει σαν το Nexus μου. Αλλά θυμάμαι το 6s plus που ήταν σχεδόν ακαριαία ή έναρξη.

Έχει βαλει κανένας την 10 beta? Έχει κάποιο θεμα με το κουμπί και το touch id; σχεδόν δε δουλεύει. Προσθεου δε λέω να γίνει σαν το Nexus μου. Αλλά θυμάμαι το 6s plus που ήταν σχεδόν ακαριαία ή έναρξη.

Όπως ξέρεις και υπευθύνη σου , έχεις βάλει δοκιμαστική έκδοση στη συσκευή σου φίλε μου .Λογικό είναι να υπάρχουν πολλά θέματα

Όπως ξέρεις και υπευθύνη σου , έχεις βάλει δοκιμαστική έκδοση στη συσκευή σου φίλε μου .Λογικό είναι να υπάρχουν πολλά θέματα

Beta είναι , αλλά δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει πουθενά προβλήματα με το touch id.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Beta είναι , αλλά δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει πουθενά προβλήματα με το touch id.

Σε οτιδήποτε μπορεί να υπάρχουν προβλήματα

Σε οτιδήποτε μπορεί να υπάρχουν προβλήματα

Ναι, αλλά δεν έχει αναφερθεί.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Κατάφερε κανένας να αγοράσει με την προσφορά από το γερμανό ή γνωρίζετε αν τρέχει κάποια άλλη;
Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot:

• Administrators
Κατάφερε κανένας να αγοράσει με την προσφορά από το γερμανό ή γνωρίζετε αν τρέχει κάποια άλλη;

Μόνο όσοι είχαν γνωστό... ως εκ τούτου δεν θεωρείται καν κανονική προσφορά και κάτι άλλο παρόμοιο δεν παίζει.

Modpic.gif

Μόνο όσοι είχαν γνωστό... ως εκ τούτου δεν θεωρείται καν κανονική προσφορά και κάτι άλλο παρόμοιο δεν παίζει.

Καταρχας τα -150€ για αιφον ειναι μεχρι 31/7.2ον η τιμη που πηγε στα 202€ ειναι αρκετα καλα(τοσα λεφτα μονο για μεταχειρο δινεις και αυτο οχι σε ιδαιτερα καλη κατασταση).Υπαρχχουν ελπιδες να βρω κανενα μεσω παραγγελιας τουλαχιστον?

Sent from mTalk

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• Administrators
Υπαρχχουν ελπιδες να βρω κανενα μεσω παραγγελιας τουλαχιστον?

Όχι... αυτό ακριβώς λέω πιο πάνω.

Modpic.gif

Όχι... αυτό ακριβώς λέω πιο πάνω.

Κριμα,αν και ειναι καλη περιπτωση.Σκεφτομουν να παω σε αλλο και χθες βλεπω τη προσφορα αλλα ειναι εξαντλημενα.

Sent from mTalk

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• Administrators
Κριμα,αν και ειναι καλη περιπτωση.Σκεφτομουν να παω σε αλλο και χθες βλεπω τη προσφορα αλλα ειναι εξαντλημενα.

Το κρίμα είναι ότι μπαίνουμε όλοι στη λογική της προσφοράς και κατά συνέπεια διαφήμισης του εκάστοτε καταστήματος με ανύπαρκτες προσφορές. Ωστόσο επειδή έχουμε βγει εκτός θέματος μιας και αυτή η συζήτηση δεν είναι επί της ουσίας όσον αφορά τη συσκευή του τίτλου... ας επιστρέψουμε.

Modpic.gif

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned