DINFUN Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Παιδιά καλημέρα έβαλα το IOS 8 και θέλω να κατεβάσω το πληκτρολόγιο που έχει στο Android το SwiftKey γίνεται; και αν ναι έχει ελληνικά; Ελληνικά δεν υποστηρίζει ακόμη σχεδόν κανένα πληκτρολόγιο, περιμένουμε ελληνικές υλοποιήσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Από τα 3rd party πληκτρολόγια Ελληνικά υποστηρίζει μόνο το Fleksy. Στο θέμα γλώσσας είναι και το πιο πλήρες αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostadinho Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) Μετά από παρακολούθηση του thread για μια μέρα πήρα το θάρρος και γω να αναβαθμίσω το 5S μου, χθες το βράδυ. Επέλεξα απλή αναβάθμιση μέσω iTunes, όπως συνηθίζω χωρίς set up as new. Και ήδη το ξανασκέφτομαι... Γενικά, όπως έχει λεχθεί το νέο λογισμικό έχει ευχάριστες προσθήκες, χωρίς όμως να αλλάζει δραματικά, κατά την γνώμη μου, την γενική εμπειρία χρήσης. Έχει ωστόσο προοπτικές να εξελιχθεί πολύ μόλις οι app developers το περιποιηθούν καταλλήλως (βλέπε widgets κλπ). Μου αρέσουν οι αλλαγές στις εφαρμογές των μηνυμάτων και mail, σίγουρα στο Notification center, ίδιο αλλά λίγο πιο άσχημο το control center, σπουδαία η φωνητική πληκτρολόγηση. Επίσης, ίσως να είναι η ιδέα μου αλλά έχω την εντύπωση ότι η 8 κάνει καλύτερη χρήση της RAM. Εμπειρικά καθαρά, στη χρήση μου φαίνεται ότι οι εφαρμογές εναλλάσσονται πιο γρήγορα και ειδικά το safari νομίζω ότι "θυμάται" περισσότερα. Ίσως το πιο ευχάριστο είναι το ότι η Apple αφήνει σιγά σιγά το iOS να "ανοίξει τα φτερά του" δίνοντας μεγαλύτερη ελευθερία σε 3rd party εφαρμογές, όπως πληκτρολόγια (ωραίο το swiftkey περιμένω ελληνικά!) κλπ Ωραία λοιπόν η ανανέωση αλλά εγώ είδα κάποια ψιλολαγκαρίσματα. Π.χ. 1-2 φορές (όχι πάντα) όταν μου ήρθε μήνυμα όντας σε τρίτη εφαρμογή ή από την Lock screen σε αντίστοιχη περίπτωση και "τράβηξα"/έσυρα την ειδοποίηση για άμεση απάντηση/ξεκλείδωμα αντίστοιχα λίγο κόλλησαν τα γραφικά. Προσωπικά με σόκαρε γιατί 10 μήνες που έχω το τηλέφωνο στην 7.Χ.Χ δεν είχα ΠΟΤΕ θέματα με λαγκάρισμα, κρασάρισμα εφαρμογών κλπ. Συνολικά μου φαίνεται ίσως λίγο λιγότερο smooth απ' ό,τι πριν αλλά ενθαρρύνομαι γιατί δεν βλέπω άλλους με την ίδια συσκευή και αντίστοιχα θέματα. Προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω άμεση μετάβαση σε iPhone 6, είμαι ικανοποιημένος με το μέγεθός μου :X και πιστεύω ότι ο 64bitος Α7 οφείλει και πρέπει να αντέξει αποτελεσματικότατα για αρκετό καιρό ακόμα. Οπότε λίγη υπομονή μήπως η 8 στρώσει από μόνη της αλλιώς σε 1-2 βδομάδες, βαθιά ανάσα, restore & set up as new. Edited September 19, 2014 by Kostadinho Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Μετά από παρακολούθηση του thread για μια μέρα πήρα το θάρρος και γω να αναβαθμίσω το 5S μου, χθες το βράδυ. Επέλεξα απλή αναβάθμιση μέσω iTunes, όπως συνηθίζω χωρίς set up as new. Και ήδη το ξανασκέφτομαι... Γενικά, όπως έχει λεχθεί το νέο λογισμικό έχει ευχάριστες προσθήκες, χωρίς όμως να αλλάζει δραματικά, κατά την γνώμη μου, την γενική εμπειρία χρήσης. Έχει ωστόσο προοπτικές να εξελιχθεί πολύ μόλις οι app developers το περιποιηθούν καταλλήλως (βλέπε widgets κλπ). Μου αρέσουν οι αλλαγές στις εφαρμογές των μηνυμάτων και mail, σίγουρα στο Notification center, ίδιο αλλά λίγο πιο άσχημο το control center, σπουδαία η φωνητική πληκτρολόγηση. Επίσης, ίσως να είναι η ιδέα μου αλλά έχω την εντύπωση ότι η 8 κάνει καλύτερη χρήση της RAM. Εμπειρικά καθαρά, στη χρήση μου φαίνεται ότι οι εφαρμογές εναλλάσσονται πιο γρήγορα και ειδικά το safari νομίζω ότι "θυμάται" περισσότερα. Ίσως το πιο ευχάριστο είναι το ότι η Apple αφήνει σιγά σιγά το iOS να "ανοίξει τα φτερά του" δίνοντας μεγαλύτερη ελευθερία σε 3rd party εφαρμογές, όπως πληκτρολόγια (ωραίο το swiftkey περιμένω ελληνικά!) κλπ Ωραία λοιπόν η ανανέωση αλλά εγώ είδα κάποια ψιλολαγκαρίσματα. Π.χ. 1-2 φορές (όχι πάντα) όταν μου ήρθε μήνυμα όντας σε τρίτη εφαρμογή ή από την Lock screen σε αντίστοιχη περίπτωση και "τράβηξα"/έσυρα την ειδοποίηση για άμεση απάντηση/ξεκλείδωμα αντίστοιχα λίγο κόλλησαν τα γραφικά. Προσωπικά με σόκαρε γιατί 10 μήνες που έχω το τηλέφωνο στην 7.Χ.Χ δεν είχα ΠΟΤΕ θέματα με λαγκάρισμα, κρασάρισμα εφαρμογών κλπ. Συνολικά μου φαίνεται ίσως λίγο λιγότερο smooth απ' ό,τι πριν αλλά ενθαρρύνομαι γιατί δεν βλέπω άλλους με την ίδια συσκευή και αντίστοιχα θέματα. Προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω άμεση μετάβαση σε iPhone 6, είμαι ικανοποιημένος με το μέγεθός μου :X και πιστεύω ότι ο 64bitος Α7 οφείλει και πρέπει να αντέξει αποτελεσματικότατα για αρκετό καιρό ακόμα. Οπότε λίγη υπομονή μήπως η 8 στρώσει από μόνη της αλλιώς σε 1-2 βδομάδες, βαθιά ανάσα, restore & set up as new. Η 8.0 σε σχέση με την 7.0 είναι 10 φορές καλύτερη σε smooth λειτουργία και ταχύτητα. Φαντάζομαι πώς θα είναι το 5s με την 8.1... Κάνε ένα setup as new και δεν νομίζω να ξαναδείς κάτι. Αν και μεταξύ μας, λογικό είναι η 8.0 να είναι λίγο χειρότερη σε αξιοπιστία και απόδοση από την 7.1.2. Είναι νέα έκδοση που θα εξελιχθεί και αυτή με τη σειρά της. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostadinho Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Η 8.0 σε σχέση με την 7.0 είναι 10 φορές καλύτερη σε smooth λειτουργία και ταχύτητα. Φαντάζομαι πώς θα είναι το 5s με την 8.1... Κάνε ένα setup as new και δεν νομίζω να ξαναδείς κάτι. Αν και μεταξύ μας, λογικό είναι η 8.0 να είναι λίγο χειρότερη σε αξιοπιστία και απόδοση από την 7.1.2. Είναι νέα έκδοση που θα εξελιχθεί και αυτή με τη σειρά της. Το τελευταίο που λες ισχύει 100%. Περιμένω να δω... Τη βελτίωση στο smoothness που αναφέρεις δυστυχώς ακόμα να τη δω. :( Πάλι μόλις μου έκανε χαζομάρες στα γραφικά στο ξεκλείδωμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Το τελευταίο που λες ισχύει 100%. Περιμένω να δω... Τη βελτίωση στο smoothness που αναφέρεις δυστυχώς ακόμα να τη δω. :( Πάλι μόλις μου έκανε χαζομάρες στα γραφικά στο ξεκλείδωμα... Κάνε μια επανεκκίνηση για αρχή.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostadinho Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Κάνε μια επανεκκίνηση για αρχή.:) Έχω κάνει 1-2.. :( Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Έχω κάνει 1-2.. :( Ευχαριστώ πάντως! Τότε δεν το αποφεύγεις το set up as new. Στο λέω γιατί εγώ δεν έχω δει τίποτα και έτσι πρέπει να είναι και το δικό σου τηλέφωνο. Μπορείς να πάρεις backup, να κάνεις επαναφορά και setup as new και μετά, πάλι επαναφορά και restore from backup. Μπορεί να στρώσει έτσι και να γλιτώσεις τον κόπο του στησίματος από την αρχή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostadinho Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Τότε δεν το αποφεύγεις το set up as new. Στο λέω γιατί εγώ δεν έχω δει τίποτα και έτσι πρέπει να είναι και το δικό σου τηλέφωνο. Μπορείς να πάρεις backup, να κάνεις επαναφορά και setup as new και μετά, πάλι επαναφορά και restore from backup. Μπορεί να στρώσει έτσι και να γλιτώσεις τον κόπο του στησίματος από την αρχή. Λες;; Αυτό το σενάριο δεν είχε περάσει από το μυαλό μου... Η αλήθεια είναι ότι θέλω να το αποφύγω το εξ αρχής στήσιμο. Οπότε σε πρώτη φάση θα το κάνω, μάλλον μέσα στο Σαβ/κο και θα επανέλθω... Και πάλι πολλά ευχαριστώ Γιάννη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Λες;; Αυτό το σενάριο δεν είχε περάσει από το μυαλό μου... Η αλήθεια είναι ότι θέλω να το αποφύγω το εξ αρχής στήσιμο. Οπότε σε πρώτη φάση θα το κάνω, μάλλον μέσα στο Σαβ/κο και θα επανέλθω... Και πάλι πολλά ευχαριστώ Γιάννη. Να σαι καλά φίλε μου. :) Δοκίμασε και πες μας εντυπώσεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλησπέρα παιδια, έκανα την αναβάθμιση στο δικό μου 5s και iPad mini retina καθώς και στο 5αρι της γυναίκας μου. Όλα τρέχουν πολυ καλα, αναμένουμε το swype με ελληνικά μόνο... Κατι μόνο που δεν φαίνεται καλα: γράφω ενα μήνυμα και το στέλνω. Μου γράφει μετα απο λίγο "not delivered" ενώ ο παραλήπτης το εχει πάρει... Στο επόμενο μήνυμα που γράφω μου γράφει "cannot send" ενώ και παλι το εχει πάρει!!! Τι γινεται και με αναφορές παράδοσης γενικά? εχει τωρα? Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Τι γινεται και με αναφορές παράδοσης γενικά? εχει τωρα? Αναφορές παράδοσης έχει κλασσικά μόνο στα imessages. Θα το βρεις μέσα στο μενού μηνυμάτων στις ρυθμίσεις. Δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό από τότε που βγήκε το ios. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Αναφορές παράδοσης έχει κλασσικά μόνο στα imessages. Θα το βρεις μέσα στο μενού μηνυμάτων στις ρυθμίσεις. Δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό από τότε που βγήκε το ios. Μάλιστα, σ' ευχαριστώ για την απάντηση, όντως σε imessage ήταν, απλά επειδή πάτησα μετά να το στείλω σαν SMS έγινε πράσινο και μπερδέυτηκα! Οπότε δηλαδή αναφορές παράδοσης μόνο με jb? Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 [ATTACH]50026[/ATTACH] Για δείτε. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Πως μπορούμε να διώξουμε τις επαφές η κάποια απο αυτές που εμφανίζονται με το διπλό πάτημα του home button Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Πως μπορούμε να διώξουμε τις επαφές η κάποια απο αυτές που εμφανίζονται με το διπλό πάτημα του home button Πήγαινε settings > mail, contacts, calendars > show in app switcher. Εκεί έχει δυο διακόπτες και κλείνεις είτε τις πρόσφατες είτε τις αγαπημένες είτε και τα 2. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Κομπλέ! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Καλησπερα και απο μενα. Παιδια ειμαι πρωην κατοχος android συσκευων και απο τοτε που περιεργαστηκα το iphone σε συγγενη το ερωτευτηκα. Ξερω οτι η προσεγγιση του ios ειναι τελειως διφορετικη αλλα με την βοηθεια του φορουμ εδω θα τα καταφερω:) Σκοπευω λοιπον ν'αγορασω το 5s space grey (καθαρα προσωπικη προτιμηση) απο σκρουτζομαγαζο αλλα παρατηρησα οτι στην περιγραφη των συσκευων σε αλλες αναγραφεται eu που ξερω οτι προοριζονται για ευρωπαικη ενωση αλλα σε αλλες οπως στο kaizerstore γραφει US και 3pin US. Δεν ξερω τι σημαινει υποθετω Ηνωμενων πολιτειων αλλα θα δουλευει εδω?και τι στο καλο ειναι το 3pin? Ποιο να επιλεξω μην κανω καμια "πατατα"? Συγχωρηστε την αγνοια μου...δωστε μου τα φωτα σας λοιπον...:rolleyes: Ευχαριστω... Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Καλησπερα και απο μενα. Παιδια ειμαι πρωην κατοχος android συσκευων και απο τοτε που περιεργαστηκα το iphone σε συγγενη το ερωτευτηκα. Ξερω οτι η προσεγγιση του ios ειναι τελειως διφορετικη αλλα με την βοηθεια του φορουμ εδω θα τα καταφερω:) Σκοπευω λοιπον ν'αγορασω το 5s space grey (καθαρα προσωπικη προτιμηση) απο σκρουτζομαγαζο αλλα παρατηρησα οτι στην περιγραφη των συσκευων σε αλλες αναγραφεται eu που ξερω οτι προοριζονται για ευρωπαικη ενωση αλλα σε αλλες οπως στο kaizerstore γραφει US και 3pin US. Δεν ξερω τι σημαινει υποθετω Ηνωμενων πολιτειων αλλα θα δουλευει εδω?και τι στο καλο ειναι το 3pin? Ποιο να επιλεξω μην κανω καμια "πατατα"? Συγχωρηστε την αγνοια μου...δωστε μου τα φωτα σας λοιπον...:rolleyes: Ευχαριστω... το 3-pin έχει να κάνει με το φορτιστή καθώς θα χρειαστείς extra adaptor για τις ελληνικές πρίζες. Προτίμησε κατ' εμε eu για να είσαι σύγορος για το δ΄θκτυοο LTE/4G, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το factory unlocked. και τι doa δίνει σε περίπτωση αστοχίας υλικού. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Το app του the Verge δεν παίζει! Ενώ του Bgr και Engadget παίζουν κανονικά. Έχετε καμία πληροφορία; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Το app του the Verge δεν παίζει! Ενώ του Bgr και Engadget παίζουν κανονικά. Έχετε καμία πληροφορία; θα πρέπει να αναμένεις αναβάθμιση δεν μπορείς να κάνεις κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 παιδιά έκανα setup as new αφού ανανέωσα σε ios8 επειδή κολούσε σε εφαρμογές τύπου Facebook κτλ. Οι επαφές έχουν φορτώσει όχι όμως ότι είχα στα Αγαπημένα και στις πρόσφατες κλήσεις. Αυτά θα επανέλθουν; Επίσης στις φωτογραφίες δεν έχουν κατέβει όλες ή τα βίντεο ενώ στις πληροφορίες του κινητού μου λέει ότι έχω μέσα τα 4 βίντεο και περί τις 71 φώτο. Θα πρέπει να περιμένω με το wifi ανοιχτό μπας κ κατέβουν; Αλλά πάνω δεξιά το εικονίδιο που δείχνει ότι κάτει φορτώνει δεν εμφανίζεται ενώ και το wifi στο router δεν αναβοσβήνει. Πως γίνεται στις πληροφορίες να δείχνει ότι έχουν κατέβει ενώ δε τις βλέπω στις φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 παιδιά έκανα setup as new αφού ανανέωσα σε ios8 επειδή κολούσε σε εφαρμογές τύπου Facebook κτλ. Οι επαφές έχουν φορτώσει όχι όμως ότι είχα στα Αγαπημένα και στις πρόσφατες κλήσεις. Αυτά θα επανέλθουν; Επίσης στις φωτογραφίες δεν έχουν κατέβει όλες ή τα βίντεο ενώ στις πληροφορίες του κινητού μου λέει ότι έχω μέσα τα 4 βίντεο και περί τις 71 φώτο. Θα πρέπει να περιμένω με το wifi ανοιχτό μπας κ κατέβουν; Αλλά πάνω δεξιά το εικονίδιο που δείχνει ότι κάτει φορτώνει δεν εμφανίζεται ενώ και το wifi στο router δεν αναβοσβήνει. Πως γίνεται στις πληροφορίες να δείχνει ότι έχουν κατέβει ενώ δε τις βλέπω στις φωτογραφίες; Πριν την αναβάθμιση κράτησες backup, οι φωτογραφίες που διατηρούνται στο iCloud είναι αυτές που έχουν ληφθεί με τη συσκευή (Ροή φωτογραφιών). Τα video δεν διατηρούνται και θα πρέπει να τα αποθηκεύσεις πριν την αναβάθμιση. Εάν τα χρειάζεσαι οπωσδήποτε και είχες κρατήσει backup πριν την αναβάθμιση, κάνε πάλι επαναφορά μέσα από τη συσκευή και στη συνέχεια επέλεξε restore form backup. Αφού αποκαταστασθεί η συσκευή, σύνδεσέ τη στον υπολογιστή και αποθήκευε τα video και τις φωτογραφίες (My Computer - iPhone). Στη συνέχεια νέα επαναφορά και setup as new. Μετά το setup as new δεν διατηρούνται οι πρόσφατες κλήσεις και τα αγαπημένα, διαγράφονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 μπορώ να επαναφέρω μόνο τα βίντεο και τις φωτογραφίες και πως; έχω κρατήσει backup. μπορώ να το κάνω μέσω wifi από το cloud αλλά μόνο αυτά που θέλω; επίσης τις έχω κάνει κοινή χρήση στο icloud, μπορώ από εκεί να τις επαναφέρω χωρίς καλώδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts