Te_salat Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Κώστα ως άτομο που πέρασε από Galaxy S1, S2, S3 και S4 θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Το 1 ήταν (λογικό βέβαια) πολύ πίσω σε σχέση με τα επόμενα. Το 2 και το 3 όμως κατά τη γνώμη μου για την εποχή τους ήταν κορυφαίες συσκευές. Ειδικά το 3 το έχει (και το κακομεταχειρίζεται) ακόμη η γυναίκα μου. Το 4 απογοήτευσε βάση των προσδοκιών που δημιούργησαν το 2 και το 3 (και πλέον κοιμάται στο συρτάρι - έχω απλά την Ελληνική κάρτα μέσα). Τέλος το 5 μη έχοντας κάτι σπέσιαλ με έστειλε στην επιστροφή στο μήλο μετά από τόσο καιρό. :) Είμαστε off topic. To S3 το καταδίκασε το 1gb ram. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Είμαστε off topic. To S3 το καταδίκασε το 1gb ram. Η Samsung το καταδίκασε με την σαβούρα που βάζει μέσα. Αλλιώς 1 gb μια χαρά φτάνει και περισσεύει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Η Samsung το καταδίκασε με την σαβούρα που βάζει μέσα. Αλλιώς 1 gb μια χαρά φτάνει και περισσεύει Σ αυτό έχεις δίκιο. Πάρε το 5s και κράτα το S3 για παιχνίδια με custom rom. Δες εδω το δικό μου με το auxo πως πετάει:) iPhone 5s Auxo2: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Σ αυτό έχεις δίκιο. Πάρε το 5s και κράτα το S3 για παιχνίδια με custom rom. Δες εδω το δικό μου με το auxo πως πετάει:) iPhone 5s Auxo2: Τα βαρέθηκα τα πειράματα έχω βάλει σε τηλέφωνα πόσες Rom δεν ξέρω κι εγώ. 5s μάλλον αλλά 540 δεν δίνω είμαστε στενά τώρα δεν είναι όπως παλιά ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μπορώ τα πολλά tweaks και τις πολλές ρυθμίσεις κρυμμένες πίσω από μενού γι αυτό θέλω μια συσκευή στα μέτρα μου out of the box. Στο iphone η αυτονομία με χαλάει και κάνα 2 πραγματάκια ακόμα στο λειτουργικό που θα μπορούσαν να ανοίξουν χωρίς κάποια επίδραση στην πολιτική τους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Ωραία τα λέτε και συμφωνώ με τα περισσότερα. Απο hw το S3 υπολείπεται απο το 4αρι και όντως κάπου δυσανασχετεί. Αλλά κρατιέται ακόμα ειδικά με custom. Τάσο το παλιό Iphone τι το έκανες; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παιδιά αν θέλετε μείνετε on topic παρακαλώ είμαστε στο forum όχι στα νέα! Ανοίξτε ένα θέμα στο sub forum της Samsung thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ερωτηση προς ναυτιλομενους: εδω και αρκετους μηνες ειχα ενεργοποιημενες τις "συχνες τοποθεσιες" ελπιζοντας οτι καποια στιγμη θα μου εμφανιζε καποιες χρησιμες πληροφοριες στην καρτελα "Σημερα" , σαν το google now ας πουμε. Ωστοσο, τοσον καιρο μετα, δεν μου εχει βγαλει τιποτα. Εχει κανεις ιδεα;; Μηπως δεν δουλευουν αυτα στην Ελλαδα; Σε καποιον αλλο εχει εμφανισει πληροφοριες βασιζομενες στις συχνες τοποθεσιες που επισκεπτεται;; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Παιδιά έπαθα κάτι το οποίο είναι ταυτόχρονα αστείο, αλλά και τραγικό! Την ώρα που μιλούσα στο τηλέφωνο, η συσκευή γλίστρισε από το χέρι μου, και έπεσε στο πιάτο μου πάνω την μαγιονέζα!! Δεν ήταν πολύ η ποσότητα, αλλά πήγε στο κάτω μέρος εκεί που είναι τα ήχεια! Το σκούπισα και καθάρισα όσο μπόρεσα! Όμως τώρα τα ηχεία παραμορφώνουν λίγο τον ήχο! Στις υψηλές κυρίως συχνότητες! Προφανω΄ς και τη Δευτέρα θα το παω στο service πιστεύετε ότι με ένα καθάρισμα θα φτιάξουν ή θα χρειαστούν αλλαγή! Φυσικά μια τέτοια ζημιά για την οποία ευθύνομαι εγώ δεν θα την καλύπτει η εγγύηση, οπότε ξέρετε περίπου αν χρειαστούν αλλαγή πόσο κοστίζουν; Ευχαρστώ! ,ηλεκτρική σκούπα και ρουφα. Hoover Hoover Είναι η λύση στο πρόβλημα. σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ωραία τα λέτε και συμφωνώ με τα περισσότερα. Απο hw το S3 υπολείπεται απο το 4αρι και όντως κάπου δυσανασχετεί. Αλλά κρατιέται ακόμα ειδικά με custom. Τάσο το παλιό Iphone τι το έκανες; Το έδωσα 270€ 64bg ήταν. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ερωτηση προς ναυτιλομενους: εδω και αρκετους μηνες ειχα ενεργοποιημενες τις "συχνες τοποθεσιες" ελπιζοντας οτι καποια στιγμη θα μου εμφανιζε καποιες χρησιμες πληροφοριες στην καρτελα "Σημερα" , σαν το google now ας πουμε. Ωστοσο, τοσον καιρο μετα, δεν μου εχει βγαλει τιποτα. Εχει κανεις ιδεα;; Μηπως δεν δουλευουν αυτα στην Ελλαδα; Σε καποιον αλλο εχει εμφανισει πληροφοριες βασιζομενες στις συχνες τοποθεσιες που επισκεπτεται;; Πρωτη φορα το ακουω αυτο. Εισαι σιγουρος οτι ετσι λειτουργει; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Πρωτη φορα το ακουω αυτο. Εισαι σιγουρος οτι ετσι λειτουργει; Ναι. Καταρχήν, το γράφει κιόλας αν ανοίξεις να επιλέξεις το "συχνές τοποθεσίες". Συγκεκριμένα , λέει : "επιτρέπει στο άιφον να μαθαίνει τα μ΄ρη που επισκέπτεστε συχνά για να σας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες βάσει τοποθεσίας". Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ναι. Καταρχήν, το γράφει κιόλας αν ανοίξεις να επιλέξεις το "συχνές τοποθεσίες". Συγκεκριμένα , λέει : "επιτρέπει στο άιφον να μαθαίνει τα μ΄ρη που επισκέπτεστε συχνά για να σας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες βάσει τοποθεσίας". Μάλλον δεν ισχύει για την Ελλάδα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Μάλλον δεν ισχύει για την Ελλάδα. To κλείνω λοιπόν να γλιτώνω και μπαταρία. ;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 To κλείνω λοιπόν να γλιτώνω και μπαταρία. ;) Εγώ έχω κλείσει και το Siri γιατί αρνείται να με καταλάβει :) Ενα περίεργο πράγμα: στο iPhone ούτε το google now με πιάνει. Αντιθέτως στο note8, 8 στις 10 κάνει αυτό που του λέω. Το πρόβλημα ειναι στις κλήσεις. Στις εντολές για άνοιγμα εφαρμογών, δημιουργία appointments δεν έχω πρόβλημα ούτε με το Siri. Μάλλον φταίνε τα ονόματα που δεν μπορώ να φανταστώ πως θα τα προέφερε ένας αμερικανός:) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Εγώ έχω κλείσει και το Siri γιατί αρνείται να με καταλάβει :) Ενα περίεργο πράγμα: στο iPhone ούτε το google now με πιάνει. Αντιθέτως στο note8, 8 στις 10 κάνει αυτό που του λέω. Το πρόβλημα ειναι στις κλήσεις. Στις εντολές για άνοιγμα εφαρμογών, δημιουργία appointments δεν έχω πρόβλημα ούτε με το Siri. Μάλλον φταίνε τα ονόματα που δεν μπορώ να φανταστώ πως θα τα προέφερε ένας αμερικανός:) Εχω την εντύπωση πως έχεις βάλει την αμερικάνικη γλώσσα και γι αυτό δεν σε καταλαβαίνει. Δοκίμασε τον Άγγλο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Εγώ έχω κλείσει και το Siri γιατί αρνείται να με καταλάβει :) Ενα περίεργο πράγμα: στο iPhone ούτε το google now με πιάνει. Αντιθέτως στο note8, 8 στις 10 κάνει αυτό που του λέω. Το πρόβλημα ειναι στις κλήσεις. Στις εντολές για άνοιγμα εφαρμογών, δημιουργία appointments δεν έχω πρόβλημα ούτε με το Siri. Μάλλον φταίνε τα ονόματα που δεν μπορώ να φανταστώ πως θα τα προέφερε ένας αμερικανός:) Εκτος απο 3-4 φορες δοκιμαστικα, δεν το εχω χρησιμοποιησει το σιρι καθολου. Αν βεβαια ηταν στα ελληνικα, θα του ειχα αλλαξει τον αδοξαστο:lol: Το κλεινω και αυτο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Εχω την εντύπωση πως έχεις βάλει την αμερικάνικη γλώσσα και γι αυτό δεν σε καταλαβαίνει. Δοκίμασε τον Άγγλο! :) Σε προγράμματα αναγνώρισης φωνή μάλλον το αντίθετο παίζει. Η προφορά που έχουμε οι περισσότεροι μάλλον είναι πιο κοντά στην αμερικανική από την αγγλική. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 γιατι οταν περνω καποιον τηλεφωνο και με εχει στην αναμονη γιατι μιλαει δεν φαινεται στην οθονη του κινητου μου ? το κινητο μου είναι iPhone 5s ! ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Τι να κάνω 150€ το βρήκα σε τέλεια κατάσταση. Αποτυχημένο όχι δεν το λέω. Μέχρι και καλύτερη κάμερα από το S4 λένε ότι έχει. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπήκε μέσα τώρα από την σιτα και ακουμπάει στην μεμβράνη γι αυτό σου φαίνεται έτσι. Έχω ανοίξει για να καθαρίσω από τέτοιο τηλέφωνο είναι θα έλεγα κάπως δύσκολο εκείνες τις τρύπες μια μια να τις καθαρίσεις. Επίσης μην το δουλεύεις μην το κάνεις περισσότερη ζημιά. Πήγαινε το κάπου να το καθαρίσουν. Ρύζι δεν νομίζω να πιάσει έχει κολλήσει μέσα τώρα. Δεν είναι νερό Το πήγα για service και καθαρισμό από εκεί που το πήρα! Το άνοιξαν το καθάρισαν, και μετά δεν μπορούσαν να το ενεργοποιήσουν..κολλούσε στην άσπρη οθόνη με το μήλο, και μετά από λίγη ώρα γινόταν μπλε και έκανε restart! Κόλλησε σε αυτό το loop. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος, δεν είχαν αυθεντικό καλώδιο (το είδαμε και αυτό) και υποστήριξαν ότι μόλις πάω σπίτι και το συνδέσω με το αυθεντικό καλώδιο τον υπολογιστή μου, αυτό θα λειτουργήσει κανονικά! Anyway ήξερα οτι δεν θα λειτουργήσει αλλά είπα να το δοκιμάσω. Φυσικά και δεν έγινε τίποτα, οπότε έψαξα λιγο στο Internet και διάβασα διάφορες λύσεις. Κράτησα πατημένο το home button και το σύνδεσα στον υπολογιστή για να γίνει restore μέσω του iTunes. Φυσικά θα χάσω ότι δεν έχω σώσει και δεν έχω στο iCloud αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Όταν λοιπόν ξεκίνησα αυτήν την διαδικασία μετά απο λίγο μου βγάζει κάποιο error με νούμερο 9. Ψάχνοντας λοιπόν και για αυτό το error λέει οτι είναι κάποιο security software στον υπολογιστή μου, που δεν αφήνει κάποια από τις συσκευές να επικοινωνήσει με τους servers της apple. Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά το δοκίμασα σε macbook pro 15' mid 2010 το οποίο δεν έχει κανένα security software πανω του. Όσο γράφω αυτό το post το έχω δυνδέσει σε κανονικό pc έκανα update το iTunes στην τελευταία έκδοση και περιμένω να κατέβει το iOS για να κάνει το restore/update. Αν έχει κάποιος κάποια άλλη ιδέα για το τι μπορεί να έχει συμβεί θα χαιρόμουν πολύ να την ακούσω μέχρι να παω αύριο πάλι εκει πέρα και να τους σπάσω τα κεφάλια! Ευχαριστώ Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Το πήγα για service και καθαρισμό από εκεί που το πήρα! Το άνοιξαν το καθάρισαν, και μετά δεν μπορούσαν να το ενεργοποιήσουν..κολλούσε στην άσπρη οθόνη με το μήλο, και μετά από λίγη ώρα γινόταν μπλε και έκανε restart! Κόλλησε σε αυτό το loop. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος, δεν είχαν αυθεντικό καλώδιο (το είδαμε και αυτό) και υποστήριξαν ότι μόλις πάω σπίτι και το συνδέσω με το αυθεντικό καλώδιο τον υπολογιστή μου, αυτό θα λειτουργήσει κανονικά! Anyway ήξερα οτι δεν θα λειτουργήσει αλλά είπα να το δοκιμάσω. Φυσικά και δεν έγινε τίποτα, οπότε έψαξα λιγο στο Internet και διάβασα διάφορες λύσεις. Κράτησα πατημένο το home button και το σύνδεσα στον υπολογιστή για να γίνει restore μέσω του iTunes. Φυσικά θα χάσω ότι δεν έχω σώσει και δεν έχω στο iCloud αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Όταν λοιπόν ξεκίνησα αυτήν την διαδικασία μετά απο λίγο μου βγάζει κάποιο error με νούμερο 9. Ψάχνοντας λοιπόν και για αυτό το error λέει οτι είναι κάποιο security software στον υπολογιστή μου, που δεν αφήνει κάποια από τις συσκευές να επικοινωνήσει με τους servers της apple. Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά το δοκίμασα σε macbook pro 15' mid 2010 το οποίο δεν έχει κανένα security software πανω του. Όσο γράφω αυτό το post το έχω δυνδέσει σε κανονικό pc έκανα update το iTunes στην τελευταία έκδοση και περιμένω να κατέβει το iOS για να κάνει το restore/update. Αν έχει κάποιος κάποια άλλη ιδέα για το τι μπορεί να έχει συμβεί θα χαιρόμουν πολύ να την ακούσω μέχρι να παω αύριο πάλι εκει πέρα και να τους σπάσω τα κεφάλια! Ευχαριστώ Αυριο να το πας πισω στο καταστημα και να απαιτησεις να στο φτιαξουν!! Αυτοι υπο ποια ιδιοτητα ανελαβαν την επισκευη??? Δεν το χειριστηκες σωστα, λυπαμαι που στο λεω, αλλα πιστευω και εσυ το εχεις καταλαβει....:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Γιάννη νομίζω έχεις δίκιο και κρίμα για τον συμφορουμίτη. Αν επιτρέπεται να μας πει και που το πήγε μια και ως συντοπίτης ίσως βοηθήσω αλλά να ξέρουμε και μελλοντικά. Για αυτό είναι τα φόρουμ, να ανταλλάζουμε τις εμπειρίες μας και βοηθάμε τους άλλους. Οπότε φίλε Ragezer αν θέλεις πες μου σε ποιο κατάστημα πήγες ή έστω να το στείλεις σε πμ. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Το πήγα για service και καθαρισμό από εκεί που το πήρα! Το άνοιξαν το καθάρισαν, και μετά δεν μπορούσαν να το ενεργοποιήσουν..κολλούσε στην άσπρη οθόνη με το μήλο, και μετά από λίγη ώρα γινόταν μπλε και έκανε restart! Κόλλησε σε αυτό το loop. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος, δεν είχαν αυθεντικό καλώδιο (το είδαμε και αυτό) και υποστήριξαν ότι μόλις πάω σπίτι και το συνδέσω με το αυθεντικό καλώδιο τον υπολογιστή μου, αυτό θα λειτουργήσει κανονικά! Anyway ήξερα οτι δεν θα λειτουργήσει αλλά είπα να το δοκιμάσω. Φυσικά και δεν έγινε τίποτα, οπότε έψαξα λιγο στο Internet και διάβασα διάφορες λύσεις. Κράτησα πατημένο το home button και το σύνδεσα στον υπολογιστή για να γίνει restore μέσω του iTunes. Φυσικά θα χάσω ότι δεν έχω σώσει και δεν έχω στο iCloud αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Όταν λοιπόν ξεκίνησα αυτήν την διαδικασία μετά απο λίγο μου βγάζει κάποιο error με νούμερο 9. Ψάχνοντας λοιπόν και για αυτό το error λέει οτι είναι κάποιο security software στον υπολογιστή μου, που δεν αφήνει κάποια από τις συσκευές να επικοινωνήσει με τους servers της apple. Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά το δοκίμασα σε macbook pro 15' mid 2010 το οποίο δεν έχει κανένα security software πανω του. Όσο γράφω αυτό το post το έχω δυνδέσει σε κανονικό pc έκανα update το iTunes στην τελευταία έκδοση και περιμένω να κατέβει το iOS για να κάνει το restore/update. Αν έχει κάποιος κάποια άλλη ιδέα για το τι μπορεί να έχει συμβεί θα χαιρόμουν πολύ να την ακούσω μέχρι να παω αύριο πάλι εκει πέρα και να τους σπάσω τα κεφάλια! Ευχαριστώ τι πρόβλημα σου είχε παρουσιάσει και το πήγες για service; να ξεκινήσουμε από εκεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 τι πρόβλημα σου είχε παρουσιάσει και το πήγες για service; να ξεκινήσουμε από εκεί.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5504173#post5504173 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5504173#post5504173 Σε ευχαριστώ, μου κάνει εντύπωση, θα συμφωνήσω να το επιστρέψει για να το επαναφέρουν, στην αρχική κατάσταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Αυριο να το πας πισω στο καταστημα και να απαιτησεις να στο φτιαξουν!! Αυτοι υπο ποια ιδιοτητα ανελαβαν την επισκευη??? Δεν το χειριστηκες σωστα, λυπαμαι που στο λεω, αλλα πιστευω και εσυ το εχεις καταλαβει....:( Γιάννη νομίζω έχεις δίκιο και κρίμα για τον συμφορουμίτη. Αν επιτρέπεται να μας πει και που το πήγε μια και ως συντοπίτης ίσως βοηθήσω αλλά να ξέρουμε και μελλοντικά. Για αυτό είναι τα φόρουμ, να ανταλλάζουμε τις εμπειρίες μας και βοηθάμε τους άλλους. Οπότε φίλε Ragezer αν θέλεις πες μου σε ποιο κατάστημα πήγες ή έστω να το στείλεις σε πμ. Ναι έχετε δίκαιο. Εννοείται ότι δεν το χειρίστικα σωστά. Το θέμα είναι όμως ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα ακόμα και από την μαγιονέζα που κανονικά δεν καλύπτεται από την εγγύηση όπως είναι φυσιολογικό, αν ήθελε το buzzεράκι αλλαγή θα μου το αλλάζαν δωρεάν. Επίσης είπα οκ ακόμα και μόνος μου μπορώ να το φτιάξω, ο μόνος λόγος που δεν το φτιάχνω μόνος μου είναι να μην γίνει κάτι και μετά από την εγγύηση μου πουν φίλε ας μην το άνοιγες μόνος σου. Anyway ας παω σήμερα να δω τι θα γίνει και θα σας πω μετά! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts