chalk Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Μονο το Μ8 μπορω να φανταστω αλλα με τετοια καμερα το περνεις τοσα λεφτα;; Επισης και αρκετα μεγαλο. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 ΣΗμερα πηγα να τραβηξω φωτογραφια απευθειας μεσω viber και facebook messenger και τις 2 πρωτες φορες αντιστοιχα εκλεισαν τα προγραμματα απο μονα τους... Επισης παρατηρησα πως απο αρκετα κοντα δεν μπορω να τραβηξω φωτογραφια macro χωρις να θολωσει λιγο.. .(απο 6-7 εκατοστα) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 μπράβο φίλε μου! όσο για την κοπελα, .. το iPhone τη μάρανε! το ξεχνάει όπου να'ναι και δεν ξέρει και από email!! :lol: χαχαχ πλακίτσα.. Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Πραγματικά μπράβο για την πράξη του paloukaros αλλα και για την απίστευτα ευγενική βοήθεια του DINFUN στο φόρουμ!! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Παιδιά μια ερώτηση. Τελικά ποια η ουσιαστική διαφορά της αγοράς του iphone από skroutzομαγαζο vs ελληνικού "επίσημου" καταστήματος; Είναι η εγγύηση, κάτι άλλο, τίποτα;; thnx Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) ΣΗμερα πηγα να τραβηξω φωτογραφια απευθειας μεσω viber και facebook messenger και τις 2 πρωτες φορες αντιστοιχα εκλεισαν τα προγραμματα απο μονα τους... Επισης παρατηρησα πως απο αρκετα κοντα δεν μπορω να τραβηξω φωτογραφια macro χωρις να θολωσει λιγο.. .(απο 6-7 εκατοστα) Δοκίμασε να τραβήξεις με κλειδωμένο AE/AF γενικά για macro φωτογραφήσεις υπάρχουν ειδικά πρόσθετα για εκπληκτικές φωτογραφίες! Παιδιά μια ερώτηση. Τελικά ποια η ουσιαστική διαφορά της αγοράς του iphone από skroutzομαγαζο vs ελληνικού "επίσημου" καταστήματος; Είναι η εγγύηση, κάτι άλλο, τίποτα;; thnx Πρακτικά καμία διαφορά, εάν αγοραστεί από πάροχο, αναλαμβάνει την εγγύηση ο πάροχος, εαν η συσκευή αγοραστεί από skroutz (εξωτερικού), υπεύθυνη είναι η iSquare. Edited April 9, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 ΣΗμερα πηγα να τραβηξω φωτογραφια απευθειας μεσω viber και facebook messenger και τις 2 πρωτες φορες αντιστοιχα εκλεισαν τα προγραμματα απο μονα τους... Επισης παρατηρησα πως απο αρκετα κοντα δεν μπορω να τραβηξω φωτογραφια macro χωρις να θολωσει λιγο.. .(απο 6-7 εκατοστα) Δυσκολεύεται σ αυτην την απόσταση να κάνει focus. Καλύτερα να τραβήξεις απο 20 εκατοστά και να κάνεις crop το σημείο που σ ενδιαφέρει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) Όταν μπαινω από το κινητο στο app store γινεται να είναι ελληνικο το μενου του app store ? Ευχαριστω ! Edited April 9, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Όταν μπαινω από το κινητο στο app store γινεται να είναι ελληνικο το μενου του app store ? Ευχαριστω ! Δυστυχώς όχι, παλαιότερα είχε υπάρξει τέτοιου είδους προσπάθεια σε jailbreaking συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Καλησπέρα μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω... Έχει ακουστεί κάτι για τα Αγγλικά iphone 5s ότι αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το σήμα?? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Καλησπέρα μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω... Έχει ακουστεί κάτι για τα Αγγλικά iphone 5s ότι αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το σήμα?? Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι αλλά η εγγύηση τους είναι παγκόσμια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Είναι να πάρω iphone και μου είπαν ότι καλύτερα να πάρω το Ευρωπαϊκό αυτό που φέρνουν και στα καταστήματα πάρα το Αγγλικό διότι είχαν ακουστεί θέματα με το σήμα... τι να κάνω ειλικρινά δεν ξέρω. .. φυσικά υπάρχει διαφορά στη τιμή γι'αυτό και άνοιξα την συζήτηση Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Είναι να πάρω iphone και μου είπαν ότι καλύτερα να πάρω το Ευρωπαϊκό αυτό που φέρνουν και στα καταστήματα πάρα το Αγγλικό διότι είχαν ακουστεί θέματα με το σήμα... τι να κάνω ειλικρινά δεν ξέρω. .. φυσικά υπάρχει διαφορά στη τιμή γι'αυτό και άνοιξα την συζήτηση Ο κάθε άσχετος λέει οτι θέλει. Η μονη διάφορα είναι στον φορτιστη η συσκευή είναι ίδια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Αδελφέ μου δεν διαφωνώ μαζί σου.. να κάνω την κίνηση λοιπόν και να πάρω το αγγλικό να τελειώνω? ? Ελληνικό μενού έχει κανονικά πιστεύω έτσι? ? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Eχω αγγλικο και δεν εχει κανενα απολυτως θεμα.Και η μπαταρια κραταει περισσοτερο απ οσο μου λεγαν και ολα ειναι κομπλε.Μονο ο φορτιστης αλλαζει Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Αδελφέ μου δεν διαφωνώ μαζί σου.. να κάνω την κίνηση λοιπόν και να πάρω το αγγλικό να τελειώνω? ? Ελληνικό μενού έχει κανονικά πιστεύω έτσι? ? Ελληνικά έχουν όλες οι συσκευές για όλες τις χώρες. Εννοείς οτι θα είναι factory unlocked όμως μην είναι κλειδωμένο σε κάποιο πάροχο της Αγγλίας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Αυτό ακριβώς πως θα το τσεκάρω ότι δεν θα έχω πρόβλημα με κλειδώματα? ? Συγνώμη αν έχω κουράσει αλλά προορίζεται για δώρο και εγώ δεν γνωρίζω και πολλά από iphone και κυρίως ios λειτουργικό Γνωρίζω ότι αλλάζει ο φορτιστής γι'αυτό κσι θα μου δώσουν ανταπτορα.. Απλά όπως είπα φοβάμαι μην είναι κλειδωμένο και δεν ξέρω πως το ξεκλειδώνεις ύστερα :-) Edited April 10, 2014 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Αυτό ακριβώς πως θα το τσεκάρω ότι δεν θα έχω πρόβλημα με κλειδώματα? ? Συγνώμη αν έχω κουράσει αλλά προορίζεται για δώρο και εγώ δεν γνωρίζω και πολλά από iphone και κυρίως ios λειτουργικό Γνωρίζω ότι αλλάζει ο φορτιστής γι'αυτό κσι θα μου δώσουν ανταπτορα.. Απλά όπως είπα φοβάμαι μην είναι κλειδωμένο και δεν ξέρω πως το ξεκλειδώνεις ύστερα :-) Θα το αγορασεις απο ελληνικό κατάστημα; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Απλά όπως είπα φοβάμαι μην είναι κλειδωμένο και δεν ξέρω πως το ξεκλειδώνεις ύστερα :-) Το να ξεκλειδώσεις μια συσκευή και είναι δύσκολο, ιδιαίτερα εάν βρίσκεται ακόμη σε συμβόλαιο και ακριβό καθώς το κόστος κυμένεται από 70$ έως και 160$ ανάλογα τον πάροχο. H Ερώτηση είναι απλή "Η συσκευή iPhone που έχετε προς πώληση είναι factory unlocked; εργοστασιακά ξεκλείδωτη; Από την απαντησή του θα καταλάβεις εάν ξέρει καλά το αντικείμενο που πουλάει. Εάν σου πει δεν ξέρω τι εννοείς κλπ, προχώρησε στο παρακάτω κατάστημα :) Edited April 10, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Φίλε Τάσο έλεγα από skroutzμαγαζο να γίνει η αγορά που είναι και πιο φτηνό.... DINFUN έχεις απόλυτο δίκιο θα την κάνω την ερώτηση που λες αλλά αν γνωρίζει και μου πει πως μάλιστα είναι ξεκλείδωτη μόνο και μόνο για να πουλήσει??? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Φίλε Τάσο έλεγα από skroutzμαγαζο να γίνει η αγορά που είναι και πιο φτηνό.... DINFUN έχεις απόλυτο δίκιο θα την κάνω την ερώτηση που λες αλλά αν γνωρίζει και μου πει πως μάλιστα είναι ξεκλείδωτη μόνο και μόνο για να πουλήσει??? Εάν κάποιος σέβεται το κατάστημά του δεν θα το κάνει, καθώς θα αναλάβει και την ευθύνη των πράξεών του. Εάν σου το κάνει κάποιος πες μου να πάμε να τον βρούμε μαζί μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Φίλε Τάσο έλεγα από skroutzμαγαζο να γίνει η αγορά που είναι και πιο φτηνό.... DINFUN έχεις απόλυτο δίκιο θα την κάνω την ερώτηση που λες αλλά αν γνωρίζει και μου πει πως μάλιστα είναι ξεκλείδωτη μόνο και μόνο για να πουλήσει??? Απο skroutz είναι ξεκλειδωτες όλες οι συσκευές. Πριν 2 μέρες πήρα για την κοπέλα μου συσκευή μόνο που έχει είναι αγγλικός φορτιστής όπως σου είπα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα απολύτως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Καλώς προχωράω σε αγορά από skroutzμαγαζο και βλέπουμε... Βέβαια όταν είχα πάρει τηλ να ρωτήσω αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο του ζήτησα να μου πουν τον κωδικό από πίσω να δω αν είναι το A1457 εκείνος βέβαια κατάλαβε το emei και μου είπε πως μέσα από το τηλ δεν μπορώ να στο δώσω αν έρθεις από εδώ και πριν δώσεις τα χρήματα για την αγορά μπορώ να στο δώσω να πάρεις την apple και να μάθεις... Βέβαια είναι Αγγλικό μου λέει από την Βρετανία γι'αυτό και δίνουμε μαζί και τον αντάπτορα του φορτιστεί Και εγώ για την κοπέλα μου το θέλω... Με αντιγράφεις ε? :P Edited April 10, 2014 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλώς προχωράω σε αγορά από skroutzμαγαζο και βλέπουμε... Βέβαια όταν είχα πάρει τηλ να ρωτήσω αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο του ζήτησα να μου πουν τον κωδικό από πίσω να δω αν είναι το A1457 εκείνος βέβαια κατάλαβε το emei και μου είπε πως μέσα από το τηλ δεν μπορώ να στο δώσω αν έρθεις από εδώ και πριν δώσεις τα χρήματα για την αγορά μπορώ να στο δώσω να πάρεις την apple και να μάθεις... Βέβαια είναι Αγγλικό μου λέει από την Βρετανία γι'αυτό και δίνουμε μαζί και τον αντάπτορα του φορτιστεί Προφανώς είναι πωλητές χωρίς πολλές γνώσεις. Κανονικά δουλεύει η συσκευή και σ αυτο το forum σίγουρα θα έχουν πολλοί παρόμοια συσκευή μην αγχωνεσαι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Πάω να το πάρω αδελφέ σήμερα κιόλας από Αθήνα σε ένα κατάστημα... Ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια o γκαντέμης δεν έχουν τώρα απόθεμα από Δεύτερα θα έχουν :/ Edited April 10, 2014 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts