mr_47 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 παιδιά μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς γιατί όταν τραβάω βίντεο ή φωτογραφίες δεν μπορώ να τις στείλω με μπλουτούθ σε άλλο τηλέφωνο παρά μόνο με σκαϊ ντραϊβ υπάρχει λύση ή εφαρμογή για αυτή την επιλογή ευχαριστώ Πρώτα θ' ανοίξεις το Bluetooth, από τις ρυθμίσεις, και μετά θα πας στο βίντεο ή στη φωτογραφία που θέλεις να στείλεις και όταν πατήσεις αποστολή, θα έχεις διαθέσιμη και την επιλογή του Bluetooth. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Πρώτα θ' ανοίξεις το Bluetooth, από τις ρυθμίσεις, και μετά θα πας στο βίντεο ή στη φωτογραφία που θέλεις να στείλεις και όταν πατήσεις αποστολή, θα έχεις διαθέσιμη και την επιλογή του Bluetooth. ώρε τι άσχετος είμαι ευχαριστώ ρε φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Πρώτα θ' ανοίξεις το Bluetooth, από τις ρυθμίσεις, και μετά θα πας στο βίντεο ή στη φωτογραφία που θέλεις να στείλεις και όταν πατήσεις αποστολή, θα έχεις διαθέσιμη και την επιλογή του Bluetooth. Πολύ σπαστικό αυτό! ώρε τι άσχετος είμαι ευχαριστώ ρε φίλε Δεν είσαι άσχετος απλά θα μπορούσαν όταν ήθελες να κάνεις κάτι share να σου έδινε δυνατότητα να ενεργοποιήσεις και το BT και για να μη ψάχνεται ο απλός ή ο καινούργιος χρήστης σε 1 λειτουργικό που θέλει να λέγεται user friendly Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Πρώτα θ' ανοίξεις το Bluetooth, από τις ρυθμίσεις, και μετά θα πας στο βίντεο ή στη φωτογραφία που θέλεις να στείλεις και όταν πατήσεις αποστολή, θα έχεις διαθέσιμη και την επιλογή του Bluetooth. μεγάλη βλακεια αυτό, ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Δεν είσαι άσχετος απλά θα μπορούσαν όταν ήθελες να κάνεις κάτι share να σου έδινε δυνατότητα να ενεργοποιήσεις και το BT και για να μη ψάχνεται ο απλός ή ο καινούργιος χρήστης σε 1 λειτουργικό που θέλει να λέγεται user friendly Σωστός...;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 :) - καλησπερα και Καλη Χρονια, παιδια να ρωτησω απο τους χρηστες αυτου του κινητου: τι αποψη εχετε για τις κοντινες φωτογραφιες που βγαζει ? δεν μιλαω για πανοραμικες,τοπια ακομη και βιντεο (δεν με αγγιζουν τοσο) αλλα για κοντινα πλανα με zoom Ρωταω γιατι ο φακος Carl Zeiss που εχει με δελεαζει, θα μου πεις γιατι δεν παιρνεις ψηφιακη μηχανη (αυτο ειναι σωστο αλλα δεν θελω και αλλη αυτη την στιγμη) ,εαν καποιος εχει αποψη εκ πειρας και μπορει να βοηθησει τον ευχαριστω (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 :) - καλησπερα και Καλη Χρονια, παιδια να ρωτησω απο τους χρηστες αυτου του κινητου: τι αποψη εχετε για τις κοντινες φωτογραφιες που βγαζει ? δεν μιλαω για πανοραμικες,τοπια ακομη και βιντεο (δεν με αγγιζουν τοσο) αλλα για κοντινα πλανα με zoom Ρωταω γιατι ο φακος Carl Zeiss που εχει με δελεαζει, θα μου πεις γιατι δεν παιρνεις ψηφιακη μηχανη (αυτο ειναι σωστο αλλα δεν θελω και αλλη αυτη την στιγμη) ,εαν καποιος εχει αποψη εκ πειρας και μπορει να βοηθησει τον ευχαριστω (!) Καλή εφαρμογή για macro φωτογραφίες είναι η NOKIA REFOCUS Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MickPago Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Ξέρει κανένας πως βάζουμε αγαπημένα στο HERE? Edited January 6, 2014 by MickPago Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Καλή εφαρμογή για macro φωτογραφίες είναι η NOKIA REFOCUS για κοντινές με καλύπτει και η μαμίσια εφαρμογή. Είναι μια χαρά. Η Nokia camera δεν τραβάει καλές κοντινές. Ξέρει κανένας πως βάζουμε αγαπημένα στο HERE? Στους χάρτες κανείς παρατεταμένο πάτημα στο σημείο του χάρτη που σε ενδιαφέρει, πατάς στο μαύρο pop up εικονίδιο με την διεύθυνση και στη σελίδα που θα ανοίξει, πατάς το αστέρι στην application bar για να κάνεις προσθήκη. Καλό είναι να έχεις και λογαριασμό nokia για να τα έχεις συγχρονισμένα Edited January 6, 2014 by Johnious13 Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 για κοντινές με καλύπτει και η μαμίσια εφαρμογή. Είναι μια χαρά. Η Nokia camera δεν τραβάει καλές κοντινές. :worry: - εχεις δοκιμασει το 920 σε πολυ κοντινες ? πχ θελω να τραβηξω τα χαρακτηριστικα ενος ελαστικου ή εναν αισθητηρα της μηχανης ή μια πλακετα, καταλαβαινεις δεν με ενδιαφερει ηλιοβασιλεματα και τα σχετικα Θελω εστιαση σε μικρα αντικειμενα να φαινεται καθαρα. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 :worry: - εχεις δοκιμασει το 920 σε πολυ κοντινες ? πχ θελω να τραβηξω τα χαρακτηριστικα ενος ελαστικου ή εναν αισθητηρα της μηχανης ή μια πλακετα, καταλαβαινεις δεν με ενδιαφερει ηλιοβασιλεματα και τα σχετικα Θελω εστιαση σε μικρα αντικειμενα να φαινεται καθαρα. Δεν εχω δοκιμάσει κοντινές λήψεις αλλά ξέρω ότι και η camera των windows αλλά και η κάμερα της Nokia έχουν ρύθμιση για κοντινή λήψη (μακρο)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 :worry: - εχεις δοκιμασει το 920 σε πολυ κοντινες ? πχ θελω να τραβηξω τα χαρακτηριστικα ενος ελαστικου ή εναν αισθητηρα της μηχανης ή μια πλακετα, καταλαβαινεις δεν με ενδιαφερει ηλιοβασιλεματα και τα σχετικα Θελω εστιαση σε μικρα αντικειμενα να φαινεται καθαρα. Πάντως και η stock εφαρμογή της κάμερας, αλλά και η Nokia Camera Beta, τραβάνε πολύ καλές φωτογραφίες. Ακόμα και με την κάμερα του 820, που έχω. Φαντάζομαι, η κάμερα του 920 θα τραβάει καλύτερες, αφού είναι γενικότερα καλύτερη. :) Αν θες, σου ανεβάζω μερικές κοντινές και κρίνεις. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 :worry: - εχεις δοκιμασει το 920 σε πολυ κοντινες ? πχ θελω να τραβηξω τα χαρακτηριστικα ενος ελαστικου ή εναν αισθητηρα της μηχανης ή μια πλακετα, καταλαβαινεις δεν με ενδιαφερει ηλιοβασιλεματα και τα σχετικα Θελω εστιαση σε μικρα αντικειμενα να φαινεται καθαρα. Καλησπέρα καλη χρονιά σε όλο το κόσμο! Αδερφέ, οι κοντινές, ειναι απλά ..EPIC! ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ... Όταν λέω κοντινές, εννοώ να πας το κινητό παράδειγμα πολυ κοντά σε ένα αντικείμενο και να τραβήξεις φωτογραφία.. ΟΧΙ ΝΑ ΖΟΥΜΑΡΕΙΣ.. Γιατί το ΖΟΥΜ του, ειναι χειρότερο απο το ζουμ του 3210 που δεν είχε κάμερα ποτέ!! Αλλά σε κοντινές, να πλησιάσεις το κινητό σε ένα αντικείμενο και να το τραβηξεις, φιλε, θα πάθεις πλάκα... Trust me... Ειναι εντελώς ατμοσφαιρικό το σκηνικό σε μια πολυ κοντινη.. Μοιαζει λες και βγήκε απο επαγγελματικη φωτογραφικη μηχανη... Πραγματικά εκπληκτικό το αποτέλεσμα... Υ.Γ. Ενα καλό τρίποδο που θα βρουμε να αγοράσουμε ρε παιδιά για το κινητάκι μας;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 :worry: - εχεις δοκιμασει το 920 σε πολυ κοντινες ? πχ θελω να τραβηξω τα χαρακτηριστικα ενος ελαστικου ή εναν αισθητηρα της μηχανης ή μια πλακετα, καταλαβαινεις δεν με ενδιαφερει ηλιοβασιλεματα και τα σχετικα Θελω εστιαση σε μικρα αντικειμενα να φαινεται καθαρα. Ναι έχω δοκιμάσει. Τέλειες!! Καλύτερες κι απ ότι κανονικές. Αλλα χρησιμοποίηση την stock εφαρμογή με την αντίστοιχη ρύθμιση βέβαια. Με την εφαρμογή Nokia Camera δεν έμεινα και πολύ ευχαρηστημένος στις πολύ κοντινές λήψεις. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλημέρα χρόνια πολλά,καλή χρονιά σε όλους!!Έχει κανείς πρόβλημα με το αισθητήρα φωτεινότητας;Σε σκοτεινούς χώρους όταν το ανοίγω η οθόνη τρεμοπαίζει για μερικά δευτερόλεπτα..Την φωτεινότητα την έχω στο αυτόματο,δεν μου το κανει μονο οταν εχω υψηλη φωτεινοτητα.Το τηλ. ήρθε μετά απο σέρβις,μου άλλαξαν αφή και το κάνει πάλι σε μικρότερο βαθμό..τι μου προτείνετε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike95 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλημερα και καλη χρονια παιδια.πατησα χτες κατα της 3 το μεσημερι στο lumia 920 να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και απο εκεινη την ωρα μεχρι και τωρα κανει ακομα επαναφορα.μηπως ξερει κανεις τι μπορει να επαθε?γιατι εχω μηνει μια μερα χωρις κινιτο και δεν ξερω το γιατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Να κάνεις soft reset ή επαναφορά με το NSU mike... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike95 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Επαναφορα με το nsu τι εννοεις φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Επαναφορα με το nsu τι εννοεις φιλε μου? Θα κατεβάσεις το Nokia Software Updater το οποίο θα ξαναεγκαταστήσει από την αρχή το λειτουργικό της συσκευής. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) Πρώτα θα κάνεις soft reset. Αν δεν... Θα κατεβασεις το NSU θα το εγκαταστήσεις κλπ, θα συνδέσεις την συσκευή σου στο pc και μετά θα πατήσεις το "My device does not boot up" και βλέπουμε... Edited January 7, 2014 by impreza_sti Απαγορεύεται η δημοσίευση συνδέσμων προς copyrighted υλικό Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) καλησπερα παιδια και χρονια πολλα.κλεινω τελικα προς το 920 σαν πρωτο μου wp8 κινητο και θελω απο την εμπειρια σας να σας ρωτησω γνωριζοντας τα νοκια στις καμερες αφου εκτος απο αντροιντ εχω ακομη το Ν8...βλεπω στο skroutz το 920 στα 263 ευρω και το 1020 στα 548.εχω δει ολα τα συγκριτικα βιντεο στο youtube.πιστευετε πραγματικα οτι αξιζει καποιος να σκασει 250 +ευρω διαφορα για το 1020 ?πλην του ξενον φλας δεν τρελενομαι κιολας.ευχαριστω.. Edited January 7, 2014 by monster1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλημερα και καλη χρονια παιδια.πατησα χτες κατα της 3 το μεσημερι στο lumia 920 να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και απο εκεινη την ωρα μεχρι και τωρα κανει ακομα επαναφορα.μηπως ξερει κανεις τι μπορει να επαθε?γιατι εχω μηνει μια μερα χωρις κινιτο και δεν ξερω το γιατι ίσως σε βοηθήσει η εμπειρία που έζησα εγώ εδώ --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5075666 Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 καλησπερα παιδια και χρονια πολλα.κλεινω τελικα προς το 920 σαν πρωτο μου wp8 κινητο και θελω απο την εμπειρια σας να σας ρωτησω γνωριζοντας τα νοκια στις καμερες αφου εκτος απο αντροιντ εχω ακομη το Ν8...βλεπω στο skroutz το 920 στα 263 ευρω και το 1020 στα 548.εχω δει ολα τα συγκριτικα βιντεο στο youtube.πιστευετε πραγματικα οτι αξιζει καποιος να σκασει 250 +ευρω διαφορα για το 1020 ?πλην του ξενον φλας δεν τρελενομαι κιολας.ευχαριστω.. Φίλε μου εγώ θα σου πρότεινα να μην πας εξαρχής στο 1020 πριν δοκιμάσεις τα WP8. Εγώ για παράδειγμα αν και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από το hardware κομμάτι του κινητου (κατασκευή,ήχος,οθόνη,κάμερα κλπ), δεν μου "εκατσαν" καλά τα WP8 (παρόλο που η εμπειρία χρήσης είναι εντελώς lag free και δε νοείται καν το θέμα κολήματος) και τώρα είμαι πραγματικά σε δίλημμα για το αν θα κρατήσω τη συσκευή. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Φίλε μου εγώ θα σου πρότεινα να μην πας εξαρχής στο 1020 πριν δοκιμάσεις τα WP8. Κι εγώ, αν και είμαι 100% ευχαριστημένος από τα WP8 και δεν σκέφτομαι καν να επιστρέψω σε άλλο λειτουργικό, θα σου έλεγα αυτό που γράφει και ο φίλος. Δεν είναι για όλους τα WP. Κοίταξε πρώτα αν σου αρέσει το λειτουργικό με μια πιο budget αγορά και μετά προχώρα σε μια premium αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Σαφώς και να πάρεις το 920. Η διαφορά χρημάτων είναι τεράστια. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts