Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος ΙΙ

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοίτα, σν είναι να πάρω συσκευή και να απενεργοποιήσω τις μισές δυνατότητές της για να μου βγάζει τη μέρα, μάλλον κάτι λάθος έχουν κάνει εκεί στη νοκια...

Το έχω ξαναπεί, μόνο το 1520 ακούγεται για καλή μπαταρία (μένει να επιβεβαιωθεί από τους χρήστες στην πράξη). Ολα τα άλλα λουμια είναι ναχαμε να λέγαμε.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με το double tap η μπαταρία ήταν τραγική, επιβεβαιώνω κι εγώ. Αντίθετα σε lg g pad δεν έχει διαφορά και είναι πιο εύχρηστο καθώς κλείνει και ανάβει η οθόνη με double tap.

Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά εμένα δεν έχει πρόβλημα.

με ΟΛΑ ενεργοποιημένα και gmail κάθε 15 λεπτά και outlook σε push και την γρήγορη ματιά και double tap και 3g μου βγάζει άνετα (πολύ άνετα) από το πρωί μέχρι το βράδυ στις 1-2 μετά τα μεσάνυχτα και έχει ακομα 30- 40 %.... καταναλώνει περίπου 3-4% την ώρα, μόνο με 4g μου καταναλώνει πάρα πολύ και αυτό γιατί στην περιοχή μου το σήμα είναι οριακό και μια ψάχνει και μια δεν βρίσκει....

Κοίτα, σν είναι να πάρω συσκευή και να απενεργοποιήσω τις μισές δυνατότητές της για να μου βγάζει τη μέρα, μάλλον κάτι λάθος έχουν κάνει εκεί στη νοκια...

συμφωνώ 100%, όμως καλό θα είναι όποια συσκευή και να έχει κάποιος να απενεργοποιεί αυτά που δεν χρειάζεται!!!

πχ γιατί να έχει κάποιος την εφαρμογή του facebook να συγχρονίζει συνέχεια όταν μπαίνει μια φορά τη μέρα;;;; ή το twitter να μου τρώει τη μπαταρία αν ουσιαστικά δεν το χρησιμοποιώ εγώ;;; ή το 4G όταν δεν το χρειάζεσαι!

Παιδιά δεν ξέρω τι συμβαίνει στις δικες σας συσκευές αλλα εγώ με 15 εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο μονο 2G, τηλεφωνα, μουσική στο γυμναστήριο 1 ώρα γρηγορη ματια ανοικτή με το που περνώ το χέρι πάνω από την κάμερα, double tap ανοικτό WIFI κάνα δίωρο ανοικτό στο σπίτι,ανοικτό και το GPS πάντα και κλειστό το NFC λίγο instagram και λίγο facebook μου βγάζει 2 μέρες γεμάτες την δεύτερη μερα το βραδυ το βάζω να φορτίσει ασύρματα στην fat boy

spacer.png

Παιδιά είχα ρωτήσει και παλαιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση. Αν κάποιος ξέρει μπορεί να μου πει τη διαδικασία να ανανεώσω τον λογαριασμό μου στους microsoft devs προκειμένου να πάρω αναβαθμίσεις της GDR3 που έχω περάσει σαν preview?

Thanks προκαταβολικά!

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Παιδιά είχα ρωτήσει και παλαιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση. Αν κάποιος ξέρει μπορεί να μου πει τη διαδικασία να ανανεώσω τον λογαριασμό μου στους microsoft devs προκειμένου να πάρω αναβαθμίσεις της GDR3 που έχω περάσει σαν preview?

Thanks προκαταβολικά!

Απλά σκας το μαρούλι για άλλο ένα χρόνο. 20€ είναι τώρα αν δεν κάνω λάθος.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Thanks προκαταβολικά!

Απλά σκας το μαρούλι για άλλο ένα χρόνο. 20€ είναι τώρα αν δεν κάνω λάθος.

Τον έχεις καιρό τον λογαρισμό σαν developer και χρειάζεται ανανέωση φίλε rx8_75;

Ελπίζω να μην μας κάνουν κανα αστείο στις 2 Απριλίου που θα βγάλουν τα WP 8.1 developer preview και μας πουν πλήρωστε για να ανανεώσετε το developer account σας αν θέλετε να τα βάλετε από τώρα, μόνο και μόνο για να μαζέψουν 20ρικα!!!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Τον έχεις καιρό τον λογαρισμό σαν developer και χρειάζεται ανανέωση φίλε rx8_75;

Ελπίζω να μην μας κάνουν κανα αστείο στις 2 Απριλίου που θα βγάλουν τα WP 8.1 developer preview και μας πουν πλήρωστε για να ανανεώσετε το developer account σας αν θέλετε να τα βάλετε από τώρα, μόνο και μόνο για να μαζέψουν 20ρικα!!!

Αν πέρασε ένας χρόνος που αγόρασες συνδρομή και έχει λήξει, φυσικά και θα στο ζητήσουν. Αλλιώς όχι.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Τι συνδρομή βρε παιδιά;

Εγω για να πάρω την GDR3 έκανα απλά έναν λογαριασμό σαν dev, και την πήρα. Δεν έχω δώσει φράγκο.

Τι συνδρομή βρε παιδιά;

Εγω για να πάρω την GDR3 έκανα απλά έναν λογαριασμό σαν dev, και την πήρα. Δεν έχω δώσει φράγκο.

Έτσι και εγώ!Για να μπορείς να δοκιμάζεις τις εφαρμογές στο κινητό σου είναι δωρεάν, αλλά για να μπορείς να ανεβάζεις τις εφαρμογές σου στο store θα πρέπει να πληρώσεις όπως λέει και ο φίλος Johnious13.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Μα το παιδί ρώτησε για να πάρει τα preview και της αναβαθμίσεις της GDR3 και όχι για να γίνει πραγματικός developer με εφαρμογές.:lol:

Thanks προκαταβολικά!

Μην μας τρομάζετε κι εμάς τους μούφα devs που γραφτηκαμε μόνο και μόνο για να πάρουμε την GDR3!:p

Μα το παιδί ρώτησε για να πάρει τα preview και της αναβαθμίσεις της GDR3 και όχι για να γίνει πραγματικός developer με εφαρμογές.:lol:

Μην μας τρομάζετε κι εμάς τους μούφα devs που γραφτηκαμε μόνο και μόνο για να πάρουμε την GDR3!:p

Μα την έχει την GDR3! :p Εγώ για να πάρω τα δύο τα updates που βγήκαν πρόσφατα δεν χρειάστηκε να ανανεώσω τον λογαριασμό του μούφα dev! :p :p :p

συμφωνώ 100%, όμως καλό θα είναι όποια συσκευή και να έχει κάποιος να απενεργοποιεί αυτά που δεν χρειάζεται!!!

πχ γιατί να έχει κάποιος την εφαρμογή του facebook να συγχρονίζει συνέχεια όταν μπαίνει μια φορά τη μέρα;;;; ή το twitter να μου τρώει τη μπαταρία αν ουσιαστικά δεν το χρησιμοποιώ εγώ;;; ή το 4G όταν δεν το χρειάζεσαι!

Aπό την άλλη αν έχω 4g μόνο για να λέω ότι υποστηρίζει και δεν μου φτάνει η μπαταρία ή αν ρωτάνε αν έχει double tap και λέω υποστηρίζει αλλά δεν το εχω ενεργοποιημένο γιατί ρουφάει την μπαταρία , ε δεν νομίζω και να χαίρομαι και να χαίρομαι απλά επειδή τα έχει και να έχω άγχος αν θα μου βγάλει τη μέρα η μπαταρία.

Μα την έχει την GDR3! :p Εγώ για να πάρω τα δύο τα updates που βγήκαν πρόσφατα δεν χρειάστηκε να ανανεώσω τον λογαριασμό του μούφα dev! :p :p :p

Εγώ πάντως παιδιά σαν μούφα dev δεν έχω πάρει τίποτα από αναβαθμίσεις! :)

Τάσος

Εγώ πάντως παιδιά σαν μούφα dev δεν έχω πάρει τίποτα από αναβαθμίσεις! :)

Εγώ τις πήρα κανονικά, χωρίς να ανανεώσω την εγγραφή σαν dev.

Πήγαινε και τσέκαρε αν έχεις νέες ενημερώσεις. Είναι περίεργο να μην σου έχουν έρθει ακόμη.

καλησπερα και καλη χρονια με υγεια σε ολους.

ερωτηση: εγω πως θα γινω μουφα dev?

καλησπερα και καλη χρονια με υγεια σε ολους.

ερωτηση: εγω πως θα γινω μουφα dev?

Αμα δεν δηλώσεις τυφλή πίστη στην MS και αν δεν θυσιάσεις 4 android (διπύρηνα τουλάχιστον) στην ιερή φλόγα, χλωμό σε βλέπω να γίνεσαι!:p

Σοβαρά τώρα, γράψου εδώ και ακολούθησε τα βήματα που σου λέει.

http://apps.windowsstore.com/

Δεν θα φτιάξεις κάποια εφαρμογή, απλά θα εγγραφείς. Οταν σου στείλει μέηλ ενεργοποίησης (αν θυμάμαι καλά) είσαι έτοιμος.

Μετά μπαίνεις στο store και κατεβάζεις το preview for developers. Και έχεις πλέον GDR3

Υ.Γ Να ξέρεις, χάνεις την εγγύηση. Επίσης ουδεμία ευθύνη φέρω αν ανατινάξεις το λούμια σου.:lol:

Εγώ τις πήρα κανονικά, χωρίς να ανανεώσω την εγγραφή σαν dev.

Πήγαινε και τσέκαρε αν έχεις νέες ενημερώσεις. Είναι περίεργο να μην σου έχουν έρθει ακόμη.

Όσο και να το παλεύω μου λέει συνεχώς ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις..Στο about Windows phone στα settings μου γράφει :

OS version : 8.0.10512.142

revision number : 3047.0000.1326.2001

Edit : Το βρήκα χάρη στη βοήθειά σας!! :-) ξαναέκανα register στο account μου, και ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή "preview for developers"! Σας ευχαριστώ φίλτατοι!!

Ήδη μου έκανε update και το os version έγινε : 8.0.10521.155

Edited by rx8_75

Τάσος

Όσο και να το παλεύω μου λέει συνεχώς ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις..Στο about Windows phone στα settings μου γράφει :

OS version : 8.0.10512.142

revision number : 3047.0000.1326.2001

Edit : Το βρήκα χάρη στη βοήθειά σας!! :-) ξαναέκανα register στο account μου, και ενεργοποιήθηκε η εφαρμογή "preview for developers"! Σας ευχαριστώ φίλτατοι!!

Ήδη μου έκανε update και το os version έγινε : 8.0.10521.155

και ποια η διαφορά;;

Έχει κάπου βελτιώσει;;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

και ποια η διαφορά;;

Έχει κάπου βελτιώσει;;

Δεν βλέπω κάτι ακόμα... αν δω θα ενημερώσω!

Τάσος

Αμα δεν δηλώσεις τυφλή πίστη στην MS και αν δεν θυσιάσεις 4 android (διπύρηνα τουλάχιστον) στην ιερή φλόγα, χλωμό σε βλέπω να γίνεσαι!:p

Υ.Γ Να ξέρεις, χάνεις την εγγύηση. Επίσης ουδεμία ευθύνη φέρω αν ανατινάξεις το λούμια σου.:lol:

κλαίω......

Καλή χρονιά φανμποϊα....:)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Γραφτηκα στο παραπάνω site για να παρω την preview, αλλα δεν μπορω να τη βρω. Στο start building πατάμε για να γραφτουμε?
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Έχω μια απορια ,

Ενω δούλευε μια χαρά τα cinemacraft τώρα μόλις το πατάω με βγαζει στη λίστα με της εφαρμογές και δεν ανοιγει η εφαρμογή!!

Γιατί;;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0