murex Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Ναι!!!! Σε ευχαριστώ πολύ, όλους ευχαριστώ. Έχουν αλλάξει το μενου. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bazzil Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Έχει εγκαταστήσει κανείς τα windows 10 στο 920; Τα έβαλα πρόσφατα αλλά η εφαρμογή της Nokia για την κάμερα δεν υπάρχει. Ξέρει κανείς αν θα είναι διαθέσιμη μελλοντικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Έχει εγκαταστήσει κανείς τα windows 10 στο 920; Τα έβαλα πρόσφατα αλλά η εφαρμογή της Nokia για την κάμερα δεν υπάρχει. Ξέρει κανείς αν θα είναι διαθέσιμη μελλοντικά; Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τέτοιου είδους απορίες. :) Windows 10 technical preview (Insider Program) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. October 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2015 παίδες το κινητό το Δεκέμβρη κλείνει 2 χρόνια και η μπαταριά έχει αρχίσει να πέφτει πολύ σε διάρκεια. Αξίζει να αλλάξω μπαταρία, το χει κανει κανενας; Υπαρχει περιπτωση να το καλυψει η εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 παίδες το κινητό το Δεκέμβρη κλείνει 2 χρόνια και η μπαταριά έχει αρχίσει να πέφτει πολύ σε διάρκεια. Αξίζει να αλλάξω μπαταρία, το χει κανει κανενας; Υπαρχει περιπτωση να το καλυψει η εγγύηση; Η εγγύηση δεν το καλύπτει σίγουρα. Συγκεκριμένα ο κατασκευαστής για φορτιστή και μπαταρία καλύπτει τους 6 πρώτους μήνες. http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/guides/WC_B9229465_EL_1_online.pdf Στο θέμα του 925 (που είναι σχεδόν ίδιο με το 920), όπως ανέφερε ένας φίλος που άλλαξε μπαταρία δεν είδε τρελή βελτίωση. 2 με 3 ώρες περισσότερη διάρκεια. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Στο θέμα του 925 (που είναι σχεδόν ίδιο με το 920), όπως ανέφερε ένας φίλος που άλλαξε μπαταρία δεν είδε τρελή βελτίωση. 2 με 3 ώρες περισσότερη διάρκεια. Ναι αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν είχε θέμα η μπαταρία... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Το κινητο το έχω 2,5 χρονια και εχω και γω ενα θεματακι με την μπαταρία,εχει πέσει...!!Αλλα κρατάει ακόμα.Και ειδικά με οσα εχει πάθει.Την χειρότερη ταλαιπωρία την πέρασε στον στρατό αλλα άντεξε άνετα με ένα ράγισμα πάνω δεξιά που γραφει ΝΟΚΙΑ.Κατα τα αλλα το έχω λιώσει και αν μπορέσω θα αγοράσω ενα 2ο φθηνό κινητο να ηρεμήσει λιγο αυτο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Αν σε ενδιαφέρει να κρατήσεις τη συσκευή νομίζω ότι η αλλαγή μπαταρίας δεν πάει πάνω από 20-30 ευρώ... off topic Ρε είσαι αυτός που ήμασταν στο ίδιο στρατόπεδο? 239 / 164 στη Σάμο? :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Αν σε ενδιαφέρει να κρατήσεις τη συσκευή νομίζω ότι η αλλαγή μπαταρίας δεν πάει πάνω από 20-30 ευρώ... off topic Ρε είσαι αυτός που ήμασταν στο ίδιο στρατόπεδο? 239 / 164 στη Σάμο? :p Εχει ραγίσει λιγο πάνω δεξιά και αριστερά εχει σπάσει λιγο αλλα αντέχει...20-30 ευρώ να πάω να το δωσω κάπου μαζί με την μπαταρία;;Γιατι δεν ειναι αποσπώμενη και δεν ξέρω αν εχει και κόστος να το αφήσω κάπου να μου περάσουν.Και για να καταλάβεις εχει περάσει πολλα στην 164 ΤΕ αυτο το κινητό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Σε κάποιο Nokia Care για να είσαι σίγουρος... Ναι ξέρω, έχω κάνει πολλές περίπολους στο μαμημένο αυτό τάγμα παρόλο που έβγαζα τις υπηρεσίες :lol: Και το 1020 πέρασε πολλά και αποκόμισε πολλά σημάδια :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Σε κάποιο Nokia Care για να είσαι σίγουρος... Ναι ξέρω, έχω κάνει πολλές περίπολους στο μαμημένο αυτό τάγμα παρόλο που έβγαζα τις υπηρεσίες :lol: Και το 1020 πέρασε πολλά και αποκόμισε πολλά σημάδια :p Και συ υπηρεσίες έβγαζες;;Σίγουρα θα σε ξερω... ;) κακο στρατόπεδο για κινητά :p Τέλος το off topic δεν τα ξέρουν όλοι αυτα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Ενδιαφέρον ε; και εδώ οι οδηγίες http://techcat.ca/threads/how-to-install-android-apk-apps-on-windows-phone-10-preview-video-guide.164/ Επίσης δοκίμασε side by side messenger android με messenger wm10! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Αν δεν είχαν βγάλει το Astoria απ' τα τελευταία builds, μπορεί και να το δοκιμάζαμε... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Για το κινητό έχει ξεκινήσει το rollout των win10 ή όχι; Ψάχνω στης συζύγου και δεν βρίσκω τπτ. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Για το κινητό έχει ξεκινήσει το rollout των win10 ή όχι; Ψάχνω στης συζύγου και δεν βρίσκω τπτ. Ο μόνος τρόπος για να εγκαταστήσεις τα Windows 10 Mobile είναι μέσω της εφαρμογής Windows Insider, αλλά η αναβάθμιση αυτή θα είναι χωρίς firmware update κάτι που σημαίνει ότι τα Windows δεν θα είναι βελτιστοποιημένα για τη συσκευή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Ο μόνος τρόπος για να εγκαταστήσεις τα Windows 10 Mobile είναι μέσω της εφαρμογής Windows Insider, αλλά η αναβάθμιση αυτή θα είναι χωρίς firmware update κάτι που σημαίνει ότι τα Windows δεν θα είναι βελτιστοποιημένα για τη συσκευή. Δεν υπάρχουν firmware updates για το 920 και ούτε πρόκειται. Όλα είναι στο OS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Θεωρητικά δεν υποτίθεται ότι θα πάρει τα win10? Ή κάνω λάθος; Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Θεωρητικά δεν υποτίθεται ότι θα πάρει τα win10? Ή κάνω λάθος; Δεν ήταν στο πρώτο κύμα αναβάθμισης (όπως και τα 925,1020,720,520 κλπ κλπ) και σύμφωνα με την MS δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα αναβαθμίσεων. Οπότε, ο μόνος τρόπος να έχει η συσκευή W10M είναι με την Technical Preview έκδοση του λειτουργικού (η οποία είναι η ίδια που δόθηκε και στην επίσημη διάθεση). Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Δεν θα πάρει το 920 τα 10αρια ;;!! Αφού είχαν ανακοινώσει οτι όλες η Lumia συσκευές θα πάρουν την αναβάθμιση. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Δεν θα πάρει το 920 τα 10αρια ;;!! Αφού είχαν ανακοινώσει οτι όλες η Lumia συσκευές θα πάρουν την αναβάθμιση. To feedback που έπαιρναν από την Technical Preview έκδοση ήταν ελλειπέστατο και όχι και το καλύτερο (όπως ανέφεραν σχετικά) οπότε θεώρησαν σωστότερο να μην δώσουν λειτουργικό που θα κάνει τις συσκευές όχι και τόσο "λειτουργικές". Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 To feedback που έπαιρναν από την Technical Preview έκδοση ήταν ελλειπέστατο και όχι και το καλύτερο (όπως ανέφεραν σχετικά) οπότε θεώρησαν σωστότερο να μην δώσουν λειτουργικό που θα κάνει τις συσκευές όχι και τόσο "λειτουργικές". Προσωπικά, αυτό μας "δίνουν" σαν δικαιολογία. Να μας δείξουν ότι αυτοί από τη μεριά τους, έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά οι κάτοχοι των συγκεκριμένων συσκευών "φταίνε"/"έφταιγαν", που δεν έδωσαν αρκετό feedback. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangaman Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) Μάλλον μας λένε ότι πάλιωσαν συσκευές μας και πρέπει να πάρουμε καινούργιες! Το δικό μου μετά την 164, δουλεύει τέλεια. Δεν είδα ακόμα κάποιο κόλλημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω σε 8.1! Επειδή έχω και iPhone και Samsung galaxy, βλέπω ότι τα 10αρια ειναι πιο λειτουργικά, εκτος από το store που ειναι ακόμα φτωχό και την εφαρμογή του facebook που θέλει αρκετή δουλειά ακόμα. Edited March 20, 2016 by pangaman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Και εγώ απογοητευμένος κάτοχος 920. δεν εχω περάσει ακόμα insider και δεν ξέρω αν θα το κάνω σύντομα... αλλά εχω αρχίσει να κρυφοκοιτάζω για άλλη συσκευή. ειμαι ανάμεσα σε 640 lte - 640xl lte - 650. άραγε θα βγει 650xl? το 650 ειναι φρέσκο ελαφρύ και όμορφο και ψήνομαι. παιχνίδια δεν παίζω εξαλλου εχω πάντα μαζί μου το miix 3-10 τι λέτε? Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εγώ αν και "παλιό" το 920 μου Δουλεύει και με καλύπτει τέλεια!! Το πρόβλημα με το keyboard το έλυσα με τα 10 άρια που έχει swipe ,τα έβαλα με την εφαρμογή insider της Microsoft χωρίς να κάνω πουθενά login άπλα εγκατέστησα την εφαρμογή και έκανα έλεγχο για αναβάθμιση έκανε κανένα 10 λεπτό έκανα και μια επανεκκίνηση και ένα soft reset και όλα οκ μέχρι στιγμής Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Νομίζω είναι απαραίτητο όσοι έχετε εγκαταστήσει τα 10αρια να μας πείτε πως βλέπετε τα πράγματα. Μπαταρία, smoothness, σφάλματα, κολλήματα, διαγραφή δεδομένων. Δεν σκοπεύω να εγκαταλείψω το 920 μου όσο δουλεύει άψογα αλλά ούτε θα περιμένω με τα 8αρια να αργοπεθαίνουν. Το επόμενο κιν δεν το βλέπω για windows επομένως σκέφτομαι σοβαρά να περάσω preview. Επίσης επειδή δεν το έχω καταλάβει ακόμα, στο preview θα συνεχίσουν να βγαίνουν builds? Οι μέχρι την 164 θα πάρει το 920 και μετά πάπαλα? Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts