bill971 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Το κινητο οντως ειχε μαζεψει σκονη,το πηγα σε ενα καταστημα Nokia Care και τελικα πληρωσα 15 ευρω ενω ειναι στην εγγυηση.(:confused:) τωρα ειναι ενταξει,περιμενουμε τα wp10 Θα πάρουμε & μεις τα 10; Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Θα πάρουμε & μεις τα 10; Η τελευταία ενημέρωση που υπάρχει είναι ότι όλες οι WP8 συσκευές θα αναβαθμιστούν σε Windows 10 for Phones. Περισσότερα θα μάθουμε σε λίγες μέρες. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Όλες οι WP συσκευές με 8 θα πάρουν την αναβάθμιση αλλά εν θα είναι η ιδια για όλες. Δηλ άλλη θα πάρει το 1520 και άλλη το 520 π.χ Τα βασικά θα τα πάρουν όλες απλά οι εκδόσεις κάθε μιας θα εξαρτηθουν από το hardware της κάθε συσκευής.. Πράγμα λογικό..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Θελω να αναπαραγαγω περιεχομενο απο το 920 στην tv μου. Γνωριζετε λοιπόν αν το 920 υποστηριζει το προτυπο mhl ? Ωστε με ενα καλωδιο micro usb to hdmi τύπου Mhl να κανω την δουλεια μου. Ας απαντησουν μονο οσοι ειναι απολυτα σιγουροι γιατι το εψαξα αρκετα και βρηκα διφορουμενες αποψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Θελω να αναπαραγαγω περιεχομενο απο το 920 στην tv μου. Γνωριζετε λοιπόν αν το 920 υποστηριζει το προτυπο mhl ? Ωστε με ενα καλωδιο micro usb to hdmi τύπου Mhl να κανω την δουλεια μου. Ας απαντησουν μονο οσοι ειναι απολυτα σιγουροι γιατι το εψαξα αρκετα και βρηκα διφορουμενες αποψεις. Δυστυχώς το 920 δεν υποστηρίζει αυτή την τεχνολογία και κανένα lumia απ'οτι γνωρίζω. Για να δείξεις περιεχόμενο από το κινητό σου (μουσική, βίντεο, φωτογραφίες) χρειάζεται να κατεβάσεις την εφαρμογή Lumia Play to και να έχεις μια τηλεόραση με dlna ή ακόμη και κάποια συσκευή που να υποστηρίζει dlna και να συνδέεται με την τηλεόραση όπως ένα xbox 360, ps3 κλπ Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) http://www.windowscentral.com/microsoft-clarifies-lumia-denim-update-name-only Εδω λεει οτι το lumia 920 δεν θα παρει το denim δηλαδη τα nokia exclusives παρα μονο το wp8.1.1:( και ηθελα να ανοιγει η καμερα πιο γρηγορα Edited January 19, 2015 by ceron Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 http://www.windowscentral.com/microsoft-clarifies-lumia-denim-update-name-only Εδω λεει οτι το lumia 920 δεν θα παρει το denim δηλαδη τα nokia exclusives παρα μονο το wp8.1.1:( και ηθελα να ανοιγει η καμερα πιο γρηγορα Έλεος δηλαδή και όλα αυτά για να σε κάνουν να πας να πάρεις το καινούριο μοντέλο με ξενέρωσες πρωί πρωί φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 http://www.windowscentral.com/microsoft-clarifies-lumia-denim-update-name-only Εδω λεει οτι το lumia 920 δεν θα παρει το denim δηλαδη τα nokia exclusives παρα μονο το wp8.1.1:( και ηθελα να ανοιγει η καμερα πιο γρηγορα Αν ισχύσει αυτό, δε θέλω να σκεφτώ τι θα πάρουν οι πιο φθηνές συσκευές.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Δυστυχώς το 920 δεν υποστηρίζει αυτή την τεχνολογία και κανένα lumia απ'οτι γνωρίζω. Για να δείξεις περιεχόμενο από το κινητό σου (μουσική, βίντεο, φωτογραφίες) χρειάζεται να κατεβάσεις την εφαρμογή Lumia Play to και να έχεις μια τηλεόραση με dlna ή ακόμη και κάποια συσκευή που να υποστηρίζει dlna και να συνδέεται με την τηλεόραση όπως ένα xbox 360, ps3 κλπ Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν γνώριζα οτι είχε δυνατότητα dlna, να σαι καλα. Μετά την δοκιμή: Κάνει ακριβώς αυτο που ζητάω, δωρεαν κιόλας! Ευχαριστώ και παλι Edited January 19, 2015 by gianniskriti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Επειδή και μενα οι συνομιλητές δεν με ακούνε και πολύ καλά (αν και πάντα νομίζω ότι κάπου φταίει κι αυτό το "φίλτρο"-ότι είναι τεσπα, που μειώνει τον θόρυβο) ποια είναι τα τρία μικρόφωνα που λένε ότι έχει το 920 για να τα καθαρίσω κι εγώ..; Είναι οι τρύπες που έχει στα 2 ηχεία και από πάνω στη sim? Αν εχει κάπου αλλού, μπορεί κάποιος να βάλει διευκρινιστική φωτό; Ευχαριστώ :) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αυτά που είπες είναι τα μικρόφωνα. 2 έχει... Ένα πάνω κι ένα κάτω. Φίλτρα και ιστορίες δεν υπάρχουν και δεν επηρεάζουν τίποτα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 (edited) Sorry είχα καιρό να τσεκάρω το thread Κι εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω, αλλά με 820. Από το ίδιο κατάστημα.. Θυμάσαι πόσος καιρός πέρασε για να στο φτιάξουν; Τίποτα 1 μέρα Σε ποιο Nokia care πηγες; Στη Κηφισιά. Πολύ κοντά στο Πλαίσιο είναι. Που είχε μαζέψει βρώμα ;; Υπάρχει τρόπος να το καθαρίσουμε η πρέπει να πάει σε Nokia care ;; Εγώ το προσπάθησα πρώτα μόνος μου αλλά χωρίς επιτυχία. Με καρφίτσα και σπρεύ αέρα. Η συσκευή σου ήταν ευρωπαϊκή σωστά; Ναι. Αν και δε νομίζω πως έχει σχέση. Το κινητο οντως ειχε μαζεψει σκονη,το πηγα σε ενα καταστημα Nokia Care και τελικα πληρωσα 15 ευρω ενω ειναι στην εγγυηση.(:confused:) τωρα ειναι ενταξει,περιμενουμε τα wp10 Γιατί σε βάλανε να πληρώσεις?? Επειδή και μενα οι συνομιλητές δεν με ακούνε και πολύ καλά (αν και πάντα νομίζω ότι κάπου φταίει κι αυτό το "φίλτρο"-ότι είναι τεσπα, που μειώνει τον θόρυβο) ποια είναι τα τρία μικρόφωνα που λένε ότι έχει το 920 για να τα καθαρίσω κι εγώ..; Είναι οι τρύπες που έχει στα 2 ηχεία και από πάνω στη sim? Αν εχει κάπου αλλού, μπορεί κάποιος να βάλει διευκρινιστική φωτό; Ευχαριστώ :) Το μικρόφωνο στη πάνω μεριά είναι υπεύθυνο για το noise reduction. Αλλα καλύτερα να πας στο Nokia care. Εγώ είχα δοκιμασει να κάνω τον καθαρισμό μόνος μου με σπρευ αέρα, αλλα δεν άλλαξε τιποτα.. Edited January 26, 2015 by Rey_619 Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Τίποτα 1 μέρα Α, μια χαρά. Thanks. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Καλημέρα! Πως κάνω τη ρύθμιση για τα μηνύματα ώστε όταν στέλνω,να είναι ένα & όχι τρία τέσσερα; Έψαξα στο μενού αλλά δεν το βρήκα. Ευχαριστώ! Edited February 10, 2015 by bill971 ορθογραφία Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλημέρα! Πως κάνω τη ρύθμιση για τα μηνύματα ώστε όταν στέλνω,να είναι ένα & όχι τρία τέσσερα; Έψαξα στο μενού αλλά δεν το βρήκα. Ευχαριστώ! πας δίκτυο και βάζεις μειωμένο σου βάζω φοτοhttp://i.imgur.com/hAg5Owq.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλημέρα! Πως κάνω τη ρύθμιση για τα μηνύματα ώστε όταν στέλνω,να είναι ένα & όχι τρία τέσσερα; Έψαξα στο μενού αλλά δεν το βρήκα. Ευχαριστώ! Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ - Πώς βάζω 160 χαρακτήρες σε SMS; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Τα κακα νεα: Ξαφνικα για πρωτη φορα μετα 1 χρονο η οθονη <παγωσε> και δεν ανταποκρινονταν στην αφη:( Τα καλα νεα: Επανήλθε με soft reset:) Επισης για πρώτη φορα μετα απο soft reset επανηλθε στην κανονικη μερα κ ώρα και οχι στα αγαπημενα του για κάποιο λόγο 5 Μαίου απόγευμα αν θυμαμαι καλα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Καλημέρα στην παρέα. Έχουμε κανένα νεότερο για τις επερχόμενες αναβαθμίσεις της συσκευής? Θα πάρει τελικά Denim ή Windows 10? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) Καλημέρα στην παρέα. Έχουμε κανένα νεότερο για τις επερχόμενες αναβαθμίσεις της συσκευής? Θα πάρει τελικά Denim ή Windows 10? Θα πάρει και Denim και Windows 10, όχι όλα τα χαρακτηριστικά όμως. Edited February 21, 2015 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλημέρα!! Η Denim κατέβηκε χθες βράδυ σε γερμανικό 920!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλημέρα!! Η Denim κατέβηκε χθες βράδυ σε γερμανικό 920!! Καλά νέα, περιμένουμε κι οι υπόλοιποι λοιπόν..! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Κατέβηκε και σε μένα Αυστριακό. Όλα μια χαρά :) Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Πρέπει να ήρθε και σε μένα, Πολωνικό, τώρα κατεβάζει! :D Τι να περιμένουμε από το Update, θα έχει τα πάντα όλα από τα specs της Denim? Την καινούρια εφαρμογή για κάμερα βασικά... Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Όχι... Βασικά Data toggle στο Action Center και Live Folders... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Παιδιά καλησπέρα!! Να ενημερώσω ότι το Lumia μου (920 φυσικά) πήρε χθες βραδυ την Denim με live folders κλπ. Σπεύσατε!! Ειμαι με ελληνικο country variant! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts