Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος ΙΙ

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα φίλε.. Για τη δημιουργία Live Folders (φάκελοι με το σύρσιμο της οθόνης) απαιτείται η έκδοση WP 8.1 Update 1 η οποία είναι διαθέσιμη σε μορφή Preview for Developers και θα γίνει επίσημα διαθέσιμη σε 2 μήνες πάνω κάτω...
Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα μετά το update της DP οποτε με περνούν τηλέφωνο και είναι συνδεδεμένο με Bluetooth hands free δεν ακούγετε το ringtone...ακούγετε μινο μια ειδοποίηση απο το hand free και αυτη μόνο αν το έχεις στο αθτι σου...

Ειμαι λες και έχω στην αθόρυβοη λειτουργία...

Κάποια ιδέα;;;

Ευχαριστώ

παιδες καλησπερα...

οσοι εχετε περασει την 8,1 για ριξτε καμια γνωμη......

να αναβαθμισουμε ή να περιμενουμε? απο καμερα-αυτονομια ειδατε καμια βελτιωση?

παιδες καλησπερα...

οσοι εχετε περασει την 8,1 για ριξτε καμια γνωμη......

να αναβαθμισουμε ή να περιμενουμε? απο καμερα-αυτονομια ειδατε καμια βελτιωση?

Όπως και να το κάνεις, προσθέτει κάποια επιπλέον πραγματάκια. Προσωπικά έχω γράψει 2 φορές τη γνώμη μου πριν λίγα posts, οπότε μπορείς να τη δεις. Αυτονομία ίδια πιστεύω πάνω κάτω, ενώ η κάμερα ίσως εχει μια ανεπαίσθητη βελτίωση. Μέσα σε όλα (όσα έχω ήδη γράψει), εγώ είδα να χάνεται η ομαλότητα στην κύληση στο μενού παιχνίδια, ενώ 2 φορές έχει κολλήσει το κλείδωμα (δηλ δεν έσβηνε η οθόνη μετά τα 30'' που έχω βάλει) και χτες ενεργοποιούσα τα δεδομένα αλλά δεν ενεργοποιήθηκαν, παρά μόνο μετά από soft reset. Είναι η πρώτη φορά που έχω κάνει τόσα soft reset σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Συμφωνώ. Αρκετές και ευπρόσδεκτες προσθήκες αλλα και διάφορα μικροκολληματακια, όπως αυτο που ανέφερε ο φίλος πάνω, που δεν υπήρχαν στα 8αρια. Ίσως να στρώσει με hard reset αλλα δε κάθομαι να ασχοληθώ...

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Καλημέρα μετά το update της DP οποτε με περνούν τηλέφωνο και είναι συνδεδεμένο με Bluetooth hands free δεν ακούγετε το ringtone...ακούγετε μινο μια ειδοποίηση απο το hand free και αυτη μόνο αν το έχεις στο αθτι σου...

Ειμαι λες και έχω στην αθόρυβοη λειτουργία...

Κάποια ιδέα;;;

Ευχαριστώ

Νομίζω οτι όταν είναι συνδεδεμένο το bluetooth η ένταση της κλήσης εξαρτάται απο το επίπεδο των πολυμέσων και οχι απο το επίπεδο του ήχου κλησης..Για αυτό δεν ακούγονται και τα μνμ...

Νομίζω οτι όταν είναι συνδεδεμένο το bluetooth η ένταση της κλήσης εξαρτάται απο το επίπεδο των πολυμέσων και οχι απο το επίπεδο του ήχου κλησης..Για αυτό δεν ακούγονται και τα μνμ...

Όντως, υπάρχει μια μικρή σύγχηση σε αυτό το θέμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορώ να καταλάβω ποια από τις 2 εντάσεις πρεπει να ρυθμίσω..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

καλησπέρα κι από εμένα. Προφανώς κάπου θα έχει αναφερθεί τόσο καιρό, αλλά επειδή με 2 parts και τόσες σελίδες, μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει τι γίνει με τον Flash Player ή έστω να με παραπέμψει σε κάποια σελίδα του φόρουμ όπου συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα? Και αν δεν κάνω κατάχρηση του χώρου, μπορούμε να το κάνουμε root και τι κερδίζουμε με αυτό?

Ευχαριστώ πολύ!

καλησπέρα κι από εμένα. Προφανώς κάπου θα έχει αναφερθεί τόσο καιρό, αλλά επειδή με 2 parts και τόσες σελίδες, μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει τι γίνει με τον Flash Player ή έστω να με παραπέμψει σε κάποια σελίδα του φόρουμ όπου συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα? Και αν δεν κάνω κατάχρηση του χώρου, μπορούμε να το κάνουμε root και τι κερδίζουμε με αυτό?

Ευχαριστώ πολύ!

Δεν υπάρχει ούτε root ούτε flash player στα wp

- There is no place like 127.0.0.1 -

Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα!

Ο IE όπως και άλλοι browsers που είναι διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή για τα WP δεν υποστηρίζουν flash player ο οποίος τείνει σιγά σιγά να καταργηθεί γενικά από τις mobile συσκευές και να αντικατασταθεί από την HTML5. Είχαν βγεί κατά καιρούς κάποιες εφαρμογές οι οποίες επιτρέπουν αναπαραγωγή flash περιεχομένου από κάποιες σελίδες (πχ streaming αγώνων) αλλά έχουν αφαιρεθεί από το store.

Root δεν υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

παιδιά, αν και μου πέσανε λίγο τα αυτιά. Έχε χάρη που είναι εξαιρετικό σε όσα πράγματα κάνει και ας ελπίσουμε να γίνουν όλα html5. Κάποια εφαρμογή που λέγεται Cortana και που λένε πως έχει "ξεσκίσει" το shiri της Apple μπαίνει στο 920?

:ninja:

Edited by koulalexis

παιδιά, αν και μου πέσανε λίγο τα αυτιά. Έχε χάρη που είναι εξαιρετικό σε όσα πράγματα κάνει και ας ελπίσουμε να γίνουν όλα html5. Κάποια εφαρμογή που λέγεται Cortana και που λένε πως έχει "ξεσκίσει" το shiri της Apple μπαίνει στο 920?

:ninja:

Είναι ενσωματωμένη στο λειτουργικό αλλά θα πρέπει να γυρίσεις την γλώσσα και την περιοχή της συσκευής σου από τις ρυθμίσεις σε US για να μπορείς να την χρησιμοποιήσεις.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

ΟΚ Ευχαριστώ πολύ και πάλι! Βέβαια αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Περιοχή και τοπική μορφή άλλαξα και το Cortina στην αρχή μου έδωσε την επιλόγή να κάνω κάποιες ρυθμίσεις φωνητικών εντολών αλλά όταν το ξανα-άνοιξα μου λέει ότι δεν έχει επιλογές στη γλώσσα του τηλεφώνου της περιοχής και κλείνει. Από τις ρυθμίσεις γλώσσας δεν μπορώ να ορίσω τα Αγγλικά. Υπάρχουν κάτω από τα Ελληνικά αλλά δεν τα βάζει σαν επιλογή γλώσσας εξ ορισμού. Μήπως το κάνει αυτό μόνο όταν στην αρχη το ξεκινάς από hard reset και ορίζεις μια φορά μόνο τότε γλώσσα τηλεφώνου? Edited by koulalexis

Δηλαδή σου δείχνει πάνω τα Ελληνικά και από κάτω τα Αγγλικά; Αν ναι,πατα παρατεταμένα τα Αγγλικά και μετά το "μετακίνηση επάνω"

Το καλώδιο είναι χώρια απ' τον φορτιστή. Αν κόπηκε το καλώδιο, γιατί απλά δεν πήρες άλλο και πήρες ολόκληρο φορτιστή? Και ποιον φορτιστή πήρες?

Λάθος διατύπωση έκανα..Μονο καλώδιο πήρα απο τον Γερμανό.Φορτιστη εχω τον αρχικό έναν άσπρο στρογγυλό που είχε μέσα το κινητο.Να πάω να πάρω φορτιστή δηλαδη;Απλα μου έκανε εντύπωση που βγηκε το πρόβλημα μόλις εγινε η αναβάθμιση σε 8.1.Επισης δοκίμασα και σε ενα αλλο φορτιστή που είχα απο Sony Ericsson με το καινούργιο καλώδιο αλλα τα ίδια.

Παίδες καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Το skype αρνείται απλά να με ειδοποιήσει για μηνύματα ή κλήσεις. Μόνο σε περίπτωση που είμαι μέσα στο UI της εφαρμογής τις βλέπω να έρχονται live. Επίσης το Facebook (beta) μια τις στέλνει άμεσα τις ειδοποιήσεις μου και μία μετά από 1 μέρα. Έλεος και τη συμπαθώ τη Microsoft!

Είμαι με το 920 και official Cyan.

Παίδες καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Το skype αρνείται απλά να με ειδοποιήσει για μηνύματα ή κλήσεις. Μόνο σε περίπτωση που είμαι μέσα στο UI της εφαρμογής τις βλέπω να έρχονται live. Επίσης το Facebook (beta) μια τις στέλνει άμεσα τις ειδοποιήσεις μου και μία μετά από 1 μέρα. Έλεος και τη συμπαθώ τη Microsoft!

1. Έλεγξε απο τις Ρυθμίσεις ->Ειδοποιήσεις+Ενέργειες τι επιλογή έχεις για το Skype, και αναλόγως φτιάξτο..

2. Αν ήταν όλα οκ, πήγαινε στις Ρυθμίσεις-> Οικονομία μπαταρίας και τσέκαρε και εκεί τι παίζει με το Skype.

3. Aν και εκεί ήταν όλα οκ, πήγαινε στο Skype, πάτα τις 3 τελείες -> Ρυθμίσεις και δες αν είναι ενεργοποιημένες οι ειδοποιήσεις

4. Αν χρειαστεί κάνε soft reset

5. Αν δεν αλλάξει κάτι, κάνε το Σταυρό σου και υπομονή.. :p Εμένα το facebook beta έφαγε κόλλημα και έδειχνε χαλασμένη την cover photo μου, την άλλαξα και μετά από 3-4 μέρες ξεκόλλησε και άρχισε και πάλι να ανανεώνεται!

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Και μένα κολλάει μερικές φορές το Skype κυρίως και το fb σπανιότερα αλλα το δεύτερο δε με ενδιαφέρει τόσο. Είπαμε αρκετά κολληματακια στην cyan που δεν υπήρχαν καθόλου πριν. Δοκιμασε να κάνεις επανεγκατάσταση την εφαρμογή του Skype εκτός από όσα είπε ο φίλος πιο πάνω.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

1. Έλεγξε απο τις Ρυθμίσεις ->Ειδοποιήσεις+Ενέργειες τι επιλογή έχεις για το Skype, και αναλόγως φτιάξτο..

2. Αν ήταν όλα οκ, πήγαινε στις Ρυθμίσεις-> Οικονομία μπαταρίας και τσέκαρε και εκεί τι παίζει με το Skype.

3. Aν και εκεί ήταν όλα οκ, πήγαινε στο Skype, πάτα τις 3 τελείες -> Ρυθμίσεις και δες αν είναι ενεργοποιημένες οι ειδοποιήσεις

4. Αν χρειαστεί κάνε soft reset

5. Αν δεν αλλάξει κάτι, κάνε το Σταυρό σου και υπομονή.. :p Εμένα το facebook beta έφαγε κόλλημα και έδειχνε χαλασμένη την cover photo μου, την άλλαξα και μετά από 3-4 μέρες ξεκόλλησε και άρχισε και πάλι να ανανεώνεται!

Metaladis κατ'αρχην σ'ευχαριστω πολύ για την απάντηση.

1. Το είχα κοιτάξει και πριν γράψω εδώ, το Skype ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Με ψάαξιμο στο support της ΜS είδα ότι αυτό γίνεται επειδή είναι native εφαρμογή στο λειτουργικό.

2. όλα οκ εκεί.

3. Done.

4. Kαι ερχόμαστε στα Θεία. Διάβασα σε άλλα φόρα ότι το 920 συγκεκριμένα κωλύεται κάπως με το Skype και αυτή πρέπει να είναι η αλήθεια. Για παράδειγμα στο HTC 8S του αδερφού μου ερχονται οι ειδοποιήσεις άμεσα. Α ρε Microsoft, ολημερίς το χτίζατε το βράδυ γκρεμιζόταν...

1. Το είχα κοιτάξει και πριν γράψω εδώ, το Skype ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Με ψάαξιμο στο support της ΜS είδα ότι αυτό γίνεται επειδή είναι native εφαρμογή στο λειτουργικό.

2. όλα οκ εκεί.

3. Done.

4. Kαι ερχόμαστε στα Θεία. Διάβασα σε άλλα φόρα ότι το 920 συγκεκριμένα κωλύεται κάπως με το Skype και αυτή πρέπει να είναι η αλήθεια. Για παράδειγμα στο HTC 8S του αδερφού μου ερχονται οι ειδοποιήσεις άμεσα. Α ρε Microsoft, ολημερίς το χτίζατε το βράδυ γκρεμιζόταν...

Νομίζω ένα soft reset και επανεγκατάσταση της εφαρμογής θα σου λύσει το θέμα..

- There is no place like 127.0.0.1 -

Μετά από σχεδόν 3 εβδομάδες χρήσης δυστυχώς καταλήγω στο συμπέρασμα ότι με την cyan η μπαταρία κρατάει λιγότερο. Αυτό σε συνδυασμό με τα διάφορα θεματκάκια που δεν υπήρχαν με προβληματίζει. Ένας από τους βασικότερους λόγους που δοκίμασα τα WP ήταν η ταχύτητα και η απροβλημάτιστη λειτουργία. Αν είναι να το χάσουν και αυτό δεν βρίσκω λόγο να επιμείνω στα WP. Βέβαια μου αρέσουν οι προσθήκες που έγιναν και που θα γίνουν στην πορεία οπότε θα περιμένω μπας και στρώσει η κατάσταση. Γιατί πραγματικά μου αρέσει η λογική του λειτουργικού...

2. όλα οκ εκεί.

3. Done.

Εμένα όμως το βγάζει. Και είναι λογικό γιατί ρυθμίζεις τι ειδοποιήσεις θες, ήχο, δόνιση, κέντρο ενημερώσεων.. Άρα απ τη στιγμή που δεν το βγάζει κάνε απεγκατάσταση, soft reset και εγκατάσταση.

Πόσο δίκαιο στην κάτω κάτω φράση..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Εμένα όμως το βγάζει. Και είναι λογικό γιατί ρυθμίζεις τι ειδοποιήσεις θες, ήχο, δόνιση, κέντρο ενημερώσεων.. Άρα απ τη στιγμή που δεν το βγάζει κάνε απεγκατάσταση, soft reset και εγκατάσταση.

Πόσο δίκαιο στην κάτω κάτω φράση..

Λοιπόν, τα WP έκαναν πάλι το θαύμα τους. Μετά από το combo απεγκατάσταση-soft reset-εγκατάσταση του Skype btw thanks Metaladis), ανοίγω τις ρυθμίσεις του notification center και τι να δω;; ΤΙΠΟΤΑ. Απογοητεύομαι. Βγαίνω και ξαναμπαίνω σαν υστερικός, και κάπου στα 10x μπες βγες..... ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ και το Skype!! Προς το παρόν όλα δουλεύουν ρολόι, θα το λιώσω με έναν ξάδερφο στην Αγγλία και θα δούμε πως θα πάει στο μέλλον!:blink::blink:

Για να εμφανιστεί μια εφαρμογή στις Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων πρέπει πρώτα να χτυπήσει μία φορά... Για αυτό δεν στο εμφάνιζε...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Για να εμφανιστεί μια εφαρμογή στις Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων πρέπει πρώτα να χτυπήσει μία φορά... Για αυτό δεν στο εμφάνιζε...

:shock::shock::shock::shock::shock: