bostonian Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Απο χθες κι εγω 8.1 (cosmote GR) για την ωρα ενδιαφερον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Καλημέρα σας, Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι πάλι στις συντομεύσεις, όταν κλείνω το wifi σε πάει στις ρυθμίσεις να το κλείσεις με το χέρι ενώ όταν το ανοίγεις το ανοίγει αυτόματα από τις συντομεύσεις χωρίς να σε πάει στις ρυθμίσεις!!!! Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASHOR7 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Στις κοινοποιήσεις είχαμε την επιλογή του ορατού.Το έχουμε απο αλλού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Κάποιος που πήρε 8,1 σε συσκευή Vodafone μπορεί να μου πει αν έχουμε μέσα στην rom αυτη τη φορα το data sence??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ερώτηση: πανω από τα εικονίδια σηματος και wifi εμφανιζει ένα βελακι. Τι ρολο τραβαει αυτο; Οι φακελοι που πηγαν; πρέπει να κατεβάσω κατι άλλο; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ερώτηση: πανω από τα εικονίδια σηματος και wifi εμφανιζει ένα βελακι. Τι ρολο τραβαει αυτο; Όταν έχει βελάκι έχει κίνηση νομίζω.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lia88 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 καλησπερα, εχω 2 lumia 920 το ενα απο βελγιο και το αλλο ιταλικο.σε κανενα απο τα 2 δεν μου ηρθε η cyan. εχω developers και στα 2 και προχθες μου ηρθε μια αναβαθμιση για dp παλι. πρεπει να αλλαξω κατι για να μου ερθει η cyan? please help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 καλησπερα, εχω 2 lumia 920 το ενα απο βελγιο και το αλλο ιταλικο.σε κανενα απο τα 2 δεν μου ηρθε η cyan. εχω developers και στα 2 και προχθες μου ηρθε μια αναβαθμιση για dp παλι. πρεπει να αλλαξω κατι για να μου ερθει η cyan? please help Kαλησπέρα. Εφόσον είσαι σε developer preview έκδοση λειτουργικού δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση σε cyan. Θα πρέπει να κάνεις επαναφορά στην επίσημη έκδοση του λειτουργικού πρώτα. Μπορείς να ακολουθήσεις τον οδηγό Διαδικασία Επαναφοράς Lumia από την Developer Preview. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lia88 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Καλημερα στο forum..!χθες πηρα και εγω τη cyan στο ιταλικο...στο αλλο απο βελγιο δεν μου εχει ερθει κατι ακομη..δεν ειναι διαθεσημη? Να ρωτησω και κατι αλλο..πριν βγαλω τα 8.1 dp εβαλα ολα τα αρχεια μου στον υπολογιστη..φωτο,βιντεο κλπ..κανω την διαδικασια περανει την cyan κανονικα.οταν το ανοιξα οι επαφες ηταν κανονικα γτ τις ειχα κανει συγχρονισμο..περναω και τις φωτο-βιντεο απο τον υπολογιστη κανονικα και στο αλμπουμ του κινητου μου τις εμφανιζει οπως να ναι..οχι με την σειρα..και τα βιντεο πηγαν ολα μαζι οχι με την σειρα που ηταν παλια οπως τα ειχα τραβιξει..μπορω να τα κανω καπως ταξινομηση?οταν μπαινω απο τον υπολογιστη στο κινητο ειναι με την σειρα η φωτο και τα βιντεο..αλλα στην συσκευη παλι οπως να ναι..αν γνωριζει καποιος ας μου πει..! Ευχαριστω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Καλημέρα, έχω το CV DK variant. Είχα περασμένη την Dev preview και εχτές που έκανα επαναφορά εργ. ρυθμίσεων, μου γύρισε σε black. Όσες φορές και αν έκανα αναζήτηση για αναβάθμιση μου έλεγε ότι δεν υπάρχει. Σε φόρουμς διάβασα ότι το δικό μου variant έχει πάρει την 8.1. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Καλημέρα, έχω το CV DK variant. Είχα περασμένη την Dev preview και εχτές που έκανα επαναφορά εργ. ρυθμίσεων, μου γύρισε σε black. Όσες φορές και αν έκανα αναζήτηση για αναβάθμιση μου έλεγε ότι δεν υπάρχει. Σε φόρουμς διάβασα ότι το δικό μου variant έχει πάρει την 8.1. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο;; Αν έχεις την dev preview και κάνεις είτε επαναφορά μέσα από το μενού είτε hard reset πάλι στην dev preview θα είσαι. Θα πρέπει να κάνεις downgrade μέσω υπολογιστή με Nokia software recovery tool. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μήπως ξέρετε τι διαφορές (βασικές) έχουν η τελευταία αναβάθμιση της Cyan και η τελευταία έκδοση με DP? Στο κινητό μου έχω DP8.1.1 (8.10.14157.200) και είναι σε άριστη κατάσταση, δεν έχω κανένα παράπονο. Γιατί να το γυρίσω σε Cyan? Τι θα κερδίσω? Ευχαριστώ. Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Αναβαθμισμένο Firmware (drivers κτλ)... Δηλαδή πιο stable κινητό και τυχόν bugs της DP θα εξαφανιστούν :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Απο χθες κι εγω 8.1 (cosmote GR) για την ωρα ενδιαφερον.. Πες μας αν μπορείς να προσθέσεις καινούργια λέξη στο ελληνικό λεξικό Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας για την μπαταρία γιατί εμένα μου φαίνεται ότι καταναλώνεται πιο γρήγορα με την Cyan. Βέβαια το έχω δουλέψει αρκετά το τηλέφωνο από προχτές άλλα μου φαίνεται ότι ρουφάει γρήγορα την μπαταρία. Από εκέι και πέρα θα συμφωνήσω σε πολλά με τον Metalidis. Πολλά πράγματα που τα είχαν τακτοποιημένα μια χαρά απλά τα κάνανε μπάχαλο χωρίς λόγο. Σε γενικές γραμμές είναι ένα βήμα μπροστά αλλά πραγματικά δεν μπορω να καταλάβω κάποιες αλλαγές προς το χειρότερο. Edited August 22, 2014 by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας για την μπαταρία γιατί εμένα μου φαίνεται ότι καταναλώνεται πιο γρήγορα με την Cyan. Βέβαια το έχω δουλέψει αρκετά το τηλέφωνο από προχτές άλλα μου φαίνεται ότι ρουφάει γρήγορα την μπαταρία. Από εκέι και πέρα θα συμφωνήσω σε πολλά με τον Metalidis. Πολλά πράγματα που τα είχαν τακτοποιημένα μια χαρά απλά τα κάνανε μπάχαλο χωρίς λόγο. Σε γενικές γραμμές είναι ένα βήμα μπροστά αλλά πραγματικά δεν μπορω να καταλάβω κάποιες τις αλλαγές προς το χειρότερο. Δε βλέπω διαφορά στη μπαταρία. Μάλλον το έσκισες στη δοκιμή :) Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Και εμένα έπεσε η μπαταρία,ένας αχταρμάς έγινε το μενού,η μουσική το ίδιο ,τα παιχνίδια φαίνονται τώρα στην λίστα εφαρμογών,όπως και τα άλλα που ανάφερε ο φίλος ποιο πάνω. Νομίζω ότι έγινε μια τσαπατσούλικη δουλειά από την MS .θα έρθουν και αλλα update νομίζω που θα λύνουν τα οποία προβλήματα (ελπίζω) Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Παρατηρώ επίσης 2 βράδια ότι ενώ το είχα σε εξοικονόμιση ενέργειας χωρίς να αφήνω τίποτα να τρέχει απο πίσω αυτο έκαψε περί τα 15% μπαταριά. Ίσως είναι νωρίς να κρίνω μπορεί να στρώσει μετά απο λίγους κύκλους γιατί έτσι μου έκανε όταν είχα αγοράσει μεταχειρισμένο το κινητό με αλλαγμένη πλακέτα και στην πορεία έστρωσε αισθητά. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AchilC Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Εχθές έκανα το cyan update. Χρονοβόρο και τελικά δεν έχω καταλάβει αν αξίζει μιας και δεν πρόλαβα να το δουλέψω αρκετά. Όμως μόνο και μόνο για τον αχταρμά που μου έκανε στις εφαρμογές προσθέτοντας προγράμματα από μόνο του και αρχειοθετώντας εκεί πέρα και τα παιχνίδια, τρώει για αρχή ένα μείον. Το μεγάλο όμως πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με τα μηνύματα. Με την black μπορούσα και έστελνα άμεσα μηνύματα σε όλες τις συνδεδεμένες επαφές μου. Τώρα με την cyan με δείχνει offline όπως μου έχουν πει (όπως φυσικά και εγώ δεν μπορώ να δω ποιος είναι online) και ως φυσικό επακόλουθω δεν μπορώ να στείλω ούτε να δεχτώ τπτ παρά sms. Υπάρχει λύση? Μήπως καταργήθηκαν τα άμεσα μηνύματα στην cyan και πλέον μόνο μέσω skype θα πρέπει να το κάνω? Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Εχθές έκανα το cyan update. Χρονοβόρο και τελικά δεν έχω καταλάβει αν αξίζει μιας και δεν πρόλαβα να το δουλέψω αρκετά. Όμως μόνο και μόνο για τον αχταρμά που μου έκανε στις εφαρμογές προσθέτοντας προγράμματα από μόνο του και αρχειοθετώντας εκεί πέρα και τα παιχνίδια, τρώει για αρχή ένα μείον. Το μεγάλο όμως πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με τα μηνύματα. Με την black μπορούσα και έστελνα άμεσα μηνύματα σε όλες τις συνδεδεμένες επαφές μου. Τώρα με την cyan με δείχνει offline όπως μου έχουν πει (όπως φυσικά και εγώ δεν μπορώ να δω ποιος είναι online) και ως φυσικό επακόλουθω δεν μπορώ να στείλω ούτε να δεχτώ τπτ παρά sms. Υπάρχει λύση? Μήπως καταργήθηκαν τα άμεσα μηνύματα στην cyan και πλέον μόνο μέσω skype θα πρέπει να το κάνω? Όποια βοήθεια καλοδεχούμενη Μόνο Skype και facebook messenger αντίστοιχα Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AchilC Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μιλούσα για msn contacts (μιας που facebook δεν έχω) οπότε με κάλυψες με το skype. Όπως κατάλαβα καταργήθηκε το feature με τα άμεσα μηνύματα me την cyan και τώρα πρέπει να χρησιμοποιώ την εκάστωτε εφαρμογή. Παλιότερα όμως με μισή - τρία τέταρτα- ώρα που κρατούσα το skype ανοιχτό (για ομιλία όμως) η μπαταρία πάπαλα. Τώρα το διορθώσανε αυτό? Η μπαταρία θα την βγάζει καθαρή με όλη μέρα skype ανοιχτό (μόνο για μηνύματα) ή πάλι θα τρέχουμε να βρούμε πρίζα? :mad: Φυσικά και θα το δοκιμάσω αύριο ο ίδιος αλλά καλό είναι να ακούσω και καμμιά εμπειρία από άλλους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας για την μπαταρία γιατί εμένα μου φαίνεται ότι καταναλώνεται πιο γρήγορα με την Cyan. +1 για την μπαταρία, καταναλαώνεται πιο γρήγορα, με τις ίδιες εφαρμογές. Δεν ξέρω αν χρειάζεται Hard Reset, ελπίζω να το αποφύγω.. Πάντως είναι πολύ πιο εύχρηστα για μένα, σχέση με τα WP 8.0 Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Έχετε δει πόσες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο από το battery saver; Μερικές μάλιστα αρχικά τις έχει και επιλεγμένες ώστε να τρέχουν και με την οικονομία μπαταρίας ενεργοποιημένη. Το λέω αυτό γιατί είχα το ίδιο πρόβλημα με τη μπαταρία μέχρι που κατάλαβα τι είχε συμβεί.Τωρα μου κρατάει αρκετά παραπάνω απ'οτι με τα 8.Ακομη και στα παιχνίδια π.χ. που ζεσταίνεται πολύ η συσκευή,η μπαταρία κρατάει το 2πλασιο χρόνο. Σε 820 όμως αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Συνεχίζω με τα μείον, μιας και τα θετικά μέχρι τώρα δεν έχουν εξισορροπήσει καν την όλη αίσθηση των 8.1. Ένα ακόμη μειον στην μουσική ειναι το εξης: Αν ακούς μουσική με ακουστικά, ΔΕΝ μπορείς να αλλάξεις ένταση κουδουνίσματος, ή τουλάχιστον δεν το βρήκα τα 5 λεπτά που το έψαχνα! Επίσης δεν μπορείς να βάλεις 3-4 τραγούδια να παίξουν αν δε κάνεις λίστα.!Δηλαδή όπως στο pc πριν έβαζα ένα τραγούδι, επέλεγα ανάλογα με τα κέφια άλλα 2-3 και πατούσα προσθήκη στην αναπαραγωγή. Τώρα μου βγάζει τα πάντα! Ότι τραγούδι έχω μεσα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό που λέω, γιατί επίσης με αρκετό ψάξιμο δεν βρήκα κάτι.. Όσο για την μπαταρία, καλό είναι να την κρίνουμε μετά από λίγο καιρό, γιατί πιστεύω ότι όλοι τώρα το χρησιμοποιούμε περισσότερο.. :) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Συνεχίζω με τα μείον, μιας και τα θετικά μέχρι τώρα δεν έχουν εξισορροπήσει καν την όλη αίσθηση των 8.1. Ένα ακόμη μειον στην μουσική ειναι το εξης: Αν ακούς μουσική με ακουστικά, ΔΕΝ μπορείς να αλλάξεις ένταση κουδουνίσματος, ή τουλάχιστον δεν το βρήκα τα 5 λεπτά που το έψαχνα! Επίσης δεν μπορείς να βάλεις 3-4 τραγούδια να παίξουν αν δε κάνεις λίστα.!Δηλαδή όπως στο pc πριν έβαζα ένα τραγούδι, επέλεγα ανάλογα με τα κέφια άλλα 2-3 και πατούσα προσθήκη στην αναπαραγωγή. Τώρα μου βγάζει τα πάντα! Ότι τραγούδι έχω μεσα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό που λέω, γιατί επίσης με αρκετό ψάξιμο δεν βρήκα κάτι.. Όσο για την μπαταρία, καλό είναι να την κρίνουμε μετά από λίγο καιρό, γιατί πιστεύω ότι όλοι τώρα το χρησιμοποιούμε περισσότερο.. :) Όσον αφορά τη Μουσική, αν και έχω DP8.1.1, λογικά δεν πρέπει να υπάρχει καμία διαφορά στο δικό σου. Πας στα τραγούδια, πατάς Επιλογή, διαλέγεις τα τραγούδια που θες, πατάς τις τελίτσες, Προσθήκη σε, Αναπαραγωγή σε εξέλιξη και ακούς τα τραγούδια που διάλεξες. Μόλις το δοκίμασα και παίζει μια χαρά σε μένα. Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts