Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος ΙΙ

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο αισθητήρας βρίσκεται ακριβώς δεξιά από την μπροστινή κάμερα.
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω. Επισκεφθηκα την ιστοσελιδα και οντως ειναι συγχρονισμενες. Φωτο δεν μου ειναι ευκαιρο το μπακαπ, μηπως ομως δεν κινδυνεθυουν οι φωτο οταν κανουμε επαναφορα ;

Ευχαριστω. Χρεη αισθητηρα επιτελει η εμπρος καμερα σωστα ; Ή υπαρχει εξειδικευμενος αισθητηρας καπου και δεν τον βλεπω ;

Με την επαναφορά θα χαθούν τα πάντα! Πάρε backup οπωσδήποτε. Ένα απλό copy paste στο pc σου είναι.

Ο αισθητήρας συνήθως βρίσκεται δεξιά της μπροστινής κάμερας θα τον δεις αν φέρεις την οθόνη προς το φως κάπως σε γωνία. Γενικά αν έχεις screen protector δες μήπως τον έπηρεάζει.

- There is no place like 127.0.0.1 -

καλημερα,

μπορει καποιος κατοχος με firmware απο δανια να μου πει, οταν εχει ενεργο το 4G τι ένδειξη δειχνει πανω αριστερα?

Η+ ή LTE?

Το H+ δεν είναι 4G. Αν θυμάμαι καλά σου βγάζει το γράμμα L.
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

καλημερα,

μπορει καποιος κατοχος με firmware απο δανια να μου πει, οταν εχει ενεργο το 4G τι ένδειξη δειχνει πανω αριστερα?

Η+ ή LTE?

LTE ή L ή 4G θα σου βγάζει.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

καλημερα,

Η+ ή LTE?

Δανιας το δικο μου country variant, 4g δειχνει !

Καλησπέρα και από μένα. απορώ πραγματικά γιατί δεν έχουμε παρει ακόμη την αναβάθμιση αφού τα τηλέφωνα (925 & 920) έχουν τα ίδια specs. Όσον αφορα το πρόβλημα με τον αισθητήρα ελπίζω πραγματικά να είναι θέμα της προστασίας οθόνης. Εγώ χρειάστηκε να αλλάξω 2 οθόνες προκειμένου να αντιμετωπίσω το συγκεκριμένο πρόβλημα που έχει αναφερθει και σε ξένα forums (απίστευτο service στο nokia care χανίων!).

Υπομονή ,ευχαριστήσου το Τηλ σου και μην σκέφτεσαι την αναβάθμιση,μέσα στον Αύγουστο λογικά θα έρθει.

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Καλησπέρα και από μένα. απορώ πραγματικά γιατί δεν έχουμε παρει ακόμη την αναβάθμιση αφού τα τηλέφωνα (925 & 920) έχουν τα ίδια specs. Όσον αφορα το πρόβλημα με τον αισθητήρα ελπίζω πραγματικά να είναι θέμα της προστασίας οθόνης. Εγώ χρειάστηκε να αλλάξω 2 οθόνες προκειμένου να αντιμετωπίσω το συγκεκριμένο πρόβλημα που έχει αναφερθει και σε ξένα forums (απίστευτο service στο nokia care χανίων!).

Αυτη την εβδομαδα θα παρει τη Lumia Cyan το 1020...και την επομενη τα 920, 820

Παιδιά πρόσεξε κανείς ότι η οθόνη της συσκευής μερικές φορές συμπεριφέρεται σαν CRT και τρεμοπαίζει σαν να σαρώνει την εικόνα που δείχνει? Εμένα μου το παρουσιάζει συνήθως όταν εκτεθεί στον ήλιο ή όταν ζεσταθεί μετά απο κλήση....

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Παιδιά πρόσεξε κανείς ότι η οθόνη της συσκευής μερικές φορές συμπεριφέρεται σαν CRT και τρεμοπαίζει σαν να σαρώνει την εικόνα που δείχνει? Εμένα μου το παρουσιάζει συνήθως όταν εκτεθεί στον ήλιο ή όταν ζεσταθεί μετά απο κλήση....

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο αν και μου ζεσταίνεται συχνά η συσκευή...

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο ,αν και δυσκολα να ζεσταθεί,μόνο μετά απο παιχνίδι και αφου περάσει κανένα 15λεπτο.

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

Εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο ,αν και δυσκολα να ζεσταθεί,μόνο μετά απο παιχνίδι και αφου περάσει κανένα 15λεπτο.

Δε σου ζεσταίνεται η συσκευή; Περίεργο είσαι από τους τυχερούς. :p Εμένα, καθώς και των περισσοτέρων από όσο έχω δει, ανεβάζει πολύ γρήγορα θερμοκρασία κυρίως με το σερφάρισμα και τα παιχνίδια. Μάλιστα σχεδόν ψήνεται όταν το φορτίζω και παράλληλα το λειτουργώ. Παρόλα αυτά ποτέ δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα όσο ζεστό και αν είναι.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Και το δικό μου ζεσταίνεται εύκολα παρόλα αυτά δεν υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία του, δεν ξέρω ίσως η μπαταρία να επιβαρύνεται παραπάνω.Γενικά αυτό με την υπερθέρμανση είναι ενα θέμα που έχουν τα windows και πρέπει να λυθεί γρήγορα..Τελευταία διαβάζω τα ιδια και για το 930..

Εγώ το βαζω στο wireless το βραδυ δεν το λειτουργό όταν φορτίζει,(το αφηνω απο τα χέρια μου δεν το έχω συνέχεια σε λειτουργία

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

Το είχα γράψει πριν μερικές σελίδες. Έχω και γω το ίδιο πρόβλημα όπως και άλλοι απ' ότι θυμάμαι. Δεν έχω προσέξει αν γίνεται απ τη ζέστη, γιατί δεν το λιώνω τον τελευταίο καιρό, αλλά μπορεί να μου το κάνει μετά από έκθεση στον ήλιο.. Εϊναι αρκετά εκνευριστικό, αλλά ευτυχώς είναι πρόσκαιρο.

Κάτι άσχετο μ αυτό, απλά το πρόσεξα πριν λίγες μέρες και θέλω να το πω. Πριν αρκετό καιρό η Nokia Camera έβγαζε φωτό στα 5ΜΡ. Τώρα πρόσεξα ότι βγάζει στα 7ΜΡ κάτι που λογικά άλλαξε μετά απ το update που έγινε πριν 2-3 μήνες..

Πάντως ακόμα έχω την απορία γιατί λένε πως η κάμερα πιάνει τα 8,7ΜΡ τη στιγμή που ούτε σε 4:3 δε περνάει τα 8ΜΡ..

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Εμείς που έχουμε 8.1 DP όταν έρθει η αναβαθμηση για τα επίσημα 8.1 υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσουμε καποο πρόβλημα ???

Εμείς που έχουμε 8.1 PD όταν έρθει η αναβαθμηση για τα επίσημα 8.1 υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσουμε καποο πρόβλημα ???

Aν δεν αλλάξει κάτι και ισχύει ότι ισχύει μέχρι τώρα θα πρέπει να γυρίσουμε σε WP8 και να κάνουμε το update, όταν αυτό θα είναι διαθέσιμο!

Aν δεν αλλάξει κάτι και ισχύει ότι ισχύει μέχρι τώρα θα πρέπει να γυρίσουμε σε WP8 και να κάνουμε το update, όταν αυτό θα είναι διαθέσιμο!

Ευτυχώς που είναι η Microsoft μια μεγάλη εταιρεία και μπορεί να λύσει κάτι τέτοια προβλήματα... Not. Ναι, τώρα τελευταία δε μου αρέσουν και πολύ οι κινήσεις της.

Huawei Nova 5T

Ευτυχώς που είναι η Microsoft μια μεγάλη εταιρεία και μπορεί να λύσει κάτι τέτοια προβλήματα... Not. Ναι, τώρα τελευταία δε μου αρέσουν και πολύ οι κινήσεις της.

ποια κίνηση δεν,σου αρεσει δηλαδή;;

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ποια κίνηση δεν,σου αρεσει δηλαδή;;

Που χώρισαν την ενσωμάτωση facebook και δε χρειαζόταν επιπλέον μια εφαρμογή, όπως επίσης και η αφαίρεση της συνομιλίας από τα μηνύματα. Ξέρω ότι δεν είναι και οι σοβαρότεροι των σοβαρότερων λόγων, αλλά μ' άρεσε που ήταν μέσα στο λειτουργικό και δεν έπρεπε τσεκάρω σε 2 - 3 εφαρμογές. Επίσης, το notification center. Επειδή είναι στο Android ( που δεν ξεκίνησε από εκεί, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση ) έπρεπε να πάει και όλα τα λειτουργικά. Ειδικά σε αυτό κομμάτι, μου φάνηκε σαν να μην σκέφτηκαν και πολύ και είπαν ας τους δώσουμε και αυτό, αφού είναι στο android ( ούτε το ότι πήγε στο iOS μου άρεσε ). Το ίδιο κάνουν και με τη lockscreen. Παίρνει κι αυτή την ίδια οδό, των εφαρμογών.

Δε λέω. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να προσαρμοστώ με τις αλλαγές αυτές, αλλά δεν είναι και απαραίτητα κακό να μένουν κάποια χαρακτηριστικά αποκλειστικά στο εκάστοτε λειτουργικό. Χαρακτηριστικά που θα μας κάνουν να λέμε: "Α, αυτό είναι Android" ή "Να, Windows Phone". Έχω καταλάβει ότι στο τέλος το μόνο που θα μείνει στις εταιρείες θα είναι ο πυρήνας του λειτουργικού και τα skins/themes. Και για τα τελευταία έχω τις αμφιβολίες μου.

Huawei Nova 5T

Καταρχήν το χώρισαν στο Favebook BETA... Κατέβασε το κανονικό και κάνε χρήση από εκεί... Btw... Άμα βγάλεις το Messenger τι σου δείχνει?

Δευτερόν δεν μπορείς να λες σε πείραξε το notification center... Αρχικά αφού ήταν και απαίτηση του μεγαλύτερου μέρους των χρηστών δεν μπορούσε να μην το βάλει και άρα καλά έκανε... Και δευτερον αν δεν το θες μην το χρησιμοποιείς...

Έπειτα οι εφαρμογές της lockscreen σε τι ακριβώς σε επηρεάζουν??? Αν δεν θες δεν τις βάζεις και θα έχεις την κανονική lockscreen... Το ότι δίνουν παραμετροποίηση της locksxreen και της αρχικής οθόνης μόνο καλό μπορεί να είναι... Από εκεί και πέρα μπορείς να το χρησιμοποιείς όπως θες εσύ.. Πχ χωρίς background στα tiles, χρησιμοποιώντας μόνο τις 2 στήλες όπως και πριν και την locksxreen όπως τη θες... Άσε που για την lockscreen υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογές στο store που να την πειράζεις... Από τις εφαρμογές καιρού, τις εφαρμογές των social media (fb, twitter instagram κτλ κτλ) μέχρι την εφαρμογή της Bing που αλλάζει εικόνα όποτε θες μόνο του....

Δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να σε ενοχλεί κάτι το οποίο μπορεί να αρέσει σε άλλους ενώ ταυτόχρονα έχεις την δυνατότητα να μην το χρησιμοποιείς εσύ...

Κάτι δεν σκέφτεσαι σωστά μάλλον...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καταρχήν το χώρισαν στο Favebook BETA... Κατέβασε το κανονικό και κάνε χρήση από εκεί... Btw... Άμα βγάλεις το Messenger τι σου δείχνει?

Δευτερόν δεν μπορείς να λες σε πείραξε το notification center... Αρχικά αφού ήταν και απαίτηση του μεγαλύτερου μέρους των χρηστών δεν μπορούσε να μην το βάλει και άρα καλά έκανε... Και δευτερον αν δεν το θες μην το χρησιμοποιείς...

Έπειτα οι εφαρμογές της lockscreen σε τι ακριβώς σε επηρεάζουν??? Αν δεν θες δεν τις βάζεις και θα έχεις την κανονική lockscreen... Το ότι δίνουν παραμετροποίηση της locksxreen και της αρχικής οθόνης μόνο καλό μπορεί να είναι... Από εκεί και πέρα μπορείς να το χρησιμοποιείς όπως θες εσύ.. Πχ χωρίς background στα tiles, χρησιμοποιώντας μόνο τις 2 στήλες όπως και πριν και την locksxreen όπως τη θες... Άσε που για την lockscreen υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογές στο store που να την πειράζεις... Από τις εφαρμογές καιρού, τις εφαρμογές των social media (fb, twitter instagram κτλ κτλ) μέχρι την εφαρμογή της Bing που αλλάζει εικόνα όποτε θες μόνο του....

Δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να σε ενοχλεί κάτι το οποίο μπορεί να αρέσει σε άλλους ενώ ταυτόχρονα έχεις την δυνατότητα να μην το χρησιμοποιείς εσύ...

Κάτι δεν σκέφτεσαι σωστά μάλλον...

Γιατί το κανονικό λειτουργεί καλά; :p Ήταν απαίτηση, γιατί φαίνεται "δούλεψε" καλά το Android, ώστε να τους γίνει τόσο απαραίτητο. Όμως, δεν είμαι χαζός, για να παραγνωρίσω τη χρησιμότητά του. Αυτό που δε μου άρεσε, ήταν ο τρόπος που υλοποιήθηκε. Νομίζω τώρα το έγραψα καλύτερα. :)

Οι εφαρμογές στη lockscreen με πειράζουν, γιατί δεν πρόκειται να λειτουργήσουν ποτέ όπως η stock. Αυτό που μου έρχεται πρώτο στο μυαλό είναι, αφού θα φορτώνει και κάποια εφαρμογή, ότι θα αργεί να κλειδώσει/ξεκλειδώσει, σε σχέση με τη stock lockscreen. Τουλάχιστον απ' ό,τι είδα από τη νέα lockscreen, που είναι σε beta βέβαια, και θα κρίνω καλυτέρα όταν και αν βγει σε final έκδοση.

Το background είναι αυτό που μου άρεσε περισσότερο στα 8.1, μέχρι στιγμής, μαζί με τη δυνατότητα μεταφοράς των εφαρμογών στην sd.

Στα tiles, μόνο 2 στήλες χρησιμοποιώ... Με 3 στήλες, τα γράμματα, π.χ. για ένα event στο ημερολόγιο, είναι πολύ μικρά. Δε λέω τα διαβάζω άνετα, αλλά σκοπός είναι να τα διαβάζεις με μια ματιά και όχι να προσπαθείς, έστω και αυτό το λίγο παραπάνω. Εξάλλου, γι' αυτό διάλεξα WP, από εποχής 7.0. Επειδή είναι τα πιο γρήγορα και πιο συνεπή, όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας τους.

Νομίζω πήγα αρκετά offtopic την κουβέντα. :O

Huawei Nova 5T

Σήμερα άνοιξα την κάμερα και μου παρουσίασε αλλοιωμένα τα χρωματα και όταν έβγαλα φωτο μου αποθήκευσε ένα μαύρο φόντο...εχει συμβεί σε κανέναν αλλο αυτο???πρόβλημα τις κάμερας;;ςτου έκανα μια επαναφορά και όλα καλά...Και κάτι άλλο...ειμαι σε 8,1 DP μπορεί κάποιος να μου πει πως θα γυρίσω στα 8 για να πάρω την αναβάθμιση όταν αυτη θα είναι διαθέσιμη;;Γιτθ διάβασα ότι πρέπει να έχουμε 8 για να πάρουμε την 8,1 Edited by jimlost