aroutis Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Προκειται για καταπληκτική ταμπλέτα. Πήρα την LTE έκδοση από το Public την Πέμπτη & δεν έχω 'ενα αρνητικό να πω. Φοβερή οθόνη, πάρα πολύ καλή αυτονομία & ίχνος θέρμανσης. Προβλέπεται λιώσιμο ... Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggD Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 ακόμα και ανοιχτό δεν είναι φυσιολογικό. Εγώ χθες μετά από 7 ημέρες αναμονή και 8 ώρες οθόνη. Το φόρτισα του έκανα update και όλα καλά !!! Απίστευτη η LTE έκδοση!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Το βρηκα. Ειναι στην καρτελα samsung και λεγεται peel smart remote. Σε sony tv δουλευει τελεια. Ευχαριστω. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Μεγεια στους καινουριους κατοχους!Σιγα σιγα αυξανομαστε!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiwtis Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Με αυτά που διαβάζω στο xda, ομολογώ ότι τη φοβάμαι τη WiFi έκδοση. Νομίζω θα κάνω την υπέρβαση και θα πάω στην LTE, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_mos Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Με αυτά που διαβάζω στο xda, ομολογώ ότι τη φοβάμαι τη WiFi έκδοση. Νομίζω θα κάνω την υπέρβαση και θα πάω στην LTE, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Καλησπερα παιδια.Συγνωμη αλλα επειδη με προβληματισατε,τι παιζει με την wifi εκδοση?Γιατι να πω την αληθεια εμενα δεν με ενδιαφερει τοσο το 3g και 4g. hot-spot το κινητο κ ολα καλα. Εχει η δεν εχει lag, το προβλημα με το ηχειο ειναι εντονο; γιατι εδω δεν ειδα να εχει προβλημα πολυς κοσμος. υπαρχουν κ αλλα προβληματα που δεν ξερω; ενδιαφερομαι για την ταμπλετα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiwtis Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Στο xda είναι πολύς ο κόσμος που λέει ότι με τον exynos (WiFi έκδοση) το τάμπλετ lagάρει αρκετά. Με τον snapdragon (LTE έκδοση) πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Με το ηχειο τι εχει παρατηρηθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drjohn1980 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Η lte δεν παιζεται,lag ουτε για αστειο κια αυτονομια ,7 30 ωρες σερφαρισμα και αρκετο youtube,με το ηχειο δεν εχω καποιο θεμα ειναι αρκετα δυνατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_mos Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Η lte δεν παιζεται,lag ουτε για αστειο κια αυτονομια ,7 30 ωρες σερφαρισμα και αρκετο youtube,με το ηχειο δεν εχω καποιο θεμα ειναι αρκετα δυνατα Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Για το lte ναι. πεταει. για το wifi only ρωταω. για τα lag γραψαν εδω οτι διορθωθηκαν και για το ηχειο οτι ψιλοκουνιεται, αν δεν κανω λαθος απ την πλευρα που μπαινει η γραφιδα. Λιγη βοηθεια απο τους ιδιοκτητες wifi ; Edited November 16, 2013 by chris_mos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaws Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 εγω δεν ξερω ποια :(.....κατοχος ενος tab 8,9 της Sammy που ποτε αναβαθμιση δεν πηρε :mad::mad::mad::mad::mad::mad: κατοχος ενος s iii και μα αυτα που διαβαζω με την τελευταια αναβαθμιση που πηρε (παλι καλα που δεν το πειραξα) κ.τ.λ.π συν ολα τα αλλα με τις πρακτικες της τελευταια π.χ region loc....και επειδη με εδιαφερει μονο η wifi εκδοση..βλεπω να πηγαινω προς αυτου που κοροδευα ολα αυτα τα χρονια....μακαρι να κανω λαθος...αλλα αυτα που διαβαζω και ακουω....λεω να πω αντιο στην Sammy...δυστηχως οτι ανεβαινει κατεβαινει.....:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drjohn1980 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 εγω δεν ξερω ποια :(.....κατοχος ενος tab 8,9 της Sammy που ποτε αναβαθμιση δεν πηρε :mad::mad::mad::mad::mad::mad: κατοχος ενος s iii και μα αυτα που διαβαζω με την τελευταια αναβαθμιση που πηρε (παλι καλα που δεν το πειραξα) κ.τ.λ.π συν ολα τα αλλα με τις πρακτικες της τελευταια π.χ region loc....και επειδη με εδιαφερει μονο η wifi εκδοση..βλεπω να πηγαινω προς αυτου που κοροδευα ολα αυτα τα χρονια....μακαρι να κανω λαθος...αλλα αυτα που διαβαζω και ακουω....λεω να πω αντιο στην Sammy...δυστηχως οτι ανεβαινει κατεβαινει.....:worry: Κοιτα εν μερη δεν διαφωνω μαζι σου. Αυτή την στιγμή παντως Το συγκεκριμένο μηχάνημα πετάει . Δεν είναι τέλειο αλλα παρα πολυ καλό Ενα μηχάνημα δεν το παίρνεις μόνο για τις αναβαθμίσεις. το παίρνεις Και για αυτο που σου προσφέρει όταν το ανοίγεις πρωτη φορα.Αυτή την στιγμή Ετσι οπως είναι απλά σε αφήνει αφωνο . Ελπίζω η Samsung να μην μας τα χαλάσει μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaws Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 μακαρι....αλλα επειδη με ενδιαφερει μονο η wifi εκδοση..οποτε ενας λογος παραπανω για να τοσ κεφτομαι περισσοτερο :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Χθες παντως εγινε μια αναβαθμισουλα στο λογισμικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 εγω δεν ξερω ποια :(.....κατοχος ενος tab 8,9 της Sammy που ποτε αναβαθμιση δεν πηρε :mad::mad::mad::mad::mad::mad: κατοχος ενος s iii και μα αυτα που διαβαζω με την τελευταια αναβαθμιση που πηρε (παλι καλα που δεν το πειραξα) κ.τ.λ.π συν ολα τα αλλα με τις πρακτικες της τελευταια π.χ region loc....και επειδη με εδιαφερει μονο η wifi εκδοση..βλεπω να πηγαινω προς αυτου που κοροδευα ολα αυτα τα χρονια....μακαρι να κανω λαθος...αλλα αυτα που διαβαζω και ακουω....λεω να πω αντιο στην Sammy...δυστηχως οτι ανεβαινει κατεβαινει.....:worry: Δυστυχώς αν σε ενδιαφέρουν τα updates , απλά μην το πάρεις. Κάποτε ,ισως θα πάρει την 4.4 και οταν βγαλουν το 2015 edition, σε λιγότερο από χρόνο, θα το ξεχάσουν. Εγώ το πήρα ΜΟΝΟ λόγω διάβασματος και λόγω spen για να μπορώ να σημειώνω στα βιβλία κλπ γνωρίζοντας ότι όπως το πήρα θα μείνει. Από την άλλη όπως έχω ξαναπει το ipad air με 1gb μνήμη είναι απλά αστεία επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 μακαρι....αλλα επειδη με ενδιαφερει μονο η wifi εκδοση..οποτε ενας λογος παραπανω για να τοσ κεφτομαι περισσοτερο :blink: Έχω την wifi έκδοση . Δεν έχει lag μετά την αναβάθμιση σε mj6. Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Καλημερα,αν ενδιαφερετε κανεις για μαζικη παραγγελια και λιγο καλυτερη τιμη ας στειλει ενα pm.Ειτε για wifi ειτε για lte εκδοση. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 εγω δεν ξερω ποια :(.....κατοχος ενος tab 8,9 της Sammy που ποτε αναβαθμιση δεν πηρε :mad::mad::mad::mad::mad::mad: κατοχος ενος s iii και μα αυτα που διαβαζω με την τελευταια αναβαθμιση που πηρε (παλι καλα που δεν το πειραξα) κ.τ.λ.π συν ολα τα αλλα με τις πρακτικες της τελευταια π.χ region loc....και επειδη με εδιαφερει μονο η wifi εκδοση..βλεπω να πηγαινω προς αυτου που κοροδευα ολα αυτα τα χρονια....μακαρι να κανω λαθος...αλλα αυτα που διαβαζω και ακουω....λεω να πω αντιο στην Sammy...δυστηχως οτι ανεβαινει κατεβαινει.....:worry: Όλα τα updates από 4.2 και έπειτα έχουν φέρει μικρές προσθήκες στη λειτουργικότητα (δηλαδή στο τι μπορείς να κάνεις με τη συσκευή σου). ΟΚ, βελτιώσεις under the hood υπάρχουν και υποτίθεται ότι κάνουν το λειτουργικό πιο γρήγορο και βελτιώνουν την κατανάλωση της μπαταρίας. Αν όμως ήδη η συσκευή σου δεν έχει ενοχλητικό lag και η μπαταρία κρατάει μέρες, δε σε ενδιαφέρει το να κρατάει 10% ακόμα. Κάποιοι φτιάχνονται να βλέπουν να γράφει 4.4. Κάποιοι άλλοι εκτιμούν περισσότερο τα επιπλέον πράγματα που προσφέρει ο τρίτος κατασκευαστής. Στην περίπτωση του Note το S-Pen και οι ορίζοντες που ανοίγει, και φυσικά το split-screen multitasking. Και κάποιοι άλλοι επιλέγουν απλά με γνώμονα την τιμή. Πρέπει να μπορείς να επιλέξεις ώριμα τι προτιμάς. Αν ανήκεις στην κατηγορία 1 παίρνεις Nexus ή συσκευή με καλή υποστήριξη από developpers και ασχολείσαι με το sport των custom ROMs. Αν ανήκεις στην κατηγορία 2 παίρνεις πχ το Note, ή πχ το Xperia Tablet Z με την ανθεκτικότητα στο νερό αν σε ενδιαφέρει αυτό το feature. Aν ανήκεις στην κατηγορία 3 παίρνεις το φθηνότερο και προφανώς δε μπορείς να γκρινιάζεις κιόλας. Το σίγουρο είναι ότι εφόσον αποφάσισες ώριμα να πάρεις το Note 10.1, αναγνωρίζοντας δηλαδή ότι σε ενδιαφέρει το split-screen multitasking και το S-Pen, δε μπορείς μετά να κράζεις τη Samsung που αργεί να δώσει τα updates. Δεν είναι απλά ένα skin αλλά υποστήριξη για πράγματα που η Google θεώρησε περιττό να σπαταλήσει το χρόνο της (και ειδικά το split-screen είναι κρίμα να μην το παρέχει εφόσον μιλάμε για τόσο μεγάλες οθόνες). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Απολυτα σωστο!Τι να που δηλαδη και οι κατοχοι για παραδειγμα του ipad air 4G που ειναι περιπου στα ιδια λεφτα με τις μισες δυνατοτητες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drjohn1980 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Όλα τα updates από 4.2 και έπειτα έχουν φέρει μικρές προσθήκες στη λειτουργικότητα (δηλαδή στο τι μπορείς να κάνεις με τη συσκευή σου). ΟΚ, βελτιώσεις under the hood υπάρχουν και υποτίθεται ότι κάνουν το λειτουργικό πιο γρήγορο και βελτιώνουν την κατανάλωση της μπαταρίας. Αν όμως ήδη η συσκευή σου δεν έχει ενοχλητικό lag και η μπαταρία κρατάει μέρες, δε σε ενδιαφέρει το να κρατάει 10% ακόμα. Κάποιοι φτιάχνονται να βλέπουν να γράφει 4.4. Κάποιοι άλλοι εκτιμούν περισσότερο τα επιπλέον πράγματα που προσφέρει ο τρίτος κατασκευαστής. Στην περίπτωση του Note το S-Pen και οι ορίζοντες που ανοίγει, και φυσικά το split-screen multitasking. Και κάποιοι άλλοι επιλέγουν απλά με γνώμονα την τιμή. Πρέπει να μπορείς να επιλέξεις ώριμα τι προτιμάς. Αν ανήκεις στην κατηγορία 1 παίρνεις Nexus ή συσκευή με καλή υποστήριξη από developpers και ασχολείσαι με το sport των custom ROMs. Αν ανήκεις στην κατηγορία 2 παίρνεις πχ το Note, ή πχ το Xperia Tablet Z με την ανθεκτικότητα στο νερό αν σε ενδιαφέρει αυτό το feature. Aν ανήκεις στην κατηγορία 3 παίρνεις το φθηνότερο και προφανώς δε μπορείς να γκρινιάζεις κιόλας. Το σίγουρο είναι ότι εφόσον αποφάσισες ώριμα να πάρεις το Note 10.1, αναγνωρίζοντας δηλαδή ότι σε ενδιαφέρει το split-screen multitasking και το S-Pen, δε μπορείς μετά να κράζεις τη Samsung που αργεί να δώσει τα updates. Δεν είναι απλά ένα skin αλλά υποστήριξη για πράγματα που η Google θεώρησε περιττό να σπαταλήσει το χρόνο της (και ειδικά το split-screen είναι κρίμα να μην το παρέχει εφόσον μιλάμε για τόσο μεγάλες οθόνες). Νομιζω τα ειπες ολα καλυτερα απο ολους,ουτε μας νοιαζει ποτε θα δωσει updates,αφου αυτην την στιγμη δεν υπαρχει καποιο bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaws Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 αλλα ηθελα να πω και συγκεκριμενα με την πολιτικη της Sammy τα τελευταια τουλ. 2 χρονια 1) δεν με ενδιαφερει ποτε θα παρει το επομενο update...π.χ ειδα και διαβασα και για το update της 4.3 στο siii οποτε :( 2) θεωρω φαουλ ¨κατε εμε¨ οτι αλλο επεξεργαστη φοραει το wifi και αλλον το L.T.E ...εκτος αν θεωρειται φυσιολογικο και αυτο για τα λεφτα τα οποια δινεις ? αν ολα οκ για εσας :) το σεβομαι αυτο απολυτα :) γαι εμενα οχι..απλα γνωμη μου τ.π.τ περισσοτερο τ.π.τ λιγοτερο....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 αλλα ηθελα να πω και συγκεκριμενα με την πολιτικη της Sammy τα τελευταια τουλ. 2 χρονια 1) δεν με ενδιαφερει ποτε θα παρει το επομενο update...π.χ ειδα και διαβασα και για το update της 4.3 στο siii οποτε :( 2) θεωρω φαουλ ¨κατε εμε¨ οτι αλλο επεξεργαστη φοραει το wifi και αλλον το L.T.E ...εκτος αν θεωρειται φυσιολογικο και αυτο για τα λεφτα τα οποια δινεις ? αν ολα οκ για εσας :) το σεβομαι αυτο απολυτα :) γαι εμενα οχι..απλα γνωμη μου τ.π.τ περισσοτερο τ.π.τ λιγοτερο....... Απλά ο Exynos δεν υποστηρίζει 4G (LTE). Tόσο απλά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Καλημερα και καλη βδομαδα. Εχω ολοκληρωσει το στησιμο του ταμπλετ και αρχιζω πλεον κανονικη χρηση. Κατι απο συνδεσεις στο wifi εκανε χθες αλλα τωρα οκ. To lte σε vodafone 3gπρογραμμα πιανει 4 με 5 mbs. Δεν ζεσταθηκε καθολου ουτε μια στιγμη. Απλα δεν μπορω ακομβ να συνηθισω το βαρος του οταντο βγαζω απο την θηκη του και αισθανομαι οτι θα σπασει κομματι του. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Σημερα παρελαβα θηκη και ζελατινα γνησια samsung!Η θηκη πολυ ομορφη με τα ξωγαζα απο πισω να μην αλλοιωνεται το original look!Μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε η ζελατινα που πραγματικα ειναι παρα πολυ ποιοτικη με αψογη εφαρμογη!Βεβαια κοστισαν κατι παραπανω αλλα αξιζαν τα χρηματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaws Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Απλά ο Exynos δεν υποστηρίζει 4G (LTE). Tόσο απλά... OK κατανοητο..δεν το ξερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts