laios23 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Μόλις παρέλαβα xiaomi piston (ακουστικά) και tempered glass της Nillkin. Εξαιρετικές εντυπωσεις, ειδικά για την προστασία που φοβόμουν πάχος, αίσθηση touch κτλ.... στο κουτι οταν το παραγγελνεις δεν εχεις ακουστικα???πες μου απο που τα παραγγειλες και ποσο στοιχισανε???αξιζει τον κοπο για αυτα τα δυο?? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prowler13 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 στο κουτι οταν το παραγγελνεις δεν εχεις ακουστικα???πες μου απο που τα παραγγειλες και ποσο στοιχισανε???αξιζει τον κοπο για αυτα τα δυο?? Κάτι λιγότερο από 30€ πήγανε και τα 2 μαζί. Περί τα 25$ τα ακουστικά και 11$ το tempered. Ακουστικά δεν είχε μέσα, όχι. Για μένα, ναι αξίζουν, δεδομένου ότι είχα πάρει πριν καιρό ~35ευρώ κάτι ακουστικά της Sony, που ναι μεν είχαν πολύ καλό ήχο (νομίζω ότι τα piston πιάνουν περισσότερο εύρος) αλλά δεν είχαν κουμπιά για ρύθμιση έντασης και παύση. Το tempered έχει πολύ καλή αίσθηση, δεν προσθέτει ιδιαίτερο πάχος, αλλά λερώνει πιο εύκολα από την οθόνη του. Εγώ πάντως θα το κρατήσω μιας και θέλω μια σιγουριά παραπάνω για τυχόν πέσιμο. Αυτά. Και τα 2 από το ibuygou (γιατί σε άλλα σάιτ παίζουν μούφες ακουστικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikoss Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Σκέφτομαι να το χτυπήσω, με 64gb. Τι συμφέρει, να αφήσω την μετατροπή νομίσματος να γίνει από το paypal ή από την τράπεζα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ναι τα pistones τα έχω και εγώ αγορασμενα από το ibuygou και είναι τέλεια. Αλλά μάλλον θα περιμένω να δω τι θα παρουσιάσει η oppo και η meizu αλλά και το mi3s που θα έρχεται στα ίδια χρήματα με το mi3 και θα είναι και 4g Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finakis Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 καλησπερα παιδια...ειμαι κατοχος Mi2s εδω και 6-7 μηνες ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο μου...προσφατα διαπιστωσα οτι υπαρχει διαθεσιμο το Mi3 και θελω να ρωτησω αν αξιζει το κοπο να αναβαθμιστω. το μονο που με κολλαει λιγακι ειναι οι 5" inches οθονη...ισως να μην ειναι ευχρηστο. κατι αλλο να ρωτησω τους κατοχους...απο ποιο καταστημα αξιζει να το παρουμε και να μην περιμενουμε μια ολοκληρη ζωη να ερθει ? κατι πηρε το ματι για SPEMALL και DHL αξιζει τον κοπο η θα παιξει κανενα τελωνειο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Παιδια εκανα price down alert και παρηγγειλα το Xiaomi Μi3 απο merimobiles με 494.99 $. :D Προλαβετε οσο το χει τοσο,γτ το μεσημερι το χε στα 510$ παλι..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Aπο την τραπεζα αδελφε..!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikoss Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Aπο την τραπεζα αδελφε..!! ;) Σ' ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 καλησπερα παιδια...ειμαι κατοχος Mi2s εδω και 6-7 μηνες ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο μου...προσφατα διαπιστωσα οτι υπαρχει διαθεσιμο το Mi3 και θελω να ρωτησω αν αξιζει το κοπο να αναβαθμιστω. το μονο που με κολλαει λιγακι ειναι οι 5" inches οθονη...ισως να μην ειναι ευχρηστο. κατι αλλο να ρωτησω τους κατοχους...απο ποιο καταστημα αξιζει να το παρουμε και να μην περιμενουμε μια ολοκληρη ζωη να ερθει ? κατι πηρε το ματι για SPEMALL και DHL αξιζει τον κοπο η θα παιξει κανενα τελωνειο ?Aπο spemall εχουμε παρει πολλοι με DHL και δεν ειχαμε προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marsias Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 απο spemall με dhl και κανενα προβλημα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikonst70 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 δηλαδη θεωρηται αξιοπιστο το συγκεκριμενο καταστημα (spemall) και δεν ειχατε κανενα προβλημα με τελωνειο μεσω DHL? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick84 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 δηλαδη θεωρηται αξιοπιστο το συγκεκριμενο καταστημα (spemall) και δεν ειχατε κανενα προβλημα με τελωνειο μεσω DHL? καλησπέρα ikonst70 για να ειμαστε ειλικρινής ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου κάτσει το τελωνείο, αλλα εγω εχω κανει 3 αγορες για mi3 και τις 2 τις έκανα απο spemall με DHL και δεν ειχα κανένα πρόβλημα με το τελωνείο. για εμενα μεχρι στιγμης ειναι αξιόπιστο το spemall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Σε μία τόσο ακριβή συσκευή αν σου κάτσει τελωνείο θα σου βγει κανένα 500αρι επιεικώς! Ανάλογα με τα κέφια του τελώνη. Το ρίσκο είναι μικρότερό με singpost Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Ο εκτελωνισμος είναι ο ΦΠΑ. Καμιά σχέση με 'κέφια τελωνη'. 23% είναι ο ΦΠΑ. ίσως συν 1% για ευγενή ιδρύματα. Οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Ο εκτελωνισμος είναι ο ΦΠΑ. Καμιά σχέση με 'κέφια τελωνη'. 23% είναι ο ΦΠΑ. ίσως συν 1% για ευγενή ιδρύματα. Οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο. Το στηρίζεις κάπου αυτό που λες? Ρίξε μία ματιά και μάθε τι γίνεται σε αυτούς που την πάτησαν με την dhl και μετά πες τους ότι τους έκλεψαν και είναι παράνομο Ρίξε μία ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=41844&page=13 προϊόντα από 1-800 € ο φόρος εκτελωνισμού είναι 98€ + το ΦΠΑ της αξίας του προϊόντος! πάρε και άλλο παράδειγμα τα έξοδα εκτελωνισμού ανέρχονται στα 90 ευρώ http://vafman.blogspot.gr/2007/12/dhl.html και άμα ψάξεις και στο google θα δεις ότι δεν έχει βάση αυτό που λες. Edited March 5, 2014 by bull2oo4 Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 H DHL χρεώνει με το δευτερόλεπτο τον εκτελωνισμό! Ούτε η COSMOTE να ήταν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) Το στηρίζεις κάπου αυτό που λες? Ρίξε μία ματιά και μάθε τι γίνεται σε αυτούς που την πάτησαν με την dhl και μετά πες τους ότι τους έκλεψαν και είναι παράνομο Ρίξε μία ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=41844&page=13 προϊόντα από 1-800 € ο φόρος εκτελωνισμού είναι 98€ + το ΦΠΑ της αξίας του προϊόντος! πάρε και άλλο παράδειγμα τα έξοδα εκτελωνισμού ανέρχονται στα 90 ευρώ http://vafman.blogspot.gr/2007/12/dhl.html και άμα ψάξεις και στο google θα δεις ότι δεν έχει βάση αυτό που λες. Δεν έψαξα στο Google.Ρωτησα όμως τελωνειακό υπάλληλο στο Κ.Δ Αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλος. πειράζει;Εγραψα τι ισχύει,οχι τι γίνεται.Απο εκει και πέρα μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει τα νόμιμα δικαιώματά του. Edited March 6, 2014 by pikosapikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Για θέματα σχετικά με τα τελωνεία εδώ. Μη χαλάτε το θέμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Δεν έψαξα στο Google.Ρωτησα όμως τελωνειακό υπάλληλο στο Κ.Δ Αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλος. πειράζει;Εγραψα τι ισχύει,οχι τι γίνεται.Απο εκει και πέρα μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει τα νόμιμα δικαιώματά του. Όχι βρε τι λες τώρα τι να πειράξει? Απλός στην DHL είναι ιδιώτες και χρεώνουν όσα έγραψα. Στα δημόσια είναι περίπου 7€ είχα διαβάσει κάπου. Απλός το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι ότι αν θες να παραγγείλετε με DHL το mi3 να κρατάς και κανένα 200 € παραπάνω για το "αν σου κάτσει ". Το mi3 επειδή είναι ακριβό γενικά σαν κινητό το ΦΠΑ 23% πάει πολύ. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Το merimobiles μέρα με την ημέρα αυξάνει την τιμή του 64άρη :( :( :( 429$ σήμερα από 407.98 πριν λίγες ημέρες.... και spemall.... 499.99$ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Το merimobiles μέρα με την ημέρα αυξάνει την τιμή του 64άρη :( :( :( 429$ σήμερα από 407.98 πριν λίγες ημέρες.... και spemall.... 499.99$ !!! Λογικό είναι, τώρα θα βγάλουν λαυρακι. Γιατί στις 19 Απριλίου που ανακοινώνεται το mi3s θα πάρει τον κατήφορο. Ποιος θα το πάρει ενώ με τα ίδια χρήματα θα μπορείς να πάρεις 4g? Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Λογικό είναι, τώρα θα βγάλουν λαυρακι. Γιατί στις 19 Απριλίου που ανακοινώνεται το mi3s θα πάρει τον κατήφορο. Ποιος θα το πάρει ενώ με τα ίδια χρήματα θα μπορείς να πάρεις 4g? Στο to2c έχει 405.99$ !!! Γιατί να πάω σε αυτούς!? :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Το merimobiles μέρα με την ημέρα αυξάνει την τιμή του 64άρη :( :( :( 429$ σήμερα από 407.98 πριν λίγες ημέρες.... και spemall.... 499.99$ !!! Στο merimobiles τα χανε ανεβασει και τα δυο και το 16αρι και το 64αρι. Εγω ηθελα να παραγγειλω το 64αρι,οποτε συνεννοηθηκα μαζι τους,μου ειπαν να στειλω διευθυνσεις με φθηνοτερες τιμες απο αλλα e-shops (to2c.com) και καναμε price down alert και κατεβασαμε την τιμη απο το 64αρι στα $494.99 και εχει και κουπωνι "555" που μειωνει την τιμη κατα 5$. ;) Το 16αρι εμεινε ως ειχε η τιμη του που η αληθεια ειναι την ανεβασανε σε σχεση με την προηγουμενη βδομαδα που χε 416$.Γενικα αυτο που θελω να πω παιδια ειναι,μιληστε τους διαπραγματευτειτε και οτι πιασετε,γενικα στο merimobiles ειναι πολυ διαλλακτικοι και συνεργασιμοι.Τωρα εγω περιμενω να μου ετοιμασουν και να μου στειλουν το πακετο...!! :rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογικό είναι, τώρα θα βγάλουν λαυρακι. Γιατί στις 19 Απριλίου που ανακοινώνεται το mi3s θα πάρει τον κατήφορο. Ποιος θα το πάρει ενώ με τα ίδια χρήματα θα μπορείς να πάρεις 4g? Απο τις 19 Απριλιου που θα παρουσιασουνε το Mi3s,μεχρι να βγει στην αγορα και να γινει και η τιμη του προσιτη καθοτι 4G,καλα Χριστουγεννα και καλως ηρθες Πατρινο Καρναβαλι 2015.....!!! :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Στο to2c έχει 405.99$ !!! Γιατί να πάω σε αυτούς!? :wacko: :wacko: :wacko: Εγώ έχω πάρει το red rice από αυτούς και έμεινα ικανοποιημένος από την συμπεριφορά και την άμεση εξυπηρέτηση τους. Σε σχέση με κάτι minideal που είχα παραγγείλει τον Νοέμβριο και μετά από 3 μήνες μου δώσανε πίσω τα χρήματά μου μέσω PayPal γιατί δεν είχα πάρει τίποτα στα χέρια μου. Αυτό βεβαία που δείχνεις είναι το 16gb, 496$ το έχουν και αυτοί http://www.to2c.com/xiaomi-m3-mi3-basic-64g.html Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Αυτό βεβαία που δείχνεις είναι το 16gb, 496$ το έχουν και αυτοί http://www.to2c.com/xiaomi-m3-mi3-basic-64g.html Ναι συγνώμη το 16άρι εννοούσα. Απ' όλους που έχω στο excel που έχω μοιράσει πιο πάνω είναι οι πιο φθηνοί και σε 16άρι και 64άρι (χωρίς να θέλω να τους κάνω διαφήμιση :p :p :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts