Jump to content

chrikoss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chrikoss

  1. Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος του iPhone 7 plus εδώ και τρεις εβδομάδες. Αντιμετωπίζω ένα θέμα με χαμένες κλήσεις, πολύ συχνά με καλούν και το κινητό δείχνει απενεργοποιημένο χωρίς όμως να είναι. Στις ίδιες ακριβώς συνθήκες, όλα τα υπόλοιπα κινητά της οικογένειας λειτουργούν απροβλημάτιστα καθώς και ένα Galaxy S7 που είχα για προηγούμενη συσκευή. Το κινητό τρέχει την 10.3.3. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?
  2. Καλησπέρα, έχει κανείς ιδέα γι αυτό το μήνυμα: "Google services with wrong architecture"? Φοράει κινεζική stable rom.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο μπορώ να αλλάζω τη γλώσσα όταν χρησιμοποιώ εξωτερικό πληκτρολόγιο? Υπάρχει η εφαρμογή greek hardware keyboard στο playstore, αλλά δεν λειτουργεί. Υποπτεύομαι ότι γι αυτό ευθύνεται η kit kat καθότι σε παλιότερο tablet με jelly bean λειτουργούσε κανονικά. Καμμιά άλλη ιδέα?
  4. Καλησπέρα σε ολους. Αποφάσισα να το παραγγειλω. Έχω διαβάσει αρκετά το νήμα, αν και πολύ μεγάλο. Απλά να κάνω μια σούμα. Δεν είναι root απο το εργοστάσιο, αρα πρέπει να το ζητησω απ το μαγαζί. Μαζί και play store. Βάζουν και τα gapps μάζι; Αν θέλω μπορώ να ζητησω multilang rom (χανοντας τη δυνατότητα για ota updates, αν έχω καταλάβει καλά), η να κρατήσω την αγγλοκινεζικη και μάζι τη δυνατότητα για ota. Στη δεύτερη περιπτωση βεβαία, η γλώσσα έχει σημασία για το menu και δε μου αφαιρεί τη δυνατότητα να διαβάζω και να γράφω ελληνικούς χαρακτήρες. Σωστά; Και φυσικά - διορθωστε με αν κάνω λάθος - οτι και να παραγγειλω τελικά, παντα μπορώ να περάσω rom και μόνος μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Δηλαδη για να καταλάβω, τα whatsapp και viber τρέχουν όπως πρέπει στο background ή όχι; Πρέπει να φροντίζουμε να μένουν συνέχεια ενεργά;
  6. Ειδοποιήσεις εφαρμογών τύπου whatsapp και viber εμφανίζονται στο hub?
  7. Υπάεχει κάποια εφαρμογή για bookmarks sync από chrome ή safari?
  8. Τελικά ποιό από τα δύο έχει fm radio?
  9. Για καινούργιο λέω. Έχει πλέον πολύ καλή τιμή. Αν βέβαια το έβρισκα μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση, θα το σκεφτόμουν.
  10. Μια βοήθεια, επειδή είμαι έτοιμος να το αγοράσω, το STL-100-1 πέραν του ότι δεν έχει 4G, μειονεκτεί κάπου αλλού? Κάτι διάβασα για περιορισμένα updates σε σχέση με το STL-100-2. Έχει λοιπόν περιορισμένη υποστήριξη? "Η τι άλλο? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sorry, μόλις διάβασα παραπάνω την απάντηση στο ερώτημά μου.
  11. Σ' ευχαριστώ πολύ.
  12. Σκέφτομαι να το χτυπήσω, με 64gb. Τι συμφέρει, να αφήσω την μετατροπή νομίσματος να γίνει από το paypal ή από την τράπεζα?
  13. Ερώτηση. Αν αγοράσω το copilot gps για να έχω voice navigation, θα μπορώ να κατεβάζω χάρτες και άλλων χωρών πλην της Ελλάδας, χωρίς επιπλέον χρέωση? Οι χάρτες θα είναι διαθέσιμοι και offline? Με το Here drive της Nokia τί παίζει? Πληρώνεις, το εγκαθιστάς και έχεις πρόσβαση σε χάρτη οποιασδήποτε χώρας offline?
  14. Καλησπέρα, υπάρχει κάποια εφαρμογή που να επιτρέπει ομαδική αποστολή sms χωρίς να το μετατρέπει σε mms? Με την εργοστασιακή εφαρμογή δυστυχώς αυτό γίνεται.
  15. Ερώτηση. Αν αγοραστεί κάποια εφαρμογή ή κάποιο παιχνίδι και χρειαστεί η συσκευή hard reset, μπορεί μετά να επανεγκατασταθεί;
  16. Ερωτηση. Ο internet explorer μπορεί μπορεί να έχει maximum μόνο 6 tabs ανοιχτα;
  17. Εμένα πάντως δεν μου έχει κάνει ποτέ επανεκκίνηση. Σίγουρα φταίνε,κάποιες κακογραμμένες εφαρμογές. Παρεπιπτόντως, μετά την αναβάθμιση του facebook σήμερα, προστέθηκε η δυνατότητα αποστολής φωτό στο chat.
  18. Ούτε εγώ. Και έχει κανονικότατη διετή εγγύηση.
  19. Εγκαθιστάς το xmarks plugin για το chrome στον υπολογιστή σου. Δημιουργείς λογαριασμό -αν δεν εχεις - και κάνεις sync to server. Όλα σου τα bookmarks πλέον είναι "σωσμένα" στους server τους. Κατόπιν κατεβάζεις την εφαρμογή xmarks απο το store. Την ανοίγεις και κάνεις login με τους κωδικούς που έβαλες κατά την δημιουργία του λογαριασμού. Κάνεις sync και voila... Έχεις όλα τα bookmarks ακριβώς όπως στο desktop (και με folder structure). Φυσικά είναι προσβάσιμα μέσα από την εφαρμογή και όχι από τον ie, αλλά μικρό το κακό.
  20. Πολύ καλό τηλέφωνο, το έχω τρεις μέρες και το πήρα σε πολύ καλή τιμή. Προερχόμενος από συσκευές android για πολλά χρόνια, έχω να παρατηρήσω ότι βασικότερη αδυναμία του (για μένα και προφανώς λόγω λειτουργικού), είναι ο τρόπος διαχείρησης εγγράφων office και pdf, ειδικά σε σχέση με τα email. Αν έχω καταλάβει σωστά, όταν λάβω ένα mail με συνημμένο ένα έγγραφο office υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης στο τηλέφωνο (όχι στην κάρτα) ή εναλλακτικά στο skydrive. Αν το συνημμένο είναι pdf, τότε αποθηκεύεται ή όχι και αν ναι, που; Ουσιαστικά είναι προσβάσιμο μόνο μέσα από την εφαρμογή adobe reader, χωρίς όμως καμμία δυνατότητα αποθήκευσης (τοπικά ή cloud), χωρίς δυνατότητα μετονομασίας, το δε καταπληκτικό είναι ότι αν ανοίξω πάλι το mail, εμφανίζεται μέσα στο reader το ίδιο έγγραφο ξανά. Μεγάλο μπέρδεμα, ειδικά για κάποιον που χρησιμοποιεί συχνά pdf αρχεία. Κατά τ' άλλα, δεν έχει κάποια μεγάλη αδυναμία, τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες, ειδικά δε αφού μπόρεσα να κάνω bookmarks sync με τον chrome μέσω xmarks. Σίγουρα πάντως θα μπορούσε να έχει ένα καλύτερο video player και δυνατότητα φωτογραφιών στα facebook μηνύματα. Ως συσκευή, πάρα πολύ καλή, ωραία οθόνη και σε τιμή ανέκδοτο αυτή τη στιγμή.
×
×
  • Create New...