Jump to content

chrikoss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chrikoss

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 17

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

chrikoss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος του iPhone 7 plus εδώ και τρεις εβδομάδες. Αντιμετωπίζω ένα θέμα με χαμένες κλήσεις, πολύ συχνά με καλούν και το κινητό δείχνει απενεργοποιημένο χωρίς όμως να είναι. Στις ίδιες ακριβώς συνθήκες, όλα τα υπόλοιπα κινητά της οικογένειας λειτουργούν απροβλημάτιστα καθώς και ένα Galaxy S7 που είχα για προηγούμενη συσκευή. Το κινητό τρέχει την 10.3.3. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?
  2. Καλησπέρα, έχει κανείς ιδέα γι αυτό το μήνυμα: "Google services with wrong architecture"? Φοράει κινεζική stable rom.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς με ποιον τρόπο μπορώ να αλλάζω τη γλώσσα όταν χρησιμοποιώ εξωτερικό πληκτρολόγιο? Υπάρχει η εφαρμογή greek hardware keyboard στο playstore, αλλά δεν λειτουργεί. Υποπτεύομαι ότι γι αυτό ευθύνεται η kit kat καθότι σε παλιότερο tablet με jelly bean λειτουργούσε κανονικά. Καμμιά άλλη ιδέα?
  4. Καλησπέρα σε ολους. Αποφάσισα να το παραγγειλω. Έχω διαβάσει αρκετά το νήμα, αν και πολύ μεγάλο. Απλά να κάνω μια σούμα. Δεν είναι root απο το εργοστάσιο, αρα πρέπει να το ζητησω απ το μαγαζί. Μαζί και play store. Βάζουν και τα gapps μάζι; Αν θέλω μπορώ να ζητησω multilang rom (χανοντας τη δυνατότητα για ota updates, αν έχω καταλάβει καλά), η να κρατήσω την αγγλοκινεζικη και μάζι τη δυνατότητα για ota. Στη δεύτερη περιπτωση βεβαία, η γλώσσα έχει σημασία για το menu και δε μου αφαιρεί τη δυνατότητα να διαβάζω και να γράφω ελληνικούς χαρακτήρες. Σωστά; Και φυσικά - διορθωστε με αν κάνω λάθος - οτι και να παραγγειλω τελικά, παντα μπορώ να περάσω rom και μόνος μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Δηλαδη για να καταλάβω, τα whatsapp και viber τρέχουν όπως πρέπει στο background ή όχι; Πρέπει να φροντίζουμε να μένουν συνέχεια ενεργά;
  6. Ειδοποιήσεις εφαρμογών τύπου whatsapp και viber εμφανίζονται στο hub?
  7. Υπάεχει κάποια εφαρμογή για bookmarks sync από chrome ή safari?
  8. Τελικά ποιό από τα δύο έχει fm radio?
  9. Για καινούργιο λέω. Έχει πλέον πολύ καλή τιμή. Αν βέβαια το έβρισκα μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση, θα το σκεφτόμουν.
  10. Μια βοήθεια, επειδή είμαι έτοιμος να το αγοράσω, το STL-100-1 πέραν του ότι δεν έχει 4G, μειονεκτεί κάπου αλλού? Κάτι διάβασα για περιορισμένα updates σε σχέση με το STL-100-2. Έχει λοιπόν περιορισμένη υποστήριξη? "Η τι άλλο? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sorry, μόλις διάβασα παραπάνω την απάντηση στο ερώτημά μου.
  11. Σ' ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...