Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βαλε το sygic

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημέρα....αγόρασα κ γω το mi3 απο το /coolicool κκ μου ήρθε χτες...η πρωτη εντύπωση ειναι εξαιρετική...αλλά έχω ενα πρόβλημα...έχω περάσει τις επαφες μμ κ στα sms δεν φορτώνουν ..δεν μ γράφει το όνομα της επαφής!! επίσης αμα έχω ειδη συνομιλία μ μια επαφη και ανοιξω να γράψω νεο μήνυμα δημιουργεί νέα συνομιλία....έχει κάποιος πάθει κάτι ανάλογο;; μήπως μπορεί κάποιος νν με βοηθήσει;;; ευχαριστώ προκαραβολικα*!!!

καλημέρα....αγόρασα κ γω το mi3 απο το /coolicool κκ μου ήρθε χτες...η πρωτη εντύπωση ειναι εξαιρετική...αλλά έχω ενα πρόβλημα...έχω περάσει τις επαφες μμ κ στα sms δεν φορτώνουν ..δεν μ γράφει το όνομα της επαφής!! επίσης αμα έχω ειδη συνομιλία μ μια επαφη και ανοιξω να γράψω νεο μήνυμα δημιουργεί νέα συνομιλία....έχει κάποιος πάθει κάτι ανάλογο;; μήπως μπορεί κάποιος νν με βοηθήσει;;; ευχαριστώ προκαραβολικα*!!!

Κατέβασε από το google play το number fixer. Πρέπει μπροστά απ' ολα τα νουμερα στις επαφές σου να υπαρχει το +30 αλλιως ανριμετωπίζεις αυτό που λες.

Καλοριζικο!

Βαλε το sygic

Αυτό κατέβασα... Αλλά είναι για 7 μέρες μόνο φρεε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Αυτό κατέβασα... Αλλά είναι για 7 μέρες μόνο φρεε...

Μπορεις να τα κατεβασεις και με αλλους τροπους

If you know what i mean

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Ρε παιδια πειτε μου αρχεια που εχουν ανεβει στο facebook οπως εγγραφα μπορειτε να τα κατεβασεται;

Xiaomi σημαινει κεχρι

Μπορεις να τα κατεβασεις και με αλλους τροπους

If you know what i mean

Εσύ το έχεις free ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Εσύ το έχεις free ;

Free ναι αλλα με.....

Edited by gdimitris

Xiaomi σημαινει κεχρι

Καλημέρα... Θέλω την γνώμη σας περί πρόγραμματων GPS...

Τι έχετε να με προτείνετε κάτι ελαφρύ και γρήγορο...;;

Μ΄αρέσει που ο καθένας σας λέει την δικιά του προτίμηση για το πρόγραμμα GPS, και πολύ καλά κάνετε βέβαια, αλλά εγώ τα έχω εγκαταστήσει όλα στο κινητό μας (όπως είπατε και ποιο πάνω το κινητό μας δεν καταλαβαίνει από ζόρισμα).

Έχω βάλει: Sygic , TomTom, Navigon, Χάρτες Google. Είναι όλα τους μια χαρά και το κινητό με το GPS φυσάει.

Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι)

Μ΄αρέσει που ο καθένας σας λέει την δικιά του προτίμηση για το πρόγραμμα GPS, και πολύ καλά κάνετε βέβαια, αλλά εγώ τα έχω εγκαταστήσει όλα στο κινητό μας (όπως είπατε και ποιο πάνω το κινητό μας δεν καταλαβαίνει από ζόρισμα).

Έχω βάλει: Sygic , TomTom, Navigon, Χάρτες Google. Είναι όλα τους μια χαρά και το κινητό με το GPS φυσάει.

Το μονο αρνητικο που εχει το κινητο δεν ειναι η ταχυτητα αλλα ο χωρος αποθηκευσης για αυτό το λόγο δεν μπορούμε να εγκαταστήσουμε όλες τις εφαρμογές και πρέπει να επιλέξουμε αυτή η οποία πιστεύουμε ότι είναι καλύτερη. πραγματικά το μόνο που με ενοχλεί με αυτή την εταιρεία είναι ότι δεν θέλει να δίνει το δικαίωμα για κάρτες αποθήκευσης

Xiaomi σημαινει κεχρι

Το μονο αρνητικο που εχει το κινητο δεν ειναι η ταχυτητα αλλα ο χωρος αποθηκευσης για αυτό το λόγο δεν μπορούμε να εγκαταστήσουμε όλες τις εφαρμογές και πρέπει να επιλέξουμε αυτή η οποία πιστεύουμε ότι είναι καλύτερη. πραγματικά το μόνο που με ενοχλεί με αυτή την εταιρεία είναι ότι δεν θέλει να δίνει το δικαίωμα για κάρτες αποθήκευσης

Respect , δεν ήθελα να θίξω επ΄ουδενί λόγο, αυτούς που έχουν λίγο χώρο με 16GB. Άρα λοιπόν εγώ επιλέγω ως λιγάκι καλύτερο το Navigon GPS από το Sygic.

Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι)

• Administrators
Για κανένα λόγο το navigon καλύτερο του Sygic.

Ας μη βγαίνουμε εκτός θέματος, μπορείτε να συνεχίσετε αυτή τη συζήτηση στο σχετικό θέμα για τα προγράμματα πλοήγησης... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Modpic.gif

Οντως τα 16gb είναι λιγα και ηταν ένας απο τους λόγους που πούλησα το g2 γιατί το κινητό το θέλω φορτωμένο με τα πάντα (παιχνίδια,εφαρμογές για τα παντα και τις φωτο μου,mp3,videos) και γιαυτό τώρα πήρα τα 64gb και ησυχασα!

Είχα παραγγείλει μια θήκη πριν 35-40 μέρες από κίνα και δεν ήρθε ακόμα.Υπάρχει κάποιος που παράγγειλε για το κινητό μας από Ευρώπη ή Ελλάδα θήκη που να ''αγκαλιάζει'' όλο το κινητό και να ήρθε γρήγορα?αν ναι,δώστε μου ένα λινκ να την δω.Ευχαριστω.

Είχα παραγγείλει μια θήκη πριν 35-40 μέρες από κίνα και δεν ήρθε ακόμα.Υπάρχει κάποιος που παράγγειλε για το κινητό μας από Ευρώπη ή Ελλάδα θήκη που να ''αγκαλιάζει'' όλο το κινητό και να ήρθε γρήγορα?αν ναι,δώστε μου ένα λινκ να την δω.Ευχαριστω.

link απο ελληνικο καταστημα στην θεσσαλονικη. εχω παρει την διαφανη σιλικονης η οποια εχει και καπακια για τις θυρες ακουστικων και usb. επισης πηρα και ενα γυαλι αλλα δεν το εχω τοποθετησει ακομα.

Edited by kontz

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Αποφάσισα να γίνω σχιστομάτης και θα ήθελα να με βοηθήσετε. Σήμερα παρέλαβα το MI3 μου και θέλω να περάσω τα δεδομένα contacts calendar κλπ από το IPHONE 4 στην XIAOMI. Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Αποφάσισα να γίνω σχιστομάτης και θα ήθελα να με βοηθήσετε. Σήμερα παρέλαβα το MI3 μου και θέλω να περάσω τα δεδομένα contacts calendar κλπ από το IPHONE 4 στην XIAOMI. Μπορείτε να με βοηθήσετε?

http://www.androidauthority.com/how-to-transfer-from-iphone-to-android-ultimate-guide-363230/

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα παρέλαβα το mi3 μου, είχα κάνα 3μηνο το asus zenfone 5, το δωσα σενα φιλο που με ζάλισε και είπα να πάρω κάτι άλλο.. Δεν έχω πολύ χρόνο αυτές τις μέρες νασχοληθώ, μενδιαφέρει να περάσω τη τελευταία rom ελληνική, επειδή δεν έβγαλα άκρη ούτε στην ελληνική κοινότητα miui με λίγο που ασχολήθηκα, δεν είχα πολύ χρόνο βασικά, ποια έκδοση που ρουτάρεται να βάλω? Όλα ταλλα θα τα ψαξω να τα βρω σιγά σιγά.

χρηστης hongmi που θελει κατι δυνατοτερο, μια ερωτηση!

με τον χωρο τι παιζει ακριβώς;

ποσος ειναι διαθεσιμος; και το κυριοτερο τι προβλήματα μπορει να παρουσιάσει κατα τη διάρκεια του flashing και αλλαγης ρομ το γεγονος οτι έχει ενσωματωμένη μνημη;

Εβαλε κανεις το update σημερα?Miλαω παντα για το αγγλικο.

Εχει κανενα θεμα > Διορθοθηκε η γραμματοσειρα?

Xiaomi σημαινει κεχρι

Την Κυριακή 19/10 θα μαζευτούμε μερικοί κολλημένοι με την XIAOMI στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο καφέ Σαλονίκ στην Καμάρα (Εγνατίας με Ιασωνίδου). Θα μαζευτούμε στις 6 το απόγευμα για να μπορέσουμε να πιάσουμε τα καλά τραπέζια :lol:

Θα πούμε τον πόνο μας και οι παλιότεροι και εμπειρότεροι (με τα περισσότερα bricks ;) ) θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στους νεότερους.

Θα γίνουν νέα bricks και unbricks και θα ανταλλαγούν πολλά προγράμματα. Θα γίνουν μετρήσεις και κοντρούλες, γι΄αυτό να είστε υπερφορτισμένοι και κρύοι (επιτρέπονται οι παγοκύστες :lol: )

Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Την Κυριακή 19/10 θα μαζευτούμε μερικοί κολλημένοι με την XIAOMI στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο καφέ Σαλονίκ στην Καμάρα (Εγνατίας με Ιασωνίδου). Θα μαζευτούμε στις 6 το απόγευμα για να μπορέσουμε να πιάσουμε τα καλά τραπέζια :lol:

Θα πούμε τον πόνο μας και οι παλιότεροι και εμπειρότεροι (με τα περισσότερα bricks ;) ) θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στους νεότερους.

Θα γίνουν νέα bricks και unbricks και θα ανταλλαγούν πολλά προγράμματα. Θα γίνουν μετρήσεις και κοντρούλες, γι΄αυτό να είστε υπερφορτισμένοι και κρύοι (επιτρέπονται οι παγοκύστες :lol: )

Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Γιατι οχι γιατι οχι

Αντε να δουμε και κανενα αξεσουαρ

Xiaomi σημαινει κεχρι

Εβαλε κανεις το update σημερα?Miλαω παντα για το αγγλικο.

Εχει κανενα θεμα > Διορθοθηκε η γραμματοσειρα?

Το εβαλα αλλα τιποτα... το ιδιο με την γραμματοσειρά..

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Το εβαλα αλλα τιποτα... το ιδιο με την γραμματοσειρά..[/Q

για ποιο λογο ρε παιδια δεν βαζετε την ελληνικη που ειναι ολα μια χαρα?