Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια απο χτες(τουλαχιστον τοτε το παρατηρησα) οταν παω να ανοιξω το κινητο καθως μπουταρει για ενα κλασμα του δευτερολεπτου γινεται η μιση οθονη μπλε μετα κατω κατω βγαινει για μισο δευτερο μια κοκκινη γραμμη και μετα ολα καλα ανοιγει κανονικα αλλα γιατι μου το κανει αυτο?

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια απο χτες(τουλαχιστον τοτε το παρατηρησα) οταν παω να ανοιξω το κινητο καθως μπουταρει για ενα κλασμα του δευτερολεπτου γινεται η μιση οθονη μπλε μετα κατω κατω βγαινει για μισο δευτερο μια κοκκινη γραμμη και μετα ολα καλα ανοιγει κανονικα αλλα γιατι μου το κανει αυτο?

το ειχα και εγω αυτο φιλε, υποθέτω οτι ειναι απο πολλες εναλλαγες ρομ και θεματων στο κινητο, αν ειχες αλλαξει καποιες φορες και το boot animation, εμενα μονο με fastboot που εκανα για να καθαρισω λιγο το τηλεφωνο απο την σαβουρα εφυγε

UPDATE :

Είναι έτοιμη για λήψη η νέα Ελληνική GTV-4.12.19 ROM

όποιος θέλει ψηφίζει την Ελληνική Κοινότητα

http://en.miui.com/thread-70095-1-1.html

18. MIUI Greece

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

το ειχα και εγω αυτο φιλε, υποθέτω οτι ειναι απο πολλες εναλλαγες ρομ και θεματων στο κινητο, αν ειχες αλλαξει καποιες φορες και το boot animation, εμενα μονο με fastboot που εκανα για να καθαρισω λιγο το τηλεφωνο απο την σαβουρα εφυγε

πραγματι αυτο εκανα και ολα κομπλε

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

πως ενεργοποιείται η λειτουργια ενος χεριου;Νομιζω οτι την ενεργοποιησα κατα λαθος και τωρα το ψαχνω... Edited by kontz

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Μπες μεσα στις εφαρμογές και κάνε clear cache στην εφαρμογή του ebay, μήπως εχει μείνει κάτι και μπλοκάρει την εφαρμογή

Το δοκιμασα αλλα δεν διορθωθηκε. Ειναι περιεργο που μου συμβαινει μονο με το ebay. Δοκιμασα και με ολους τους browser και σε κανεναν δεν μου ανοιγει τις φωτογραφιες

για σας παιδια.μου χαλασε η εισοδος που φορτιζει.ξερεις κανενας που θα βρω ανταλακτικο στην ελλαδα?η καπου αλλου?υπαρχει κανενας δικος μας στην αθηνα?

Ίδια χαρακτηριστικά έχουν ουσιαστικά. Αλλά μιλάμε από την μια για ένα τηλέφωνο 6.5 ιντσών και για ένα 5 ιντσών! Ότι σε βολεύει...

Σε ψηφοφορία που κάνει το αγγλικό επίσημο φόρουμ της xiaomi-miui για το πιο δημοφιλές επίσημο φόρουμ της ομώνυμης εταιρίας το xiaomi-miui.gr που είναι υπεύθυνο για την κατασκευή και υποστήριξη της ελληνικής rom των xiaomi συσκευών έρχεται 3ο στον κόσμο.

Παρακαλώ για την ψήφο σας. Όσοι ψηφίσουν συμμετέχουν σε κλήρωση για δώρα. Η ψηφοφορία λήγει αύριο Δεύτερα 22/12 ή 23/12 ημερομηνία Κίνας.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/7955-%CE%A8%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-MIUI-Fan-Site-Awards-2014/?pageNo=12

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλημέρα θα θελα να σας ρωτήσω σκέφτομαι να αγοράσω το mi3 ,αξίζει και αν ναι από που να το παραγγείλω

• Administrators
Καλημέρα θα θελα να σας ρωτήσω σκέφτομαι να αγοράσω το mi3 ,αξίζει και αν ναι από που να το παραγγείλω

Έχουν απαντηθεί πολλές φορές αυτά που ρωτάς... αρκεί να διαβάσεις και λίγο στο παρόν θέμα.

Modpic.gif

en.miui.com/thread-70095-1-1.html πάμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Αξιζει αλλα εγω στη θεση σου σημερα πλεον οχι οταν το αγορασα με την δεδομενη τιμη του g2, θα επερνα το lg

Βλεπω επεσε ησυχία, ας πω κατι εγω λοιπον :p

Πως σας φαινεται η χρηση το xiaomi με ενα χερι μετα την αναβάθμιση? Σας βολευει?

http://i61.tinypic.com/2mczuib.jpg

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Xiaomi σημαινει κεχρι

Βλεπω επεσε ησυχία, ας πω κατι εγω λοιπον :p

Πως σας φαινεται η χρηση το xiaomi με ενα χερι μετα την αναβάθμιση? Σας βολευει?

http://i61.tinypic.com/2mczuib.jpg

δεν μπορω να πω οτι το χρησιμοποιω αλλα ειναι καλη προσθηκη για οποιον το θελει :)

• Administrators
Δεν την χρησιμοποιώ καθόλου.

Όπως η συντριπτική πλειοψηφία των κατόχων. Είναι μια λειτουργία που υπάρχει και σε άλλες εταιρίες αλλά γενικώς... δεν χρησιμοποιείται.

Modpic.gif

Ωραία λειτουργία είναι και αυτή που έβαλαν στην τελευταία dev rom, με προγραμματισμό για power off / on της συσκευής... πρέπει να σώζει αρκετή μπαταρία..!

Καλημέρα θα θελα να ρωτήσω αν παραγγείλω το xiaomi mi3 υπάρχει περίπτωση να μου στείλουν μαϊμού;

Λόγω ότι παίζουν μαϊμούδες, πάρε καλύτερα από τα γνωστά οπομαγαζια (πχ vickmall, minideal, to2c)όπου έχουμε πάρει και εμείς

Θήκη αν θέλεις να παρεις προτίμησε το ebay μιας και ειναι αρκετά ποιο φτηνές από τα μαγαζια που ανέφερα.

Καλημερα παιδια ,χρόνια πολλά..ποιες ρομ θα προτεινατε αυτη την στιγμη για χρηση σε TDB?παραγγειλα χτες το κινητο,τωρα εχω ΜΙ2s,και χρησιμοποιω smiui kai wiui ex.sto mi3 τι θα προτεινατε?

Καλημερα παιδια ,χρόνια πολλά..ποιες ρομ θα προτεινατε αυτη την στιγμη για χρηση σε TDB?παραγγειλα χτες το κινητο,τωρα εχω ΜΙ2s,και χρησιμοποιω smiui kai wiui ex.sto mi3 τι θα προτεινατε?

Την ελληνική developers. Πολύ καλή, σταθερή, με την τελευταία στο mi3 στο antutu χτυπάς 43-44000 και έχεις υποστήριξη. TDB λες για αυτή, γιατί δεν το κατάλαβα!?

http://Http://forum.xda-developers.com/mi-2/development/rom-kk-v6-smiui-4-10-31-initd-tdb-t2926604

Γνωστός μου ενδιαφέρεται να αγοράσει το εν λόγω κινητό.Θέλει να έχει απαραίτητα ελληνικό μενού. Αν το ζητήσω multilanguage θα είναι έτοιμο για χρήση ή θα πρέπει να ασχοληθώ να του βάλω κάποια ρομ? Συγκεκριμένα η ερώτηση μου είναι "το τηλέφωνο δουλεύει κομπλέ με το που βγεί απο το κουτί ή θέλει χαρχάλεμα?"

Γνωστός μου ενδιαφέρεται να αγοράσει το εν λόγω κινητό.Θέλει να έχει απαραίτητα ελληνικό μενού. Αν το ζητήσω multilanguage θα είναι έτοιμο για χρήση ή θα πρέπει να ασχοληθώ να του βάλω κάποια ρομ? Συγκεκριμένα η ερώτηση μου είναι "το τηλέφωνο δουλεύει κομπλέ με το που βγεί απο το κουτί ή θέλει χαρχάλεμα?"

Θα πρεπει να βαλεις μονος σου ελληνικη ρομ μην ζητησεις να σου βαλλουν multi

Επισης φιλικη συμβουλη μην αγοραζεις εσυ κινητα για γνωστους περα απο πατεραδες μητεραδες αδερφια γιατι 1. Θα εχεις το αγχος αν γινει κατι με το ταχυδρομιο

2.θα σε πρηξουν ολη την ωρα που ειναι το κινητο και ποτε θα ερθει το ξέρω την εχω πατήσει Άπειρες φορες

3.Οτι προβλημα εχουν θα σου τηλεφωνουν και ειδικα αν ειναι ασχετοι την εβαψες

4. Αν χαλασει το κινητο και χρειαστει να το στηλεις πισω εσυ θα το στηθεις

Αποψη μου πες του γνωστου σου τις πληροφορίες που ζητα και πες του να το αγορασει μονος του

Xiaomi σημαινει κεχρι