Jump to content

spero

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spero

  1. Γρηγορη ερωτησουλα, καπου εκανα βλακεια και πλεον οταν το συνδεω στο pc δεν μου βγαζει το μενου που επιλεγεις να απενεργοποιησεις την sd πχ ωστε να την διαβασει το pc. ξερει κανεις που το ξαναβρισκω?
  2. Kαλησπέρα, περα απο το οτι εχει κλατάρει η μπαταρια μου, κραταει 3 ωρες με κανονικη χρηση και οχι φουλ δεδομενα ενω θελει 8-9 για να φορτισει, το κινητο πανω απο την μπαταρια, κοντα στην καμερα καιει συνεχεια,λες και δουλευει συνεχεια ο επεξεργαστης.παιζει να θελει φρεσκο περασμα ρομ ή το κανει η μπαταρια αυτο?
  3. Παλι προβλημα με τ google play services ειχα βολευτει με την εκδοση 8.1.15 αλλά πλέον οι εφαρμογές απαιτουσαν update για ν δουλεψουν. Εκανα και άρχισαν τα google play services has stopped. Καμια ιδεα; 1536 εχω.
  4. την sd εχω! external γραφει. Επίσης, σβηνω πραγματα μεσω es explorer αλλα και απο τον file browser του κινητου αλλα τελικα ΔΕΝ διαγραφονται. το ιδιο και αν τα σβησω απο το pc(me usb storage connection). Eπίσης, βάζω να κανω φορματ την καρτα μεσα απο το pc μου δειχνει οτι είναι όλος ο χωρος της ελεύθερος(30gb) και οταν κλείσω το usb storage απο το κινητό βλέπω πάλι ola τα αρχεία, σαν να μην έγινε τίποτα. Τα χει φτύσει η sd? ούτε 4μηνο δεν την έχω και είναι και transcend.
  5. Προβληματακι. Για ανεξηγητο λογο και χωρις καποιο σκαλισμα δεν μου αποθηκευει τις φωτο. Κανει κλικ, τραβαει, την δειχνει για λιγο κατω δεξια αλλα αμα.πατησεις πανω δεν ανοιγει. Απο το gallery λεει no thumbnail. Κατεβασα την καμερα της google και οταν παταω ν τραβηξει λεει οτι εχει προβλημα στην αποθηκευση. Σημειωση οτι default το εχω να αποθηκευει στην sd, αλλα τ αλλαξα για να δοκιμασω. Restart εκανα πολλα. Επισης δεν ξερω αν συνδεεται αλλα δοκιμασα να δεχτω κατι φωτο με bluetooth αλλα ελεγε οτι δεν υπηρχε επαρκης χωρος. Η εσωτερικη δειχνει ελευθερα 2,gb και η sd 10!
  6. spero

    Lenovo K3 Note

    σκεφτομαι να πάρω το κινητό για ενα φίλο απο Κίνα, επειδη παραείναι πολλες οι σελίδες μπορει να μου πει καποιος αν υπάρχει καποιο θεμα με το τηλ οπως ερχεται και για ποιους λόγους μπορει να χρειαστεί αλλαγή ρομ? ευχαριστω εκ των προτερων
  7. Πόσο μεγιστοτεραστιος είσαι ρε φίλε.... Πέρα απο αυτό, υπάρχει καμια προτεινομενη εφαρμογή για να καθαριζουμε το τηλ απο αχρηστα αρχεια. αρχεια εφαρμογων που δεν υπαρχουν πλεον πχ. εννοω εκτος απο του security την επιλογη
  8. Δουλεψαν αυτά που μου είπες και όλα οκ. Αλλά οταν εκανε update στην 8.3 απο μονο του, πλεον κρασαρε και δν εβγαζε μονο το "ΟΚ" αλλα και το report σαν επιλογη. Με τα πολλά γύρισα σε 8.1.15 και δουλεύουν όλα απλά το αναφέρ αν έχεις κάποια ιδέα.Επίσης ευχαριστώ για την βοήθεια.
  9. Παλι προβλημα με gapps και/ή location. Αρχικα ειχα προβλημα με το location στ insta.μετα απο πολλες προσπαθειες και.με την 1536 καταφερνω ν δουλεψει για λιγο. Χθες σταματαει, παλι τα ιδια. Κοιταζω και αντι για την 8.1.15 sστ google play services εχω την 8.3. Νταξ λεω θα κανω uninstall uopdates.. Kανω και.με γυρναει σε 8.0.5 ή κατι τετοιο.παλι δεν δουλευει..βρισκω apk για 8.1.15 και δουλευει μεν το location αλλα κρασαρει chrome, to gmail μου βγαζει unknown google service error(περιπου) και αλλα. Καμια ιδεα; αμα περασω το σωστο apk της 1536 με καποιο τροπο; πως μπορω να το βρω;
  10. Δεν θα παίξει κατι με μεγάλη πιθανότητα, το δηλώνουν οι κινέζοι σαν δώρο και με χαμηλή αξία και είσαι οκ. Δεν το παίρνω και πάνω μου αλλά εχω πάρει δυο κινητά τον τελευταίο χρόνο απο Κίνα και αρκετά ακόμα συμπράγκαλα και δεν είχα θέμα όπως και οι πιο πολλοί εδώ.
  11. εβαλα 1536 και ολα οκ με το instagram, αλλα το toast "Google play services has stopped" το πετάει που και που.καμια ιδεα?
  12. Ισχύει οτι δεν το παρακολουθώ στενά. θα περάσω 1536 λοιπόν και θα ενημερώσω. με dirty flash θα είναι οκ?
  13. δεν αλλάζει κατι με εγκατάσταση/απεγκατάσταση. Kandilak, αφου έχεις instagram και είχες και την 1516 λογικά καποια στιγμή, ήσουν οκ? δεν αντιμετώπιζες θέμα? Επίσης ετσι απο περιέργεια εσυ τι version των google play services εχεις?
  14. εγώ ρε φίλε... και τώρα θα εγραφα ερώτηση. Εκτός το instagram έχω και πρόβλημα γενικά στα location services καθως πολλές φορές μου βγάζει το toast(την μικρη ειδοποίηση στην οθόνη) "Google play services has stopped". Eίχα ξαναρωτήσει και μ είχε πεί ο καντιλακ να ξαναπεράσω ρομ με clean install. το έκανα, σταματησε η ειδοποίηση για λίγο, αλλά όχι το πρόβλημα στο instagram και τώρα ξαναρχισαν και οι ειδοποιήσεις. έχω πλέον την 1516.Επίσης πρόσεξα οτι έχω την εκδοση 8.1.15 των google play services, και μου έχει την επιλογή uninstall updates, λεει κάτι αυτό?
  15. spero

    Huawei P8 Lite

    ξέρει κανείς αν παίζει καμια προσφορά σε κινέζικο μαγαζί?
  16. Να κανω back up μονο τις εφαρμογες και οχι τα settings δλδ;
  17. Οχι,εκανα back up με titanium γτ το λυπαμαι να ξαναπερναω settings σε ολες τις εφαρμογες.ξερει που οφειλεται το θεμα ; αν κανω clean install ποσες πιθανοτητες δινεις να το λυσει;
  18. Google play services has stopped. Το βγαζει καθε τοσο , δεν το εχω συνδεσει με κατι συγκεκριμενο αλλα εχω την υποψια οτι το πεταει οταν εχω location services ανοιχτα,(οταν χρησιμοποιω, foursquare, maps κλπ).επισης δεν μπορω να στειλω την τοποθεσια μου μεσω viber πχ η να την βαλω σε μια φωτο στο instagram(could not load location λεει) ενω αν ανοιξω χαρτη μ λεει ακριβως π ειμαι. Καμια ιδεα; εχω την 1516 και πριν ειχα την 1447 νμζω με τα ιδια προβληματα ισως σε μικροτερο βαθμο.
  19. Εβαλα το textra και σταματησα τις ειδοποιησεις της default εφαρμογης.αλλα τωρα συμβαινουν 2 πραγματα.δεν εμφανιζονται οι ειδοποιησεις του textra και αν κατα λαθος ανοιξω την default εφαρμογη γινεται μονη της default παλι.καμια ιδεα;
  20. οταν λέμε οτι μια ρομ(για αυτο το κινητό μιλάμε) δεν ειναι Multilanguage σημαινει οτι εχει αγγλικα και κινέζικα. αρα αμα ήδη χρησιμοποιείς το τηλέφωνο στα αγγλικά θα είσαι κομπλε. right? και κανεις και το κολπο με τα fonts και εχεις ελληνικα στις ειδοποιήσεις. right again?
  21. έβαλα τον power manager απο το λινκ του kandilak στην 1447 DEV αλλα πέρα απο το widget δεν δουλεύει. Το power consumption το δειχνει χωρις εφαρμογες και ποσοστά και το calibrarisma μαλλον δεν δούλεψε.καμια ιδέα?
  22. ωραία κι αυτό. με το themecenter κατι γινεται.παω να ακολουθησω τον οδηγο αλλα αφου κανω εγκατασταση το καινουριο μου βγαζει οτι το "themecenter has stopped" .(εβαλα το themecenter απο τον λινκ που εχει στο βιντεο γτ και το μαμισιο themecenter εβγαζε το ιδιο μνμ) edit: λυθηκε. (μονο του)
  23. power manager δεν εχει η 1447 DEV? είμαι σιγουρος οτι καπου εχει απαντηθει αλλα δεν το βρίσκω. Kandilak ευχαριστώ ολα κομπλέ.
  24. οταν λες οτι αργει λιγο το πρωτο Boot ..ποσο λίγο εννοεις?
×
×
  • Create New...