Saleakos Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 καλησπέρα παιδες, κατεβασα το μtorrent και το bs player (για τους υποτιτλους).επειτα κατεβασα ένα αρχειο avi αλλα με το bs player κολλαει ενώ με την προεγκατεστημενη εφαρμογή του κινητου για τα βιντεο παιζει μια χαρα (λειπουν όμως οι υπότιτλοι).γνωριζει κανεις τι γινεται?μηπως πρεπει να κατεβασω κανα προσθετο για το bs ή να κανω καποια συγκεκριμενη ρυθμιση?:rolleyes: για δοκιμασε και mx player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatic75 Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Και επίσης mobo player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 To έχω βρει στα 215e. Είναι το μοντέλο Mi3-w. Έχει καμιά διαφορά; Και κάτι τελευταίο. Αν δεν έχει και ειναι οκ, από δική σας εμπειρία, αξίζει να δώσω +40 για το G2 ή να το χτυπήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 για δοκιμασε και mx player φιλε saleakos το κατεβασα κ παιζει μια χαρα!!βεβαια δεν εχει υποτιτλους αυτόματα (όπως το bs player) αλλα δεν πειραζει..κατεβασα κ υπότιτλους κ συγχρονιστηκαν αψογα με την ταινια! σας ευχαριστω κ τους 2 παιδια για τις απαντησεις σας!:D Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 To έχω βρει στα 215e. Είναι το μοντέλο Mi3-w. Έχει καμιά διαφορά; Και κάτι τελευταίο. Αν δεν έχει και ειναι οκ, από δική σας εμπειρία, αξίζει να δώσω +40 για το G2 ή να το χτυπήσω; Κοιτα το g2 εχει καλυτερη καμερα και ειναι ετοιμοπαραδοτο το mi3 εχει καλυτερη κατασκευη και ειναι πιο φθηνο εσυ επιλεγεις, εγω αν ηταν να εχω 40 επιπλεον θα πηγαινα με το opo Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Εδώ και μερικές μέρες έχω πετάξει την Miui επειδή μου έτρωγε πολύ μνήμη και πέρασα την AOSP KITKAT 4.4.4(4.11.4)By Ivan. Περιττό να ενημερώσω οτι το έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ μέχρι στιγμής. Κανένα μα κανένα bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Και εγώ αυτή έχω καιρό τώρα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) Εδώ και μερικές μέρες έχω πετάξει την Miui επειδή μου έτρωγε πολύ μνήμη και πέρασα την AOSP KITKAT 4.4.4(4.11.4)By Ivan. Περιττό να ενημερώσω οτι το έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ μέχρι στιγμής. Κανένα μα κανένα bug. Στο δικό μου Mi3w η μνήμη είναι ελεύθερη γύρω στα 850 MB και δεν επηρεάζει καμιά λειτουργία του ως προς την ταχύτητα του. Οι εφαρμογές (Viber - Facebook + Skype) είναι ότι χειρότερο μπορείς να φανταστείς για τους πόρους της συσκευής σου. Το δικό μου Mi3w από τότε που πέρασα την ποιο προηγούμενη Miui στις 7-11-2014 αλλά και την τωρινή 14-11-2014 , το φορτίζω κάθε 4 με 5 ημέρες. Μήπως φταίει κάτι άλλο, όπως σας τρέχουν πολλά προγράμματα στην αυτόματη εκκίνηση, όπως το (Viber - Facebook + Skype το Watsapp) κ.λ.π. Άρα μην βγάζετε λάθος συμπεράσματα και παίρνεται και άλλους στο λαιμό σας.!!!! Τώρα αν θέλετε να πειραματίζεστε με άλλες MIui, φυσικά και είναι δικαίωμα σας και καμάρι σας.!!!! Edited November 16, 2014 by geord211 Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Στο δικό μου Mi3w η μνήμη είναι ελεύθερη γύρω στα 850 MB και δεν επηρεάζει καμιά λειτουργία του ως προς την ταχύτητα του. Οι εφαρμογές (Viber - Facebook + Skype) είναι ότι χειρότερο μπορείς να φανταστείς για τους πόρους της συσκευής σου. Το δικό μου Mi3w από τότε που πέρασα την ποιο προηγούμενη Miui στις 7-11-2014 αλλά και την τωρινή 14-11-2014 , το φορτίζω κάθε 4 με 5 ημέρες. Μήπως φταίει κάτι άλλο, όπως σας τρέχουν πολλά προγράμματα στην αυτόματη εκκίνηση, όπως το (Viber - Facebook + Skype το Watsapp) κ.λ.π. Άρα μην βγάζετε λάθος συμπεράσματα και παίρνεται και άλλους στο λαιμό σας.!!!! Τώρα αν θέλετε να πειραματίζεστε με άλλες MIui, φυσικά και είναι δικαίωμα σας και καμάρι σας.!!!! στο αν θα πειραματιστει καποιος χωρις να ξερει τι του γινεται φταιει καθαρα ο ιδιος και οχι αυτος που προτεινει κατι αλλο που δοκιμασε, οταν κανουμε πειραματα πρεπει να ξερουμε και πως να αντιδρασουμε αν κατι δεν παει καλα, οποτε δεν φταει αυτος που ειπε την γνωμη του για μια αλλη ρομ αν εμεις παμε να το δοκιμασουμε χωρις να ξερουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Στο δικό μου Mi3w η μνήμη είναι ελεύθερη γύρω στα 850 MB και δεν επηρεάζει καμιά λειτουργία του ως προς την ταχύτητα του. Οι εφαρμογές (Viber - Facebook + Skype) είναι ότι χειρότερο μπορείς να φανταστείς για τους πόρους της συσκευής σου. Το δικό μου Mi3w από τότε που πέρασα την ποιο προηγούμενη Miui στις 7-11-2014 αλλά και την τωρινή 14-11-2014 , το φορτίζω κάθε 4 με 5 ημέρες. Μήπως φταίει κάτι άλλο, όπως σας τρέχουν πολλά προγράμματα στην αυτόματη εκκίνηση, όπως το (Viber - Facebook + Skype το Watsapp) κ.λ.π. Άρα μην βγάζετε λάθος συμπεράσματα και παίρνεται και άλλους στο λαιμό σας.!!!! Τώρα αν θέλετε να πειραματίζεστε με άλλες MIui, φυσικά και είναι δικαίωμα σας και καμάρι σας.!!!! 4-5 μέρες; Συγνώμη αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι το χρησιμοποιείς... 1.5 μέρα το πολύ κρατάει στους περισσότερους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) 4-5 μέρες; Συγνώμη αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι το χρησιμοποιείς... 1.5 μέρα το πολύ κρατάει στους περισσότερους. Τα πολλα αλογα (4)2.3Ghz θελουν και βενζινη:lol: εγώ που οοολη μέρα τόχο στο χέρι μου αυτές τις μέρες στέλνω διαρκώς μηνύματα μέσω βιμπερ που και που και κανονικά μηνύματα περίπου 15 τηλεφωνα την ημερα διαρκειας 1-2 λεπτών + το ψαχουλεύω διαρκώς κοιτάω θέματα η βλέπω τίποτα στον browser παιζω κιολας αρκετες φορες γενικά το έχω εν ενέργεια οοοολη την ώρα συνεχεια... μου αντέχει 1 μέρα και το φορτίζω την ίδια μέρα η την επομενη συνήθως..δηλαδη 1 με μιαμιση μερα μου αντεχει. Παλιότερα που δεν το χρησιμοποιούσα πολύ(δεν το χρησιμοποιούσα πολύ με το δικό μου 'μετρο' που όπως καταλαβαίνετε το ξεζουμίζω το κινητό) άντεχε άνετα 2 μέρες πράγμα σπάνιο για μένα διότι όλα τα κινητά που είχα με το ζόρι άντεχαν μεχρι το βραδυ τις ιδιας ημερας.. Σιγουρευτειτε οτι δεν το εχετε στο performance mode και κανετε συχνα καθαρισμους με το προγραμμα στο security.. Και μην περιμένετε να αντεχει 2 μερες ενω δονητε ολη την ωρα η κανει ηχους επειδη εχετε ανοιχτο viber,line,whatsapp,facebook messenger, και ειστε και συνχρονως στο fb μεσω browser.. Edited November 16, 2014 by akatamakata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Φίλοι μου καλοί, δεν σας λέω ψέματα για τις (4-5 μέρες) που μου κρατάει η μπαταρία.!!!! Φυσικά εννοείται ότι δεν κάνω πολλά τηλεφωνήματα, σχεδόν 1 μe 2 την ημέρα των 1,5 λεπτών περίπου το καθ΄ένα και δέχομαι 3 με 4 που με παίρνουν. Σήμερα το φόρτισα και όταν ξεφοστιστεί , θα ανεβάσω screen-shot με τα αποτελέσματα κατανάλωσης της μπαταρίας. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 καποιο bug στο update της 14/11 υπαρχει παιδια? Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Για να μου πει κάποιος την επόμενη έκδοση Android 5 θα την πάρει το κινητό μας? Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Για να μου πει κάποιος την επόμενη έκδοση Android 5 θα την πάρει το κινητό μας? Προφανως, σκεψου ειναι περσινη ναυαρχιδα που σε πολλες χωρες δεν εχει φτασει καν το mi4 αρα δεν μπορούν να το αφήσουν ετσι.Εξαλλου μιλαμε για την xiaomi μια εταιρια που supportarei συνεχώς τις συσκευές της σε αντιθεση με τις υπολοιπες ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια ερωτηση εχω την τελευταία stable αλλα εχω ενα προβλημα το gps δεν μπορει να με εντοπισει μεσω του δικτυου αλλα μονο μεσω gps υπαρχει λυση; Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas5 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Φίλοι μου καλοί, δεν σας λέω ψέματα για τις (4-5 μέρες) που μου κρατάει η μπαταρία.!!!! Φυσικά εννοείται ότι δεν κάνω πολλά τηλεφωνήματα, σχεδόν 1 μe 2 την ημέρα των 1,5 λεπτών περίπου το καθ΄ένα και δέχομαι 3 με 4 που με παίρνουν. Σήμερα το φόρτισα και όταν ξεφοστιστεί , θα ανεβάσω screen-shot με τα αποτελέσματα κατανάλωσης της μπαταρίας. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, μήπως με την χρήση που κάνεις αγόρασες ένα πολύ ισχυρό κινητό χωρίς λόγο? Εννοείται πως είναι δικαίωμά σου, αλλά δεν σε προκαλεί να το δουλέψεις σε περισσότερες εφαρμογές? Παράθεση :chair: Μη βαράτε, μαθαίνω. Τρέχουσες συσκευές Xiaomi Mi3, Samsung Galaxy Core, iPad2 10", iPhone 6, Samsung Galaxy Tab2 7" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, μήπως με την χρήση που κάνεις αγόρασες ένα πολύ ισχυρό κινητό χωρίς λόγο? Εννοείται πως είναι δικαίωμά σου, αλλά δεν σε προκαλεί να το δουλέψεις σε περισσότερες εφαρμογές? Γιατι οσοι παιρνουν iphone(700ε+) τι παραπανω απο τα παιχνιδια με μπαλονακια και καραμελιτσες τυπου candy crash παιζουν... Τωρα θα μου πεις σιγα το iphone αλλα λεμε ρε παιδι μου μπορει και πολυ πιο δυνατα games απο καραμελες και μπαλονακια...:lol: Θελω να πω ο καθενας το παιρνει γιατι ετσι θελει πως να το κανουμε ετσι του κ@***σ3 :p Και εγω αν σκεφτεις οτι εχω στο mi3 ακομα και mostwanted που ειναι 2.5GB παιχνιδι αλλα τα παιζω στην αρχη μετα τα 'hackaro' και μετα δεν εχει ποια νοημα απλα τοχω και καθετε στο κινητο με αποτελεσμα να μην παιζω κανενα παιχνιδι πλεον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδιά βρήκα αυτό στο ebay : http://www.ebay.com/itm/Original-xiaomi-mi3-m3-Quad-Core-2-3GHz-64GB-Andriod4-3-3G-Smartphone-Unlocked-/181560883500?tfrom=171503593917&tpos=top&ttype=coupon&talgo=undefined Υπάρχει περίπτωση να ειναι fake ή να κάνω την παραγγελία; Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Παιδιά βρήκα αυτό στο ebay : http://www.ebay.com/itm/Original-xiaomi-mi3-m3-Quad-Core-2-3GHz-64GB-Andriod4-3-3G-Smartphone-Unlocked-/181560883500?tfrom=171503593917&tpos=top&ttype=coupon&talgo=undefined Υπάρχει περίπτωση να ειναι fake ή να κάνω την παραγγελία; αν το παρεις απο τα κανονικα μαγαζια vickmall.com to2c.com minideal.net coolicool.com θαχεις και εγγυηση αν το παρεις απο αυτον θαχεις @ρχ1δ1@..εμενα μου χαλασε τους ειπα σταματησε να δουλευει και το φτιαξανε και τωρα τοχω μια χαρα δεν πληρωσα τιποτα μονο 8ευρο στα ελτα οταν το εστειλα..(vickmall) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BHacker Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 αν το παρεις απο τα κανονικα μαγαζια vickmall.com to2c.com minideal.net coolicool.com θαχεις και εγγυηση αν το παρεις απο αυτον θαχεις @ρχ1δ1@..εμενα μου χαλασε τους ειπα σταματησε να δουλευει και το φτιαξανε και τωρα τοχω μια χαρα δεν πληρωσα τιποτα μονο 8ευρο στα ελτα οταν το εστειλα..(vickmall) Το vickymall αν δεν κανω λαθος εχει την χαμηλοτερη τιμη τωρα. Θέλει περιπου 15 μερες να ερθει ή περισσότερο; Παράθεση Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Το vickymall αν δεν κανω λαθος εχει την χαμηλοτερη τιμη τωρα. Θέλει περιπου 15 μερες να ερθει ή περισσότερο; Εε οπως τυχη.. το μεσο ορο ειναι απο 10 εως 25 μερες το συνηθισμένο 15-20 μερες..σε ελαχιστες περιπτωσεις μπορει να κανει και 10 αλλα μπορει και 30 μερες.. Αυτο που εδειξες απο ebay απο κινα ειναι και αυτο οποτε τον ιδιο χρονο θα εκανε με τα κανονικα μαγαζια Για την τιμη ψαξτο τα αλλασουν αρκετα συχνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 δοθηκε αναβαθμιση σημερα?παρατηρησε κανεις κανα bug?κ με εκεινη τη ρημαδα γραμματοσειρά τι εγινε ρε παιδια φτιαχτηκε ή μπαααα??? καποιος ειχε αναφερει ένα τροπο φτιαξιματος αλλα με ένα ψαξιμο που ειχα κανει δεν ειχα βρει κατι.οπως κ ναχει όμως,θα προτιμουσα να μας ερθει φτιαγμενη παρα εγω να κανω 'ταρζανιες'.:lol: Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Λοιπον παιδια βρηκα μια λυση για τα γραμματα(fonts) που ειναι με κενα.. http://en.miui.com/thread-64000-1-1.html το εκανα post εδω.. Πηγαίνετε \system\etc\system_fonts.xml βρειτε αυτες τις γραμμες: <name>miui</name> </nameset> <fileset> <file>Miui-Regular.ttf</file> <file>Miui-Bold.ttf</file> Αλλαξτε το Miui-Regular.ttf σε Roboto-Regular.ttf και το Miui-Bold.ttf σε Roboto-Bold.ttf Δηλαδη αυτες οι γραμμες να γινουν ετσι: <name>miui</name> </nameset> <fileset> <file>Roboto-Regular.ttf</file> <file>Roboto-Bold.ttf</file> Edited November 20, 2014 by akatamakata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimitris Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Λοιπον παιδια βρηκα μια λυση για τα γραμματα(fonts) που ειναι με κενα.. http://en.miui.com/thread-64000-1-1.html το εκανα post εδω.. Πηγαίνετε \system\etc\system_fonts.xml βρειτε αυτες τις γραμμες: <name>miui</name> </nameset> <fileset> <file>Miui-Regular.ttf</file> <file>Miui-Bold.ttf</file> Αλλαξτε το Miui-Regular.ttf σε Roboto-Regular.ttf και το Miui-Bold.ttf σε Roboto-Bold.ttf Δηλαδη αυτες οι γραμμες να γινουν ετσι: <name>miui</name> </nameset> <fileset> <file>Roboto-Regular.ttf</file> <file>Roboto-Bold.ttf</file> Ρε παιδια δεν χρειαζεται ολο αυτο απλα κατεβαστε αλλα fonts απο τα themes του miui, σε ενα πιο πισω post λεει πως Παράθεση Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro Xiaomi σημαινει κεχρι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 οκ περα από την γραμματοσειρά δημητρη εσυ (γιατι είμαι σιγουρος ότι ηδη εχεις παρει το update κ εχεις σκαλισει το τηλ :p) βρηκες καποιο bug?ή καποιος άλλος τελος παντων αν παρατηρησε κατι..:rolleyes: Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts