Jump to content

arkas5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

arkas5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, μήπως με την χρήση που κάνεις αγόρασες ένα πολύ ισχυρό κινητό χωρίς λόγο? Εννοείται πως είναι δικαίωμά σου, αλλά δεν σε προκαλεί να το δουλέψεις σε περισσότερες εφαρμογές?
  2. Ήρθε το τερατάκι εχθές από merimobiles και είμαι κατενθουσιασμένος μαζί του. Ένα πράγμα με ενοχλεί μόνο και δεν ξέρω αν υπάρχει λύση. Καταρχήν έχει multi rom miui-4.11.7 Μπορώ από την Γραμμή Κατάστασης (notification bar) να μην βλέπω την εφαρμογή της μουσικής πάνω από τα εικονίδια συντομεύσεων (διακόπτες ή toggles)? Στις ρυθμίσεις μπορώ να ορίσω την σειρά των διακοπτών αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα να μην βλέπω από πάνω τους την εφαρμογή της μουσικής. Δεν την χρειάζομαι εκεί...
  3. arkas5

    Sony Xperia T

    Κακώς δεν διευκρίνισα οτι η άλλη συσκευή δεν ήταν κινητό. Επρόκειτο για surroung system με dvd. Γενικότερα όποια συσκευή sony έχω πάρει στο παρελθόν (radio-cd, ηχεία, τηλεόραση κλπ) δεν με έχει ικανοποιήσει όπως άλλες εταιρείες. Το Τ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αν και off-topic αξίζει να αναφέρω οτι μου χάλασε τηλεόραση lg 50" παραμονή πρωτοχρονιάς και όταν την πήγα στο service την επιδιόρθωσαν (χωρίς να τους πιέσω καθόλου) αυθημερόν για να μην μείνω χωρίς τηλεόραση στις γιορτές! Μάλλον στη μόνη κατηγορία που δεν παίζεται η sony είναι το play station. Ευτυχώς δεν παίζω παιχνίδια... Sorry για το off-topic.
  4. arkas5

    Sony Xperia T

    Παιδιά εγώ το έδωσα 120€ (αλλαγμένο τον Μαϊο 2014 από αντιπροσωπεία) και σήμερα παραλαμβάνω αν όλα πάνε καλά το Xiaomi Mi3 με Snapdragon 800 από merimobiles.com Το T με είχε τσακίσει στις επανεκκινήσεις και με την arvato δεν έβγαζα άκρη. Κρίμα γιατί δεν θα ξαναγοράσω sony. Είναι η 2η φορά που με απογοητεύει. Αντίθετα μου έχουν παρουσιάσει πρόβλημα συσκευές lg και το σέρβις ήταν καταπληκτικό!
  5. arkas5

    Sony Xperia T

    Αρχικά να ευχαριστήσω τον memostrikas για τον χρόνο που αφιέρωσε προκειμένου να με βοηθήσει... Τελικά αποφάσισα και πούλησα το κινητό στα 120€. Δεν άντεχα άλλο τις επανεκκινήσεις. Νομίζω ότι έχετε δοκιμάσει πολλές ρομ και θεώρησα ότι είμαι πολύ "νέος" στο άθλημα για να ανακαλύψω κάτι καλύτερο. Ήταν η πολλοστή φορά που απογοητεύτηκα από την Sony στη ζωή μου. Τέρμα η Sony για εμένα στον τομέα των ηλεκτρονικών (ευτυχώς δεν παίζω video games γιατί μάλλον το PS4 κυριαρχεί στην αγορά).
  6. arkas5

    Sony Xperia T

    Υπάρχει περίπτωση να μου στείλεις οδηγίες για την 4.1 με pm? Αν θέλεις σε παίρνω και τηλέφωνο για να μην σπάσουν τα νεύρα σου με τα pm... Συμφωνώ οτι η Sony δεν έχει καθόλου καλό after sales. Εμένα με έχασε σίγουρα από πελάτη. Έδωσα ένα σκασμό λεφτά όταν αγόρασα το κινητό και στη χειρότερη θα περίμενα να μου προτείνουν ένα upgrade συσκευής πληρώνοντας τη διαφορά αφού δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα.:(
  7. arkas5

    Sony Xperia T

    Επειδή δεν έχω φλασάρει ποτέ κάποια ρομ είμαι λίγο επιφυλακτικός. Αν κάνω επαναφορά με το pc companion θα εγκαταστήσει πάλι την 4.3?
  8. arkas5

    Sony Xperia T

    Μία από τα ίδια. Ψάχνω να το πουλήσω. Φανταστείτε ότι η Sony μου έδωσε καινούργιο τον Μάιο 2014 και πάλι τα ίδια σε μία εβδομάδα. Αν ανοίξεις μαζί bluetooth, gps και wifi ή 2 από τα 3 κάνει επανεκκίνηση συνέχεια. Ξέρει κανείς καμία λύση? Επίσης, παρατήρησα ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν μετά την αναβάθμιση σε 4.3 Υπάρχει εύκολος τρόπος να γυρίσω σε 4.1 ή να ξαναπάω στο service?
  9. Το jiayu Είχε πάρα πολύ κακό σήμα και όταν έπιανε δορυφόρους η ακρίβεια ήταν χάλια. Δεν μπορούσα να πλοηγηθώ με τίποτα! Θα μοιραστεί κάποιος την εμπειρία του από πλοήγηση με το Lenovo Α8?
  10. Χαιρετώ όλη την παρέα του topic. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος χρησιμοποιεί στο Α8 κάποιο πρόγραμμα navigation σε καθημερινή χρήση για να μου πει εντυπώσεις. Είχα παλαιότερα πικρή εμπειρία με τσιπάκι της mediatek σε ένα jiayu g2s και επειδή το gps είναι απαραίτητο στη δουλειά μου δεν θέλω να προχωρήσω στην αγορά του lenovo χωρίς να είμαι σίγουρος ότι μπορεί να με καθοδηγήσει με αξιοπιστία. Κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη...
  11. Μηπως θα μπορουσες να εξηγησεις λιγο πιο αναλυτικα (με βηματα) πως τα εκανες ολα αυτα? Δηλαδη, που βρηκες και πως εγκατεστησες twrp recovery, πως φλασαρες το root κλπ? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  12. arkas5

    Jiayu G2S

    Μίλησα με την Κάθριν και μου είπε να περιμένω τι θα μου πουν από το Paypal. Κοινώς, άστα και χέστα...:worry::worry::worry:
  13. arkas5

    Jiayu G2S

    Ευχαριστώ για την προσπάθειά σου να βοηθήσεις. Κοίτα και τους διαλόγους στο Paypal από κάτω προς τα πάνω. Στα προσωπικά e-mail έγραφαν τα ίδια. "4/22/2013 23:14 PDT - PayPal: Buyer escalated this dispute to a Claim. 4/22/2013 23:14 PDT - Buyer: I have sent the faulty product back on April 10th 2013 (RE340456627GR) but I have not heard by the seller yet. I just want to buy a different phone and close this dispute. Otherwise I will accept a full refund. 4/10/2013 03:20 PDT - Buyer: I sent the phone back today as requested by the seller. It also appears that there is a burned pixel at the bottom-center of the screen. It is obvious when the phone boots up. Tracking number is RE340456627GR. I prefer to pay the difference and buy a Lenovo P770 if possible. Otherwise please refund my payment of $189.99 4/6/2013 20:23 PDT - Seller: u need to send back the g2s first 4/6/2013 20:23 PDT - PayPal: 周 正先 denied Nikolaos Lionakis's request for a $189.99 USD refund." Θα προσπαθήσω και μέσω Skype. Πάντως η απορία που έχω θα μείνει για πάντα. Αν εγώ δεν παραλάμβανα το πακέτο όταν ήρθε στην Ελλάδα, που θα επέστρεφε το τηλέφωνο? Εγώ εννοείται οτι θα έπαιρνα τα λεφτά μου γιατί δεν θα είχα παραλάβει και αυτοί θα έχαναν το τηλέφωνο? :confused::confused::confused:
×
×
  • Create New...