Jump to content

Xiaomi Mi 3

salazar_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Έκανα κι εγώ την πρώτη αγορά τηλεφώνου από Κίνα (Jiayu G3S) και αναμένοντάς το (καθώς έπεσα κι εγώ πάνω στον εκνευριστικό έλεγχο μπαταριών και ήδη βρίσκομαι στις 17 ημέρες από την παραγγελία του.... ) άρχισα να ζαχαρώνω το Μi3. Αναζητώντας λοιπόν τρόπους απόκτησης του θηρίου, έπεσα στο παρακάτω site - www.jsxltech.com - , που περνάει μεν τον έλεγχο αξιοπιστίας στο scamadviser, θέλω όμως δε, να απευθυνθώ στο φόρουμ για τυχόν εμπειρίες του παρελθόντος, θετικές ή αρνητικές με το εν λόγω site. Γνωρίζω τους κινδύνους της προπαραγγελίας, απλά το ψάχνω έτσι, γιατί πολύ το γουστάρω το κινητό! :nuke:

Ξεφυλλίζοντας τα νήματα δεν βρήκα κάτι σχετικό και αποφάσισα να ρωτήσω.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ανεξάρτητα...το δίνουν κατά 36$ πιο ακριβά από αλλού.... :confused:

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βλεπω στο aliexpress οτι υπαρχει το M3 και το Mi3 αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιες ειναι οι διαφορές τους.

Ξερει κανενας να μας πει ?

Βλεπω στο aliexpress οτι υπαρχει το M3 και το Mi3 αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποιες ειναι οι διαφορές τους.

Ξερει κανενας να μας πει ?

Καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από aliexpress για ακριβά πράγματα...

Και κάτι πολύ ευχάριστο http://www.gizchina.com/2013/10/28/xiaomi-mi2-kernel-sources-released-github/

Ενταξη αν τα εβλεπα σε αλλο site ποιες ειναι οι διαφορες M3 και Mi3 ?

Στις φωτο ειναι τελειως διαφορετικα τηλεφωνα με το Μ3 να ειναι εντυπωσιακο που ειναι ολο οθονη.

Ενταξη αν τα εβλεπα σε αλλο site ποιες ειναι οι διαφορες M3 και Mi3 ?

Στις φωτο ειναι τελειως διαφορετικα τηλεφωνα με το Μ3 να ειναι εντυπωσιακο που ειναι ολο οθονη.

Δεν υπάρχει xiaomi M3 τηλέφωνο, μόνο Mi3

• 2 weeks later...
Νεώτερα για την έκδοση WCDMA για κυκλοφορία μέσα Δεκέμβρη: http://en.miui.com/thread-10409-1-1.html

Επιτέλους! :D

Απλά το θέμα πλέον είναι αν πάμε για Nexus 5 που είναι πιο όμορφο και έχει 4G (επειδή στην Ελλάδα έχουμε παντού... :wacko: ) ή στο Mi3 για το κλάσεις ανώτερο hardware (και ίιιιιιιιιιιιιιισως software);...

• Administrators
Επιτέλους! :D

Απλά το θέμα πλέον είναι αν πάμε για Nexus 5 που είναι πιο όμορφο και έχει 4G (επειδή στην Ελλάδα έχουμε παντού... :wacko: ) ή στο Mi3 για το κλάσεις ανώτερο hardware (και ίιιιιιιιιιιιιιισως software);...

Ρωτάς σε λάθος θέμα. Τέτοιες συζητήσεις εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

EDIT: Για ευνόητους λόγους οι off topic συζητήσεις αφαιρούνται. Παρακαλώ να μείνουμε στα του θέματος και μόνο.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

17Δεκεμβρίου, επίσημη ενημέρωση :

Hi, for all the xiaomi mi3 preorder customers, sorry to tell you that we just got the latest news from xiaomi company that the xiaomi mi3 for Qualcomm Snapdragon 800 version(WCDMA/CDMA200) will be only available in the December 17th 2013 and we have to start shipping it until December 22th 2013. We are so sorry about the delayed shipping date and appreciated the great understanding and support you show us during this period. At the same time, ibuygou wants to give our big thank to every single xiaomi mi3 preorder customer, so we has made a decision that all mi3 preorders will receive a 10 usd coupon which is valid for one month and can be used to purchase the upcoming xiaomi mi3 mysterious product. Apologized again and thank you.

http://www.ibuygou.com/news/the_latest_news__xiaomi_mi3_wcdma_version_will_be_only_available_in_december_17th_2013_html-470-usd.html

Edited by maddoctor
Link

παιδιά το μοντελο με τον κορυφαιο και latest snapdragon 800 θα υποστηρίζει 4G & LTE δικτυα !!!

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, όχι!

Σημερα μου εστειλαν email απο to sait που το εκανα προπαραγγελια,οτι βγαινει στα μεσα του επομενου μηνα η 16 gb εκδοση,και αρχες Γενναρη η 64gb..

Συμφωνα με τις τελευταιες πληροφοριες,η διεθνης εκδοση με τον snapdragon 800 θα εχει το android 4.3 και θα υποστηριζει LTE.Υπομονη 2 μηνες ακομη,μιας και εχω παραγγειλει την 64αρα εκδοση.:cry:

Σημερα μου εστειλαν email απο to sait που το εκανα προπαραγγελια,οτι βγαινει στα μεσα του επομενου μηνα η 16 gb εκδοση,και αρχες Γενναρη η 64gb..

Συμφωνα με τις τελευταιες πληροφοριες,η διεθνης εκδοση με τον snapdragon 800 θα εχει το android 4.3 και θα υποστηριζει LTE.Υπομονη 2 μηνες ακομη,μιας και εχω παραγγειλει την 64αρα εκδοση.:cry:

:wacko: Το άλλαξαν; Καλά ότι ναναι...

Από ποιό site κάνατε προπαραγγελία όσοι κάνατε;

Και εμένα με ενδιαφέρει....το ibuygou πάντως τώρα δεν κάνει.

Εγω το εκανα απο εδω. http://www.spemall.com

εχω αγορασει 2 κινητα και 4 ταμπλετ,μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος απο αυτους.

Βεβαια να πω την αληθεια μου,ηταν η πρωτη και τελευταια φορα που κανω προπαραγγελια σε κινεζο,

ποτε δεν ξερεις τι μπορει να παιχτει..Το εκανα επειδη εμπιστευομαι τυφλα την Xiaomi,βλεποντας το

ποσο κορυφαιο κινητο ειναι το mi2s αλλα και το red rice που πηρε ενας φιλος,και γνωριζοντας οτι θα εξαφανιστουν εν ριπη οφθαλου,ειπα να ειμαι απο τους πρωτους και να το ρισκαρω...Επισης καντε ενα κοπο και δειτε την xiaomi tv.Θα παθετε..Μακαρι αυτη η εταιρια να επεκτεθει παγκοσμιως..Κανει πολυ καλη δουλεια μεχρι στιγμης..

Όσον αφορά την υποστήριξη LTE και wifi ac για τους ενδιαφερόμενους,επιβεβαιώνεται λόγο της ανανεωμένης έκδοσης του snapdragon800 (MSM8974AB αντί του απλού MSM8974).

Ενδιαφέρον το άρθρο του techblog.gr

http://techblog.gr/mobile/xiaomi-mi3-with-snapdragon-800-december-release-8799/

Όσον αφορά την υποστήριξη LTE και wifi ac για τους ενδιαφερόμενους,επιβεβαιώνεται λόγο της ανανεωμένης έκδοσης του snapdragon800 (MSM8974AB αντί του απλού MSM8974).

Ενδιαφέρον το άρθρο του techblog.gr

http://techblog.gr/mobile/xiaomi-mi3-with-snapdragon-800-december-release-8799/

Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο. Άντε να το δούμε να βγαίνει κανονικά να το παραγγείλουμε! :D

Έτσι είναι,πολύ αργήσαν την έκδοση με τον 800 και έχουμε την qualcomm από την άλλη να βγαίνει και να ανακοινώνει τον 805. anyway.

Μήπως ξέρεις κάποιος αν η xiaomi θα δώσει δυνατότητα απευθείας αγοράς απο τη σελίδα της?

Έτσι είναι,πολύ αργήσαν την έκδοση με τον 800 και έχουμε την qualcomm από την άλλη να βγαίνει και να ανακοινώνει τον 805. anyway.

Μήπως ξέρεις κάποιος αν η xiaomi θα δώσει δυνατότητα απευθείας αγοράς απο τη σελίδα της?

Στο άρθρο πάντως αναφέρουν την ευρωπαϊκή επέκταση της Xiaomi μέσω ενός eshop, αλλά εάν δοκιμάσεις να μπεις, η σελίδα χητάει κωδικό για login, οπότε μάλλον περιμένουμε. Σίγουρα θα υπάρξει επέκταση αφού έτσι θα μπορούνε να πουλάνε πιο εύκολα και πιο πολύ ευρώπη και ηπα. Το θέμα είναι οι απαιτήσεις των ευρωπαϊκών standard και άδειες που πρέπει να μαζέψει. Η ρωσία, σε αυτό το θέμα είναι εκτός ευρώπης και για αυτό βλέπουμε πρώτα εκεί τα κινέζικα προϊόντα. Το ξέρω αυτό από την lenovo που θέλει από το νέο έτος να μπει επίσημα ευρώπη

Αν όντως βγει με το MSM8974AB η υποστήριξη υπάρχει αρα δεν βλέπω κάποιο λόγο για να μην έχει lte.

Σίγουρα θα ξέρουμε μόνο όταν κυκλοφορήσει.

Πέρα από την πλάκα αλλά όταν κυκλοφορήσει παίζει άλλες συσκευές αντίστοιχων χαρακτηριστικών να είναι φθηνότερες βλέπε G2 ή nexus 5 ειδικά αν βγει το 64αρι γύρω στα 400€...