Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια,ερωτηση :

μεταξυ xiaomi mi 4s κ xiaomi xiaomi redmi 3 pro ποιο θα διαλεγατε κ γιατι??

p.s. υπαρχει καποιο αλλο το ιδιο καλο στις 5" ???

Θα διάλεγα το redmi 3 pro λόγω τιμής.

Και απαντάω σε ένα άλλο παιδι:

καλησπερα παιδια,ερωτηση :

μεταξυ xiaomi mi 4s κ xiaomi xiaomi redmi 3 pro ποιο θα διαλεγατε κ γιατι??

p.s. υπαρχει καποιο αλλο το ιδιο καλο στις 5" ???

Θα διάλεγα το mi4s επειδή είναι καλύτερο.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια το LeEco Le Max 2 της letv ειναι η ειναι αλλη εταιρια ?

ευχαροστω :)

Ναι. Είναι το νέο όνομα της letv.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Το meizusale.com είναι αξιόπιστο μαγαζί ? Γιατί έχει τις meizu συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Και δωρεάν μεταφορικά με china post.

Το meizusale.com είναι αξιόπιστο μαγαζί ? Γιατί έχει τις meizu συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Και δωρεάν μεταφορικά με china post.

Είσαι σε λάθος θέμα.

Εδώ σχολιάζουμε κινητά, όχι σελίδες .

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Υπάρχει κάτι (σπρέι) να μπαίνει στις επαφές μπαταρίας unibody κινητού, ώστε να κάνει καλύτερη επαφή;

Μια πλήρης φόρτιση.

Υπάρχει κάτι (σπρέι) να μπαίνει στις επαφές μπαταρίας unibody κινητού, ώστε να κάνει καλύτερη επαφή;

Αν όμως είναι unibody, υποθέτω ότι η μπαταρία θα είναι σφραγισμένη μέσα στο κινητό, οπότε πώς να την προσεγγίσεις για να της βάλεις οτιδήποτε (π.χ. σπρέι)...;

Συνήθως επίσης (όχι πάντα, εξαρτάται προφανώς από το τηλέφωνο) οι μπαταρίες του είδους συνδέονται με καλωδιάκια και μικρές κλέμες (ενίοτε και κασσιτεροκόλληση!) με την πλακέτα του κινητού, οπότε υποθέτω ότι η επαφή που θα κάνουν θα είναι... αξιοπρεπής (εκτός και αν έχει σπάσει κάτι από τα παραπάνω).

Εξαρτάται όμως από τη συσκευή και το τι έχουν κάνει με τη συγκεκριμένη...

Tην ανοιξα την πλατη και την εβγαλα/εβαλα τη μπαταρια. Εχει την καλωδιοταινια που κουμπωνει, δεν εχει κολληση.. Αλλα το κινητο σβηνει ή/και δεν φορτιζει, ενω η μπαταρια ειναι στο 50-60%. Αλλα μαλλον δεν προκειται περι επαφης, καποιο προβλημα πρεπει να εχει η μπαταρια..

Μια πλήρης φόρτιση.

Δοκίμασε να αφήσεις την μπαταρία "έξω" για 1-2 ώρες, να "ξεχάσει" το κινητό τη στάθμη της φόρτισής της και αφού την ξαναβάλεις, δοκίμασε στο καπάκι και το κλασικό battery calibration.

Αν το πρόβλημα είναι "soft", με αυτά είναι πιθανό να συνέλθει...

Καλησπέρα είμαι καινούργιος επομενος δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα. Προσπάθησα σήμερα να παραγγείλω από antelife το oukitel k6000 pro αλλά λόγω cc τους έχουν αποκλείσει... Υπάρχει κάποιο άλλο site που να μην έχει αποκλειστεί; ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το παραγγείλω από το antelife γιατί η προσφορά τους είναι πολύ καλή

Στην ιδια τιμη το εχουν ολοι. Το geekbuying το εχει και λιγο φτηνοτερα, αλλα δεν παιρνει ουτε paypal ουτε καρτα, πρεπει να κανεις το κολπο με το Paypal ή να βγαλεις revolut.

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλησπέρα είμαι καινούργιος επομενος δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα. Προσπάθησα σήμερα να παραγγείλω από antelife το oukitel k6000 pro αλλά λόγω cc τους έχουν αποκλείσει... Υπάρχει κάποιο άλλο site που να μην έχει αποκλειστεί; ή υπάρχει κάποιος τρόπος να το παραγγείλω από το antelife γιατί η προσφορά τους είναι πολύ καλή

to vickmall δεχεται paypal και ειναι απο τα ποιο αξιοπιστα μαγαζια

Παίδες που πάμε για κινητό κοντά στα 150-200€;

2 πράγματα με ενδιαφέρουν...αποσπώμενη μπαταρία 3000mAh+ και FullHD οθόνη.

Παίδες που πάμε για κινητό κοντά στα 150-200€;

2 πράγματα με ενδιαφέρουν...αποσπώμενη μπαταρία 3000mAh+ και FullHD οθόνη.

Xiaomi redmi 3

Xiaomi redmi 3

τι λες βρε στο ανθρωπο?

ΟΥΤΕ αποσπωμεηνη μπαταρια εχει

ΟΥΤΕ FHD ειναι.....

Ελεος δλδ

In the down down of the writing we became robes...

Καινούριο "δυναμιτακι" (γιατί ο καινουριος δυναμιτης letv είναι άλλο μοντελο) : http://www.vickmall.com/letv-2-le-2-mtk-helio-x20-deca-core-3gb-ram-32gb-rom-16mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch.html

Καινούριο "δυναμιτακι" (γιατί ο καινουριος δυναμιτης letv είναι άλλο μοντελο) : http://www.vickmall.com/letv-2-le-2-mtk-helio-x20-deca-core-3gb-ram-32gb-rom-16mp-8mp-cameras-fhd-screen-fingerprint-sensor-5-5-inch.html

μικρη μπαταρια....

In the down down of the writing we became robes...

τι λες βρε στο ανθρωπο?

ΟΥΤΕ αποσπωμεηνη μπαταρια εχει

ΟΥΤΕ FHD ειναι.....

Ελεος δλδ

Έλα ντε...τρόμαξα...νόμιζα πως άλλαξε πολιτική η Xiaomi :)

Παιδιά, πιθανόν είμαι λίγο εκτός θέματος, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω: ανάμεσα σε One plus One, Zuk z1, Sony Xperia z3 και Samsung Galaxy note 3 ποιο λέτε; Με ενδιαφέρει κάμερα και μπαταρία, από h/w έτσι και αλλιώς παρόμοια είναι, άρα παρόμοιες επιδόσεις. Είναι πολύ μεγάλο το δίλλημα.
Θάνος :)

Παιδιά, πιθανόν είμαι λίγο εκτός θέματος, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω: ανάμεσα σε One plus One, Zuk z1, Sony Xperia z3 και Samsung Galaxy note 3 ποιο λέτε; Με ενδιαφέρει κάμερα και μπαταρία, από h/w έτσι και αλλιώς παρόμοια είναι, άρα παρόμοιες επιδόσεις. Είναι πολύ μεγάλο το δίλλημα.

Καταρχήν νομίζω ότι συγκρίνεις λάθος. Το xperia z3 είναι 5.2 ίντσες και το note 5.7, τα άλλα δύο στις 5.5 ίντσες. Τα one plus one και zuk z1 είναι δικαρτα σε αντίθεση με τα άλλα... Όπως και να έχει το note 3 το θεωρώ αρκετά παλιό πλέον... Θα έλεγα One plus one η zuk z1 οποίο σου αρέσει περισσότερο έχουν και cyanogen os. Εγώ με το zuk z1 είμαι πολύ ικανοποιημενος.

Καταρχήν νομίζω ότι συγκρίνεις λάθος. Το xperia z3 είναι 5.2 ίντσες και το note 5.7, τα άλλα δύο στις 5.5 ίντσες. Τα one plus one και zuk z1 είναι δικαρτα σε αντίθεση με τα άλλα... Όπως και να έχει το note 3 το θεωρώ αρκετά παλιό πλέον... Θα έλεγα One plus one η zuk z1 οποίο σου αρέσει περισσότερο έχουν και cyanogen os. Εγώ με το zuk z1 είμαι πολύ ικανοποιημενος.

Δεν έχω θέμα ούτε με τις ίντσες, ούτε με το πόσες κάρτες παίρνει. Note 3 πιστεύεις δεν θα με βγάλει μια 2ετία; Επίσης αν έβαζα και το Xiaomi Redmi Note 3 Pro στη σύγκριση, τι θα έλεγες;

Θάνος :)

Δεν έχω θέμα ούτε με τις ίντσες, ούτε με το πόσες κάρτες παίρνει. Note 3 πιστεύεις δεν θα με βγάλει μια 2ετία; Επίσης αν έβαζα και το Xiaomi Redmi Note 3 Pro στη σύγκριση, τι θα έλεγες;

Για το xiaomi redmi note 3 pro δεν ξέρω να σου πω νομίζω είναι καλύτερο από όλα αλλά να ξέρεις ότι θα πρέπει να ασχοληθείς κάπως με Rom (υπάρχει μεγάλη κοινότητα γι αυτό ελληνική και ξένη). Το note 3 το θεωρώ παλιό δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις από ένα κινητό για να σου πω αν θα σου κρατήσει, θα σου έλεγα να το αποφύγεις (αν θες καλύτερα κοίτα το note 4 που είναι πιο καινούργιο). Το xperia z3 έχει καλή κάμερα, το One plus one ειναι ωραίο εμφανισιακά και το zuk z1 έχει καλή μπαταρία, το xiaomi θεωρώ ότι έχει λίγο από όλα και μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένη πρόταση (πάντα για το note 3 pro) Επίσης καλύτερα πάρε δικαρτο και ας μην το χρησιμοποιεις με δύο κάρτες. Αργότερα ίσως χρειαστείς να βάλεις και τότε να μην χρειαστεί να ξανά ψάχνεις κινητό.

ψαχνω για δικαρτο με οθονη εως 5", μεγαλη μπαταρια, nfc και 800 lte, υπαρχει κατι σχετικο;

Εγω εχω το ΟΥΚΙΤΕΛ Κ4000 προ, εχει ολα αυτα (για το nfs δεν το ξερω αν) που θες και ... πεταει!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.