darredevvil Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 προσωπικα θεωρω ''τοπ'' αυτες (με τυχαια σειρα) Huawei Zte Xiaomi Alcatel - Tcl Asus Oppo Meizu Δυο τηλεφωνα που εκαναν ''παταγο'' ειναι το Oneplus και το coolpad F1 Η coolpad βγαζει και αλλα μοντελα και ειναι ας πουμε ''νεα δυναμη'' Σε αλλες μαρκες υπαρχουν καποια ''διαμαντακια'' αλλα πρεπει να διαβαζουμε τα τοπικ και της αποψεις τον κατοχων :) Αν θες γραψε εδω για το τι ψαχνεις, μεχρι ποσα χρηματα - ιντζες οθονης - αν θες να εχει ελληνικο μενου - φωτογραφικες ικανοτητες - αν παιζεις games - μπαταρια γενικα τι χρηση θες να κανεις και θα σου δωσουμε καποιες προτασεις :) φιλε μου εισαι αστερι. ευχαριστω! :) κοιτα γυρω στα 100 ευρω ψαχνω . 1 ή 2 σιμ( ακομα καλτυερα με 2) . Games ελαχιστα, οσο μεγαλυτερη οθονη τόσο το καλυτερο για μενα, μπαταρια δε με πολυ απασχολει γιατι θα ειανι 2ο τηλεφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 θα κανεις χρηση Gps και κοινωνικα δικτυα ? εχεις απαιτησεις απο ram ? Θες να κατεβασεις ολο το google play (:lol:) και να κανεις multitask ? θες να εχει υποστηριξη σε custom rom για να κανεις δοκιμες ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 GPS κυρίως! Δε θα με χάλαγε να είχε κάμποση ραμ να βάλω το μισό google play ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Θα προσέθετα κ τα lenovo! Ειχα 2 και ηταν πολυ καλά! Επισης ενα elephone φοβερο ΕΚΤΟΣ απο gps (οποτε δε σου κανει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Θα προσέθετα κ τα lenovo! Ειχα 2 και ηταν πολυ καλά! Σωστος :) ... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Lenovo ναι έχω ακούσει καλά λόγια. Είδα και ένα Elephone g5 και φαινεται καλό.. Αυτά τι λένε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 GPS κυρίως! Δε θα με χάλαγε να είχε κάμποση ραμ να βάλω το μισό google play ! Κάπου μπερδεύεσαι. Η Ram δεν είναι αποθηκευτικός χώρος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 φιλε μου εισαι αστερι. ευχαριστω! :) κοιτα γυρω στα 100 ευρω ψαχνω . 1 ή 2 σιμ( ακομα καλτυερα με 2) . Games ελαχιστα, οσο μεγαλυτερη οθονη τόσο το καλυτερο για μενα, μπαταρια δε με πολυ απασχολει γιατι θα ειανι 2ο τηλεφωνο! Με μεγάλη οθόνη κάτω από 100 ευρώ που αξίζει να κοιτάξεις είναι το tcl s720 και πάνω από 100 μέχρι 150 ευρώ είναι το xiaomi note 4g.. Αυτά είναι με μεγάλες οθόνες, 5,5 ίντσες... Για μένα επειδή θα είναι το πρώτο κινεζικό που θα αγοράσεις καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πας σε πιο αξιόπιστες λύσεις και εταιρίες μέχρι 150 ευρώ .. Xiaomi Huawei Lenovo ZTE Coolpad Αλλά άμα δεν βιάζεσαι περίμενε να βγει και να δεις σχόλια από το meizu note που θα έχει δυνατά χαρακτηριστικά με μεγάλη οθόνη που θες σε ελκυστική τιμή από αξιόλογη κινέζικη εταιρία.. Άμα ήθελα κινέζικο να χτυπήσω με μεγάλη οθόνη αυτήν την περίοδο για την πάρτη μου θα πήγαινα για το meizu note (δεν έχει βγει ακόμα όμως).. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδιά ψάχνω κινητό στα 55-60 ευρώ για φίλο. Λέω για το Jiayu F1, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Παιδιά ψάχνω κινητό στα 55-60 ευρώ για φίλο. Λέω για το Jiayu F1, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Το gearbest έβγαλε προσφορά τη Δευτέρα: This week, Gearbest offer a huge discount for DOOGEE DG310 Android 4.4 3G Phablet. You can get it at 59.35€ with coupon code, DG310HF.(Only 200 pcs) Gift: Screen Protector + Cleaning Cloth + Earphones Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos44 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Το gearbest έβγαλε προσφορά τη Δευτέρα: This week, Gearbest offer a huge discount for DOOGEE DG310 Android 4.4 3G Phablet. You can get it at 59.35€ with coupon code, DG310HF.(Only 200 pcs) Gift: Screen Protector + Cleaning Cloth + Earphones Πολυ καλο κινητο για αυτα τα λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 φιλε μου εισαι αστερι. ευχαριστω! :) κοιτα γυρω στα 100 ευρω ψαχνω . 1 ή 2 σιμ( ακομα καλτυερα με 2) . Games ελαχιστα, οσο μεγαλυτερη οθονη τόσο το καλυτερο για μενα, μπαταρια δε με πολυ απασχολει γιατι θα ειανι 2ο τηλεφωνο! Αν δώσεις 30-40€ πιο πάνω πας στο Kolina 100+ στις 5.5 ιντσες με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Και το βρίσκεις τώρα, όχι σε μερικούς μήνες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Το gearbest έβγαλε προσφορά τη Δευτέρα: This week, Gearbest offer a huge discount for DOOGEE DG310 Android 4.4 3G Phablet. You can get it at 59.35€ with coupon code, DG310HF.(Only 200 pcs) Gift: Screen Protector + Cleaning Cloth + Earphones Καλη προσφορά, στις γλώσσες ομως δεν βλέπω ελληνικά. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Με μεγάλη οθόνη κάτω από 100 ευρώ που αξίζει να κοιτάξεις είναι το tcl s720 και πάνω από 100 μέχρι 150 ευρώ είναι το xiaomi note 4g.. Αυτά είναι με μεγάλες οθόνες, 5,5 ίντσες... Για μένα επειδή θα είναι το πρώτο κινεζικό που θα αγοράσεις καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πας σε πιο αξιόπιστες λύσεις και εταιρίες μέχρι 150 ευρώ .. Xiaomi Huawei Lenovo ZTE Coolpad Αλλά άμα δεν βιάζεσαι περίμενε να βγει και να δεις σχόλια από το meizu note που θα έχει δυνατά χαρακτηριστικά με μεγάλη οθόνη που θες σε ελκυστική τιμή από αξιόλογη κινέζικη εταιρία.. Άμα ήθελα κινέζικο να χτυπήσω με μεγάλη οθόνη αυτήν την περίοδο για την πάρτη μου θα πήγαινα για το meizu note (δεν έχει βγει ακόμα όμως).. ωραιος φιλε μου. elephone G5 να εμπιστευτω ή ειναι μουφα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 γεια σας θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό http://www.ebay.com/itm/Land-Rover-A8-Sonim-Waterproof-Android-4-2-Dual-Core-Wifi-GPS-Rugged-Smartphone-/391026330139 ξέρετε αν υπάρχει σε κανένα site ελληνικό ή έστω κάποιο που στέλνει στην Ελλάδα; στο skroutz και στο bestprice λέει πως δεν ειναι πια διαθέσιμο στο amazon.co.uk λέει πως δε στέλνουν ελλάδα στο ebay το αμερικάνικο φοβάμαι για το τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλη προσφορά, στις γλώσσες ομως δεν βλέπω ελληνικά. Όλα αυτά τα κινητά έρχονται με multilingual rom. Εξάλλου υπάρχει και αντίστοιχο νήμα που μπορείς να ρωτήσεις. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 ωραιος φιλε μου. elephone G5 να εμπιστευτω ή ειναι μουφα? Δεν ξέρω τι λέει σαν συσκευή, δεν έχει περάσει από τα χέρια μου, αλλά για τα χρήματα που κοστίζει σε σχέση με τις δυνατότητες του φαίνεται καλό, όπως και τα περισσότερα κινέζικα κινητά είναι λουκούμια στις τιμές με τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν, αλλά όμως δεν είναι όλα τόσο λειτουργικά σε σήμα κάρτας sim, wifi, gps ,κατασκευή κτλ.. Καλό είναι οποίο κινητό έχεις βάλει στο μάτι να παρακολουθείς το νήμα που έχει εδώ στο φόρουμ.. Να δεις τα θετικά του τα αρνητικά του και σίγουρα θα σε βοηθήσουν και οι κάτοχοι της συσκευής.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpY Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 (edited) Παιδιά για πείτε καμιά ιδέα για αγορά καινούργιου κινητου? 150-180 ευρώ Να έχει 5.5 Inch , ανάλυση 1920x1080, 2GB Ram και ένα αξιοπρεπές GPS και Μπαταρία Βάζω 10-20 εφαρμογές όλες και όλες και 1-2 παιχνιδάκια τα οποία με ενα Lenovo 1GBRam 4Rom δεν την πάλευαν και έπρεπε να κανω unistall Κτλ. Αλλά 2 χρόνια το κινητό δεν κατάλαβε τπτ Θέλω να μην χρειάζεται να το βαλω κ*λ*δάχτυλο για να μπορέσω να το στρώσω. Να το ανοίξω και να παίζει απροβλημάτιστα. Γλυκοκοιτάζω το Jiayu s3 , αλλά καλό θα ήταν να έχω και άλλες επιλογες Edited January 14, 2015 by SpY Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes -= SpY =- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Παιδιά για πείτε καμιά ιδέα για αγορά καινούργιου κινητου? 150-180 ευρώ Να έχει 5.5 Inch , ανάλυση 1920x1080, 2GB Ram και ένα αξιοπρεπές GPS και Μπαταρία Βάζω 10-20 εφαρμογές όλες και όλες και 1-2 παιχνιδάκια τα οποία με ενα Lenovo 1GBRam 4Rom δεν την πάλευαν και έπρεπε να κανω unistall Κτλ. Αλλά 2 χρόνια το κινητό δεν κατάλαβε τπτ Θέλω να μην χρειάζεται να το βαλω κ*λ*δάχτυλο για να μπορέσω να το στρώσω. Να το ανοίξω και να παίζει απροβλημάτιστα. Γλυκοκοιτάζω το Jiayu s3 , αλλά καλό θα ήταν να έχω και άλλες επιλογες Αν δεν σε πειράζει που είναι με 4.2.2 δες το Kolina. Όσοι το Έχουμε πάρει είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έχει ακριβώς αυτά που θες στα 140€ περίπου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Eνας φιλος πηρε το mysaga t1 και εχει ενα προβλημα,οταν εβαλε τις σιμ δεν τις ειδε το κινητο,τις εβγαλε,τις εβαλε παλι τις αναγνωρισε,σημερα ..επειδη το κλεινει καθε βραδυ το ανοιξε και παλι το ιδιο,δεν τις ειδε,τις εβγαλε,εβαλεπαλι,τιποτα,τελικα ειναι ελλατωματικο?εχει καποιος αποψη?> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Eνας φιλος πηρε το mysaga t1 και εχει ενα προβλημα,οταν εβαλε τις σιμ δεν τις ειδε το κινητο,τις εβγαλε,τις εβαλε παλι τις αναγνωρισε,σημερα ..επειδη το κλεινει καθε βραδυ το ανοιξε και παλι το ιδιο,δεν τις ειδε,τις εβγαλε,εβαλεπαλι,τιποτα,τελικα ειναι ελλατωματικο?εχει καποιος αποψη?> πόσο παλιές είναι οι κάρτες ; μπορεί να έχουν πρόβλημα οι κάρτες αν είναι πολύ παλιές Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 πόσο παλιές είναι οι κάρτες ; μπορεί να έχουν πρόβλημα οι κάρτες αν είναι πολύ παλιές σε αλλο κινεζικο δεν εχουν προβλημα οποτε ειναι θεματου συγκεκριμενου κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ψάχνω για φιλη ενα κινητό μέχρι τα 100 ευρώ τ πολύ απο Ελλάδα ή Ευρώπη ώστε να ερθει στα χέρια μας το πολύ σε μια εβδομαδα. Θέλω να είμαι smartphone με τουλάχιστον 1gb ram και αξιοπιστο γιατί είναι για άτομο άνω των 50 χωρίς προηγούμενη χρηση και εμπειρια τέτοιου τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) Ψάχνω για φιλη ενα κινητό μέχρι τα 100 ευρώ τ πολύ απο Ελλάδα ή Ευρώπη ώστε να ερθει στα χέρια μας το πολύ σε μια εβδομαδα. Θέλω να είμαι smartphone με τουλάχιστον 1gb ram και αξιοπιστο γιατί είναι για άτομο άνω των 50 χωρίς προηγούμενη χρηση και εμπειρια τέτοιου τηλεφώνου. Ελαχιστες επιλογές, από Ελλάδα, με τα χαρακτηριστικά που βάζεις... Motorola Moto E (skroutz) Δες και το Nokia 630 (skroutz), μην σε τρομάζουν τα 512Mb Ακομη και από Γερμανία, θέλει 10 μέρες να ρθει (πχ efox @ DE) Επίσης το Microsoft Lumia 535 Edited January 21, 2015 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Βασικά θέλει viber και μάλλον καλυτερα θα την βολευε ενα android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts