Jump to content

Κινέζικα κινητά: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, απορίες

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Antutu είναι το πιο εύκολο να το κοροιδέψεις. Πειράζεις τον kernel και το antutu δείχνει ότι θέλεις εσύ. Αν βάλεις όμως κάποια εφαρμογή τύπου cpu identifier, cpu-z κτλ τότε απογοητεύεσαι.

Και φυσικά δεν κάνω εικασίες... τα έχω δει κατ' ιδίαν. Σε μία συσκευή στο antutu έλεγε ανάλυση 1980x1080 και τα πραγματικά ήταν 960x540. Ομοίως με κλώνους που αντί για 3GB RAM όπως έλεγε το antutu είχαν 512ΜΒ πραγματικά! Και πολλά άλλα...

Όσο ρωτάς μαθαίνεις, και όσο διαβάζεις επίσης, Προφανώς θα γυρίσω στην αρχική μου επιλογή LG G2. Είπα μήπως γλίτωνα καμιά 150€ άλλα προφανώς δεν αξίζει...!!! Ευχαριστώ athanaso77...!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• Απαντήσεις 12,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δες και το Asus ZenFone 5 στην ακριβή έκδοση. Θα γλυτώσεις κάνα 150αρι.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

ολοι μου οι φιλοι μαζι και εγω εχουμε το hongmi 1s. με αποτελεσμα οταν βγαινουμε εξω να εχουμε ολοι το ιδιο κινητο. :lol:

σημερα το παρηγκειλα και για την κοπελα μου απο vickmall αλλα ακομη δεν το εχει στειλει λογικα αυριο οποτε προλαβαινω να αλλαξω. σκεφτομουν να της δωσω το δικο μου και να παρω κατι αλλο. παιζει κατι καλο στα ιδια χρηματα? δε θελω το coolpad f1. θελω οτι καλυτερο στα χρηματα αυτα και ας μην ειναι και η κλυτερη μαρκα αλλα να ειναι αξιποπιστο εννοειται.

Εδω καποιοι σκανε 300-500$ και αγοραζουν OnePlusOne,KingZone κτλ και εχουν θεμα με λογισμικο ή hardware ή κιτρινιλες και σ ενοχλησε το φτηνο Coolpad F1?Φιλικα το λεω,μην παρεξηγηθεις.

Nα ξερουμε τι αγοραζουμε με τα λεφτα που δινουμε.Eιναι εξαιρετικο κινητο απο κορυφαια εταιρεια και τεραστιo VFM.Μαζι με το Huawei Honor 3C κατω απο 200$ τα 2 καλυτερα κινητα με 2GB ram.Σαφως θα χρειαστει καποια πειραγματα αλλα οποιος δεν θελει να ασχοληθει ας παρει κατι αλλο,υποδεεστερο ή πιο ακριβο (κι απο Ελλαδα)...

επειδη εχω το oneplus one μην το συγκρινεις με αυτην την κατηγορια...το κινητο ειναι πυραυλος...πολυ καλυτερο απο Xiaomi Mi3 που επισης ειχα. επειδη ειχα και το Coolpad f1 αναφερω οτι ειναι μια χαρα για τα λεφτα του επειδη εχει 2 GB ram η καμερα του ειναι ΜΕΤΡΙΑ. το Red rice βγαζει καλυτερες φωτογραφιες και στην ταχυτητα του browser Πανε μαζι...δεν μιλαω για το 1s το οποιο θα του ριχνει ανοιχτα παντου εκτος απο το 1GB ram. κινητα που αναφερω ειτε τα ειχα, ειτε τα εχει φιλος μου.

Δεν υποστηριζει Ελληνικο 3G ακομα.Περιμενε να βγει η Ευρωπαικη εκδοση.Οταν λες εκλεισες το Inew,ελπιζω να εννοεις οτι το πηρες πριν μηνες και να μην το παρηγγειλες τωρα...

φιλε μου τωρα το εχω παραγγειλει γιατι΄; εχει διαφορα τωρα;:worry:

Η ένσταση μου είχε να κάνει με προτάσεις αγοράς που λένε μόνο ότι πρόκειται για φοβερό vfm.

Για κάτσε ρε Τάκη, ξέρει ο άλλος τί είναι η rom, το xda και η miui και του το προτείνεις έτσι, νέτα σκέτα; :lol:

Έχοντας πάντα στο μυαλό μου τον μέσο χρήστη....

Ακριβώς.

Κι ούτε έχει OTG, ούτε τόσο καλές φωτογραφίες όσο θα έπρεπε με βάσει το hardware τους. Έχουν χαρακτηριστεί ως μέτριες από μέλος που έχει και Xiaomi.

Όσο υπάρχει το Huawei Honor 3C να θέτει τόσο ψηλά τον πήχη, θα δυσκολεύονται οι άλλοι κατασκευαστές...

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Ξαναρωταω γιατι δεν ελαβα απαντηση

<Xiaomi 1s ή Umi C1; (ή -μη βαρατε- Lenovo s650)>

Xiaomi 1s, γιατί έχει δυνατό wifi, άριστο gps ,και οι δύο κάμερες είναι πολύ καλές για τα χρήματα της συσκευής, έχει μια χαρά οθόνη φωτεινή και πέρνει αναβαφθμήσεις συνέχεια..και κάτι ακόμα που το βρίσκω θετικό σε αυτό το κινητό , είναι ότι για data(να περνάς αφαρμογές) δείνει 6GB όσο είναι η sdcard η εσωτερική του..ξέχασα έχει και πολύ σβέλτο επεξεργαστή.. εκεί που μπορεί να σε χαλάσει είναι η 1GB ram του και η miui (άμα είχε aosp rom το κινητό θα σακατεύε στην κυριολεξία), που μπορεί να συναντήσεις μερικά θεματάκια (την miui rom πάλι, η θα την λατρέψεις , η θα την απεχθάνεσαι) , αλλά οκ με τα χρήματα που ζητάει αξίζει πιστεύω και με το παραπάνω..

ΥΓ. για τα αλλά κινητά που λες δεν μπορώ να εκφέρω πραγματική γνώμη , δεν τα έχω πιάσει στα χέρια μου..

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

επειδη εχω το oneplus one μην το συγκρινεις με αυτην την κατηγορια...το κινητο ειναι πυραυλος...πολυ καλυτερο απο Xiaomi Mi3 που επισης ειχα. επειδη ειχα και το Coolpad f1 αναφερω οτι ειναι μια χαρα για τα λεφτα του επειδη εχει 2 GB ram η καμερα του ειναι ΜΕΤΡΙΑ. το Red rice βγαζει καλυτερες φωτογραφιες και στην ταχυτητα του browser Πανε μαζι...δεν μιλαω για το 1s το οποιο θα του ριχνει ανοιχτα παντου εκτος απο το 1GB ram. κινητα που αναφερω ειτε τα ειχα, ειτε τα εχει φιλος μου.

Εννοειται πως δεν το συγκρινω.Απλα το ανεφερα για να δειξω οτι και σε κινητα 400-500$ υπαρχουν θεματακια.Ποσο μαλλον στο F1 των 170$.

φιλε μου τωρα το εχω παραγγειλει γιατι΄; εχει διαφορα τωρα;:worry:

Καλως να σου ρθει τοτε.Απλα εγω δεν εμπιστευομαι καθολου την εταιρεια και γι αυτο δεν το προτεινω...

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Καλως να σου ρθει τοτε.Απλα εγω δεν εμπιστευομαι καθολου την εταιρεια και γι αυτο δεν το προτεινω...

ευχαριστω για τις συμβουλες για αλλη μια φορα οσον αφορα το lenovo το κακο ειναι οτι το διαφημιζει στο φορουμ μας η εταιρεια 1949 deal και για καποιον που δεν ξερει σαν κι εμενα ειναι θεμα:mad: . to 2o κινητο το θελω για τον γιο μου που ειναι πολυ απαιτιτικος και ηθελε το p10 elephone αλλα με φοβιζει οτι δεν ειναι δοκιμασμενο το hongmi 1s διαβαζω ειναι καλο να προχωρησω;

Edited by giwrgosxalkida

Όσο ρωτάς μαθαίνεις, και όσο διαβάζεις επίσης, Προφανώς θα γυρίσω στην αρχική μου επιλογή LG G2. Είπα μήπως γλίτωνα καμιά 150€ άλλα προφανώς δεν αξίζει...!!! Ευχαριστώ athanaso77...!;)

παρε το Huawei 3c

To oneplus one από που το αγόρασες ? και πως.???

Φιλε με ποια ρομ ειχες το coolpad,γιατι η ρομ κανει τεραστια διαφορα στην ποιοτητα της φωτο,και όταν λες "δεν μιλαω για το 1s το οποιο θα του ριχνει ανοιχτα παντου εκτος απο το 1GB ram" ενοεις ότι το 1s θα ριχνει στ'αυτια το coolpad f1?

6-7000 antutu χαλαρα επανω το f1,λιγα είναι?

http://www.minideal.net/umi-c1-android-4-4-smartphone-mtk6582-quad-core-5-5inch-13mp-rom-16gb.html

http://www.minideal.net/no-1-s7-smartphone-android-4-4-mt6592-octa-core-1-7ghz-13mp-camera-1gb-ram-8gb-rom.html

Παιδιά ειμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο κινητά, την γνώμη σας θελω και άμα τα έχετε δουλέψει ή άμα τα ξέρετε και τη λένε η μάρκες;;

Edited by dimitrisn95

Φιλε με ποια ρομ ειχες το coolpad,γιατι η ρομ κανει τεραστια διαφορα στην ποιοτητα της φωτο,και όταν λες "δεν μιλαω για το 1s το οποιο θα του ριχνει ανοιχτα παντου εκτος απο το 1GB ram" ενοεις ότι το 1s θα ριχνει στ'αυτια το coolpad f1?

6-7000 antutu χαλαρα επανω το f1,λιγα είναι?

Τα σκορ στο antutu δεν λένε πάντα την αλήθεια , ειδικά σαν εμπειρία χρήσης.. Είναι απλά για να έχουμε να λέμε και να συγκρίνουμε..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

χαιρεται.

μπορει να με βοηθησει κανεις εχω παρει απο το minideals το jiayu g5s και δεν εχω ελληνικο πληκτρολογιο για τα μηνηματα μου βγαζει μονο το αγγλικο και το κινεζικο...

ευχαριστω.

χαιρεται.

μπορει να με βοηθησει κανεις εχω παρει απο το minideals το jiayu g5s και δεν εχω ελληνικο πληκτρολογιο για τα μηνηματα μου βγαζει μονο το αγγλικο και το κινεζικο...

ευχαριστω.

Ψαξε στο playstore, εχει ελληνικα πληκτρολογια ή μεσα απο τις ρυθμίσεις των μηνυματων, βαλε την ελληνικη γλωσσα.

Είμαι σε δίλημμα.........να πάρω το LG G2 (που έχει και service) η το ONEPLUS ONE απο ΕΔΩ χωρείς service στην Ελλάδα...!!! Απο 300€ έχουν και τα δυο Edited by mariodj

χαιρεται.

ευχαριστω.

Ολα τα android εχουν ενσωματωμενα τα ελληνικα στο πληκτρολογιο. Θα μου φανει πολυ περιεργο αν δεν εχει. Πηγαινε Settings -> Language and Input -> Android Keyboard -> Input languages και επελεξε English και Ελληνικά. Απλως να ξερεις οτι με ελληνικα θα μπορεις να στελνεις μηνυματα μεχρι 60 χαρακτηρες.

The day is my enemy, the night my friend

χαιρεται.

ευχαριστω.

επίσης μπορείς να ρωτήσεις και στο επίσημο θέμα

Είμαι σε δίλημμα.........να πάρω το LG G2 (που έχει και service) η το ONEPLUS ONE απο ΕΔΩ χωρείς service στην Ελλάδα...!!! Απο 300€ έχουν και τα δυο

Αν μπορείς να "ζήσεις" με το μέγεθος του OpO (5.5", 153mm ύψος), να το προτιμήσεις!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Γεια σας

ενδιαφερομαι να αγορασω ενα κινεζικο κινητο με τα εξης χαρακτηριστικα

1) 2G RAM

2) 5 ιντσες οθονη

3) FHD 1920X1080

4)ΚΑΜΕΡΑ 13 MP

5) 3G KAI 4G (αν ειναι εφικτο και απαραιτητο για Ελλαδα)

6)γρηγορο επεξεργαστη

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΛΠ. ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Εχω διαβασει πολλα εδω στο forum δεν μπορω να καταλαβω πολλα απο τους τεχνικους ορους που λετε - λενε οι ειδικοι ή μαλον οι εξειδικευμενοι φιλοι.

Aναμενω την γνωμη σας

Τιμη γυρω στα 200 Ευρω

Ειναι για επαγγελματικη χρηση και ειμαι συναιχεια μεσα στο internet.

Αν ηταν ευκολο να προτεινεται, οσοι πραγματικα γνωριζουν, 2 3 κινητα απο κινα εως 200 ευρω τα οποια δουλευουν στην Ελλαδα χωρις καμια αλαγη "ανοιγης και δουλευει" .Τωρα αν σε αυτα τα κινητα μπορουν να γινουν αλλαγες θα πρεπει κατα την αποψη μου να τονιζεται οτι "δουλευουν στην ελλαδα αμεσα, ενω δεχονται και αλλαγες για οποιον θελει" διαβαζοντας εδω μου εχει δωθει η εντυπωση, που μπορει να ειναι και λαθος βεβαια, πως ολα τα κινεζικα εχουν μια διαδικασια επιπονη και εξειδικευμενη για να δουλεψουν στην ελλαδα.

Ευχαριστω για την υπομονη

http://www.minideal.net/umi-c1-android-4-4-smartphone-mtk6582-quad-core-5-5inch-13mp-rom-16gb.html

http://www.minideal.net/no-1-s7-smartphone-android-4-4-mt6592-octa-core-1-7ghz-13mp-camera-1gb-ram-8gb-rom.html

Παιδιά ειμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο κινητά, την γνώμη σας θελω και άμα τα έχετε δουλέψει ή άμα τα ξέρετε και τη λένε η μάρκες;;

Το UMI το σκεφτομαι κι εγω. Δεν τοχουν παρει πολλοί παντως, δε διαβαζω εδω κριτικες. Αν εισαι αναμεσα σαυτα τοτε το 1

ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by athanaso77

"Friend, pls check the Rma. thanks . we will solve the problem, and repair it. "

παιδες τι ειναι το RMA που λενε οι μαγκες απο το to2c?