christ0ssss Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εγώ έχω 4 και εγκατέστησα δεκάδες .... κάπου κάνεις λάθος. :) απαντησε ο nikchris για μενα :) Δεν καταλαβες καλα, για το Neo V μιλησε. christoss Δεν θα εχεις προβλημα με την μνημη, ειναι υπεραρκετη και στα 2 τηλεφωνα. Στο Neo V ειχες προβλημα γιατι η εσωτερικη του μνημη ηταν...... 0.32GB :p Ομορφα..οποτε δεν θα ασχοληθω με τη μνημη...ειτε ειναι 8 ειτε 16...Λογω αισθητηρα καμερας το Coolpad ειναι ενα βημα πιο μπροστα..μαλλον προς τα εκει θα κινηθω.. Ευχαριστω παιδια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Παιδιά καλησπέρα μια σοβαρή απάντηση για το δίλημμα Red rice ή Huawei 3c ή να Lenovo p780 αν και λίγο πιο ακριβό. Θέλω να είναι αξιόπιστο σε βάθος χρόνου και χωρίς πολλά προβλήματα. Αν υπάρχει κάποιο που αξίζει σε σχέσει με τς παραπάνω μη διστάσετε να το προτείνετε. Ευχαριστώ την καλησπέρα από τη Χίο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soistat Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά με έχει φάει η γυναίκα μου να αλλάξει κινητό αλλά δεν θέλει κάποιο ογκώδες για να χωράει στις μικρές της τσάντες οπότε μιλάμε για maximum 3,5 ίντσες Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν καίγομαι και τόσο μιας και η χρήση του θα είναι απλό τηλέφωνο φυσικά δεν θα ήθελα να υπερβαίνει τα 70-100€ έχει κανένας να προτείνει κάτι καλό και αξιόπιστο;; και λέω αξιόπιστο γιατί μετά ξέρετε ποιος θα φάει την παντόφλα :lol: ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Red rice ή Huawei 3c ή να Lenovo p780 αν και λίγο πιο ακριβό. Θέλω να είναι αξιόπιστο σε βάθος χρόνου και χωρίς πολλά προβλήματα. Επειδή και γω προέρχομαι (οπως και συ) απο Jiayu, στο 3C βρήκα την αξιοπιστια που έχασα... και το Red Rice ομως φαίνεται αξιόλογο Δες και αρκετά συγκριτικά για τα 2 πρώτα στο youtube... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Επειδή και γω προέρχομαι (οπως και συ) απο Jiayu, στο 3C βρήκα την αξιοπιστια που έχασα... και το Red Rice ομως φαίνεται αξιόλογο Δες και αρκετά συγκριτικά για τα 2 πρώτα στο youtube... Καλό το 3c αλλά μου αρέσει και η miui είναι δύσκολη η επιλογή Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ενας απο τους βασικους λογους που αγοραζα κινεζικα τηλεφωνα ηταν ο mtk και η πολυ καλη αυτονομια που ειχαν/εχουν. Πλεον, βλεπω τηλεφωνα με τον snapdragon 800 και πανω και εχουν πολυ καλη αυτονομια. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Καλησπέρα παιδιά με έχει φάει η γυναίκα μου να αλλάξει κινητό αλλά δεν θέλει κάποιο ογκώδες για να χωράει στις μικρές της τσάντες οπότε μιλάμε για maximum 3,5 ίντσες Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν καίγομαι και τόσο μιας και η χρήση του θα είναι απλό τηλέφωνο φυσικά δεν θα ήθελα να υπερβαίνει τα 70-100€ έχει κανένας να προτείνει κάτι καλό και αξιόπιστο;; και λέω αξιόπιστο γιατί μετά ξέρετε ποιος θα φάει την παντόφλα :lol: ευχαριστώ εκ των προτέρων http://www.minideal.net/thl-a3-smartphone-mtk6572-dual-core-android-4-2-with-3-5inch-ips-screen-8gb-tf-card-free.html καινουριο.καλη μαρκα αλλα λιγη ραμ.αν το θες για κλησεις μονο εισαι κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soistat Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 http://www.minideal.net/thl-a3-smartphone-mtk6572-dual-core-android-4-2-with-3-5inch-ips-screen-8gb-tf-card-free.html καινουριο.καλη μαρκα αλλα λιγη ραμ.αν το θες για κλησεις μονο εισαι κομπλε! σε ευχαριστώ αυτό το έχω ήδη τσεκάρει κάποιο άλλο έχει κανένας να προτείνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Καλό το 3c αλλά μου αρέσει και η miui είναι δύσκολη η επιλογή Μιας και εγώ είμαι από τους χαμένους του Jiayu με παλαιότερα δοκιμασμένη την MIUI στο G4Thin, θα προτιμούσα αυτή τη στιγμή κάποιο με 2 Gb ram μιας και στο G4 με 1Gb ψιλοσερνόταν η MIUI. Καλησπέρα παιδιά με έχει φάει η γυναίκα μου να αλλάξει κινητό αλλά δεν θέλει κάποιο ογκώδες για να χωράει στις μικρές της τσάντες οπότε μιλάμε για maximum 3,5 ίντσες Για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν καίγομαι και τόσο μιας και η χρήση του θα είναι απλό τηλέφωνο φυσικά δεν θα ήθελα να υπερβαίνει τα 70-100€ έχει κανένας να προτείνει κάτι καλό και αξιόπιστο;; και λέω αξιόπιστο γιατί μετά ξέρετε ποιος θα φάει την παντόφλα :lol: ευχαριστώ εκ των προτέρων Έχω λίγο μπερδευτεί με αυτό που ζητάς. Δύσκολο να βρεις αυτό που χρειάζεσαι σε κινέζικο μέχρι 3.5 ίντσες. Αν όντως αυτά που ζητάς ισχύουν, εγώ θα προτιμούσα κάτι σε Doogee DG120 ώστε να έχω και την ξεγνοιασιά του support. Από την άλλη έχεις 2 λύσεις, είτε σε λιγότερων δυνατοτήτων πολύ φθηνό Phicomm από minideal που το παρέλαβα σήμερα και του κάνω δοκιμές ή μετά φτάνεις στις 4 ίντσες (που δεν το θεωρώ μεγάλο vs. iphone) και στα χρήματα που λες και έχεις μεγάλη γκάμα επιλογών από Doogee DG100 Cubot GT90 Vodafone Smart III (από σκρουτζ με εγγύηση) κλπ. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 σε ευχαριστώ αυτό το έχω ήδη τσεκάρει κάποιο άλλο έχει κανένας να προτείνει Για κοιτα και αυτο στις 4 ιντζες http://www.vickmall.com/jiayu-f1-smartphone-andoird-4-2-mtk6572-dual-core-gps-4-0-inch-2400mah-3g.html Ειναι αξιολογο.Κοιτα το σχετικο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soistat Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 OK θα τα τσεκάρω και θα αποφασίσω να είστε καλά όλοι σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Παιδιά μία ερώτηση για την γνώμη σας, εκτός των άλλων χαρακτηριστικών όπως κάμερα κλπ. Να προτιμήσω 8απύρινο στα 1,3GhZ με 4,4 KitKat http://www.ebay.com/itm/AU...item5aff7cb1d3 ή 4απύρινο στα 1,6GhZ με 4,3 Jelly Bean http://www.ebay.com/itm/NE...item566405200e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Παιδιά μία ερώτηση για την γνώμη σας, εκτός των άλλων χαρακτηριστικών όπως κάμερα κλπ. Να προτιμήσω 8απύρινο στα 1,3GhZ με 4,4 KitKat http://www.ebay.com/itm/AU...item5aff7cb1d3 ή 4απύρινο στα 1,6GhZ με 4,3 Jelly Bean http://www.ebay.com/itm/NE...item566405200e Τα λινκ είναι λάθος ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Καλησπερα σε όλους. Ειχα ενα πρόβλημα με ενα κινητο απο Κινα και το έστειλα πίσω στο to2c.com μεσω ελτα με tracking number. Tο εστειλα 23-04 αλλά δειχνει να ειναι ακομα στην Πάτρα. Κοιταξα μεσω του site 4px (δεν ξερω και αλλό) μπας και εχει φυγει για Κίνα και δεν το δείχνει το σύστημα των Ελτα, αλλά τίποτα.. Να παω καμια βόλτα απο τα ΕΛΤΑ τι λέτε ή υπάρχει άλλος τρόπος Online να το ψάξω? Trackiing --> RE015226283GR (Ελπίζω να μην υπαρχει πρόβλημα που το γράφω.) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 (edited) Καλησπερα σε όλους. Ειχα ενα πρόβλημα με ενα κινητο απο Κινα και το έστειλα πίσω στο to2c.com μεσω ελτα με tracking number. Tο εστειλα 23-04 αλλά δειχνει να ειναι ακομα στην Πάτρα. Κοιταξα μεσω του site 4px (δεν ξερω και αλλό) μπας και εχει φυγει για Κίνα και δεν το δείχνει το σύστημα των Ελτα, αλλά τίποτα.. Να παω καμια βόλτα απο τα ΕΛΤΑ τι λέτε ή υπάρχει άλλος τρόπος Online να το ψάξω? Trackiing --> RE015226283GR (Ελπίζω να μην υπαρχει πρόβλημα που το γράφω.) Ευχαριστώ Πήγαινε με την απόδειξη εκεί από όπου το έστειλες, γιατί όπως είπες φαίνεται ότι είναι ακόμη εδώ ... Εκτός και εάν δεν ενημέρωσαν το σύστημα. ΑΚΥΡΟΝ ... Το δέμα σου έφυγε 25/4 από Ελλάδα και από 29/4 είναι στο Πεκίνο. Edited May 6, 2014 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Φιλε μου εχει φύγει απο Πατρα απλώς δεν έχει φτάσει ακόμα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις, μπας και μπορει να φανεί σε κανά άλλο site αν βάλω το tracking number του εξωτερικου? Αν έφυγε απο Πάτρα δεν έπρεπε να μου δείχνει την Αθήνα έστω σαν τελικό προορισμό πριν πάει για Κίνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις, μπας και μπορει να φανεί σε κανά άλλο site αν βάλω το tracking number του εξωτερικου? Αν έφυγε απο Πάτρα δεν έπρεπε να μου δείχνει την Αθήνα έστω σαν τελικό προορισμό πριν πάει για Κίνα? Χρησιμοποίησε αυτό: http://www.trackitonline.ru/ Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 (edited) Αδερφέ έχει φτάσει Κίνα 29 Απριλίου, ειδοποίησε το καταστημα να ξέρει (ισως δεν το παραδίδουν ) τσεκαρε το εδώ EDIT Με πρόλαβες evansarmor Edited May 6, 2014 by toumpanovlaxos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Βγήκε και το Xiaomi Hongmi / Redmi 1s . Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Σας ευχαριστω όλους για την απάντηση. Το site που μου είπατε δεν το ήξερα, νομιζα οτι το δεμα ήταν ακόμα Πάτρα!!!1 Ευχαριστω παρα πολύ, πάω να τους στείλω μήνυμα. Καλό βράδυ σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiouk6 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Έχει αγοράσει κανεις απο spemall?καλή τιμή στο redmi s1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Παιδιά μία ερώτηση για την γνώμη σας, εκτός των άλλων χαρακτηριστικών όπως κάμερα κλπ. Να προτιμήσω 8απύρινο στα 1,3GhZ με 4,4 KitKat http://www.ebay.com/itm/NEW-TECA-9700W-8-CORE-CPU-2GB-RAM-32GB-5-inch-ANDROID-4-3-GPS-13MP-SMARTPHONE-/151294585883?pt=Cell_Phones&hash=item2339dc2c1b ή 4απύρινο στα 1,6GhZ με 4,3 Jelly Bean http://www.ebay.com/itm/NEW-TECA-G900W-ANDROID-4-4-KitKat-16MP-2GB-RAM-32GB-1-6GHz-5-inch-SMARTPHONE-/371045244942?pt=Cell_Phones&hash=item566405200e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lexran86 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Καλησπέρα! Έχω καιρό να ασχοληθώ με την αναζήτηση κινέζικου κινητού και θα χρειαστώ τη βοήθεια σας. Ψάχνω ένα κινητό για μια φίλη, στις 4.5", το πολύ 4.7", να είναι αξιόπιστο και να έχει μια ικανοποιητική μπαταρία. Ψάχνω για κάτι φτηνό, γύρω στα 100 ευρώ, το πολύ 120. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Καλησπέρα! Έχω καιρό να ασχοληθώ με την αναζήτηση κινέζικου κινητού και θα χρειαστώ τη βοήθεια σας. Ψάχνω ένα κινητό για μια φίλη, στις 4.5", το πολύ 4.7", να είναι αξιόπιστο και να έχει μια ικανοποιητική μπαταρία. Ψάχνω για κάτι φτηνό, γύρω στα 100 ευρώ, το πολύ 120. Ευχαριστώ! Xiaomi red rice στην τιμή που ψάχνεις στις 4.7''. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts