Jump to content

lexran86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lexran86

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

lexran86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Υπάρχει λύση?
  2. Καλησπέρα! Έχω καιρό να αγοράσω απο Κίνα. Παλιά είχα χρησιμοποιήσει αρκετές φορές το minideal και 1-2 το t02c, χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι ακόμα αξιόπιστα αυτά τα 2? Με πληρωμή τι γίνεται? Έχει ανοίξει το paypal?
  3. Και εμένα το ίδιο. Stock Cyanogen 12. Google Play Services 7.5.71
  4. Ακριβώς αυτό έκανα και εγώ. Από τη στιγμή που έβαλα την 116 έπεσε το σήμα του Wifi. Μήπως παίζει κάτι με το Radio? Μπορώ να το φλασαρω μόνο του?
  5. Μόλις πέρασα την ROW 305. Ακόμα δεν μπορώ να κρίνω αποδόσεις, αλλά έχω κάποια θέματα. Πρώτον το σήμα του Wifi είναι πολύ πιο ασθενες από την 119 που είχα πριν. Σε σημείο να μην πιάνει στο διπλανό δωμάτιο. Υπάρχει κάποια λύση; Επίσης υπάρχει τρόπος να απενεργοποιησω το security? Μου φαίνεται βαραίνει το σύστημα. Τέλος νομίζω ότι φορτίζει πάρα πολύ αργά σε σχέση με πριν.
  6. Έχω την S119. να περάσω κάποια άλλη?
  7. Παιδιά έχει κάποιος να προτείνει κανένα καλό camera app γι'αυτό το κινητό?
  8. Μάλλον το βλέπω για Coolpad. Φαίνεται πολύ καλό! Το lenovo το είχα δει και εγώ, αλλά είδα στο thread του ότι δεν υπάρχουν roms με καλά ελληνικά. Λείπουν μεταφράσεις κλπ. Thanks για τη βοήθεια!
  9. Καλησπέρα! Ψάχνω για άλλη μια φορά ένα κινητό. Θέλω κάποιο μέχρι 5 ίντσες, αξιόπιστο, με καλό ελληνικό μενού (δεν έχω πρόβλημα να flashαρω οτιδήποτε) και να κάνει μέχρι 140. Θα προτιμούσα lenovo γιατί γενικά την εμπιστεύομαι σαν εταιρεία, αλλά δέχομαι και άλλες προτάσεις! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Edit : Ξέχασα να πω ότι σημαντικό είναι να έχει και καλό GPS, γιατί προορίζεται για ταξιτζη.
  10. lexran86

    Lenovo s898t

    Καλησπέρα. Έχει ένας φίλος αυτό το κινητό και η ROM του είναι μισά αγγλικά, μισά ελληνικά. Με ρωτάει αν μπορούν να μπουν κανονικά ελληνικά. Έχετε υποψιν καμιά ROM?
  11. Έτσι μου φαίνεται και εμένα. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει? Ότι ουσιαστικά είναι το ίδιο τηλέφωνο?
  12. Παιδιά τα φώτα σας για άλλη μία φορά! Έχω πάρει στην κοπέλα μου το Lenovo S650 και έχει βγει άψογο σε όλα! Το πρόβλημα είναι ότι ζήλεψαν κάποιοι γνωστοί και μου ζητάνε να τους παραγγείλω και σε αυτούς. Αλλά δεν το βρίσκω σε κανένα μαγαζί πλέον. Υπάρχει κάποια εναλλακτική? Το S660 που αν δεν κάνω λάθος είναι ο αντικαταστάτης αυτού, είναι το ίδιο καλό και αξιόπιστο? Δε θέλω να τους πάρω στο λαιμό μου με κάποιο που δεν έχω δοκιμάσει. Όσων αφορά την τιμή ψάχνουμε γύρω στα 100 με 115, όσο δλδ είχε το S650. Ευχαριστώ!
  13. Εγώ που θέλω να το έχω το κινητό στα Αγγλικά, θα έχει κάποιο πρόβλημα με τα ελληνικά σε sites ή emails?
  14. Επειδή δεν πήρα απάντηση, να ξαναρωτήσω? Ανάμεσα σε VIBE και την Original ROM, ποια προτείνετε? Έχουν και οι 2 το πρόβλημα με τις επαφές? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...