evansarmor Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Έχω παραγγείλει το DG210 απο antelife για μια φίλη και θέλει ελληνικά στο μενού. Από antelife μου ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχει ελληνικά, αν και στο site αλλά και σε διάφορα video στο YouTube βλέπω να έχει ελληνικά..... Υπάρχει περίπτωση η doogee σε αλλά κίνητρα να έχει ελληνικά και σε αλλά να μην έχει? Συνήθως όχι, αλλά μπορεί να ακολουθούν αυτό που κάνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες, δηλαδή πιό φτωχός εξοπλισμός -> πιό χαμηλή εργοστασιακή τιμή -> πιό μεγάλο κέρδος γιά τον πωλητή. Υπάρχουν μοντέλλα από διάφορες μάρκες που έχουν μόνο Αγγλικά και Κινεζικά. (Το antelife που αναφέρεις δεν το έχει, και στο Geek που κοίταξα λέει ότι έχει Ελληνικά.) Edited May 3, 2014 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Συνήθως όχι, αλλά μπορεί να ακολουθούν αυτό που κάνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες, δηλαδή πιό φτωχός εξοπλισμός -> πιό χαμηλή εργοστασιακή τιμή -> πιό μεγάλο κέρδος γιά τον πωλητή. Υπάρχουν μοντέλλα από διάφορες μάρκες που έχουν μόνο Αγγλικά και Κινεζικά. (Το antelife που αναφέρεις δεν το έχει, και στο Geek που κοίταξα λέει ότι έχει Ελληνικά.) Κατάλαβα..... Οπότε καλύτερα να το ακυρώσω και να το πάρω από άλλου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Συνήθως όχι, αλλά μπορεί να ακολουθούν αυτό που κάνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες, δηλαδή πιό φτωχός εξοπλισμός -> πιό χαμηλή εργοστασιακή τιμή -> πιό μεγάλο κέρδος γιά τον πωλητή. Υπάρχουν μοντέλλα από διάφορες μάρκες που έχουν μόνο Αγγλικά και Κινεζικά. (Το antelife που αναφέρεις δεν το έχει, και στο Geek που κοίταξα λέει ότι έχει Ελληνικά.) Σε lenovo το εχω δει αυτο στανταρ να συμβαινει. Αν υπαρχουν multi rom και εχει μεγαλη διαφορα σε τιμη ας το ψαξει Η' ας ρωτησει στο chat του geek αν εχουν την rom. τωρα ειναι & sold out στα $75. Αν και με 512ram και tft βρισκεις και αλλα. Οσο για την καμερα που λετε πιο πανω το V3 εχει πολυ καλη. Edited May 3, 2014 by ipal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Σε lenovo το εχω δει αυτο στανταρ να συμβαινει. Αν υπαρχουν multi rom και εχει μεγαλη διαφορα σε τιμη ας το ψαξει Η' ας ρωτησει στο chat του geek αν εχουν την rom. τωρα ειναι & sold out στα $75. Αν και με 512ram και tft βρισκεις και αλλα. Οσο για την καμερα που λετε πιο πανω το V3 εχει πολυ καλη. Ρώτησα σε geek και περιμένω. Κάποια πρόταση για δοκιμασμένο κινητό στα 75 με 90 USD στις 4.5"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
critic Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλημέρα παιδιά, ψάχνω κάτι στα επίπεδα ποιότητας και τιμής του Xiaomi Hongmi, αλλά με δυνατότητα να επιλέγω από το μενού από ποια κάρτα θα τραβάει 3G. Έχετε κάποια πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλημέρα .Εχουμε τίποτα νεότερο για την κυκλοφορία του oppo find 7 ( όχι 7a) ;Τον Μάιο δεν θα ήταν διαθέσιμο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλημέρα παιδιά, ψάχνω κάτι στα επίπεδα ποιότητας και τιμής του Xiaomi Hongmi, αλλά με δυνατότητα να επιλέγω από το μενού από ποια κάρτα θα τραβάει 3G. Έχετε κάποια πρόταση; Καλημέρα , Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα αυτή η δυνατότητα , νομίζω ότι το Hongmi με κάποια παραμετροποιηση μπορεί να υποστηρίξει αυτή την λειτουργία... Οι φίλοι που το έχουν ηδη θα μπορούν να μας που σίγουρα... Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλημέρα , Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα αυτή η δυνατότητα , νομίζω ότι το Hongmi με κάποια παραμετροποιηση μπορεί να υποστηρίξει αυτή την λειτουργία... Οι φίλοι που το έχουν ηδη θα μπορούν να μας που σίγουρα... Kαι το νημα του redrice τι το εχουμε ρε 6210; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fxarios Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Γεια σας κ απο εμενα. Εχετε καποια προταση μεχρι 150 ευρω? με νοιαζει η καμερα ,το φουμπου,να κραταεει η μπαταρια και να πηγαινει σφαιρα. (οκταπυρηνο ισως ?) Εχω ζαλιστει 2 μερες τωρα ψαχνοντας...καταλαβαινετε. Καποιοι ειστε πολυ ψαγμενοι με τα κινεζικα κινητα κ για αυτο ζητω την γνωμη σας. Ευχαριστω εξαρχης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ0ssss Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Μια γενικη ερωτηση.. Ειμαι μεταξυ Thl T11 και Coolpad F1. Ψηνομαι για Coolpad...απλα η μνημη με προβληματιζει Στα συν του Τ11 οπως διαβαζω ειναι: +μπαταρια +16gb μνημη (+16 gb δωρο απο ibuymi) τα +/- του Coolpad f1: +Φακος φωτογραφικης -εσωτερικη μνημη(8gb + 8gb δωρο απο ibuymi) Τα 8 gb εσωτερικης μνημης ειναι καλα ή θα ειμαι οπως τωρα με το Neo V που δεν μπορω να εγκαταστησω πανω απο 10 εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Μια γενικη ερωτηση.. Τα 8 gb εσωτερικης μνημης ειναι καλα ή θα ειμαι οπως τωρα με το Neo V που δεν μπορω να εγκαταστησω πανω απο 10 εφαρμογες? Εγώ έχω 4 και εγκατέστησα δεκάδες .... κάπου κάνεις λάθος. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εγώ έχω 4 και εγκατέστησα δεκάδες .... κάπου κάνεις λάθος. :) Δεν καταλαβες καλα, για το Neo V μιλησε. christoss Δεν θα εχεις προβλημα με την μνημη, ειναι υπεραρκετη και στα 2 τηλεφωνα. Στο Neo V ειχες προβλημα γιατι η εσωτερικη του μνημη ηταν...... 0.32GB :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
counterfeiter Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Γεια σας παιδιά, έχετε να προτείνετε μεταξύ THL T100S και ZOPO ZP980+ 2GB RAM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Γεια σας, ημουν ετοιμος για το Coolpad F1, αλλα δεν το δοκιμασε καποιος μεχρι στιγμης... Κ βλεπω το Thl T11 οτι εφτασε στα χρηματα του Coolpad. Διαβασα αρκετες σελιδες, οποτε βλεπω κ μια προτιμηση σtο Thl, +8GB rom, Gorila Glass3 κ 250mah μπαταρια παραπανω απο το F1. Ψηνομαι να παραγειλω, εχω PayPal (λογω ebay)... απο 2 site ποιο να προτιμησω: http://www.tinydeal.com/thl-t11-50-ips-mtk6592-8-core-android-422-3g-gps-otg-phone-p-123372.html?currency=EUR http://www.ibuymi.com/thl-t11-smartphone-mtk6592-2gb-16gb-50-inch-gorilla-glass-nfc-otg-android-42-black-p-819.html Στην μετατροπη σε eu γινετε 1 μπερδεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Γεια σας, ημουν ετοιμος για το Coolpad F1, αλλα δεν το δοκιμασε καποιος μεχρι στιγμης... Κ βλεπω το Thl T11 οτι εφτασε στα χρηματα του Coolpad. Διαβασα αρκετες σελιδες, οποτε βλεπω κ μια προτιμηση σtο Thl, +8GB rom, Gorila Glass 3 κ 250mah μπαταρια παραπανω απο το F1. Ψηνομαι να παραγειλω, εχω PayPal (λογω ebay)... απο 2 site ποιο να προτιμησω: http://www.tinydeal.com/thl-t11-50-ips-mtk6592-8-core-android-422-3g-gps-otg-phone-p-123372.html?currency=EUR http://www.ibuymi.com/thl-t11-smartphone-mtk6592-2gb-16gb-50-inch-gorilla-glass-nfc-otg-android-42-black-p-819.html Στην μετατροπη σε eu γινετε 1 μπερδεμα... Gorilla Glass 3? Says who? (πάντως όχι η κατασκευάστρια Corning...) Αυτά τα δυο site που προτείνεις, θα πρεπε να 'ναι χαμηλότερα στην λίστα σου... Δες (λεω εγώ) καταρχήν στο minideal... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Gorilla Glass 3? Says who? (πάντως όχι η κατασκευάστρια Corning...) Αυτά τα δυο site που προτείνεις, θα πρεπε να 'ναι χαμηλότερα στην λίστα σου... Δες (λεω εγώ) καταρχήν στο minideal... Δεχτο... απλα τα 2 site τα προτειναν καπιοι απο δω, κ απο το tinydeal, περνει ξαδερφος ενος συναδελφου... οσο για το Gorila glass 3 (τι φοραει?), τοuλαχιστον το γραφουν στα specs οπου κ να το ειδα το Thl... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Απέφυγε το tinydeal. Προτίμησε site που είναι πολύ καιρό στο φόρουμ ή που υπάρχουν πολλά θετικά σχόλια απο παιδιά του φόρουμ. to2c, minideal, geekbuying ακόμη και το ibuymi κάποιοι έχουν αγοράσει και νομίζω υπάρχουν θετικά σχόλια. Καλύτερα διάβασε στο τοπικ του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) Το ibuymi κανει 5% εκπτωση με κουπονι στα μελη του φορουμ (μεχρι 20-5-14) για Thl T11, οποτε βγαινει στα 190$ κ επιπλεον δωρο μια 16αρα micro sd... Ποια ειναι η διαδικασια? Edited May 4, 2014 by Tragos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Τελευταία ακόμα ένα κινέζικο μαγαζί άνοιξε topic στο forum. Είναι ακόμα καινούργιο και άγνωστο και εδώ στην Ελλάδα και γενικός. Θα ήθελα να επισημάνω κάτι και κυρίως για αυτούς που δεν έχουν πολύ εμπειρία στις αγορές από Κίνα. Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιου είδος καινούργια και αδοκίμαστα καταστήματα. Προσωπικά θα τους πρότεινα να περιμένουν να παραλάβουν αυτοί που αγόρασαν πρώτοι και μετά να προχωρήσουν. Μπορεί όλα να είναι εντάξει αλλά εμένα κάποια πράγματα μου έκαναν εντύπωση. Σε κάποια τηλέφωνα έχει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή που το θεωρώ αδύνατο να υπάρχει. Στα μηνύματα απαντάει σε περίεργες για την Κίνα ώρες. Δίνει αβίαστα εξαιρετικά ασυνήθιστα μεγάλα κουπόνια. Δίνει αβίαστα ότι δώρο του ζητάνε χωρίς να πει ποτέ όχι. Υπάρχουν και κάποια θέματα με τις παραγγελίες. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά εμένα μου θυμίζει έντονα ανάλογη περίπτωση που είχαμε πριν κάτι μήνες. Αναφέρομε στο HotInBuy. Πολλοί θα την θυμούνται ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Γεια σας κ απο εμενα. Εχετε καποια προταση μεχρι 150 ευρω? με νοιαζει η καμερα ,το φουμπου,να κραταεει η μπαταρια και να πηγαινει σφαιρα. (οκταπυρηνο ισως ?) Εχω ζαλιστει 2 μερες τωρα ψαχνοντας...καταλαβαινετε. Καποιοι ειστε πολυ ψαγμενοι με τα κινεζικα κινητα κ για αυτο ζητω την γνωμη σας. Ευχαριστω εξαρχης. Καμερα οταν λες τι ακριβως εννοεις; Ολα εχουν καμερα απο 5Μεγα και πανω. Το φουμπου ειναι στις εφαρμογες του γουγκλη, και η μπαταρια κραταει, αν βρεις παραπανω απο 2200 mah. http://www.geekbuying.com/item/Star-N8800-5-5inch-MTK6592-Octa-Core-Smartphone-IPS-QHD-Screen-1GB-8GB-13-0MP-Android4-2-3G-GPS-Air-Gesture-324887.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Τα μεγαπίξελ από μόνα τους δεν λένε τίποτα, έχει να κάνει με την καλή ποιότητα του φακού, πράγμα σπάνιο σε κινέζικη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
counterfeiter Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Παιδιά, κάποια πρόταση μεταξύ THL T11, THL T100S, και ZOPO ZP980+ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Medic Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ψαχνω ενα φθηνο κινητο αυτες τις μερες για να αντικαταστησει το παλιο μου LG Optimus 2x που περασαν τα χρονια του αλλα ετσι και αλλιως αποδειχτηκε μαπα το καρπουζι. :-D Αυτο που θελω ειναι μια τυπικη χρηση του τηλεφωνου,ουτε παρα πολλες εφαρμογες παιχνιδια κτλ ουτε τιποτα.Απλα καλη μπαταρια να αντεχει εστω δυο μερες και γενικα να ειναι δουλεμενε και απροβληματιστο.Με root δεν εχω ασχοληθει και δεν εχω το χρονο να το κανω,οποτε θελω μια συσκευη που δεν θα χρειαζεται καθεται τρεις και λιγο να ψαχνω στο ιντερνετ πως θα την κανω να λειτουργει κανονικα. Με βαση τα παραπανω λοιπον,τι θα προτεινατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ψαχνω ενα φθηνο κινητο αυτες τις μερες για να αντικαταστησει το παλιο μου LG Optimus 2x που περασαν τα χρονια του αλλα ετσι και αλλιως αποδειχτηκε μαπα το καρπουζι. :-D Αυτο που θελω ειναι μια τυπικη χρηση του τηλεφωνου,ουτε παρα πολλες εφαρμογες παιχνιδια κτλ ουτε τιποτα.Απλα καλη μπαταρια να αντεχει εστω δυο μερες και γενικα να ειναι δουλεμενε και απροβληματιστο.Με root δεν εχω ασχοληθει και δεν εχω το χρονο να το κανω,οποτε θελω μια συσκευη που δεν θα χρειαζεται καθεται τρεις και λιγο να ψαχνω στο ιντερνετ πως θα την κανω να λειτουργει κανονικα. Με βαση τα παραπανω λοιπον,τι θα προτεινατε? Σε τι τιμή να κυμαίνεται;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Medic Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Το πολυ 150-160,οσο πιο φθηνα τοσο καλυτερα,γενικα δεν δινω πολλα λεφτα για κινητα.Ας πουμε απο αυτα που εχω διαβασει,προς το παρον ειμαι αναμεσα σε Lenovo s650 και Hongmi.Αλλα υπαρχουν δεκαδες επιλογες ακομα και σε αυτα α χρηματα που δινω οποτε εχω καταμπερδευτει.Ξαναλεω το βασικο για μενα ειναι να μην ειμαι συνεχεια στο ψαξιμο με root κτλ,τα αλλα ερχονται δευτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts