Jump to content

Medic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Medic

  1. Medic

    Lenovo S650 VIBE

    Κατεφθασε και το δικο μου σημερα μετα απο 15 μερες απο to2c! Για πειτε τι βαζω βγαζω για να το βελτιωσω τωρα, android ειχα και πριν βεβαια αλλα δεν ασχοληθηκα ποτε σοβαρα οποτε με λες και ασχετο! :lol:
  2. Medic

    Lenovo S650 VIBE

    Εκανα παραγγελια πριν δυο μερες απο to2c και αφησα το γνωστο κομμεντ απο κατω αλλα ακομα δεν εχω λαβει απαντηση,να ανησυχησω?Υπαρχει περιπτωση να μου το στειλουν μονο με αγγλικα και κινεζικα και χωρις αυτα που ζητησα?:mad:
  3. Το πολυ 150-160,οσο πιο φθηνα τοσο καλυτερα,γενικα δεν δινω πολλα λεφτα για κινητα.Ας πουμε απο αυτα που εχω διαβασει,προς το παρον ειμαι αναμεσα σε Lenovo s650 και Hongmi.Αλλα υπαρχουν δεκαδες επιλογες ακομα και σε αυτα α χρηματα που δινω οποτε εχω καταμπερδευτει.Ξαναλεω το βασικο για μενα ειναι να μην ειμαι συνεχεια στο ψαξιμο με root κτλ,τα αλλα ερχονται δευτερα.
  4. Ψαχνω ενα φθηνο κινητο αυτες τις μερες για να αντικαταστησει το παλιο μου LG Optimus 2x που περασαν τα χρονια του αλλα ετσι και αλλιως αποδειχτηκε μαπα το καρπουζι. :-D Αυτο που θελω ειναι μια τυπικη χρηση του τηλεφωνου,ουτε παρα πολλες εφαρμογες παιχνιδια κτλ ουτε τιποτα.Απλα καλη μπαταρια να αντεχει εστω δυο μερες και γενικα να ειναι δουλεμενε και απροβληματιστο.Με root δεν εχω ασχοληθει και δεν εχω το χρονο να το κανω,οποτε θελω μια συσκευη που δεν θα χρειαζεται καθεται τρεις και λιγο να ψαχνω στο ιντερνετ πως θα την κανω να λειτουργει κανονικα. Με βαση τα παραπανω λοιπον,τι θα προτεινατε?
×
×
  • Create New...