Chryssostomos Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Σε ταχυτητα-ομορφια-χρηστικοτητα ειναι ιδια με αυτη που φοραω?(μαμα μινιντιλ) γιατι εμενα λεει ROW18 linerty. Γιατι φοβαμαι μη τη βαλω κ μετα εχω 8εματα με ο8ονη/μπαταρια κτλ.. Ακριβώς η ίδια. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 :up: αυτο μπορω να το περασω στην sd? ετσι να πειραματιστω.. Φυσικα το full backup θα το παρεις στην sd με την rom που εχεις τωρα.Αλλη Rom θα φλασαρεις με τον γνωστο τροπο.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μου απάντησε το minideal,μετά απο τόσο καιρό.Μου λένε σας στείλουμε μπαταρία,γιατί ίσως είναι πρόβλημα μπαταρίας.... Τελικά είναι ή ανίκανοι,ή αδιάφοροι δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μου απάντησε το minideal,μετά απο τόσο καιρό.Μου λένε σας στείλουμε μπαταρία,γιατί ίσως είναι πρόβλημα μπαταρίας.... Τελικά είναι ή ανίκανοι,ή αδιάφοροι δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. Γενικα τελευταια και αυτοι και απο το geek,εχουν θεματακια με τα respons.Οι μονοι που βλεπω να ειναι οκ με την επικεινωνια τους ειναι αυτοι απο το to2c,δεν ξερω τι να υποθεσω πια........:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μου είπαν να το στείλω πίσω...και θα στείλουν ταυτόχρονα και αυτοί άλλο σε μένα.τι να πιστεψεις τώρα... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μου είπαν να το στείλω πίσω...και θα στείλουν ταυτόχρονα και αυτοί άλλο σε μένα.τι να πιστεψεις τώρα... Μα καλα μια μπαταρια δεν μπορουν να στειλουν μονο????Ειναι αναγκη να στειλεις ολο το πακετο πισω??? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μα καλα μια μπαταρια δεν μπορουν να στειλουν μονο????Ειναι αναγκη να στειλεις ολο το πακετο πισω??? Μα δεν είναι θέμα μπαταρίας. 2Εχω...τους είπα να στείλω αν είναι μόνο τη συσκευή,να μη πληρώσω 15αρια πάλι... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilemachos69 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Μα δεν είναι θέμα μπαταρίας. 2Εχω...τους είπα να στείλω αν είναι μόνο τη συσκευή,να μη πληρώσω 15αρια πάλι... Στείλτο να ηρεμήσεις Χρυσόστομε. Είσαι ο πιο άτυχος απ'όλους μας τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Στείλτο να ηρεμήσεις Χρυσόστομε. Είσαι ο πιο άτυχος απ'όλους μας τελικά. To ατυχος λιγο θα το ελεγα για τον φιλο Chryssostomo............ Αυριο παραλαμβανω αλλα 2 ακομα,θα δουμε τι λενε και αυτα. Παντως αυτο που εχω και δουλευω τοσες μερες μα εχει αφησει αναυδο με τις επιδοσεις τις μπαταριας του.ειμαι ηδη στο 3ο 24ωρο και ακομα εχει 38%.......βεβαια η χρηση ειναι εντελως ανθρωπινη,καμια 10 τλφ την μερα,και καμποσα sms-emails,λιγο σερφαρισμα,και κανα μισαωρο που τραβαγα εχθες video-foto με τα παιδια εχθες που πεταγαμε αετο κτλ. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rl20vt Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 To ατυχος λιγο θα το ελεγα για τον φιλο Chryssostomo............ Αυριο παραλαμβανω αλλα 2 ακομα,θα δουμε τι λενε και αυτα. Παντως αυτο που εχω και δουλευω τοσες μερες μα εχει αφησει αναυδο με τις επιδοσεις τις μπαταριας του.ειμαι ηδη στο 3ο 24ωρο και ακομα εχει 38%.......βεβαια η χρηση ειναι εντελως ανθρωπινη,καμια 10 τλφ την μερα,και καμποσα sms-emails,λιγο σερφαρισμα,και κανα μισαωρο που τραβαγα εχθες video-foto με τα παιδια εχθες που πεταγαμε αετο κτλ. Οντως!!Η μπαταρια για αν8ρωπινη χρηση ΕΥΚΟΛΑ πανω απο 2 μερες.. 2 μερες ακριβως μου κρατησε με ξεζουμισμα του κινητου!! ( κ εχω μαζι κ το παλιο που βγαζει μιση μερα με παιξιμο..) Αυτο ομως που παρατηρησα οπως κ σε αλλα κινητα μετα το 50% πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια.. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα δεν είναι θέμα μπαταρίας. 2Εχω...τους είπα να στείλω αν είναι μόνο τη συσκευή,να μη πληρώσω 15αρια πάλι... Τι εννοεις παλι 15αρια? Ουτως η αλλως δε 8α χρεω8εις για να το στειλεις πισω? Αποψη μου να επιμεινεις για αντικατασταση συσκευης! Να υπο8εσω οτι εχεις δοκιμασει τα "παντα"..? Κ το προγραμμα που σου χα πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Οντως!!Η μπαταρια για αν8ρωπινη χρηση ΕΥΚΟΛΑ πανω απο 2 μερες.. 2 μερες ακριβως μου κρατησε με ξεζουμισμα του κινητου!! ( κ εχω μαζι κ το παλιο που βγαζει μιση μερα με παιξιμο..) Αυτο ομως που παρατηρησα οπως κ σε αλλα κινητα μετα το 50% πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια.. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοεις παλι 15αρια? Ουτως η αλλως δε 8α χρεω8εις για να το στειλεις πισω? Αποψη μου να επιμεινεις για αντικατασταση συσκευης! Να υπο8εσω οτι εχεις δοκιμασει τα "παντα"..? Κ το προγραμμα που σου χα πει? Καπως ετσι παει με την μπαταρια σε ολα σχεδον τα κντ,απλα αλλαζουν οι χρονοι αποφορτισης. Μαχρι 500 γραμμαρια το πακετο ειναι περιπου 6,5 ευρο να παει με Ελτα για Κινα,υπολογισε και περιπου 2 ευρο να παει συστημενο παντα. Αυτο πρεπει να πληρωσουμε εμεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Θα στειλω μόνο τη σησκευη λογικά. Την προηγούμενη φορά φορά όλο το πακέτο ζύγιζε 600 γραμμάρια, οπότε το κόστος ηταν συνολικά γύρω στα 15 ευρώ.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rl20vt Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Θα στειλω μόνο τη σησκευη λογικά. Την προηγούμενη φορά φορά όλο το πακέτο ζύγιζε 600 γραμμάρια, οπότε το κόστος ηταν συνολικά γύρω στα 15 ευρώ.... Ποοο ρε φιλαρακι κριμα την ταλαιπωρια σου.. Τεσπα.. Φιλος που το κατεχει απο κινητα μου ειπε οτι δεν εχει νοημα να κανω τη "μοντα" με την sd γιατι οι εφαρμογες 8 αργουν αρκετα παραπανω κ απο τη στιγμη που φωτο/βιντεο πανε στην καρτα να το αφησω ετσι..Η αλη8εια ειναι οτι παρολο που εχω παρει τα μπακαπ μου σκεφτομαι να το αφησω ετσι οπως ειναι..(τουλαχιστον μεχρι να γεμισω τη μνημη του τηλεφωνου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roberto_30 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ποοο ρε φιλαρακι κριμα την ταλαιπωρια σου.. Τεσπα.. Φιλος που το κατεχει απο κινητα μου ειπε οτι δεν εχει νοημα να κανω τη "μοντα" με την sd γιατι οι εφαρμογες 8 αργουν αρκετα παραπανω κ απο τη στιγμη που φωτο/βιντεο πανε στην καρτα να το αφησω ετσι..Η αλη8εια ειναι οτι παρολο που εχω παρει τα μπακαπ μου σκεφτομαι να το αφησω ετσι οπως ειναι..(τουλαχιστον μεχρι να γεμισω τη μνημη του τηλεφωνου.. Με μια γρήγορη SD (class 10) δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχω παρατηρήσει αργές ταχύτητες στις εφαρμογές που έχουν σωθεί στην SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Με κάρτα class 4 και 6 δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα απολύτως...κόλλημα ίσως έχεις σε FHD περιεχόμενο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rl20vt Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Αφου φωτο/βιντεο και κανα gps περνανε στην καρτα μαλλον κομπλε ειμαι.. Οπως κ να χει παρηγγηλα κ 1 32αρα να υπαρχει.. Παιδια σε ορισμενα παιχνιδια εχετε παρατηρησει καποιο λαγκ της ο8ονης? πχ jetpack joyride? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 σε κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 σε κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα. Επιβεβαιωνω και εγω,οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα,κανενα προβλημα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rl20vt Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Kαι εχετε δοκιμασει το τζετπακ μεσα σε αυτα γιατι σε αλλα παιχνιδια που εχω δοκιμασει δε το κανει. Μονο σε αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Kαι εχετε δοκιμασει το τζετπακ μεσα σε αυτα γιατι σε αλλα παιχνιδια που εχω δοκιμασει δε το κανει. Μονο σε αυτο.. Στο Real Racing 3,που ειναι και κατα πολυ πιο βαρυ game δεν μου κανει κατι,τωρα αυτο που αναφαιρεις δεν το εχω τρεξει για να πω την αληθεια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anttoul Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 scatter loader file που υπαρχει ? τον κατεβαζουμε απο καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rl20vt Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 scatter loader file που υπαρχει ? τον κατεβαζουμε απο καπου? Τι ακριβως εννοεις? Μεσα στα σπ τοολς φορτωνεις το σκατερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rl20vt Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Στο Real Racing 3,που ειναι και κατα πολυ πιο βαρυ game δεν μου κανει κατι,τωρα αυτο που αναφαιρεις δεν το εχω τρεξει για να πω την αληθεια. Θα βάλω κ γω σήμερα το παιχνιδι αυτό κ ίσως κ το νοβα3 να δοκιμασω..πάντως δεν έχω δει κάπου αλλου κόλλημα.κ τώρα που έχω αρχίσει κ φορτωνω το κιν δεν έχει δείξει σημάδια κόπωσης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rl20vt Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Τα καταφερα.......... Εκανα ενοποιηση χωρου για ν αυξησω την εσωτερικη κ ΔΕΝ ανοιγει το τηλεφωνο.. Παρολο που εχω 3-4 μπακαπ κ ΠΛΗΡΗ δε μπορει να περασει κανενα γιατι δε μπορει για καποιο λογο να κανει wipe data και σταματαει τη διαδικασια εκει.. δε μπορω να καταλαβω τι μλκια εγινε.. Οπως κ να χει κατεβαζω τη ρομ του λινερτυ με υποστηριξη καρτας..Ελπιζω να μπορεσω να την περασω χωρις προβλημα.. Το εχει δοκιμασει κανεις κ να του παρουσιασε το ιδιο..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Τα καταφερα.......... Εκανα ενοποιηση χωρου για ν αυξησω την εσωτερικη κ ΔΕΝ ανοιγει το τηλεφωνο.. Παρολο που εχω 3-4 μπακαπ κ ΠΛΗΡΗ δε μπορει να περασει κανενα γιατι δε μπορει για καποιο λογο να κανει wipe data και σταματαει τη διαδικασια εκει.. δε μπορω να καταλαβω τι μλκια εγινε.. Οπως κ να χει κατεβαζω τη ρομ του λινερτυ με υποστηριξη καρτας..Ελπιζω να μπορεσω να την περασω χωρις προβλημα.. Το εχει δοκιμασει κανεις κ να του παρουσιασε το ιδιο..? τι έκανες ακριβώς;;;;; γιατί αν έκανες ενοποίηση όπως λέει στους οδηγούς,να ξέρεις ότι δεν γίνεται στα κινητά μας...:X ξαναπέρνα μια ρομ με flashtool.. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts