Jump to content

roberto_30

Members
  • Δημοσιεύσεις

    114
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by roberto_30

  1. Ωραία πράγματα! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!
  2. Καλή τύχη σε όλους!!! Τα θέλωωωωω τα τηλεφωνάκιαααα!
  3. Απο την Μαλαισία μια μπαταρία που είχα πάρει απο banggood μου ήρθε σε 15 ημέρες. ΣΤο tracking άργησε να φανεί, αλλα το σημαντικό όμως είναι ότι ήρθε γρήγορα
  4. Μα με SIngapore post έρχεται...Απ ότι ξέρω απευθείας έρχονται απο εκεί.
  5. Και εμένα δείχνει κάτι παρόμοιο (αγορά απο Geekbuying) Despatch No.: 4113 Beat No.: - * Status Date Status Description 08-05-2014 Received from Customer 10-05-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) 14-05-2014 Received from Customer 16-05-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) Μα καλα δυο φορές received from customer και δυο φορές despatched to overseas?
  6. Το παρείγγειλα και εγώ χθες απο geek, έτσι να γίνουμε πολλοί ;)
  7. Καλήσπερα, μόλις χάλασε η αντιχαρακτική μεμβράνη του κινητού και την έβγαλα. Θέλω να παραγγείλω μια καινούργια έχει κάποιος φίλος αγοράσει κάποια απο την οποία να έχει μείνει ευχαριστημένος ; Καμία εμπειρία με αυτές που βρήκα ; http://www.geekbuying.com/item/Crystal-Clear-LCD-Screen-Protector-Film-Cover-for-Lenovo-A850-325101.html http://www.banggood.com/Nillkin-Matte-HD-Anti-fingerprint-Screen-Protector-For-Lenovo-A850-p-916479.html http://www.banggood.com/High-Bright-Transparent-Screen-Protection-Film-For-Lenovo-A850-p-89928.html Ευχαριστώ πολυ!
  8. Εχοντας την καλή εμπειρια απο το Α850, το παρειγγειλα χθες για φίλο. Αναμένουμε. ΆΛλος φίλος συμφορουμίτης το έχει πάρει για να μας πει τις εντυπωσεις του?
  9. Το Bluetooth σας λειτουργεί κανονικά? όταν το βαζω να αναζητεί άλλες συσκευές δεν βρίσκει καμία... Καμία ιδέα ?
  10. Δοκίμασε τους ADB drivers που αναφέρει ο αγαπητός συμφορουμίτης aiakos στο πρώτο post εδώ Αφού τους εγκαταστήσεις καλο είναι να κανείς και ένα restart στο pc σου
  11. To gps στην δικιά μου συσκευή κλειδωνε πολύ αργά ή ακόμα και καθόλου. Το fix αυτό βελτίωσε σε τεράστιο βαθμό την απόδοση του gps. Τώρα κλειδώνει πολυ γρήγορα.
  12. Εχεις εγκαταστήσει τους κατάλληλους drivers στο pc σου?
  13. Καλορίζικο! Εχεις βρει τροπο να περνάς τις εφαρμογές στην sd?
  14. Μπορεί να στελνει τις εφαρμογες στην sd?
  15. Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτο. Ρίξε και μια ματιά στο ισπανικό φόρουμ (link). Υπάρχει ένας τύπος εκεί που έχει κάνει φύλλο και φτερό το κινητο και έχει φτιάξει και τις δυο custom rom που υπάρχουν σήμερα.
  16. Εχεις δίκιο για το 2g -3g. Στο γραφείο δεν έχω καλο σήμα 3g, Θα το δοκιμάσω με απενεργοποιημενο εντελώς το3g και τα δεδομένα μπάς και δω διαφορά. Το θέμα με το Rotation δεν το έχω παρατηρήσει. Θα το δω πιο προσεκτικά σήμερα
  17. Το δικό μου το βγάζω απο το φορτιστή στις 6:45 και στις 22:00 πέφτει στο 20% . Σήμερα συμπληρωσα 3 ολοκληρωμένες φορτίσεις. Με το που το βγάζω απο το φορτιστη πάει αμέσως στο 99% και πολυ γρήγορα χανει ένα 10% μετα από 10 λεπτά χωρίς μεγάλη χρήση. Από το 55% και κάτω αποφορτίζεται με πιο αργούς ρυθμούς . Δεν ξέρω αν στρώσει στο μέλλον. Κατα τα άλλα όσο περνάνε οι ημέρες το τηλεφωνο το εκτιμώ ολοένα και πιο πολυ, πολύ καλό σε όλα του. Όσοι το έχουν δει έχουν πάθει πλάκα και μου ζητάνε να τους παραγγείλω ένα και για αυτούς! Κρίμα που δεν το βγάζει πλέον η HTM. Στην τιμή που είχε αν ήξερα οτι είναι τόσο καλο θα έπαιρνα αλλα 3
  18. Με γεια! Εντυπώσεις; Σου ήρθε με κανονικά με gapps, Ελληνικά και root access?
  19. Το πρωί παρέλαβα και εγώ το δικό μου. Μου ήρθε απο geek buying. Το παρηγγειλα στις 15-2-2014, ταχυδρομηθηκε στις 21-2-2014 και παρέλαβα 11-3-2014 (θα μπορούσα να το παραλάβω απο χθες αλλα ο ταχυδρομος αντι για το πακέτο έφερε χαρτάκι ειδοποίησης) Πολυ καλο το πακέτο απο geek. Πολυ καλή συσκευασία. Μέσα υπήρχαν δυο μπαταρίες, μια πολυ όμορφη θήκη flip cover, ακουστικά, φορτιστής ευρωπαϊκός και φιλμ οθόνης. Πρώτες εντυπώσεις; Θετικά: μεγάλη οθόνη, φωτεινή χωρίς να φαίνονται pixels, γρηγορο wifi (αν και λίγο αδύναμο ως προς την λήψη ), γενικά γρήγορο, καθόλου καθυστέρηση στο άνοιγμα εφαρμογών και στην περιήγηση στα menu. Η rom του φαίνεται πολυ καλή, επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί η sd ως ο κύριος αποθηκευτικός χώρος. Όμορφο εξωτερικά. Αρνητικά: πολύ μέτρια ποιότητα κατασκευής (απολύτως κατανοητό για τα χρήματα που στοίχισε) τριξήματα στο κάτω μέρος ιδίως στα κάτω κουμπιά. Τα υπόλοιπα σε σχέση με gps, μπαταρία, 3g εν καιρώ... Α επίσης ευχάριστη έκπληξη ήταν το γεγονός ότι ήρθε ρουταρισμένο!
×
×
  • Create New...