admen Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Ξερεται αν γινεται να περασω τους driver του κινητου σε Windows 8? σε windows 8 ναι γινεται και εγω windows 8 εχω σε windows 8.1 υπαρχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micakos Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 σε windows 8 ναι γινεται και εγω windows 8 εχω σε windows 8.1 υπαρχει προβλημα Μηπως παιζει κανα λινκ ρε φιλε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μηπως παιζει κανα λινκ ρε φιλε ? https://drive.google.com/folderview?id=0B-jnfJDmuKlCXzcxZURHNlltUTA&usp=sharing βαλε αυτους κανουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinossp Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 ρε παιδια εχω παραλαβη το κινητακι απο 19 του μηνα,παρατηρησα οτι τα capacitive πληκτρα δεν φωτίζουν υπαρχει μηπως καμια ρυθμιση που δεν εχω δει? (ααα και αξιζει να πω οτι ηταν η καλυτερη αγορα μου μεχρι τωρα :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micakos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ρε παλικαρια δωστε μια χειρα βοηθειας γτ δεν μπορω να περασω τους driver του κινητου απο χτες ,στα υποψην οτι εχω windows 8 .Και μετα θα ξεκινησω την διαδικασια του φλασαρισματος οπως ειναι στην αρχικη σελιδα μονο αν μπορειτε πειτε και ποια ρομ να κατεβασω για να εχω ελληνικα,Ευχαριστω και παλι και συγγνωμη αν εχω κουραση αλλα θελω να βγαλω μια ακρη με την βλακεια γτ με εχει κουραση.Καποιες λοιπες πληροφοριες για να σας βοηθησω . Βaseband version: A850.ROW.V18, 2013/10/12 18:45 Build number: A850_23.10.2013_RUS_by_linerty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Ρε παλικαρια δωστε μια χειρα βοηθειας γτ δεν μπορω να περασω τους driver του κινητου απο χτες ,στα υποψην οτι εχω windows 8 .Και μετα θα ξεκινησω την διαδικασια του φλασαρισματος οπως ειναι στην αρχικη σελιδα μονο αν μπορειτε πειτε και ποια ρομ να κατεβασω για να εχω ελληνικα,Ευχαριστω και παλι και συγγνωμη αν εχω κουραση αλλα θελω να βγαλω μια ακρη με την βλακεια γτ με εχει κουραση.Καποιες λοιπες πληροφοριες για να σας βοηθησω . Βaseband version: A850.ROW.V18, 2013/10/12 18:45 Build number: A850_23.10.2013_RUS_by_linerty Φιλε μου εχεις τα 8.1 η τα 8.1 pro? Υπαρχει θεμα με αυτα .....ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ DRIVERS...εγω φλασαρω πλεον σε win xp-vista-7 και ολα πανε ρολοι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 ρε παιδια εχω παραλαβη το κινητακι απο 19 του μηνα,παρατηρησα οτι τα capacitive πληκτρα δεν φωτίζουν υπαρχει μηπως καμια ρυθμιση που δεν εχω δει? (ααα και αξιζει να πω οτι ηταν η καλυτερη αγορα μου μεχρι τωρα :D ) οχι δεν φωτιζουν δεν νομιζω να υπαρχει καποια ρυθμιση ετσι ειναι απο το εργοστασιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 οχι δεν φωτιζουν δεν νομιζω να υπαρχει καποια ρυθμιση ετσι ειναι απο το εργοστασιο Οντως δεν......ειναι ισως το μονο μειονεκτιμα(για εμενα παντα)Βεβαια τα πληκτρα στο 5λεπτο τα εχεις μαθει απο εξω,οποτε μικρο το κακο.Απο καπου πρεπει να κοψουν το κοστος. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rl20vt Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Στο παλιο μου κινητο επειδη κ εκει επρεπε να εισαι ο flash για να προλαβεις να περασεις τους drivers τη στιγμη που τους αναγνωριζε (1-2 δευτ) υπηρχε 1 προγραμματακι το οποιο συνεδεες το κινητο σε φλας μοντ κ ειχες αρκετο χρονο να περασεις κ ντραιβερς κ ρομ κ οτι 8ες. Για τα ΜΤΚ μιας κ ειναι ευρεως διαδεδομενα εχετε ψαξει μηπως κ υπαρχει καποιο αναλογο προγραμματακι που απλοποιει τα πραματα? Οσο για τα 8.1 εε.. μικρο το κακο μιας κ ολοι μας λιγο πολυ καπου εχουμε 1 χρ να κυκλοφορει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micakos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Τι κανω αν δεν ανοιγει το κινητο και βγαζει μονο το λογοτυπο της lenovo ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Τι κανω αν δεν ανοιγει το κινητο και βγαζει μονο το λογοτυπο της lenovo ? το φλασαρισμα εγινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micakos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 εκανα το CWM και εγινε το update και οταν πατησα να κανει reboot σκαλωσε και εχει μεινει το λογοτυπο της lenovo,εβγαλα την μπαταρια και το ξαναεβαλα αλλα τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 εκανα το CWM και εγινε το update και οταν πατησα να κανει reboot σκαλωσε και εχει μεινει το λογοτυπο της lenovo,εβγαλα την μπαταρια και το ξαναεβαλα αλλα τα ιδια. Δλδ την περασες την rom,ανοιξε το κντ κανονικα?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micakos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Δλδ την περασες την rom,ανοιξε το κντ κανονικα?? οχι δεν ανοιξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 εκανα το CWM και εγινε το update και οταν πατησα να κανει reboot σκαλωσε και εχει μεινει το λογοτυπο της lenovo,εβγαλα την μπαταρια και το ξαναεβαλα αλλα τα ιδια. το cwm με ποιον τροπο το εκανες μεσω υπολογιστη η με το Mobileuncle MTK Tools απο το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 οχι δεν ανοιξε Αρα δεν περαστηκε η rom.... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micakos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Με το Mobileuncle,πηγα βρηκα την ρομ εκανα install και μετα πατησα boot ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει σκαλωσει στο logo της λενοβο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) Με το Mobileuncle,πηγα βρηκα την ρομ εκανα install και μετα πατησα boot ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει σκαλωσει στο logo της λενοβο οταν λες ρομ τι εννοεις cwm ειπες οτι πηγες να περασεις και το cwm μεσω Mobileuncle MTK Tools περνιεται απο το recovery update αφου εχεις περασει στην sd το recovery_original.img στην ουσια αυτο το αρχειο φλασαρεις αρκετες σελιδες πισω αν ψαξεις θα βρεις και απο που κατεβαζουμε αυτο το αρχειο εσυ τι ακριβως εκανες; δες εδω τον τροπο μεσω Mobileuncle MTK Tools http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5120630#post5120630 Edited February 25, 2014 by admen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Με το Mobileuncle,πηγα βρηκα την ρομ εκανα install και μετα πατησα boot ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει σκαλωσει στο logo της λενοβο Ετσι περνας το recovery οχι την rom βρε........ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rl20vt Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Αυτο μου ειχε συμβει σε LG κινητο (boot loop) και διορ8ω8ηκε με factory reset. (ειχαν προηγη8ει wipe data/cache). Μη σε παρω στο λαιμο μου ομως μιας κ δεν εχω ακομα το Α850. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micakos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καταλαβα τι μ@@#$% εκανα ,πως ανοιγει τωρα το κινητο κυριοι ? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και κατι αλλο,μολις ανοιγει το CWM ποια βηματα κανω ακριβως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rl20vt Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Δοκιμασες να φλασαρεις το κινητο με τα βηματα που εχουν γραψει τα παιδια?Factory reset δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καταλαβα τι μ@@#$% εκανα ,πως ανοιγει τωρα το κινητο κυριοι ? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και κατι αλλο,μολις ανοιγει το CWM ποια βηματα κανω ακριβως ? φλασαροντας μια ρομ βαλε την s123 για αρχη http://www.needrom.com/mobile/a850-stock-s123-multilanguagegappsroot/ που εχουν και οι πιο πολλοι και υποστηριζει και Ελληνικα με το sp flashtool οδηγος εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5113241#post5113241 προσπαθησε ο υπολογιστης σου να δει τους drivers αν εχεις 8αρια και τα βρεις σκουρα δοκιμασε και σε αλλο πισι με 7αρια η xp drivers εδω https://drive.google.com/folderview?id=0B-jnfJDmuKlCXzcxZURHNlltUTA&usp=sharing για την cwm που λες δεν εχεις εγκαταστησει καν cwm με την διαδικασια που εκανες και δεν σου χρειαζεται και επι του παροντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micakos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Δοκιμασες να φλασαρεις το κινητο με τα βηματα που εχουν γραψει τα παιδια?Factory reset δοκιμασες? Πως γινεται το factory reset ? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως γινεται το factory reset ? Βασικα φιλε μου δεν μπορω να παω καν στην επιφανεια ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκανα και factory reset απο το CWM και παλι τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Πως γινεται το factory reset ? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικα φιλε μου δεν μπορω να παω καν στην επιφανεια ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκανα και factory reset απο το CWM και παλι τιποτα. Λοιπον φιλε μου,πρεπει να βρεις ενα pc με xp or vista or 7 για να φλασαρεις την rom,το κντ σου εχει κολληση επι του παροντως.Ειναι μια διαδικασια 5 λεπτων.Το φλασαρισμα πρεπει να γινει με το SP Flash Tool:--->>>>>> - ξεζιπάρετε το αρχείο zip με την ρομ που έχετε κατεβάσει - ανοίξτε το SP_Flash_Tool_v3.1320.0.163(ή αυτό που έχετε κατεβάσει) - Τρέξτε το Flash_tool.exe - Επιλέξτε MT6582_Android_scatter στο φάκελο της rom dump - Επιλέξτε Option - USB Mode, click USB Mode - Επιλέξτε Option -> DA κατεβάσετε όλα -> Ταχύτητα -> Υψηλής Ταχύτητας -> κάντε κλικ στο High Speed - Ελέγξτε την επιλογή "DA DL All Με Check Sum" - Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας, αφαιρέστε την μπαταρία. - Συνδέστε το τηλέφωνο μέσω USB - Κάντε κλικ στο Firmware -> Αναβάθμιση(Upgrade) - Όταν εμφανιστεί ένας πράσινος κύκλος, μπορείτε να αποσυνδέσετε το USB, επανατοποθετήστε τη μπαταρία και ενεργοποιήστε τη συσκευή σας. Θα χρειαστούν αρκετά λεπτά για την εκκίνηση. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε περάσει τους drivers. Για να παρεις μια ιδεα τι να κανεις κοιτα αυτο-----> http://www.youtube.com/watch?v=pDSZSx__OSI Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts