yiannis75t Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 λοιπον μετα την αναβαθμηση κιτ κατ από τις 8.00 το πρωι εφτανε στο 20% κατά τις 6 το απόγευμα με μετρια χρηση χωρισ παιχνίδια και ιντερνετ. μετα από το ...φιαξιμο πρωτη μερα από τις 8 μεχρι τις 9 το βραδυ είναι στο 45 % με περισοτερη χρηση λογω στησίματος από την αρχη χωρις restore για ευνόητους λογους. καντε το αφοβα αλλα με προσοχη στις οδηγιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ, ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ CyanogenMod 11 ΣΤΟ HTC ONE MINI ΣΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ "BUG" ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΙΝΗΤΑ ( ΦΤΙΑΧΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ SERVICE, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SOFTWARE ΘΕΜΑ Παρότι τα θύματα είναι πολλά ακόμα δεν έχουνε βάλει κάποιο επίσημο warning από την CM... Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Τι φάση παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Τι φάση παιζει? Ψοφάνε τα κινητά ( μάλλον από υπερθέρμανση, γιατί αυτοί που την πάθανε λένε πως ένοιωθαν το κινητό να ζεματάει χωρίς να τρέχει απολύτως τίποτα, ακόμα και όταν το κλείνανε εντελώς [ power off ] ) άμεσα μετά την εγκατάσταση της CyanogenMod 11 ή λίγο αργότερα ( μέσα στην 1η μέρα, άλλα στην 2η, άλλα λίγες μέρες μετά ). Αφού ψοφήσουνε, δεν κάνουνε τίποτα. Ούτε power on. Ούτε λαμπάκι φόρτισης αν βάλεις τον φορτιστή. Ούτε recovery mode. Τίποτα, ότι και αν δοκίμασαν οι παθόντες, δεν άναβαν. Μερικοί την γλύτωσαν και τους έκανε εντός εγγύησης επισκευή/αλλαγή η εκάστοτε αντιπροσωπεία/επίσημο service, και άλλοι τους είδανε ότι είχανε κάνει unlock τον bootloader και ζητήθηκε να πληρώσουνε... Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Έχουμε δείγμα από Ελλάδα; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Έχουμε δείγμα από Ελλάδα; Βάλτο στο δικό σου να αποκτήσουμε χαχα. Εγω δεν το ρισκάρω :p Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iOLAos_ Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Έλαβα κι εγώ το Sense 6. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως θα βρούμε γραμματοσειρές συστήματος που να υποστηρίζουν ελληνικούς χαρακτήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Βάλτο στο δικό σου να αποκτήσουμε χαχα. Εγω δεν το ρισκάρω :p Δεν το έχω αλλά επειδή ενδιαφέρομαι για m8/m9 με ενδιαφέρει η πολιτική της εταιρίας στον τομέα σέρβις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση σε sense 6!! Εντυπώσεις από όσους την έχουν κάνει;;;Έχεικάποιο bug; Edit: Την έκανα τελικά την αναβάθμιση!!!Οι πρώτες εντυπώσεις είναι τέλειες!!!Έχω την εντύπωση ότι είναι ένα κλικ πιο γρήγορο. Πολύ ωραίες προσθήκες και στη γκαλερί και στην κάμερα!! Στην lock screen,Ξεκλειδώνοντας δεξιά αριστερά κάνει το ίδιο πράγμα;;; Edited August 20, 2014 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestisgr Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Καλησπέρα Ενδιαφέρεται η κοπελιά μου για την αγορά του HTC άμεσα ή του g2 mini. Σε ένα κατάστημα wind της ειπανε ότι η οθόνη δεν προστατευεται από τίποτα και είναι πολύ εύθραυστη.και Φοβάμαι μη με την πρώτη πτώση το κινητό και με θήκη γίνει κομμάτια. Τι λέτε εσείς ; και ποιο από τα 2 άμα έχετε δουλέψει και το LG ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Καλησπέρα Ενδιαφέρεται η κοπελιά μου για την αγορά του HTC άμεσα ή του g2 mini. Σε ένα κατάστημα wind της ειπανε ότι η οθόνη δεν προστατευεται από τίποτα και είναι πολύ εύθραυστη.και Φοβάμαι μη με την πρώτη πτώση το κινητό και με θήκη γίνει κομμάτια. Τι λέτε εσείς ; και ποιο από τα 2 άμα έχετε δουλέψει και το LG ; Τι τις είπαν;;;;:p:lol: Δεν παίζονται οι τύποι!!! Τίποτα τέτοιο δεν ισχύει!!Το κινητό είναι super και ποιοτικά πολύ ανώτερο από LG!Καλύτερα ρωτά στο topic με τις συγκρίσεις συσκευών! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Καλησπέρα Ενδιαφέρεται η κοπελιά μου για την αγορά του HTC άμεσα ή του g2 mini. Σε ένα κατάστημα wind της ειπανε ότι η οθόνη δεν προστατευεται από τίποτα και είναι πολύ εύθραυστη.και Φοβάμαι μη με την πρώτη πτώση το κινητό και με θήκη γίνει κομμάτια. Τι λέτε εσείς ; και ποιο από τα 2 άμα έχετε δουλέψει και το LG ; http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/HTC/HTC-One-mini Πιο επίσημα δεν γίνεται. To δε G2 mini έχει νομίζω Gorilla Glass 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alroi_gr Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Η δικη μου οθονη παντως εγινε σπαραλια. Ο γερμανος ζητησε 195 και η arvato 145. Τωρα γιατι η διαφορα δεν καταλαβα.Τελοπαντων.Στην αρχη ειπα να παρω ενα αλλο κινητο to Iview v3 αλλα κατι το gps που δεν δουλευει και πολυ καλα κατι η μικρι μπαταρια με φρεναραν. Οποτε αποφασισα να αγορασω το ανταλακτικο και να το επισκευασω σε εναν φιλο που πιανουν τα χερια του.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω το serial number για να το αναζητησω. Επισης πιστευετε οτι στην ελλαδα θα μπορεσω να βρω το ανταλακτικο ? Και αν ναι εχετε να μου προτεινετε καποιο καταστημα? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 μόλις παίρνουμε τη συσκευή τη φορτίζουμε αμέσως ή πρώτα εξαντλούμε το όποιο υπόλοιπο μπαταρίας έχεις εργοστασιακά? το εγχειρίδιο αναφέρει να φορτιστεί πρώτα το κινητό πριν την ενεργοποίηση του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Εμπειρικά και μόνο θα σου πώ ότι έχω το LG G2 και μου έχει φάει αρκετές τούμπες καθώς στο σπίτι υπάρχει ένα παιδάκι και ώς τώρα δουλεύει άψογα. Είχα χρόνια HTC αλλά η υποστήριξη που παρέχει στο Android είναι άθλια και στο τέλος σου λέει η συσκευή δεν υποστηρίζει άλλες αναβαθμίσεις. Στο HTC μία δεν δουλευε το GPS, μία έκαιγε το ακουστικό μία δεν δούλευε σωστά ο αισθητήρας φωτεινότητας...άστα!!! Τουλάχιστον από θέμα συσκευής το LG G2 μου παίζει πιο άψογα από ότι το HTC μου. Οπότε θα σου πρότεινα να παει άφοβα και στην μικρότερη κατηγορία της συσκευής LG G2 Mini αν και σαν το LG G2 δεν θα είναι. Πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Τώρα, τι Gorilla glass 2 τι 3...δεν θα παίζει και τενις με το κινητο φαντάζομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 μόλις παίρνουμε τη συσκευή τη φορτίζουμε αμέσως ή πρώτα εξαντλούμε το όποιο υπόλοιπο μπαταρίας έχεις εργοστασιακά? το εγχειρίδιο αναφέρει να φορτιστεί πρώτα το κινητό πριν την ενεργοποίηση του Το δουλεύεις κανονικα μέχρι να εξαντληθεί. Εμπειρικά και μόνο θα σου πώ ότι έχω το LG G2 και μου έχει φάει αρκετές τούμπες καθώς στο σπίτι υπάρχει ένα παιδάκι και ώς τώρα δουλεύει άψογα. Είχα χρόνια HTC αλλά η υποστήριξη που παρέχει στο Android είναι άθλια και στο τέλος σου λέει η συσκευή δεν υποστηρίζει άλλες αναβαθμίσεις. Στο HTC μία δεν δουλευε το GPS, μία έκαιγε το ακουστικό μία δεν δούλευε σωστά ο αισθητήρας φωτεινότητας...άστα!!! Τουλάχιστον από θέμα συσκευής το LG G2 μου παίζει πιο άψογα από ότι το HTC μου. Οπότε θα σου πρότεινα να παει άφοβα και στην μικρότερη κατηγορία της συσκευής LG G2 Mini αν και σαν το LG G2 δεν θα είναι. Πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Τώρα, τι Gorilla glass 2 τι 3...δεν θα παίζει και τενις με το κινητο φαντάζομαι! Αλιμνο αν χουμε παραπονο απο updates..4.4.2 kitkat εχουμε εδω και ποσο καιρο οταν αλλοι δε την εχουν παρει ακομη και με δυο αναβαθμσεις σε sense....και στο Desire S ειχμαε παρει 3 βαρρβατες αναβαθμίσεις!!! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) από αυτονομία μπαταρίας πώς πάτε? φυσικά με wifi ανοικτό συνέχεια.. sense 6 δεν θα παρει το One mini? στην ανάλυση κατανάλωσης μπαταρίας το "σύστημα android" πόσο επι της % σας δείχνει ότι χρησιμοποιεί την μπαταρία? Edited September 13, 2014 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 από αυτονομία μπαταρίας πώς πάτε? φυσικά με wifi ανοικτό συνέχεια.. sense 6 δεν θα παρει το One mini? στην ανάλυση κατανάλωσης μπαταρίας το "σύστημα android" πόσο επι της % σας δείχνει ότι χρησιμοποιεί την μπαταρία? 1 μερα και σгγουρα!!! Εχει βγει το update με το sense 6 εδω και καιρο. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 η διαθέσιμη μνήμη ram πόσο είναι? γτ στις ρυθμίσεις/εφαρμογές/εκτελείται δείχνει 778mb σύνολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 η διαθέσιμη μνήμη ram πόσο είναι? γτ στις ρυθμίσεις/εφαρμογές/εκτελείται δείχνει 778mb σύνολο Τόσο είναι.Γύρω στα 500 με 600 είναι σε χρήση.;) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter85 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Τόσο είναι.Γύρω στα 500 με 600 είναι σε χρήση.;) μου απάντησε η htc.... Στο μενού στο οποίο αναφέρεσαι, βλέπεις το διαθέσιμο ποσό μνήμης το οποίο δεν έχει καταληφθεί από εφαρμογές της συσκευής. Το γεγονός αυτό δεν αναιρεί ότι το συνολικό ποσό μνήμης RAM ανέρχεται στο 1GB. Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς, είμαστε στη διάθεσή σου. Φιλικά, Η ομάδα της HTC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Καλησπέρα, Μου έχει συμβεί το εξής, στο one mini έχω 5 ραγίσματα (μικρά σαν γραμμούλες) περιμετρικά στο πλαστικό κομμάτι του κινητού μου, το λευκό εννοώ. Γενικά του έχω θήκη και το προσέχω από την 1η ημέρα, πως έχουν γίνει αυτά? Δεν μου έχει πέσει κάτω ούτε μια φορά, πιο συγκεκραμένα είναι 2 ραγίσματά στα πλήκτρα της έντασης, 2 στις πάνω γωνίες του κινητού και άλλο ένα στο κουμπί που μπαίνει η sim. Ti είναι αυτά τα ραγίσματα, άρα να τα καλύπτει η εγγύηση? Επίσης και κάτι ακόμη, έχω παρατηρήσει μερικές φορές όταν με καλούν και χτυπάει ακούγεται σαν βραχνιασμένος ο ήχος του κουδουνίσματος... Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Σε καλύπτει κανονικά η εγγύηση για τα ραγισματα, εδώ στείλει ήδη δύο συσκευές και αλλαχθηκε η πλάτη σε εγγύηση.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Σε καλύπτει κανονικά η εγγύηση για τα ραγισματα, εδώ στείλει ήδη δύο συσκευές και αλλαχθηκε η πλάτη σε εγγύηση.. Δεν εννοω την αλουμινενια πλατη αλλα το λευκο πλαστικο γυρω γυρω απο το τηλεφωνο. Παντως με ηρεμησες καπως, ποσες ημερες θα μεινει αρβατο? Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Δεν εννοω την αλουμινενια πλατη αλλα το λευκο πλαστικο γυρω γυρω απο το τηλεφωνο. Παντως με ηρεμησες καπως, ποσες ημερες θα μεινει αρβατο? Μαζί πάνε αυτά ;). Αν είναι ελληνικό τότε περίπου 1 βδομάδα αν δεν είναι δεν μπορώ να σου ακριβώς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts