Jump to content

billpeppas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    239
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by billpeppas

  1. Ζει κανείς; Έχω στείλει μέρες τώρα πως SMS δεν έρχεται με τίποτα και ούτε ένα ευχαριστούμε για το μήνυμα σας έστω. Ακυβέρνητο το βαπόρι;
  2. Από εχθές το βράδυ η Vodafone στις κλήσεις στο κινητό έχει θέματα. Χάνονται κλήσεις, με φουλ σήμα δίπλα άλλη συσκευή βγάζει πως είναι κλειστή. Με παίρνουν 10 άτομα, στα 10 τα 2 τους βγάζει ότι έχω κλειστό ή δεν χτυπάει καν. Έρχονται SMS με delay 30-40 λεπτά. Ήρθε και ο σεισμός σήμερα και έδεσε το πράγμα. Απογοητευτικές καταστάσεις ( και πάλι καλά που δεν έχω σταθερή και internet από Vodafone που είναι ακόμα πιο τραγελαφικά τα πράγματα )
  3. Εγω το δικό μου το έχω 3 χρόνια και κανά μήνα. Φούλ χρήση. Η μπαταρία μου είναι στο 80% της αρχικής κατάστασης. Βγάζω πάλι με WiFi/4G χρήση, auto-brightness, ανοιχτά συνέχεια σε full accuracy το GPS/location, NFC, κλπ και μου κρατάει 15 ώρες. Φτου φτου μην το ματιάσω!
  4. Thank you guys! Καλή τύχη σε όλους και καλές γιορτές!
  5. Έχω κάνει αρκετές αγορές από εκεί, και με μεγαλύτερα ποσά. Τελωνείο γιοκ, αξιοπιστία υπερκομπλέ. ( μόνο που θες λίγο υπομονή, και ships next day ή immediately να λένε, υπολόγιζε 15-20 μέρες να σου έρθει το προϊόν, κατά τα άλλα jet )
  6. Κάτι έχει παιχτεί εκεί. Εμένα είναι τέλεια η επιφάνεια, το χρώμα, και η συναρμογή εκεί ( Solar Red )
  7. Εγω διαπίστωσα και εμπράκτως πως η μπαταρία μου παίζει λίγο καλύτερα σε σχέση με την Nougat. Σήμερα, με πολύ χρήση 4G, GPS, με οθόνη καρφωτή στο 80% φωτεινότητα, αρκετά apps ( facebook, instagram, web banking, bitfinex, gmail, firefox ) & μερικές φωτογραφίες και λίγο video playback ( ~30minutes ) έβγαλε 18h με 6h39m screen on time και έχω ακόμα 2% ρέστα :p
  8. Hold on, προσπάθησες να συνδέσεις εννοείς την κάμερα ( compact ) απευθείας στο HTC και να κάνεις εκεί copy τα αρχεία από την φωτογραφική ? Χρησιμοποίησες USB OTG καλώδιο ? Ήταν η κάμερα σε ρύθμιση PTP ?
  9. Και ? Εγω έχω Oreo στο δικό μου ( δεν είναι Ελληνική συσκευή ). Τι είναι δύσκολο να καταλάβεις ? Λες να έκανα σχόλιο για κάτι που δεν έχω ?
  10. Δίχως να είμαι απόλυτα βέβαιος, μου φαίνεται πως στο δικό μου u11 η μπαταρία βελτιώθηκε λίγο με το Oreo. Γενικότερα, πρίν και μετά ήμουν φούλ ικανοποιημένος, 1μέρα και βάλε στο χαλαρό με κάμποση χρήση internet & GPS.
  11. Ευχαριστούμε πολύ για τον διαγωνισμό και τα δώρα Γερμανός και Myphone.gr! Καλές γιορτές να έχουμε και πάντα με υγεία για όλους!
  12. Θα αρχίσετε τα facepalms μόλις πάρετε πρέφα τι ******** λένε στο GSMarena. Κρίμα τις ακυρώσεις.
  13. 6GB/128GB με CID HTC_060 ( Unlocked version for India ) Ήταν 1.27.401 ( October Update Nougat ) πλέον είναι 2.31.400.6
  14. Αναβαθμίστηκα σε Oreo! Βολικά κάποια νέα features ( που παλιότερα ήθελες add-on application για να γίνουν ), και περιέργως, στην μνήμη έχει 6GB ελεύθερα πλέον αντί για 5.6GB που είχε με το Nougat.
  15. Μην δίνετε σημασία στο battery test του GSMarena, μια ζωή πίπες γράφουνε σε αυτό.
  16. Same here, με wifi on, cellular on, mobile data off, apps όπως είναι, location on @ high accuracy, power saver on, σε 7-8 ώρες idle χάνει το πολύ 2-3%.
  17. Δεν υπάρχει πλέον το HTC Gallery. Έχουνε μόνο το Photos της Google ( Stock Android gallery app ). Πας είτε με της Google, είτε με άλλη εφαρμογή από το Play Store ( δεν ξέρω αν έχει βγάλει κανείς το original HTC Gallery που να λειτουργεί στο u11 )
  18. Εμένα πάει πάντα κανονικότατα στο 100%. Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με το κινητό σου. Είτε είναι software ( έκανες factory reset ? ) είτε hardware. Το σπάσιμο πέραν από ατυχία περιπλέκει και τα πράγματα όσον αφορά την αντιμετώπισή σου από το κατάστημα/service, ελπίζω να βγούν ξηγημένοι και να σου κάνουν αντικατάσταση.
  19. ΛΟΛ. Για αρχή, η Amoled ναι μεν έχει πολύ καλό μαύρο και μεγάλο contrast, όμως... επειδή είμαι φωτογράφος και κρίνω λίγο καλύτερα από τον phone enthusiast... στα IRE 10-20-30 καίνε shadow details οι οθόνες των galaxy. Το edge... καλό marketing. Έχει κάποια χρηστικότητα που δεν το ξέρω ? ( μάλλον ναι, το να πατάς καταλάθως keystrokes στο keyboard ). iPhone... για δες σε παρακαλώ το speedtest που κάνει ο ινδός στο youtube δίπλα δίπλα iPhone 7 & u11... νομίζω πως στο 90% των test τον ήπιε κανονικότατα το iPhone. Δεν έχουν καλό ήχο τα HTC ? LOL. Εντάξει, να είσαι biased, αλλά το μάμησες.
  20. Αν τα HTC είναι πανάκριβα, τα Galaxy & iPhone τι είναι ?
  21. Δεν υπάρχει φράγκο στην αγορά αδερφέ. Εϊναι και καλοκαίρι που όλοι πήγαν διακοπές με οποιονδήποτε τρόπο... πάνε οι εποχές που έβαζες αγγελεία gadget των 2000€ και έφευγε στην βδομάδα. Αν ρίξεις την τιμή στα 550€ λογικά θα κινηθεί ( σκέψου ότι και το χρώμα που διάλεξες δεν είναι αυτό με την μεγαλύτερη μερίδα του ενδιαφέροντος την συγκεκριμένη στιγμή )
  22. Είχα παλιότερα το ίδιο θέμα στο HTC One M7, και τελικά ήταν η ROM ( για να το πάρεις πρέφα, φαίνεται το θέμα της ROM γιατί δεν μπορούσα να παίξω live & video upload ούτε σε FB ούτε σε insta )
  23. Διαθεσιμότητα και ζήτηση εικάζω ? Γιατί στις περισσότερες χώρες κυκλοφορεί κανονικά μόνο το δίκαρτο.
  24. Από τα κλειδιά υποτίθεται με το Gorilla Glass δεν υπάρχει κίνδυνος ( και πρός το παρών όσες φορές είχα βάλει τα HTC μου είτε στην ίδια τσέπη με τα κλειδιά είτε σε τσαντάκι μέσης παρέα με κλειδιά και κέρματα δεν έχουν πάθει το παραμικρό στην οθόνη ).
  25. Έχετε καταφέρει ποτέ να γρατζουνίσετε την οθόνη σας ? Εγω δεν βάζω ποτέ μεμβράνη/τζαμάκι και ποτέ δεν είχα θέμα. Πιο πολύ με φοβίζει το body παρά η οθόνη ( καλά στο HTC One Mini & στο HTC One M7 που είχα, είχαν φάει και μαμώ τις τούμπες, και το M7 μια φορά πέταμα από νεύρα στον τοίχο, και το μόνο που έπαθε ήταν ένα εξτρά βαθουλωματάκι δίπλα στο βύσμα USB :D )
×
×
  • Create New...