Jump to content

iOLAos_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iOLAos_

  1. Το τηλέφωνο μόλις μπρίκαρε (σχεδόν). Εμφανίζει που και που το δαχτυλικό και μετά λέει one ui has crashed. Θα του κάνω factory reset αναγκαστικά...
  2. Φίλε σ'ευχαριστώ για την προτροπή. Του έκανα τώρα και φαίνεται να έστρωσε.
  3. Πρώτες εντυπώσεις: Το τηλέφωνό είναι εμφανώς πιο αργό στα animation. Νιώθεις ένα lag σε ότι κάνεις. (Δεν έκανα εργοστασιακή επαναφορά). Επίσης μου έρχονται ειδοποιήσεις που ήδη έχω δει. Πχ messenger. Μπαταρία δεν παρατηρώ κάποια διαφορά.
  4. Και σε μένα. Επιτέλους...
  5. αχαχαχαχαχα ευχαριστώ φίλε! τώρα ησύχασα... 😁
  6. Πήρα κι εγώ το update. Όλα καλά αλλά ένα περίεργο είναι ότι στην έκδοση του Android όταν πατάω 5 φορές βγάζει ακόμα το splash screen του android 12(το ρολογάκι).
  7. Το σύνδεσα και με καλώδιο μήπως πάρω την αναβάθμιση μέσω smart switch αλλά τζίφος. "Your device is up to date UA1". Πολύ περίεργο...
  8. Είναι άλλος που δεν το έχει λάβει ακόμα ή μόνο εγώ; :p
  9. ακόμα δεν έχω λάβει το update... :blink:
  10. Ενημέρωση Ιουλίου 180MB
  11. Ενημέρωση Ιουνίου 22mb
  12. Χρόνια πολλά! Το θέμα με το αποτύπωμα λύθηκε ευτυχώς από μόνο του. Εις άλλα επιτέλους έλυσα το θέμα με τις εφαρμογές που συνεχώς τερματίζονται με αποτέλεσμα να ξαναφορτώνουν. Αφήνοντας το adaptive battery ανοιχτό βάζουμε εξαίρεση (για battery optimization) τις εφαρμογές που θέλουμε να μην κλείνουν και voila!
  13. Το update έγινε κανονικά. Καλές οι εντυπώσεις από το interface. Ειδικά τα νέα gestures πολύ χρηστικά. Το κακό που υπάρχει είναι ότι τις μισές φορές το fingerprint scanner δεν ανταποκρίνεται ή αργεί υπερβολικά. Θέλω να του δώσω λίγο χρόνο αλλά αν δεν φτιάξει το θεωρώ μεγάλο bug...
  14. Μόλις μου ήρθε το update. Το κατεβάζω και σας λέω εντυπώσεις.
  15. Βρικολάκιασε αυτό το update...
  16. Ενημέρωση Μαρτίου είναι. Όλα καλά! :lol:
  17. Ήρθε ένα update 75mb...
  18. Το adaptive brightness απλά θέλει λίγο υπομονή μέχρι να καταλάβει τις συνήθειες σου. Μετά από καμιά βδομάδα θα δείτε ότι είναι αρκετά αξιόπιστο. Έφτασα σε σημείο να μην πειράζω σχεδόν καθόλου manually την φωτεινότητα. Με το factory reset χάθηκε η μνήμη και ξαναμαθαίνει από την αρχή. άρα θέλει λίγο υπομονή πάλι.
  19. Δεν πειράζει. Ευκαιρία να φρεσκαριστεί το κινητό! :) Έτσι κι αλλιώς το backup τα επαναφέρει όλα όπως ήταν. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το update το αφαίρεσαν ή δεν θα το δούμε ποτέ επειδή αλλάξαμε partition? :blink:
  20. Δεν ρίσκαρα να κάνω πάλι boot και να πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία αν δεν δούλευε.
  21. Φίλε μου ακολούθησα τα βήματα και το ξεμπρίκαρα. Να είσαι καλά. Factory reset βέβαια. Αλλά έχω τηλέφωνο. Ποτέ ξανά Xiaomi!
  22. Δηλαδή εμείς οι κοινοί χρήστες τι κάνουμε ρε παίδες; Το πετάμε; Αδιανόητο πραγματικά. :mad: Με κάτι τέτοια πιστεύεις τις συνωμοσίες ότι σε θέλουν να αγοράζεις κινητό κάθε χρόνο!
  23. Μετά από κάθε boot δείχνει το λογότυπο του android one και μετά βγάζει κάτι τέτοιο.
  24. Volume Up + Power δεν κάνει τίποτα Volume Down + Power βγάζει εικονίδιο FASTLOAD και μετά από λίγο σβήνει.
×
×
  • Create New...