Jump to content

dexter85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dexter85

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

dexter85's Achievements

  1. σημερα ηρθε το miui13 βασισμενο στο android 12..να φοβασαι να ανοιξεις την οθονη του κινητου, η μπαταρια πεφτει σαν να ρουφας αναψυκτικο 🤣
  2. λειτουργει κανονικα ,στις ρυθμισεις του NFC τσεκαρε αν σαν καρτα προεπιλογής για χρεωση ειναι αυτη του fuel
  3. Πότε επιτέλους θα έρθει το miui13 στις συσκευές μας????
  4. ειναι οι νεες φυσαλιδες που εφερε το android 11...μπαινεις στο messenger Πατας στην εικονα σου επανω αριστερα σκρολαρεις προς τα κατω στην επιλογη "φυσαλιδες" και απενεργοποιεις την επιλογη αν δεν τις θες
  5. για την default εφαρμογη αναφερθηκα αν υπαρχει καποια ρυθμιση που μου διαφευγει...αν ειναι να κατεβαζουμε εξτρα ναι φυσικα υπαρχουν απειρες
  6. Υπαρχει καποιος τροπος η εφαρμογη καιρου να δειχνει τις τρεχουσες συνθηκες οταν αλλαζεις τοποθεσια? ποιο το νοημα να ειμαι σε αλλη περιοχη και αντι να βλεπω τον καιρο εκει να εξακολουθει να δειχνει μονο της πολης κατοικιας μου:mad: Εννοειται πως η "τοποθεσια" ειναι ενεργοποιημενη ! Παλιοτερες συσκευες και αλλαζαν αυτοματα την τοποθεσια/καιρο οταν ησουν σε αλλο μερος ή εδειχνα ταυτοχρονα και τα 2!
  7. Και με αβεβαιο αν θα παρει android 12 μιλαμε για φοβερες αναβαθμισεις απο την εταιρεία για ενα Pro μοντελο :lol::lol:
  8. η ολοκληρωμενη αναβάθμιση σε android 11 που περιμεναμε ποσους μηνες ειναι αυτη και μαλιστα με ελαχιστες διαφορες απο το 10? κοροιδευομαστε? :blink:
  9. παρατεταμενο πατημα στην εφαρμοφη messenger---->πληροφοριες---->αδειες και επιλεγεις να ειναι ενεργοποιημενο το"αυτοματη εναρξη"
  10. Παρατεταμένο πατημα στο εικονιδιο του messenger----->πληροφορίες ----->άδειες ,ενεργοποιεις το "αυτόματη έναρξη"
  11. το χω παρατηρήσει κι εγω χωρις να εχω κατεβασει καποια νεα εφαρμογη και με την ιδια πανω κατω χρηση τη μια φορα η μπαταρια απο το 100% φτανει στο 94-92 σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα...σημερα απο το 100% πηγε στο 96% σε ωρες!!
  12. Προσωπικα δεν ειχα αυτο το θεμα οποτε δεν ξερω να σου πω τι επίπτωση θα χει στη μπαταρια...ωστοσο θεωρω οτι θα ναι αμελητέα η διαφορα ..απο το να χανεις μηνυματα και να ανοιγοκλεινεις συνεχως την οθονη για να σου ερθουν τα μηνυματα θα καταναλωνεις περισσοτερο μπαταρια
  13. πατας παρατεταμενα στο εικονιδιο του messenger---->πληροφoριες και στις αδειες επιλεξε το αυτοματη εναρξη
  14. που βρισκεται η επιλογη για να εμφανιζει διπλα στο σημα κινητης και το ονομα του δικτυου? θελω να βλεπω κι εγω cosmote greece 2021:confused:
  15. πατας παρατεταμενα στο εικονίδιο του messenger ...πληροφοριες και επιλεγεις την αυτοματη εναρξη και θα σου ερχονται παντα!
×
×
  • Create New...