Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού σου άνοιξε πάρε από μεσα όλα τα σημαντικά σου αρχεία ή στειλτα σε κάποιο σύννεφο (πχ Google drive, Dropbox ktl) να είσαι σίγουρος ότι θα τα έχεις κάπου αν το παθει πάλι ξαφνικά!

Στις δικές μου συσκευές η πρώτη εφαρμογή που μπαίνει μέσα είναι το Google drive για παν ενδεχόμενο!

Μετά βάζεις και στον υπολογιστή σου το drive και τέλος. Τα έχεις όλα εξ αποστάσεως.

Κάνω συχνά backup τα αρχεία μου, τις φωτογραφίες δηλαδή γιατί τις επαφές τις έχω συγχρονισμένες στο mail.

Πάντως θέμα μπαταρίας δεν ξέρω αν ειναι γιατι μου άνοιξε στο 55% και κάπου εκεί θυμάμαι να ήταν.

Τέλος πάντων ευχαριστώ πολύ πάντως.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Εδώ και κάποιο καιρό το κινητό κάνει επανεκκινησεις. Μπορεί να τύχει να κάνει μια φορά την ημέρα μπορεί να συμβεί και μια φορά την εβδομάδα. Το πρόβλημα υπάρχει κ με cloudy, Google edition, στοκ lp rom. Το πρόβλημα είναι θέμα ρομ ή αρχίζει να παραδίδει πνεύμα σιγα σιγα?

Εδώ και κάποιο καιρό το κινητό κάνει επανεκκινησεις. Μπορεί να τύχει να κάνει μια φορά την ημέρα μπορεί να συμβεί και μια φορά την εβδομάδα. Το πρόβλημα υπάρχει κ με cloudy, Google edition, στοκ lp rom. Το πρόβλημα είναι θέμα ρομ ή αρχίζει να παραδίδει πνεύμα σιγα σιγα?

Φταίει η ρομ....! πέτα την Kitkat (original) να είσαι ήσυχος...!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Φταίει η ρομ....! πέτα την Kitkat (original) να είσαι ήσυχος...!;)

Ετσι ετσι η κιτ κατ μανουλα δουλεύει αψογα 4 χρονια και αλλα 4 θα βγαλει. Μανα ειναι μονο μια. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλη χρονια.Ξερετε πως μπορω να περασω ενα παιχνιδι απο ενα παλιο τηλ. στο g2 απο την πιστα που το ειχα αφησει στο παλιο τηλ.?Ευχαριστω.Υπαρχει καποια εφαρμογη ισως?

Καλη χρονια.Ξερετε πως μπορω να περασω ενα παιχνιδι απο ενα παλιο τηλ. στο g2 απο την πιστα που το ειχα αφησει στο παλιο τηλ.?Ευχαριστω.Υπαρχει καποια εφαρμογη ισως?

Φαντάζομαι ότι δεν είσαι root..... άρα πιθανόν να μπορέσεις να κάνεις δουλειά μ' αυτή την εφαρμογή:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup

Σε μη root συσκευές δουλεύει σε συνεργασία με υπολογιστή!

Παλαιότερα είχα καταφέρει με επιτυχία να περάσω δεδομένα παιχνιδιού σε κινητά της γυναίκας μου που δεν ήταν root.

Μόνο με root.

αλλιώς δες αν το παιχνιδι σου αφηνει να κανεις λογαριασμό ή να συνδεθείς μέσω facebook

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Καλημερα και καλη χρονια.Οταν παω να κανω εξαγωγη επαφων στην εξωτερικη μνημη δεν μου τις κανει ολες .Λεει εγινε εξαγωγη της επαφης 1/1.247 επαφες ειναι και το αρχειο που εξαγεται ειναι 72kb.Τι μπορει να φταει

Καλημερα και καλη χρονια.Οταν παω να κανω εξαγωγη επαφων στην εξωτερικη μνημη δεν μου τις κανει ολες .Λεει εγινε εξαγωγη της επαφης 1/1.247 επαφες ειναι και το αρχειο που εξαγεται ειναι 72kb.Τι μπορει να φταει
Σίγουρα δεν είναι όλες μέσα; το κοίταξες; γιατί συνήθως δεν είναι πολλα kb

Ελλείψει απροόπτου, θα είναι όλες οι επαφές - δεν χρειάζονται πολύ χώρο.

Εάν συγχρονίζεις τις επαφές με google, μπορείς να τις εξάγεις και από εκεί.

Σίγουρα τις επιλέγεις όλες;

Βλέπω έχεις περίπου 1200 επαφές, άρα το αρχείο θα είναι σίγουρα μεγαλύτερο από 72 kb!

Εγώ κάνοντας εξαγωγή σε 350 επαφές μου φτιάχνει αρχείο περίπου 550kb.

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους

μετά από τόσα χρόνια χρήσης μάλλον μου αφήνει χρόνους το G2 :(:(

Στα καλά καθούμενα βγάζει ότι είναι συνδεμένα τα ακουστικά (στα τόσα χρόνια σπάνια να τα χρησιμοποίησα 5-10 φορές)

ψαχνοντας βρήκα ότι μπορεί να είναι από σκόνη !!

δοκίμασα :

- σπρέι επαφών

- σπρέι αερα

- ρούφηγμα !!! ( ναι και αυτό σύμφωνα με κάποιους δούλεψε :lol:)

αλλά τίποτα

να έκανα ένα hard reset μπας και βοήθαγε ??

Εννοω εγινε εξαγωγη 1/1 επαφης ενω εχω 247 συνολικα.Τελικα τις εκανα εξαγωγη με το pc suite και τις ξανα εβαλα

Χρονια πολλα.Αυτο το τηλεφωνο τελικα ακομα και τωρ

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χρονια πολλα.Αυτο το τηλ. τελικα ακομα και τωρα ειναι αψογο απο ολες τις αποψεις.

Χρονια πολλα.Αυτο το τηλεφωνο τελικα ακομα και τωρ

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χρονια πολλα.Αυτο το τηλ. τελικα ακομα και τωρα ειναι αψογο απο ολες τις αποψεις.

Καλη χρονιά δεν ειναι απλα ενα τηλέφωνο αλλα θρύλος. :)

Το τσίμπησα ξανά!!!

Είχα κάνει χαζομάρα που το είχα δώσει υστερα από 2.5 χρονια συμβίωσης μαζί του αλλά τελικά βρέθηκε ένα εξαιρετικό μεταχειρισμένο και δεν αντιστάθηκα!!!

Θα το έχω σαν δεύτερη συσκευή αλλά και σαν media player του Netflix με αναπαραγωγή μέσω slimport σε οποιαδήποτε TV!

Ναι ρε G2!!!!

Edited by Spiros79

Το τσίμπησα ξανά!!!

Είχα κάνει χαζομάρα που το είχα δώσει υστερα από 2.5 χρονια συμβίωσης μαζί του αλλά τελικά βρέθηκε ένα εξαιρετικό μεταχειρισμένο και δεν αντιστάθηκα!!!

Θα το έχω σαν δεύτερη συσκευή αλλά και σαν media player του Netflix με αναπαραγωγή μέσω slimport σε οποιαδήποτε TV!

Ναι ρε G2!!!!

Μπραβο εγκρινω. :)

Κατι περιεργο συνεβη απο χθες στο κινητο της κοπελας μου. Ξαφνικα αρχισε να αναβοσβηνει το εικονιδιο του wifi στο συρταρι που κατεβαζουμε σπο πανω. Δεν μπορει να συνεδεθει σε κανενα δικτιο. Δε βλεπει τπτ και οτι και να κανουμε δε σταματαει απο το να αναβοσβηνει. Τωρα θα δοκιμασουμε επαναφορα εργοστασιακών δεδομενων αλλα αμφιβαλω αν θα στρωσει

Κατι περιεργο συνεβη απο χθες στο κινητο της κοπελας μου. Ξαφνικα αρχισε να αναβοσβηνει το εικονιδιο του wifi στο συρταρι που κατεβαζουμε σπο πανω. Δεν μπορει να συνεδεθει σε κανενα δικτιο. Δε βλεπει τπτ και οτι και να κανουμε δε σταματαει απο το να αναβοσβηνει. Τωρα θα δοκιμασουμε επαναφορα εργοστασιακών δεδομενων αλλα αμφιβαλω αν θα στρωσει

Δυστυχώς θέλει φορματ.....!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Το τσίμπησα ξανά!!!

Ναι ρε G2!!!!

Καλοδούλευτο!! Φοβερό το κινητακι αυτό. Το είχα ερωτευτεί. Εμένα μετά από δύο χρόνια (από την αγορά του) μου το κλεψανε :(! Ισως να το χρησιμοποιουσα ακόμα αν λειτουργούσε χωρίς προβλήματα. Edited by lek88

• 1 month later...
Τον αλλο μηνα κλείνει το πολυτιμο μου 5 χρονια χωρις κανενα μα κανενα προβλημα η θεμα μονο μια μπαταρια εχω αλλαξει. LG σε ευχαριστω για το εργαλειο που εβγαλες ελπιζω αν οχι με g6? V30,? Nα το επαναλαβεις. :)