Amyntaios Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Τι εννοεις ημιτασιον οθονη;δεν ειναι γνησια; Τελος παντων το g2 οπως το γεννησε η μανα του με διπλο ταπ αναβει η οθονη απο σβηστη και απο ανοιχτη σβηνει Επισης κοιτα τους χρονοδιακοπτες στο σβησιμο οθονης να δεις που ειναι.Οσο για το σκοταδι σβηνει γιατι το κινητο δε βλεπει οτι το κοιτας για να κρατησει ενεργη την οθονη οπως την ημερα η με καλο φωτισμο.Αν εχω καταλαβει καλα.:) Όχι δεν είναι γνήσια..το μπάτζετ δεν το επέτρεπε! ;) Ξέρω τον τρόπο λειτουργίας του double tap. Στο σβήσιμο δουλεύει στο άνοιγμα όχι, φαντάζομαι λόγω της οθόνης αλλά δεν ενοχλεί. Το ενοχλητικό είναι ότι αν είναι χαμηλός ο φωτισμός δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις την οθόνη με τίποτα (ο χρονοδιακοπτης είναι στα 2 λεπτά αλλά το δοκίμασα και στο να μην απενεργοποιείται ποτέ)! Φυσικά έχω ελέγξει όλους τους διακόπτες που έχουν να κάνουν με το proximity sensor. Μάλλον θα ζήσει με αυτό.... Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Επιβεβαιώνω κ εγώ. Μόλις το πήρα από αλλαγή οθόνης. Είχα θέμα στο touch σε ενα μικρό σημείο αλλά είναι η βασική μου συσκευή. Δεν δουλεύει το double tap to unlock. Ebay uk η ουονη. Κατά τα άλλα κομπλέ έως τώρα. Όχι δεν είναι γνήσια..το μπάτζετ δεν το επέτρεπε! ;) Ξέρω τον τρόπο λειτουργίας του double tap. Στο σβήσιμο δουλεύει στο άνοιγμα όχι, φαντάζομαι λόγω της οθόνης αλλά δεν ενοχλεί. Το ενοχλητικό είναι ότι αν είναι χαμηλός ο φωτισμός δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις την οθόνη με τίποτα (ο χρονοδιακοπτης είναι στα 2 λεπτά αλλά το δοκίμασα και στο να μην απενεργοποιείται ποτέ)! Φυσικά έχω ελέγξει όλους τους διακόπτες που έχουν να κάνουν με το proximity sensor. Μάλλον θα ζήσει με αυτό.... Για μπείτε στο κρυφό μενού και κάντε update το touch firmware. Για να μπεις πας στον dialer και πληκτρολογείς 3845#*802# μετά πας settings, update touch firmware κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το δοκιμάσω γιατί δεν έχω τον μαμά dialer. Edited March 29, 2017 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Όχι δεν είναι γνήσια..το μπάτζετ δεν το επέτρεπε! ;) Ξέρω τον τρόπο λειτουργίας του double tap. Στο σβήσιμο δουλεύει στο άνοιγμα όχι, φαντάζομαι λόγω της οθόνης αλλά δεν ενοχλεί. Το ενοχλητικό είναι ότι αν είναι χαμηλός ο φωτισμός δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις την οθόνη με τίποτα (ο χρονοδιακοπτης είναι στα 2 λεπτά αλλά το δοκίμασα και στο να μην απενεργοποιείται ποτέ)! Φυσικά έχω ελέγξει όλους τους διακόπτες που έχουν να κάνουν με το proximity sensor. Μάλλον θα ζήσει με αυτό.... Η οθονη ευθυνεται και για αυτο γιατι τα γνησια αλληεπιδρουν με τους σενσορες οποτε οπως ειπες θα μαθει να ζει με καποιες παραχωρησεις.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Το έκανα...Δεν δουλεύει σε μας.. Για μπείτε στο κρυφό μενού και κάντε update το touch firmware. Για να μπεις πας στον dialer και πληκτρολογείς 3845#*802# μετά πας settings, update touch firmware κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να το δοκιμάσω γιατί δεν έχω τον μαμά dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 ΣΗΜΕΡΑ ακριβως κλεινω 34 μηνες με το lg g2 32 giga.Ειναι το μονο κινητο που εχω κρατησει τοοοσο πολυ εχοντας ταυτοχρονα παρει στα χερια μου--samsung s3,samsung s5,samsung note4,microsoft 640 xl, nokia 830, nokia 930,alkatel idol 3,lg g3,lg g4,lg v10,sony xa ultra,iphone 4s,lenovo vibe p1,huawei p9 lite,. Kαποια ειχαν καλυτερη καμερα,αλλα πιο δυνατο ηχο,αλλα λιγο πιο γρηγορα οχι παντα ομως[εξαιρειται το v10] αλλα ειχαν καλυτερη οθονη κλπ.Ομως το g2 κανει τα παντα παντα και με λειτουργιες που καποια δεν εχουν και καποια αλλα δεν ανοιγαν καποια αρχεια στα μειλ μου,οπως και καποια ανοιγοντας τις ιδιες σελιδες στο ιντερνετ δεν εμφανιζαν καν καποιες παραγραφους η λινκ. ΤΑ κανει τα παντα ολα,δεν χανει ειδοποιησεις,το εκτυφλωτικο λεντ αναβε ιχρωματικα αναλογα την ειδοποιηση, οταν το κοιτας δεν σβηνει η οθονη,σε ενημερωνει για περιεργες χρεωσεις σε sms,εχει πεντακαθαρο ηχο στο ακουστικο,και πολυ παραμετροποιησημο ακομα και στις εφαρμογες που δουλευω. Σε οοολα τα αλλα ολο και κατι ελειπε εκτος παλι του v10 που το θεωρω ισαξιο σε λειτουργικοτητα στο 95%. Σε κανενα lg και ειδικα στο g2 δεν ειχα θεμα με κιτρινες οθονες,επανεκκινησεις,ξαφνικο θανατο,φαντασματικο παρασκηνιο,κλπ κλπ οποτε η ειμαι κολοφαρδος[θα παιξω τζοκερ]η δε ξερω τι κανουν οι ''πιτσιρικαδες'' στα κινητα τους. Δεν ρουταρω,δεν αλλαζω λοντσερ?δεν ξεκλειδωνω μπουντλαντερ?,δεν κανω αναβαθμισεις παρα μονο αν ερθει οτα επισημα,και δεν εχω κανει ΠΟΤΕ σκληρο μηδενισμο μετα απο αναβαθμιση.Δεν βαζω την σαρα και τη μαρα απο εφαρμογες παρα μονο 7 8 βασικες. Θελω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτο το κινητο με την 4.4.2 γιατι δεν πηρε αλλη αναβαθμιση ολα δουλευουν ρολοι χωρις δραματα και προβληματα.Εγω βαζω τον εαυτο μου και 2 3 φιλους ακομα στην κατηγορια μεσων χρηστων για αυτο πιστευω οτι χαιρομαστε τα κινητα μας και πιστευω οτι το κινητο ειναι απροβληματιστο,οι χρηστες ειναι ''προβληματικοι''με συνεπειες που ολοι ξερουμε. Συγγνωμη αν κουρασα αλλα ηθελα να σας περιγραψω την συμβιωση μου με αυτη την ναυαρχιδα, γιατι περι ναυαρχιδας προκειται στο περασμα του χρονου.:):):):):):):) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Ουσιαστηκα ακομα και σημερα, αν εξαιρεσουμε τη xiaomi, στεκεται αξιοπρεπεστατα διπλα σε σημερινες συσκευες των 200 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Θα το ματιάσουμε στο τέλος (φτου, φτου!!)... Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές κι εγώ σκέφτομαι, αν (φτου φτουυυυυ) πάθει κάτι μετά από 1μιση χρόνο που το έχω, ποιό θα έπαιρνα; Και ποτέ δεν έχω στάνταρ απάντηση. Κυρίως για τα bezels, όσο κουφό κι αν ακούγεται, αφού μέσος χρήστης είμαι και δεν τρέχω κάτι τρελό, οπότε οποιοδήποτε "σύγχρονο" κινητό τη δουλειά του την κάνει. Όμως σε ενδεχόμενο αντικατάστασης, άλλο μου φαίνεται πολύ μεγάλο/ κουμούτσα, άλλο έχει μεγάλα bezels κλπ κλπ. ΥΓ: δεν το ήξερα, σήμερα το πήρε το μάτι μου, η LG Hellas έχει κλείσει κάπου στα τέλη 2016, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 ΣΗΜΕΡΑ ακριβως κλεινω 34 μηνες με το lg g2 32 giga.Ειναι το μονο κινητο που εχω κρατησει τοοοσο πολυ εχοντας ταυτοχρονα παρει στα χερια μου--samsung s3,samsung s5,samsung note4,microsoft 640 xl, nokia 830, nokia 930,alkatel idol 3,lg g3,lg g4,lg v10,sony xa ultra,iphone 4s,lenovo vibe p1,huawei p9 lite,. Kαποια ειχαν καλυτερη καμερα,αλλα πιο δυνατο ηχο,αλλα λιγο πιο γρηγορα οχι παντα ομως[εξαιρειται το v10] αλλα ειχαν καλυτερη οθονη κλπ.Ομως το g2 κανει τα παντα παντα και με λειτουργιες που καποια δεν εχουν και καποια αλλα δεν ανοιγαν καποια αρχεια στα μειλ μου,οπως και καποια ανοιγοντας τις ιδιες σελιδες στο ιντερνετ δεν εμφανιζαν καν καποιες παραγραφους η λινκ. ΤΑ κανει τα παντα ολα,δεν χανει ειδοποιησεις,το εκτυφλωτικο λεντ αναβε ιχρωματικα αναλογα την ειδοποιηση, οταν το κοιτας δεν σβηνει η οθονη,σε ενημερωνει για περιεργες χρεωσεις σε sms,εχει πεντακαθαρο ηχο στο ακουστικο,και πολυ παραμετροποιησημο ακομα και στις εφαρμογες που δουλευω. Σε οοολα τα αλλα ολο και κατι ελειπε εκτος παλι του v10 που το θεωρω ισαξιο σε λειτουργικοτητα στο 95%. Σε κανενα lg και ειδικα στο g2 δεν ειχα θεμα με κιτρινες οθονες,επανεκκινησεις,ξαφνικο θανατο,φαντασματικο παρασκηνιο,κλπ κλπ οποτε η ειμαι κολοφαρδος[θα παιξω τζοκερ]η δε ξερω τι κανουν οι ''πιτσιρικαδες'' στα κινητα τους. Δεν ρουταρω,δεν αλλαζω λοντσερ?δεν ξεκλειδωνω μπουντλαντερ?,δεν κανω αναβαθμισεις παρα μονο αν ερθει οτα επισημα,και δεν εχω κανει ΠΟΤΕ σκληρο μηδενισμο μετα απο αναβαθμιση.Δεν βαζω την σαρα και τη μαρα απο εφαρμογες παρα μονο 7 8 βασικες. Θελω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο αυτο το κινητο με την 4.4.2 γιατι δεν πηρε αλλη αναβαθμιση ολα δουλευουν ρολοι χωρις δραματα και προβληματα.Εγω βαζω τον εαυτο μου και 2 3 φιλους ακομα στην κατηγορια μεσων χρηστων για αυτο πιστευω οτι χαιρομαστε τα κινητα μας και πιστευω οτι το κινητο ειναι απροβληματιστο,οι χρηστες ειναι ''προβληματικοι''με συνεπειες που ολοι ξερουμε. Συγγνωμη αν κουρασα αλλα ηθελα να σας περιγραψω την συμβιωση μου με αυτη την ναυαρχιδα, γιατι περι ναυαρχιδας προκειται στο περασμα του χρονου.:):):):):):):) Συμφωνώ βέβαια και 'γω με τα παραπάνω!! Κινητό σημείο αναφοράς για την LG! Μπορεί να άλλαξα κινητό αλλά το G2 παραμένει ακόμη (και μέχρι να παραδώσει πνεύμα) στην κατοχή μου και ασχολούνται πλέον τα παιδιά μου μ' αυτό! Στο μόνο μου έχω λίγο διαφορετική άποψη είναι όσο αφορά το root. Το G2 ήταν απ' τις τελευταίες "επώνυμες" ναυαρχιδες (πλην κινέζικων) που μπορούσες να ρουτάρεις χωρίς να χάσεις εγγύηση. Σε λίγα λεπτά μπορούσες να το ξανακάνεις "μαμά". Με root και custom recovery άνοιγαν οι δρόμοι για επιπλέον πείραγμα του κινητού και επιπλέον απόλαυση...... για όσους έχουν το μικρόβιο :) Όλα αυτά βέβαια θέλουν προσεκτικές κινήσεις και ότι κάνεις να το σκέφτεσαι δύο φορές πριν το πράξεις, για να μην έχεις παρατράγουδα!! Το δικό μου (επίσης 32αρι) ρουταρισμένο απ' την πρώτη εβδομάδα και 3.5 χρόνια δεν έκανε "κιχ"...... ούτε με στεναχώρησε ποτέ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Ότι και να πούμε το κινητό έχει ένα σύνολο πραγμάτων που δενουν μεταξύ τους και το κάνουν μια φοβερή συσκευή. Αυτο για την lg το άκουσα και εγώ..κάπου διάβασα κιόλας ότι μπορεί να μην φέρουν ούτε το g6 επίσημα..φαντάζομαι βέβαια στο skroutz θα υπάρχει..πάντως όπως και να έχει αν πρέπει πλεον να στείλεις Ιταλία αν πάθει ένα lg ειναι κάτι είναι αρκετά αποθαρυντικο. Δεν ξέρω με τα service στην Ελλάδα το θα παίζει..έχει ακουστεί κάτι?? Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Ότι και να πούμε το κινητό έχει ένα σύνολο πραγμάτων που δενουν μεταξύ τους και το κάνουν μια φοβερή συσκευή. Αυτο για την lg το άκουσα και εγώ..κάπου διάβασα κιόλας ότι μπορεί να μην φέρουν ούτε το g6 επίσημα..φαντάζομαι βέβαια στο skroutz θα υπάρχει..πάντως όπως και να έχει αν πρέπει πλεον να στείλεις Ιταλία αν πάθει ένα lg ειναι κάτι είναι αρκετά αποθαρυντικο. Δεν ξέρω με τα service στην Ελλάδα το θα παίζει..έχει ακουστεί κάτι?? Sent from my LG-D802 using Tapatalk H προκορντια απο οσο γνωριζω θα συνεχισει να υποστηριζει το σερβις της lg τωρα αν δεν εισαχθει και το g6 οπως και το v20 δεν ξερω τι δυνατοτητα θα εχει για αυτα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 H προκορντια απο οσο γνωριζω θα συνεχισει να υποστηριζει το σερβις της lg τωρα αν δεν εισαχθει και το g6 οπως και το v20 δεν ξερω τι δυνατοτητα θα εχει για αυτα. Μέχρι νεοτέρας το service δεν αλλάζει, και το G6 σίγουρα θα έρθει "επίσημα" από αλυσίδες λιανικής. Ξεφεύγουμε όμως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Καλημέρα! Να ρωτήσω μη και ξέρετε. Το τελευταίο καιρό, το κινητό δεν φορτίζει. Όταν το συνδέω στον φορτιστή δείχνει τον κεραυνό του φορτισματος αλλά η στάθμη της μπαταρίας μένει μόνιμα στην κατάσταση που ήταν. Το κάνει και με άλλους φορτιστες. Μια στις τέσσερις προσπάθειες φορτίζει. Φταίει το ότι το φορτίζω αρεα και που με ένα Power bank της xiaomi το 10000 και το ζεσταίνει ή μου αφήνει σιγά σιγά χρόνους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2017 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Μάλλον χρειάζεται αντικατάσταση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Μάλλον χρειάζεται αντικατάσταση μπαταρίας. Θα το δοκιμάσω. Είχα παραγγείλει μια παλιότερα (δε ξέρω αν ήταν αυθεντική). Το αστείο είναι ότι όταν του έρθει και φορτίσει, αργεί να ξεφορτίσει. Τεσπα... Θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Καλησπέρα, πανευτυχής κάτοχος g2 εδώ και 2μιση χρόνια. Μετά από τόσο καιρό, τα μόνα μου θεματάκια είναι η οθόνη που έχει εμφανίσει κάποιες ελαφριές κιτρινίλες στις γωνίες και η μπαταρία η οποία νιώθω ότι χάνει πιο εύκολα το φορτίο της. Θέλω τα φώτα σας στο εξής ερώτημα: Αξίζει να χτυπήσω ένα g2 d802 από το ebay? Αναφέρομαι σε καινούριο από κίνα με 120 ευρώ. Σκέφτηκα αν δεν υποστηρίζει ελληνικά δίκτυα να το κάνω βίδες και να αντικαταστήσω στο δικό μου οθόνη, μπαταρία και ότι άλλο χρειαστεί στο μέλλον... Ξέρω ότι με 120 παίρνεις μαμάτο καινούριο κινέζικο με τελευταίο αντροιντ κλπ, αλλά πραγματικά σας το λέω νομίζω ότι τo g2 παίζει ακόμα τέλεια μπαλίτσα. Για μένα δεν έχει βγει ακόμα κινητό τόσο ολοκληρωμένο ώστε να μου κάνει το κλικ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2017 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Στα χρήματα που δίνεις βρίσκεις ελληνικό / ευρωπαϊκό στις αγγελίες μεταχειρισμένο, δεν ξέρω αν αξίζει να φέρεις από Κίνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Πήρα εγώ. Όλα κομπλέ με τα δίκτυα. Σφραγισμένο ήταν αλλά είχε θεματακι η οθόνη. Δεν πάταγε καλά σε ένα μικρό σημείο. Την άλλαξα με ιμιτατιον και όλα κομπλέ. Απλά δεν δουλεύει το double tap to unlock. Πρόσεχε το θέμα τελωνείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Αν είναι το D802 θα παίζει κανονικά με τα δικά μας δίκτυα, μιας και είναι ίδιο με αυτό που έφερναν τα δικά μας καταστήματα. Αλλά, κατ' εμέ δεν αξίζει να δώσεις 120€ για να το πάρεις από eBay. Εγώ πήρα ένα 16GB, πριν λίγες μέρες, από γειτονικό forum στα 80€ και ήταν σαν καινούριο εξωτερικά. Οπότε, βρε από καμία αγγελία καλύτερα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Έχετε επίσης στο νου σας παιδιά ότι παραγγελία από eBay, αν πρόκειται για Κίνα, σημαίνει ΟΧΙ εγγύηση στην Ελλάδα. Ακόμη και αν είναι το D802 δεν το καλύπτουν στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Βασικά τα φοβάμαι τα μεταχειρισμένα γιατι και το δικο μου σαν καινούριο είναι απ έξω αλλά έχει κ κιτρινίλα κ μπαταρία κουρασμένη. Οπότε αγοράζοντας μεταχειρισμένο πιθανώς να είναι κ αυτο πολυδουλεμένο (και να μη φαίνεται) και πρακτικά να μην αναβαθμίσω τη συσκευή μου στην οθόνη και τη μπαταρία αλλά να πάρω ένα ίδιο με το δικό μου... Φίλε spirospatra, εσένα κόλλησε τελωνείο? Χρειάστηκε να δώσεις κάτι παραπάνω? Άρα απ ότι κατάλαβα καλύτερα να μην το αγοράσω από ebay.... Ελλάδα ξέρετε αν παίζει να το βρω καινούριο στο κουτί του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Καλό μήνα! Όχι, πέρασε κανονικά. Διάβασε λιγες σελίδες από το αντίστοιχο τοπικ εδώ στο φόρουμ. Βασικά τα φοβάμαι τα μεταχειρισμένα γιατι και το δικο μου σαν καινούριο είναι απ έξω αλλά έχει κ κιτρινίλα κ μπαταρία κουρασμένη. Οπότε αγοράζοντας μεταχειρισμένο πιθανώς να είναι κ αυτο πολυδουλεμένο (και να μη φαίνεται) και πρακτικά να μην αναβαθμίσω τη συσκευή μου στην οθόνη και τη μπαταρία αλλά να πάρω ένα ίδιο με το δικό μου... Φίλε spirospatra, εσένα κόλλησε τελωνείο? Χρειάστηκε να δώσεις κάτι παραπάνω? Άρα απ ότι κατάλαβα καλύτερα να μην το αγοράσω από ebay.... Ελλάδα ξέρετε αν παίζει να το βρω καινούριο στο κουτί του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2017 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Έχετε στα υπόψιν ότι με το τελωνείο τα πράγματα έχουν αλλάξει, όλα σχεδόν τα πακέτα που εισάγονται εκτός Ευρώπης περνάνε από έλεγχο πλέον με ότι αυτό συνεπάγεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Έχετε στα υπόψιν ότι με το τελωνείο τα πράγματα έχουν αλλάξει, όλα σχεδόν τα πακέτα που εισάγονται εκτός Ευρώπης περνάνε από έλεγχο πλέον με ότι αυτό συνεπάγεται... Δηλαδή τα πράματα γίναν πιο αυστηρά; Ακόμα και δέματα από Κίνα με απλό ταχυδρομείο και την ένδειξη "δώρο" ανοίγονται; Άρα αυτό σημαίνει τρελή καθυστέρηση στο να σου έρθει μιας και θα πέσει πολύ δουλειά στους τελωνειακούς με τόσα δέματα. Εκτός κι αν προσληφθούν κι άλλα άτομα πράμα που δεν το νομίζω. Άκουσες δηλαδή μαρτυρίες παιδιών που την πάτησαν από Κίνα με απλό ταχυδρομείο; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2017 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Ναι, έχουν αλλάξει τα πράγματα σε σχέση με το παρελθόν... Σύμφωνα με πληροφορίες πλέον ελέγχονται όλα τα εισαγόμενα δέματα, ακόμα και μικρής αξίας, μαρκαρισμένα ως gift κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Ναι, έχουν αλλάξει τα πράγματα σε σχέση με το παρελθόν... Σύμφωνα με πληροφορίες πλέον ελέγχονται όλα τα εισαγόμενα δέματα, ακόμα και μικρής αξίας, μαρκαρισμένα ως gift κτλ. Εγω παλι νομιζω οτι περνανε τελωνειο τα καπως πιο βαρια αντικειμενα (πχ κινητα) που ειναι πιο πιθανο να ξεπερνανε τα 23 ευρω. Αυτο το μηνα εχω παραλαβει 5 διαφορετικα πραγματα (θηκες, τζαμακια, καλωδια, αντιολισθητικο πατακι για αμαξι κλπ) και δεν ανοιχτηκε κανενα απο τελωνειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts