Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει άλλη επιλογή για αντικατάσταση μπαταρίας εκτός της procordia?

Έχει δοκιμασει κανείς άλλο κατάστημα?

Στο σκρουτζ η μπαταρία έχει 12,5€.

Υπάρχουν κάποια μαγαζιά που κάνουν επισκευές σε πολλές μάρκες αλλά εγώ δε θα εμπιστευομουν τρίτο στην προκορντια στην αλλάζουν με κλειστα μάτια και με εγγύηση 6 μηνών

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα,,πρεπει να εχει χαλασει το καλωδιο του φορτιστη αλλα ειναι περιεργιο!μαλλον κατι στα δοντακια πρεπει να παιζει,,γτ οταν το χρησιμοποιω με το pc το αναγνωριζει κατευθειαν αλλα οταν τον συνδεω με το υπολοιπο για την πριζα τζιφος! μπορω να βρω σε καταστημα μονο το καλωδιο το γνησιο και οχι τπτ παραπλησιο?επισης δοκιμασα με αλλοκαλωδιο και φορτιζει που σημαινει οτι αυτο που μπαινει στην πριζα ειναι καλο!ευχαριστω

Υπάρχουν κάποια μαγαζιά που κάνουν επισκευές σε πολλές μάρκες αλλά εγώ δε θα εμπιστευομουν τρίτο στην προκορντια στην αλλάζουν με κλειστα μάτια και με εγγύηση 6 μηνών

Συμφωνώ,αλλά την μπαταρία θα την χρειαστώ για κάνα τρίμηνο,μέχρι να αλλάξω το g2. Για αυτό τα λυπάμαι τα 37....

Συμφωνώ,αλλά την μπαταρία θα την χρειαστώ για κάνα τρίμηνο,μέχρι να αλλάξω το g2. Για αυτό τα λυπάμαι τα 37....

Mην αλλάξεις το g2 αν θες την ταπεινή μου γνώμη τέτοια κινητά δεν βγαίνουν εγώ του άλλαξαν μπαταρία και είναι καινουργιο.

Κράτα το αν μπορείς σαν δεύτερο

Μου έπεσε το G2 και έσπασε το Digitizer και δεν δουλεύει touch. Η οθόνη δείχνει κανονικά.

Αλλάζει μόνο το digitizer ή πρέπει να αλλαχθεί και η οθόνη;

Κόστος; Πρόταση για κάποιο μαγαζί (έστω σε pm για να μην θεωρηθεί διαφήμιση)

Ευχαριστώ

- Αλλάζει το Digitizer σκετο αλλά δεν είναι εύκολη δουλειά.....

- Η φθηνή λύση είναι να παραγγείλεις απο εξω οθόνη digizer μαζί έτοιμη και να την περάσεις μόνος ~35€

- Ελλάδα αν θυμάμαι καλά η επίσημη αντιπροσωπεία ζητάει ~100€

Μπραβο που το κινητο εμφανιστηκε"παλι στο σκρουτζ οσοι το παρουν δε θα το μετανιωσουν πιστευω εξακολουθει να ειναι πολυ δυνατο και σημερα με πολυ καλες καμερες και μπαταρια οθονη κλπ κλπ καλυτερα αυτο παρα κινεζιες με 3 γκιγκα και μουφα μπαταριες και υψηλη ακτινοβολια

@komias2 Για αλλαγή μπαταρίας στο e-matrix.gr στο Χαλανδρι, και με εγγύηση. Αλλά πρώτη επιλογή για μένα η Procordia!

Ότι είναι ένα από τα καλύτερα κινητά που βγήκανε, δεν υπάρχει συζήτηση. Αλλά και στα 300€ σημερα, είναι πολλά! Όταν το 5Χ έχει 250€. Φυσικά είναι θέμα επιλογής του καθενός!

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by tfd1978

Πριν λιγα λεπτα ενω πατησα το ανοιγμα μιας εφαρμογης το κινητο κολλησε εντελως και εσβησε η οθονη. Την μονη αποκριση που ειχε σε οτιδηποτε προσπαθησα να του κανω (κληση απο αλλο τηλ, πατημα του power, φορτιση-ξεφορτιση) ηταν στην οθονη να αναβει μονο το background φως και να μην δειχνει τιποτε αλλο.

Το ελυσα κρατωντας power+volume up το οποιο σαν να πηγε να κανει reboot, το οποιο σταματησε και μετα εκανα κανονικα boot με το power μονο. Ελπιζω να ηταν ενα προσωρινο κολλημα γιατι με φοβισε η αληθεια ειναι οτι δεν ανταποκρινοταν σε τιποτα για αρκετα λεπτα. Αν μη τι αλλο ειμαι υπερ-ευχαριστημενος απο το κινητο 1+ χρονο τωρα και ειναι το πρωτο θεμα που αντιμετωπιζω.

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Tωρα που επεσε στα 258 στο σκρουτζ συμφερει με τα μπουνια απο το χ5 και απο μπαταρια και απο ois και ο επεξεργαστης δεν μασαει ειναι δυνατο κινητο.

Tωρα που επεσε στα 258 στο σκρουτζ συμφερει με τα μπουνια απο το χ5 και απο μπαταρια και απο ois και ο επεξεργαστης δεν μασαει ειναι δυνατο κινητο.
Όχι ρε παιδιά κινητό του 2013 258€ μην τρελαθούμε! Έχω και ένα Galaxy S2 προσφορά όποιος θέλει :lol:

Εγώ το πήρα πριν κανα δίμηνο από ebay στα 135€. Δεν έχει εγγύηση βέβαια αλλά είναι μισή τιμή....

Όντως..... Δεν είναι λίγο ακριβό για κινητό 3 ετών? Το ότι είναι κορυφή συμφωνώ απόλυτα!!

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Όντως..... Δεν είναι λίγο ακριβό για κινητό 3 ετών? Το ότι είναι κορυφή συμφωνώ απόλυτα!!

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Ναι και;σε τι ωχριά με τα σημερινά αντίστοιχων δυνατοτήτων;θες να σου βρω με περισσότερα ραμ άλλους επεξεργαστές παρόμοιες κάμερες μπαταρία;που πάραυτα το g2 τους ρίχνει στα αυτιά;:)

Βοήθεια! Σήμερα χωρίς κάποιο λόγο δεν ενεργοποιεί τα δεδομένα. Κλήσεις κάνει κανονικά. Το έχω δοκιμάσει σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Έχω κάνει επανεκκίνησεις, λειτουργία πτήσης και ενεργοποίηση αλλά τίποτα. Τι μπορεί να φταίει; Έχω cosmote.

ΑΚΥΡΟ! Τελικά έχει πρόβλημα η cosmote πανελλαδικά, το οποίο είναι προς επίλυση.

Edited by tzach1

Βοήθεια! Σήμερα χωρίς κάποιο λόγο δεν ενεργοποιεί τα δεδομένα. Κλήσεις κάνει κανονικά. Το έχω δοκιμάσει σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Έχω κάνει επανεκκίνησεις, λειτουργία πτήσης και ενεργοποίηση αλλά τίποτα. Τι μπορεί να φταίει; Έχω cosmote.

ΑΚΥΡΟ! Τελικά έχει πρόβλημα η cosmote πανελλαδικά, το οποίο είναι προς επίλυση.

Και εγώ από το απόγευμα τα ίδια στην πελοποννησο ομωωωωως της γυναίκας μου γιατί δουλεύουν;

Και εγώ από το απόγευμα τα ίδια στην πελοποννησο ομωωωωως της γυναίκας μου γιατί δουλεύουν;

Ας μην το πιάσουμε εδώ :)

Όπως ειπώθηκε είναι θέμα της Cosmote και γίνεται ήδη συζήτηση στο κατάλληλο θέμα.

Νιώθω την ανάγκη να αποχαιρετήσω αυτό το thread. Μετά απο 2 χρόνια συνυπάρξεως, το g2 μου παρέδωσε πνεύμα, αφού προηγήθηκε πτώση από 3 μέτρα. Ήταν το καλύτερο κινητό που πέρασε από τα χέρια μου και πραγματικά το κατευχαριστήθηκα.

Κάτοχος htc m9 πλέον, θεωρώ δύσκολο να με ικανοποιήσει τόσο όσο το πολυαγαπημένο μου g2 :(:(

Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3

Νιώθω την ανάγκη να αποχαιρετήσω αυτό το thread. Μετά απο 2 χρόνια συνυπάρξεως, το g2 μου παρέδωσε πνεύμα, αφού προηγήθηκε πτώση από 3 μέτρα. Ήταν το καλύτερο κινητό που πέρασε από τα χέρια μου και πραγματικά το κατευχαριστήθηκα.

Κάτοχος htc m9 πλέον, θεωρώ δύσκολο να με ικανοποιήσει τόσο όσο το πολυαγαπημένο μου g2 :(:(

Καλή συνέχεια στο htc σαν το g2 κανένα :)

καλησπερα στην παρεα!!εχοντας καλη εμπειρια απο το πασχα που εστειλα απο θεσσαλονικη την συσκευη για αντικατασταση μπαταριας και πλακετας,,ηλπιζα πως και την δευτερη φορα θα ειταν εξισου καλη!! σε επικοινωνια την περασμενη δευτερα με τα γραφεια,,για να το στειλω λογω γραμμων(και στην δικη μου συσκευη) και υπερθερμανσης,,η κοπελα στο τηλ μου ειπε οτι δεν ξερει χρονο επιστροφης γιατι ειναι αυγουστος και οι κουριερ οπως και το προσωπικο στην lg ειναι μειωμενο λογω αδειων!!επισης ρωτησα αν υπαρχουν διαθεσιμες οθονες,,δεν γνωριζε και γιαυτο!!περνω στο σερβις αφαντοι!! μιλαω στο φεις με την προκορντια και τους λεω ειναι αναγκη,την χρειαζομαι την συσκευη λογω δουλειας αλλα και οτι ξεκιναει η αδεια μου και την χρειαζομαι! και μου απαντανε να το στειλω τεταρτη να βρισκεται πεμπτη εκει και δευτερα να ειναι πισω σε μενα!! δεν εχει γινει κατι τετοιο εως τωρα γιατι η απαντηση τους ειταν οτι η συσκευη μου ειναι σε αναμονη ανταλλακτικου(κεντρικη πλακετα) λογω ελλειψης απο το εργοστασιο,,αλλα η προσοψη ειναι διαθεσιμη ομως!!και ρωταω τωρα εγω,,,αυτη η ελλειψη ανταλλακτικου ποσο χρονικο διαστημα θα χρειαστει να περιμενω?ας απαντησει καποιος που μπορει να ειχε παρομοια περιπτωση!

καλησπερα στην παρεα!!εχοντας καλη εμπειρια απο το πασχα που εστειλα απο θεσσαλονικη την συσκευη για αντικατασταση μπαταριας και πλακετας,,ηλπιζα πως και την δευτερη φορα θα ειταν εξισου καλη!! σε επικοινωνια την περασμενη δευτερα με τα γραφεια,,για να το στειλω λογω γραμμων(και στην δικη μου συσκευη) και υπερθερμανσης,,η κοπελα στο τηλ μου ειπε οτι δεν ξερει χρονο επιστροφης γιατι ειναι αυγουστος και οι κουριερ οπως και το προσωπικο στην lg ειναι μειωμενο λογω αδειων!!επισης ρωτησα αν υπαρχουν διαθεσιμες οθονες,,δεν γνωριζε και γιαυτο!!περνω στο σερβις αφαντοι!! μιλαω στο φεις με την προκορντια και τους λεω ειναι αναγκη,την χρειαζομαι την συσκευη λογω δουλειας αλλα και οτι ξεκιναει η αδεια μου και την χρειαζομαι! και μου απαντανε να το στειλω τεταρτη να βρισκεται πεμπτη εκει και δευτερα να ειναι πισω σε μενα!! δεν εχει γινει κατι τετοιο εως τωρα γιατι η απαντηση τους ειταν οτι η συσκευη μου ειναι σε αναμονη ανταλλακτικου(κεντρικη πλακετα) λογω ελλειψης απο το εργοστασιο,,αλλα η προσοψη ειναι διαθεσιμη ομως!!και ρωταω τωρα εγω,,,αυτη η ελλειψη ανταλλακτικου ποσο χρονικο διαστημα θα χρειαστει να περιμενω?ας απαντησει καποιος που μπορει να ειχε παρομοια περιπτωση!

Δεν καταλαβα πολλα αλλα εχουν και αυτοι αδειες οπως εσυ και υπολειτουργουν οποτε δειξε κατανοηση αν μπορεις οτι σου πει η προκορντια που ειναι το επισημο σερβις τωρα αν δεν εχουν το ανταλλακτικο πως να σου πουν με ακριβεια ποτε θα το παρεις .

Δεν καταλαβα πολλα αλλα εχουν και αυτοι αδειες οπως εσυ και υπολειτουργουν οποτε δειξε κατανοηση αν μπορεις οτι σου πει η προκορντια που ειναι το επισημο σερβις τωρα αν δεν εχουν το ανταλλακτικο πως να σου πουν με ακριβεια ποτε θα το παρεις .

ναι φιλε μου υπολειτουργουνε,,αλλα να μην λενε στειλτο και θα το εχεις συγκεκριμενη μερα,,,εξαλου στο τηλεφωνημα που κανεις πριν τους λες για ποιο λογο το στελνεις και σου απαντανε αν υπαρχει η δεν υπαρχει!! προσωπικα δεν το δεχομαι,εχουν αδειες,,,γτ οταν δεν εχουν το πιανουν 4 και 6 χερια το κινητο σου? αν ελεγαν οτι δεν υπαρχουν ανταλλακτικα πολυ απλα δε θα το κατεβαζα!! αν ειχες στο παρελθον παρομοιο περιστατικο και μενεις με συσκευη προιστορικη ποσο μαλλον για να φυγεις αυτες τισ 5 μερες αδειας,,θα με καταλαβαινεις!!ελλειψη ανταλλακτικου λενε,,εντελως τυχαια που ειναι αυγουστος και δεν εχουν!μετα το πασχα οταν το κατεβασα παλι για αλλαγη σε 3-4 εργασιμες ειταν πισω ;););)

ναι φιλε μου υπολειτουργουνε,,αλλα να μην λενε στειλτο και θα το εχεις συγκεκριμενη μερα,,,εξαλου στο τηλεφωνημα που κανεις πριν τους λες για ποιο λογο το στελνεις και σου απαντανε αν υπαρχει η δεν υπαρχει!! προσωπικα δεν το δεχομαι,εχουν αδειες,,,γτ οταν δεν εχουν το πιανουν 4 και 6 χερια το κινητο σου? αν ελεγαν οτι δεν υπαρχουν ανταλλακτικα πολυ απλα δε θα το κατεβαζα!! αν ειχες στο παρελθον παρομοιο περιστατικο και μενεις με συσκευη προιστορικη ποσο μαλλον για να φυγεις αυτες τισ 5 μερες αδειας,,θα με καταλαβαινεις!!ελλειψη ανταλλακτικου λενε,,εντελως τυχαια που ειναι αυγουστος και δεν εχουν!μετα το πασχα οταν το κατεβασα παλι για αλλαγη σε 3-4 εργασιμες ειταν πισω ;););)

Κοιτα εντελως τυχαια πριν μια βδομαδα ημουν εκει και εφερε καποιος το τηλεφωνο του για τον ιδιο λογο και επισης δεν ειχαν οι ανθρωποι καποιο ανταλλακτικο και αυτος τα εβαλε με τα κοριτσια στη ρεσεψιον και ενω γινεται αυτο ηρθε ενας κουριερ με ανταλλακτικα και ειχε μεσα αυτο που τους ελειπε το ειπαν στον κυριο να αφησει το κινητο να το παρει την επομενη και αυτος θεωρησε οτι τον δουλευουν γιατι δεν ανοιξαν οι ανθρωποι το πακετο μπροστα του και αααλλες μ......ς ε εγω δε θα του το εφτιαχνα στη θεση τους η ιστορια δεν αφορα εσενα προσωπικα αλλα επειδη το εζησα και τα πραγματα αλλαζουν απο στιγμη σε στιγμη να μη τα θεωρουν καποιοι ανυππμονοι δεδομενο οτι τωρα μου χαλασε χτες το θελω".:)