Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια,,μωλις εκανα επαναφορα εργοστασιακων,,και με το που ανοιξε ειναι λιγο αργο στις εναλαγες,,και θυμηθηκα πως ειχα μπει νομιζω στο κρυφο μενου και αλλαξα κατι σε 0.25 και τα σχετικα στον χρονο που αλλαζουν οι σελιδες να ανοιγοκλεινουν!! απλα δεν θυμαμαι πρωτον πως πας στο κρυφο και που παω ακριβως για να αλλαξω τα νουμερακια!! ευχαριστω

Μήπως είχες ανοίξει τις επιλογές προγραμματιστη? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160328/902ac1b8b4d3fb4f62c1ddc41d4911e9.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160328/40a584cef8ea61f2c3e4dc34f8ce9dd3.jpg

Η το κρυφό μενού λες?

Edited by lek88

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως είχες ανοίξει τις επιλογές προγραμματιστη? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160328/902ac1b8b4d3fb4f62c1ddc41d4911e9.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160328/40a584cef8ea61f2c3e4dc34f8ce9dd3.jpg

Η το κρυφό μενού λες?

αυτο νομιζω ειναι φιλε μου,,,στην κιτ κατ επιλογες προγραμματιστη που το βρισκω??

αυτο νομιζω ειναι φιλε μου,,,στην κιτ κατ επιλογες προγραμματιστη που το βρισκω??

Φίλη!! Εχω λολιποπ αλλά αν θυμάμαι καλά τα βήματα είναι τα ίδια. Πήγαινε ρυθμίσεις και μπες κάτω κάτω που λέει σχετικά με το τηλέφωνο. Πάτα εκεί που λέει πληροφορίες λογισμικού και πάτα καμία δεκαριά φορές γρήγορα την επιλογή ''αριθμός κατασκευης"

Μετά βγες και μπες πάλι στις ρυθμίσεις τηλεφώνου και θα δεις κάτω κάτω την επιλογή προγραμματιστη. Εκεί μέσα είναι οι επιλογές αυτές.

Αν όμως τελικά δεν είναι αυτό που θες, αλλά ψάχνεις κάτι από το κρυφό μενού του τηλεφώνου που είναι αλλο... Δεν ξέρω καθόλου να σου πω!!!!

Edited by lek88

Φίλη!! Εχω λολιποπ αλλά αν θυμάμαι καλά τα βήματα είναι τα ίδια. Πήγαινε ρυθμίσεις και μπες κάτω κάτω που λέει σχετικά με το τηλέφωνο. Πάτα εκεί που λέει πληροφορίες λογισμικού και πάτα καμία δεκαριά φορές γρήγορα την επιλογή ''αριθμός κατασκευης"

Μετά βγες και μπες πάλι στις ρυθμίσεις τηλεφώνου και θα δεις κάτω κάτω την επιλογή προγραμματιστη. Εκεί μέσα είναι οι επιλογές αυτές.

Αν όμως τελικά δεν είναι αυτό που θες, αλλά ψάχνεις κάτι από το κρυφό μενού του τηλεφώνου που είναι αλλο... Δεν ξέρω καθόλου να σου πω!!!!

1000 συγγνωμη για το φιλος!!να αυτο ειταν τελικα,,,το εφτιαξα,,,σε ευχαριστω πολυ!!καλο σου βραδυ

1000 συγγνωμη για το φιλος!!να αυτο ειταν τελικα,,,το εφτιαξα,,,σε ευχαριστω πολυ!!καλο σου βραδυ

Χαχαχα δεν πειράζει! Χαίρομαι που βοήθησα!

Χαχαχα δεν πειράζει! Χαίρομαι που βοήθησα!

εν τω μεταξύ εγώ όλες αυτές τις ρυθμίσεις τις είχα ρυθμίσει στο 5χ! :X:lol:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

εν τω μεταξύ εγώ όλες αυτές τις ρυθμίσεις τις είχα ρυθμίσει στο 5χ! :X:lol:

Στο ποσo ?? Και είδες προκοπή? Χαχαχα

Βέβαια είναι όπως τον βολεύει τον καθένα!

Edited by lek88

Χαχαχα έβαλα στο 5χ μια φορά και πρόλαβα να κάνω και καφέ :p

Τώρα δεν έχω το g2 αλλά νομίζω ότι είναι τα ίδια με το G4 από όσο θημαμαι! Δεν έχει αλλάξει αυτό.

1) εκτός λειτουργίας (σφαιρατο)

2) .5χ

3) 1χ

4) 1.5χ (καθυστερεί αρκετα)

5) 2χ (αργά τα ζώα μου αργα)

6) 5χ (φτιάχνεις καφέ για σένα και την παρέα σου)

7) 10χ (παίρνεις κ έναν υπνακο 2-3 μερες... Γυρίζεις κ είναι στο ίδιο σημειο)

Ίσως το 2 και το 3 να βολεύει κάποιους!!

Εγώ πάντα το εχω εκτός λειτουργίας. Και πριν στο g2 και τώρα στο g4

Πάντως αυτή είναι μια ρύθμιση που ίσως να μην την ξέρουν πολλοί! Και όντως βλέπεις διαφορά στο πως αποκρίνεται η συσκευή αν τα πειράξεις λίγο.

Edited by lek88

Εγώ πάντα το εχω εκτός λειτουργίας. Και πριν στο g2 και τώρα στο g4

Δυνατό τηλέφωνο έχεις...

Βάλτα στο .5χ ;)

Δυνατό τηλέφωνο έχεις...

Βάλτα στο .5χ ;)

Εχω συνηθίσει το εκτός λειτουργίας και ακόμα και στο .5χ μου φαίνεται η διαφορά......

Εχω συνηθίσει το εκτός λειτουργίας και ακόμα και στο .5χ μου φαίνεται η διαφορά......

Η διαφορα ειναι στην μεταβαση και στο πως το βλεπεις, και οχι στην πραγματικη ταχυτητα. Παρολα αυτα ενας υπνος σε παιρνει :p Εγω το εχω στο 0.5Χ , θελω το εφε μεταβασης, αλλα θελω και να ειναι fast, το ιδιο και στης κοπελας μου το G2! Το οποιο G2 παρεμπιπτοντως ειναι βουτυρο ρε παιδια, ακομη και σημερα!

Στο ποσo ?? Και είδες προκοπή? Χαχαχα

Βέβαια είναι όπως τον βολεύει τον καθένα!

δεν τα είχα πειράξει ποτέ γιατί δεν ήξερα τι είναι και τώρα είναι λες και έχω άλλο κινητό στα χέρια μου :lol:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Οποιος εχει g2 και σκεφτεται να το δωσει ας μη το κανει τετοια συσκευη δε ξαναβγαινει.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Οποιος εχει g2 και σκεφτεται να το δωσει ας μη το κανει τετοια συσκευη δε ξαναβγαινει.

Πριν λίγους μήνες ζητούσαν γνωστοί μου έντονα το δικό μου! Σκεφτόμουν να το δώσω να πάρω κάτι νέο. Τελικά δεν πήρα απόφαση!

Βέβαια σιγά - σιγά φτάνει το πλήρωμα του χρόνου για ν' αλλάξω συσκευή αλλά το G2 δε βλέπω να το δίνω, θα μείνει στο αρχείο ;)

Πριν λίγους μήνες ζητούσαν γνωστοί μου έντονα το δικό μου! Σκεφτόμουν να το δώσω να πάρω κάτι νέο. Τελικά δεν πήρα απόφαση!

Βέβαια σιγά - σιγά φτάνει το πλήρωμα του χρόνου για ν' αλλάξω συσκευή αλλά το G2 δε βλέπω να το δίνω, θα μείνει στο αρχείο ;)

Το πουλάω εγώ πες τους!!! Χα χα χα! Εγώ παίδες πάντως βρήκα τον αντικαταστατη του g2 κ είναι το LG v 10!

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Όπως εγώ το optimus g. Δε το δίνω με τίποτα αλλά βλέπω και το g2 αρχείο να μενει ακόμη και αν αλλάξει η κοπέλα μου κινητό !!

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να υποβάλλω μια ερώτηση: Εδώ και μια βδομάδα το κινητό της κοπέλας μου εμφανίζει προβλήματα περιοδικής αποσύνδεσης απο τα ασύρματα δίκτυα στα οποία συνδέεται. Τι μπορεί να φταίει;

Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να υποβάλλω μια ερώτηση: Εδώ και μια βδομάδα το κινητό της κοπέλας μου εμφανίζει προβλήματα περιοδικής αποσύνδεσης απο τα ασύρματα δίκτυα στα οποία συνδέεται. Τι μπορεί να φταίει;

1. Εχει μηπως στις προχωρημενες επιλογες , τικαρισμενο το "αποφυγη αδυναμων δικτυων; "

2. Δοκιμασες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως στρωσει;

Το πουλάω εγώ πες τους!!! Χα χα χα! Εγώ παίδες πάντως βρήκα τον αντικαταστατη του g2 κ είναι το LG v 10!

Εγω εχω το v10 οπως λεει και η υπογραφη μου οπως και το g2 που το δουλευω εναλαξ με το τερατακι μου Δεν μπορω να το δωσω καθως δεν μου εχει βγαλει και κανενα προβλημα θα το κρατησω μπακ απ δουλευει ΕΞΑΙρετικα ακομα και σημερα και ως φαινεται για πολυ ακομα.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το g2 μου και έχω την εντύπωση ότι συμβαίνει από τη στιγμή που το αγόρασα (αύγουστος του 14). Συγκεκριμένα , σε πολλά αρχεία pdf κάθε φορά που τα ανοίγω η αφή δεν λειτουργεί ή λειτουργεί με τεραστια έλλειψη "ευαισθησίας " . Προσπαθώ για παράδειγμα να δω τη δεύτερη σελίδα ενός κειμένου 10 σελίδων "κατεβαίνοντας " προς τα κάτω και απλά δεν κατεβαίνει ( κάποιες φορές κατεβαίνει αλλά ύστερα από αρκετές προσπάθειες ) .Να σημειώσω ότι εχω αλλάξει οθόνη 2 φορές λόγω σπασίματος όμως θυμάμαι πολύ καλά ότι το πρόβλημα προϋπήρχε. Μήπως είναι θέμα software ? Το έχει αντιμετώπισε κανένας άλλος? Έχω δοκιμάσει και hard reset Άλλα τίποτα :(

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το g2 μου και έχω την εντύπωση ότι συμβαίνει από τη στιγμή που το αγόρασα (αύγουστος του 14). Συγκεκριμένα , σε πολλά αρχεία pdf κάθε φορά που τα ανοίγω η αφή δεν λειτουργεί ή λειτουργεί με τεραστια έλλειψη "ευαισθησίας " . Προσπαθώ για παράδειγμα να δω τη δεύτερη σελίδα ενός κειμένου 10 σελίδων "κατεβαίνοντας " προς τα κάτω και απλά δεν κατεβαίνει ( κάποιες φορές κατεβαίνει αλλά ύστερα από αρκετές προσπάθειες ) .Να σημειώσω ότι εχω αλλάξει οθόνη 2 φορές λόγω σπασίματος όμως θυμάμαι πολύ καλά ότι το πρόβλημα προϋπήρχε. Μήπως είναι θέμα software ? Το έχει αντιμετώπισε κανένας άλλος? Έχω δοκιμάσει και hard reset Άλλα τίποτα :(

Υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι πολύ μεγάλο το αρχείο και να αργεί να φορτώσει, στο κάνει πάντα ή σε ορισμένα αρχεία?

Επίσης, δοκίμασες να ανοίξεις κάποιο αρχείο (που έχει το πρόβλημα) και με άλλο πρόγραμμα? μπορεί να είναι και θέμα του προγράμματος που χρησιμοποιείς.

1. Εχει μηπως στις προχωρημενες επιλογες , τικαρισμενο το "αποφυγη αδυναμων δικτυων; "

2. Δοκιμασες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως στρωσει;

Δεν έχει πραγματοποιήσει καμία αλλαγή στις ρυθμίσεις της, από τη στιγμή που τις σέταρα εγώ. Ίσως η λύση να είναι επαναφορά. Ωστόσο είναι μόνο εδώ και έξι μήνες με lollipop