tsiv Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Εγώ τα έχω εκτός μήνες τώρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα... και επειδή είμαι cloudy σε art δεν βλέπω το λόγο να πάω σε loli ακόμα... Παρακολουθώ όμως τα 2 νήματα εδώ και μαζεύω πληροφορίες και αρχεία και όταν βγει η σωστή ρομ θα κάνω το βήμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skriker21 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Έβαλα σε όλα το .5χ και ολα τα προγράμματα ανοίγουν σφαιρατα!!!!!! Επίσης παρατήρησα ότι ανάβει και σβήνει πιο γρήγορα η οθόνη. Αν τα βάλω Εκτός λειτουργίας τι γίνεται ? Έχει κ τέτοια επιλογή εκει. Φοβάμαι μην χαλάσω και τίποτα.... Thanks για το hint! Το κινητό πλέον πάει σφαίρα πραγματικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση. Έχω περάσει την v30a με flash tool ενώ το κινητό μου είναι Ελβετικό (SWS). H τελευταία SWS είναι η V20G. Τώρα που έχω περάσει την v30a, μπορώ πάλι με flash tool να περάσω τη δική του; Κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Κάποιος να βοηθήσει; Ναι μπορείς να περάσεις όποια θέλεις ακόμα και v10 jelly bean με τον ίδιο τρόπο περνάς όποια έκδοση θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Κοντεύω να σκάσω.... Κι επιλογές προγραμματιστη που στο καλό χάθηκαν από τις ρυθμίσεις μου; ;; δεν τις βρίσκω πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Τα ίδια και τα ίδια λέμε. Το έγραψα παραπάνω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Κοντεύω να σκάσω.... Κι επιλογές προγραμματιστη που στο καλό χάθηκαν από τις ρυθμίσεις μου; ;; δεν τις βρίσκω πουθενά. Πρώτα πας σχετικά με το τηλέφωνο, Πληροφορίες λογισμικού και πατάς μερικές φορές γρήγορα το Αριθμός κατασκευής [ATTACH]60525[/ATTACH] εδώ εισαι!!!!!!!!!! Edited May 7, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Αν ξέρει κάποιος απ τους πιο έμπειρους... Απ το κρυφό μενού μπορούμε να κάνουμε καμία αλλαγή για καλύτερη απόδοση;;; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Τελικά δεν είναι Ρουτ η συσκευή. Μόλις εκανα τσεκ. Αυτό για ενημέρωση και για τα παιδιά που έβλεπαν Ρουτ στην συσκευή τους επίσης κατα την διαρκεια της αναβάθμισης σε λολιποπ. Ερώτηση, έβγαλαν τα εφέ απο την κάμερα; Αυτό με τα μεγαλα ματια και στόμα; Αν ναι ξέρει κάποιος μια εφαρμογή που το κανει αυτό; Η δεν το βλέπω εγώ; Πάντως γενικότερα το κινητό είναι στα ίδια επίπεδα με το κιτκατ. Γρήγορο με ωραίο μενού. Το 0.5 στις επιλογές προγραμματιστή το είχα παντα σε όλα τα τηλέφωνα μου. Δεν αποτελεο εξαίρεση το g2. Το κινητό είναι απλα καταπληκτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι το text flow δεν λειτουργεί στον browser μετά την lollipop; στον chrome λειτουργεί Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomaskrp Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Σκεφτομαι να παρω ενα δευτερο καπακι μπαταριας να το εχω για ανταλλακτικο.Πιο πολυ για αισθητικους λογους,μιας και το γυαλισμενο πλαστικο δειχνει ευκολα τα hairlines τις επιφανειακες γρατζουνιες δηλαδη.Ας υπαρχει ενα δευτερο για ωρα αναγκης. Οτι κυκλοφορει στο ebay ειναι μουφα.Η μονη επιλογη φαινεται να ειναι η procordia.Το θεμα ειναι δινει ανταλλακτικα εκτος service?Εγω δεν θελω να το αλλαξω τωρα,θελω να εχω καβαντζα. Και δευτερον με την εγγυηση τι γινεται?Ενα απλο καπακι ειναι αλλα αν το βγαλεις μονος μηπως υπαρχει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Καλησπερα παιδια! απο σημερα και εγω κατοχος του Lg G2!! Με μια πρωτη και γρηγορη γρηγορη ματια η συσκευη "φυσαει" προερχομαι απο Μοtorola xt910 (η μερα με την νυχτα) :p αγορασα την 32gb εκδοση και ειναι απο Γερμανια. Επισης εχω kitkat τωρα και δεν μου εχει ερθει καποια ενημερωση για αναβαθμιση σε lollipop ελπιζω σε λιγες μερες να ερθει με το καλο! Αυτο που θελω να κανω επειγωντος ειναι root γιατι εχει αχρηστες εφαρμογες μεσα τις οποιες δεν προκειται να τις χρησιμοποιησω ποτε και τσαμπα που τρωνε και χωρο στην μνημη. Επισης παρχει καποιος οδηγος βημα βημα (επειδη ειμαι και αρχαριος) για να κανω root την συσκευη; Edited May 7, 2015 by dilimma Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλησπερα παιδια! απο σημερα και εγω κατοχος του Lg G2!! Με μια πρωτη και γρηγορη γρηγορη ματια η συσκευη "φυσαει" προερχομαι απο Μοtorola xt910 (η μερα με την νυχτα) :p αγορασα την 32gb εκδοση και ειναι απο Γερμανια. Επισης εχω kitkat τωρα και δεν μου εχει ερθει καποια ενημερωση για αναβαθμιση σε lollipop ελπιζω σε λιγες μερες να ερθει με το καλο! Αυτο που θελω να κανω επειγωντος ειναι root γιατι εχει αχρηστες εφαρμογες μεσα τις οποιες δεν προκειται να τις χρησιμοποιησω ποτε και τσαμπα που τρωνε και χωρο στην μνημη. Επισης παρχει καποιος οδηγος βημα βημα (επειδη ειμαι και αρχαριος) για να κανω root την συσκευη; Καλως ηρθες! http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076 Απλό και καλό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλως ηρθες! http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tools-srk-tool-useful-toos-lg-root-twrp-t3079076 Απλό και καλό ! Οχι αυτο ειναι για lollipop. Εδω εισαι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375710 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Οκ!! ελπιζω να καταφερω να το ρουταρω και να μην κανω καμμια βλακεια. Παιδια η lollipop θα ερθει σιγουρα καποια στιγμη στη συσκευη μου; εαν κανω τωρα root που ειμαι στην εκδοση kitkat μετα οταν ερθει η αναβαθμιση για lollipop θα πρεπει να ξανακανω root την συσκευη; Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Όταν παίρνουμε BACKUPS με TWRP που αποθηκεύεται στην Lollopop....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Οκ!! ελπιζω να καταφερω να το ρουταρω και να μην κανω καμμια βλακεια. Παιδια η lollipop θα ερθει σιγουρα καποια στιγμη στη συσκευη μου; εαν κανω τωρα root που ειμαι στην εκδοση kitkat μετα οταν ερθει η αναβαθμιση για lollipop θα πρεπει να ξανακανω root την συσκευη; Θα πρέπει να ξανακάνεις! Αν είσαι εν αναμονή της lollipop και θέλεις να την περάσεις, τότε μη ρουτάρεις ακόμη! Πέρνα τη lollipop και καντο μετά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Όταν παίρνουμε BACKUPS με TWRP που αποθηκεύεται στην Lollopop....??? παλι εκει φιλε , δημιουργει φακελλο twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Θα πρέπει να ξανακάνεις! Αν είσαι εν αναμονή της lollipop και θέλεις να την περάσεις, τότε μη ρουτάρεις ακόμη! Πέρνα τη lollipop και καντο μετά.... ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :) οποτε θα περιμενω καλυτερα! Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλησπερα παιδια! απο σημερα και εγω κατοχος του Lg G2!! Με μια πρωτη και γρηγορη γρηγορη ματια η συσκευη "φυσαει" προερχομαι απο Μοtorola xt910 (η μερα με την νυχτα) :p αγορασα την 32gb εκδοση και ειναι απο Γερμανια. Επισης εχω kitkat τωρα και δεν μου εχει ερθει καποια ενημερωση για αναβαθμιση σε lollipop ελπιζω σε λιγες μερες να ερθει με το καλο! Αυτο που θελω να κανω επειγωντος ειναι root γιατι εχει αχρηστες εφαρμογες μεσα τις οποιες δεν προκειται να τις χρησιμοποιησω ποτε και τσαμπα που τρωνε και χωρο στην μνημη. Επισης παρχει καποιος οδηγος βημα βημα (επειδη ειμαι και αρχαριος) για να κανω root την συσκευη; Και εγώ 32 γερμανικό έχω..έχει βγει η lollipop Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 παλι εκει φιλε , δημιουργει φακελλο twrp τι κλικαρουμε...? http://s17.postimg.org/ysisp47pb/CAM00083_2.jpg free image uploader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Και εγώ 32 γερμανικό έχω..έχει βγει η lollipop Για γερμανικα g2 η lollipop δεν βγηκε...δεν ξερω αν εννοεις γενικα οτι βγηκε η lollipop...απλα ετσι λεω.... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Και εγώ 32 γερμανικό έχω..έχει βγει η lollipop Για γερμανικα g2 η lollipop δεν βγηκε...δεν ξερω αν εννοεις γενικα οτι βγηκε η lollipop...απλα ετσι λεω.... :p Απ' ότι βλέπω πάντως εδώ: http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html Δείχνει να 'χει βγει μόνο για branded 16αρι της Vodafone για Γερμανία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Απ' ότι βλέπω πάντως εδώ: http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G2-Tutti-36.html Δείχνει να 'χει βγει μόνο για branded 16αρι της Vodafone για Γερμανία... Εμένα που ειναιν unbranded γερμανικό την έκανα την προηγούμενη εβδομάδα. .. Δες εδώ, βάλε το imei σου μετά το = http://lg-firmware-rom.com/download-firmware.php?f= ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα που ειναιν unbranded γερμανικό την έκανα την προηγούμενη εβδομάδα. .. Δες εδώ, βάλε το imei σου μετά το = http://lg-firmware-rom.com/download-firmware.php?f= Δεν θα σου έρθει OTA..θα πρέπει να την περάσεις μέσω lg flashtool. Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) τι κλικαρουμε...? http://s17.postimg.org/ysisp47pb/CAM00083_2.jpg free image uploader αναλογα με το τι θελεις να παρεις μπακαπ, αν θελεις μονο εφαρμογες πατας το data ,αν θελεις και το συστημα κανεις κλικ αυτα τα τρια που εχεις τωρα edit μηπως λες φιλε τι παταμε για να παρει μπακαπ? δεν εχει την επιλογη οπως στην kit kat κανοντας δεξια το βελακι? εγω ετσι πηρα ,κανοντας δεξια την επιλογη swipe Edited May 7, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts