john_vl Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 παιδια sos, εκανα την αναβαθμιση απο το pc suite και το κινητο μου βγαζει το com.android.phone εχει σταματησει, μου το βγαζει συνεχεια! τι να κανω??? δν μπορω ν μπω και ρυθμισεις! :/ SOSSSS παιδες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Κάποιος μπορεί να μας πει εαν η stock κάμερα με την έκδοση lollipop βελτιώθηκε ή παρουσιάζει ακόμα το ίδιο πρόβλημα (με το ασταθές/αργό focus στα video και σε χαμηλό φωτισμό);; Έχει ερωτηθεί ξανά αλλά δεν υπάρχει κάποια απάντηση ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Το δικο μου κινητο ειναι D80220h-EUR-XX.Αγορασμενο απο Κaizer. Aρα πρέπει να δείς χώρα προέλευσης του κινητού και από τη σελίδα που έδωσα να διασταυρώσεις αν έχει δοθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 (edited) παιδια sos, εκανα την αναβαθμιση απο το pc suite και το κινητο μου βγαζει το com.android.phone εχει σταματησει, μου το βγαζει συνεχεια! τι να κανω??? δν μπορω ν μπω και ρυθμισεις! :/ SOSSSS παιδες!!! Δοκίμασε να βγάλεις την αυτόματη ενημέρωση ώρας/ημερομηνίας από τις ρυθμίσεις και μετά επανεκκίνηση ή κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Edited April 2, 2015 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 βαλτε την ιταλικη , μην παιδευεστε. Ιδιες θα ειναι ολες οι ΟΡΕΝ Σωστός ο κύριος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Aρα πρέπει να δείς χώρα προέλευσης του κινητού και από τη σελίδα που έδωσα να διασταυρώσεις αν έχει δοθεί Μου εχει βγαλει το pc suit την D80230A που ειναι Ιταλικη. ΟΤΑ δεν μπορει να συνδεθει.Μου βγαζει οτι ενημερωση λογισμικου εχει σταματησει γιατι δεν μπορει να συνδεθει με διακομιστη Πως μπορω να δω χωρα προελευσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 ε??? wtf? ωρε μπραβο! Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Είδη την έχουμε φίλε μου καμιά δεκαριά μέρες, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα, εγώ προσωπικά δε βρήκα κάποιο bug ;) κι εγω ρωταω αν την βαζουμε απο πανω κ δεν απανταει κανεις :lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ε??? wtf? ωρε μπραβο! πσσσσσσσσ εσκισες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Το οτι ρωταμε αν αξιζει να αναβαθμισουμε η οχι,καποιον που γνωριζει και εχει διαθεση να πει,ειναι νομιζω θεμιτο και λογικο και δεν δειχνει βιασυνη :) Εγώ πάντως που φοράω κάτι ανάλογο ,για να μην πω το ίδιο (5.0.2 την διαροή του Hoangnova) σαφώς η lollipop είναι καλύτερη απο την κιτκατ και να λάβουμε υπ΄όψιν ότι είναι στο ξεκίνημά της και σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου εχει βγαλει το pc suit την D80230A που ειναι Ιταλικη. ΟΤΑ δεν μπορει να συνδεθει.Μου βγαζει οτι ενημερωση λογισμικου εχει σταματησει γιατι δεν μπορει να συνδεθει με διακομιστη Πως μπορω να δω χωρα προελευσης; το κινητό σου απο ποιά χώρα είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratian Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 δε μπορω να καταλαβω προσπαθω με flash tool να περασω την ιταλικη ολα καλα βρισκει το κινητο φτανει 100% αλλα οταν κανει reboot το κινητο μενει εκει στο σημα τις lg κολημενο,δε μπορω να καταλαβω τι φταιει...καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 δε μπορω να καταλαβω προσπαθω με flash tool να περασω την ιταλικη ολα καλα βρισκει το κινητο φτανει 100% αλλα οταν κανει reboot το κινητο μενει εκει στο σημα τις λγ κολημενο,δε μπορω να καταλαβω τι φταιει...καμια ιδεα κανεις? cse flash πατησες? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Εγώ πάντως που φοράω κάτι ανάλογο ,για να μην πω το ίδιο (5.0.2 την διαροή του Hoangnova) σαφώς η lollipop είναι καλύτερη απο την κιτκατ και να λάβουμε υπ΄όψιν ότι είναι στο ξεκίνημά της και σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το κινητό σου απο ποιά χώρα είναι ? Ανεστη πως μπορω να το δω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 κι εγω ρωταω αν την βαζουμε απο πανω κ δεν απανταει κανεις :lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πσσσσσσσσ εσκισες :D Τι εννοείς φίλε; σ έχασα ,ποια ρομ έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratian Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 cse flash πατησες? ναι κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 ναι κανονικα... δοκιμασε να κανεις format απο το recovery, αλλιως μηπως δεν εκανες κατι καλα? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Εγώ πάντως που φοράω κάτι ανάλογο ,για να μην πω το ίδιο (5.0.2 την διαροή του Hoangnova) σαφώς η lollipop είναι καλύτερη απο την κιτκατ και να λάβουμε υπ΄όψιν ότι είναι στο ξεκίνημά της και σίγουρα έχει περιθώρια βελτίωσης ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το κινητό σου απο ποιά χώρα είναι ? Γραφει 6PR Βρηκα στο λινκ οτι 6PR/PORTUGAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratian Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 επιτηδες περασα την 20h με flash tool πριν ξεκινησω για να ειναι καθαρο το κνητο,ειμαι τελειως στοκ τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ανεστη πως μπορω να το δω; Άνοιξε τη σελίδα που σου δίνω .Μέσα στο κόκκινο πλαίσιο βάλε το ΙΜΕΙ που θα βρείς πάνω στο κουτί του τηλεφώνου ή στο ρυθμίσεις>γενικές>σχετικά με το τηλ.(είναι κάτω-κάτω).ΠΡΟΣΟΧΗ 15 νούμερα χωρλις κενά.Πάτα απο κάτω check και θα σου δώσει όλα τα στοιχεία που θές http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Μόλις έκανα έλεγχο μέσω LG pc suit και μου δίνει διαθέσιμη την D80230A..... Τι κάνουμε τώρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Άνοιξε τη σελίδα που σου δίνω .Μέσα στο κόκκινο πλαίσιο βάλε το ΙΜΕΙ που θα βρείς πάνω στο κουτί του τηλεφώνου ή στο ρυθμίσεις>γενικές>σχετικά με το τηλ.(είναι κάτω-κάτω).ΠΡΟΣΟΧΗ 15 νούμερα χωρλις κενά.Πάτα απο κάτω check και θα σου δώσει όλα τα στοιχεία που θές http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 Download Firmware Version: V30a Country: 6PR/PORTUGAL_OPEN_16G Model: LGD802 Dimension: 1.65 GiB Full List For Your Phone Here Γιατι λοιπον μου βγαζει να αναβαθμισω στην 30Α που ειναι η Ιταλικη; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις ειδα οτι 338 ITA/ITALY V30a 450 PRT/PORTUGAL V30a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Download Firmware Version: V30a Country: 6PR/PORTUGAL_OPEN_16G Model: LGD802 Dimension: 1.65 GiB Full List For Your Phone Here Γιατι λοιπον μου βγαζει να αναβαθμισω στην 30Α που ειναι η Ιταλικη; Συγνώμη αλλά όλες ονομάζονται V30a ασχέτως χώρα προέλευσης .Τσέκαρε εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Τι εννοείς φίλε; σ έχασα ,ποια ρομ έχεις; μανουλα, stock το λετε νομιζω; sorry καινουργιος, 501 παρτιδα να φανταστεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Συγνώμη αλλά όλες ονομάζονται V30a ασχέτως χώρα προέλευσης .Τσέκαρε εδώ http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Σου εχω γραψει πιο πανω Ανεστη.Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 μανουλα, stock το λετε νομιζω; sorry καινουργιος, 501 παρτιδα να φανταστεις Ωραίος, περιμένεις να σου έρθει η αναβάθμιση και την περνάς από πάνω όμορφα και ωραία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vl Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Δοκίμασε να βγάλεις την αυτόματη ενημέρωση ώρας/ημερομηνίας από τις ρυθμίσεις και μετά επανεκκίνηση ή κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ολα καλα τελικα, εκανα factory reset απο τα βελακια πισω και λυθηκε το θεμα! μπηκε κανονικα λοιπον η λολλιποπ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts