Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα στην παρεα !νυν κατοχος lg g3 και η κοπελα μου με το g2 που παρουσιαζει το εξης θεματακι και θα ηθελα τις συμβουλες σας...καποιες φορες οταν παει να συνδεθει μεσω wifi της ερχεται μηνυμα απευθειας απο κοσμοτε οτι υπαρχει χρεωση λες και εχει συνδεθει μεσω δεδομενων ,ενω στην ουσια εχει πατησει το κουμπι για συνδεση μεσω wifi !!γιατι μπορει να συμβαινει αυτο ?τι ειναι καλο να γινει ?

Πολύ Περίεργο αυτό!!!! Πες μου ότι την χρεώνει κιόλας και δεν της έρχεται απλά μυνημα!!! :s

Έχει δοκιμάσει να ανοίξει τα δεδομενα? Και τότε της έρχεται το ιδιο μυνημα? Συγγνώμη που κάνω χαζές ερωτήσεις αλλά αυτό το ακούω πρώτη φορά και σκέφτομαι μiπος με κάποιον τρόπο έχουν μπερδευτεί τα κουμπιά κ τα κάνει ανάποδα όταν πατάει το wifi Η συσκευή μπορεί να ανοίγει τα δεδομένα κ όταν πατάει τα δεδομένα μπορεί να της ανοίξει το wifi.

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει αυτο

Edited by lek88

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολύ Περίεργο αυτό!!!! Πες μου ότι την χρεώνει κιόλας και δεν της έρχεται απλά μυνημα!!! :s

εννοειται πως την χρεωνει 1 ευρω ημερησιως για χρηση ιντερνετ ! whatsup εχει

εννοειται πως την χρεωνει 1 ευρω ημερησιως για χρηση ιντερνετ ! whatsup εχει

Δεν θα πρέπει να εννοείτε! !!! Το wifi ανοίγει.......

Κάποια εφαρμογή το ενεργοποιεί το 3G ακόμα και αν το έχετε κλειστό , ψάχτε το λίγο...

καλησπερα στην παρεα !νυν κατοχος lg g3 και η κοπελα μου με το g2 που παρουσιαζει το εξης θεματακι και θα ηθελα τις συμβουλες σας...καποιες φορες οταν παει να συνδεθει μεσω wifi της ερχεται μηνυμα απευθειας απο κοσμοτε οτι υπαρχει χρεωση λες και εχει συνδεθει μεσω δεδομενων ,ενω στην ουσια εχει πατησει το κουμπι για συνδεση μεσω wifi !!γιατι μπορει να συμβαινει αυτο ?τι ειναι καλο να γινει ?

Να υποθέσω ότι τα δεδομένα στη συσκευή είναι κλειστά. Εγώ στη WIND κάποιες φορές, ενώ είχα κλειστά τα δεδομένα, μου ερχόταν την επόμενη ημέρα μήνυμα για χρέωση 1€ για χρήση daily internet. Το έχουν πάθει αρκετοί στη WIND. Ας ελέγξει τη συσκευή, μήπως κάποια εφαρμογή, όπως προαναφέρθηκε, ενεργοποιεί το Internet στη συσκευή και μετά επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών cosmote για να το αναφέρει, γιατί υποψιάζομαι ότι δεν φταίει η συσκευή. Εάν δεν της είναι απαραίτητο το Internet στο κινητό και μπορεί να κάνει τη δουλειά της μόνο με το WiFi, ας ζητήσει την πλήρη απενεργοποίηση του internet στο τηλέφωνο.

Να υποθέσω ότι τα δεδομένα στη συσκευή είναι κλειστά. Εγώ στη WIND κάποιες φορές, ενώ είχα κλειστά τα δεδομένα, μου ερχόταν την επόμενη ημέρα μήνυμα για χρέωση 1€ για χρήση daily internet. Το έχουν πάθει αρκετοί στη WIND. Ας ελέγξει τη συσκευή, μήπως κάποια εφαρμογή, όπως προαναφέρθηκε, ενεργοποιεί το Internet στη συσκευή και μετά επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών cosmote για να το αναφέρει, γιατί υποψιάζομαι ότι δεν φταίει η συσκευή. Εάν δεν της είναι απαραίτητο το Internet στο κινητό και μπορεί να κάνει τη δουλειά της μόνο με το WiFi, ας ζητήσει την πλήρη απενεργοποίηση του internet στο τηλέφωνο.

Ναι εννοειται τα δεδομενα ειναι κλειστα οταν παει να συνδεθει στο ασυρματο και την ιδια στιγμη ερχεται μηνυμα της κοσμοτε λες και εχει μπει μεσω 3g ενω δεν τα εχει ανοιξει !οπως και να εχει ευχαριστω για τις συμβουλες θα της πω πρωτιστως να δει τις εφαρμογες της

γεια χαρα εχω ένα θεμα με το wifi ....

σημερα ξαφνικα όταν κλειδονω την οθονη χανετε το wifi.

το ανοιγω και κανει παλι το ιδιο...

εκανα επανεκινηση σε ρουτερ και στη συσκευη αλλα τιποτα.

καμια ιδεα κανεις?

καμια ιδεα κανεις?

Μήπως στις ρυθμίσεις «Wi-Fi για προχωρημένους» (ρυθμίσεις Wi-Fi --> πλήκτρο μενού) έχεις επιλέξει να κλείνει το Wi-Fi όταν σβήνεις την οθόνη;

Μήπως στις ρυθμίσεις «Wi-Fi για προχωρημένους» (ρυθμίσεις Wi-Fi --> πλήκτρο μενού) έχεις επιλέξει να κλείνει το Wi-Fi όταν σβήνεις την οθόνη;

όχι δεν εχω κανει τιποτα ...

καμια ιδεα κανεις?

Μήπως έχεις την εφαρμογή ΟΤΕ fon;

Υπαρχει δυνατότητα να φτιάξω δικό μου προφίλ ηχου? Ας πούμε θέλω να το έχω αθόρυβο Για τις κλησεις, χωρίς δόνηση αλλά να έχω μόνο ηχητική ειδοποίηση Για sms Κ λοιπές ειδοποιησεις. Στα παλιά κινητά υπήρχε αυτή η δυνατοτητα θυμάμαι να φτιάξεις ένα ηχητικό προφίλ όπως το θες. Edited by lek88

Μήπως έχεις την εφαρμογή ΟΤΕ fon;

ναι φιλε αυτό ηταν τελικα μολις την εβγαλα όλα οκ.

ευχαριστω.

Υπαρχει δυνατότητα να φτιάξω δικό μου προφίλ ηχου? Ας πούμε θέλω να το έχω αθόρυβο Για τις κλησεις, χωρίς δόνηση αλλά να έχω μόνο ηχητική ειδοποίηση Για sms Κ λοιπές ειδοποιησεις. Στα παλιά κινητά υπήρχε αυτή η δυνατοτητα θυμάμαι να φτιάξεις ένα ηχητικό προφίλ όπως το θες.

Κάνε υπομονή μέχρι να πάρουμε lolli, αν βιάζεσαι το κάνει η liquid

[ATTACH]56781[/ATTACH][ATTACH]56782[/ATTACH]

Κάνε υπομονή μέχρι να πάρουμε lolli, αν βιάζεσαι το κάνει η liquid

[ATTACH]56781[/ATTACH][ATTACH]56782[/ATTACH]

Τι είναι liquid? Δεν μου το βγάζει στο google play

Είναι custom rom lollipop για το κινητό μας.....;)

Κάτι σαν root? Δεν σκαμπαζω από αυτά.... αν περάσω αυτή την ρομ τι γινεται? Λογικά την βρίσκω googlαροντας! Τι άλλο μπορεί να μου αλλάξει στην συσκευή? Έχει ελληνική γλωσσα? Αν την περάσω θα χάσω αρχεία Που έχω αποθηκευμένα στην συσκευη? Αν την περάσω μπορώ να την απεγκατάστησω κανονικά όπως ένα απλό app ?

Edited by lek88

Κάτι σαν root? Δεν σκαμπαζω από αυτά.... αν περάσω αυτή την ρομ τι γινεται? Λογικά την βρίσκω googlαροντας! Τι άλλο μπορεί να μου αλλάξει στην συσκευή? Αν την περάσω θα χάσω αρχεία Που έχω αποθηκευμένα στην συσκευη? Αν την περάσω μπορώ να την απεγκατάστησω κανονικά όπως ένα απλό app ?

Κατ' αρχην δεν είναι app ;)

Είναι μια ολόκληρη rom που αντικαθιστά τη rom που έχει αυτη τη στιγμή το τηλέφωνο σου (ολο το λειτουργικο δηλαδη).

Η πρώτη προϋπόθεση ειναι το root, μετά custom recovery και μετα φλασάρεις custom rom!!!

Αλλά φαντάζομαι ότι όλα αυτά σου ακούγονται λίγο...... Κινέζικα! Θα σε συμβούλευα να ξεχάσεις ότι διάβασες!

Φιλικά πάντα, χωρίς παρεξήγηση :o

Edited by Titarasaudi

Κατ' αρχην δεν είναι app ;)

Είναι μια ολόκληρη rom που αντικαθιστά τη rom που έχει αυτη τη στιγμή το τηλέφωνο σου (ολο το λειτουργικο δηλαδη).

Η πρώτη προϋπόθεση ειναι το root, μετά custom recovery και μετα φλασάρεις custom rom!!!

Αλλά φαντάζομαι ότι όλα αυτά σου ακούγονται λίγο...... Κινέζικα! Θα σε συμβούλευα να ξεχάσεις ότι διάβασες!

Φιλικά πάντα, χωρίς παρεξήγηση :o

Λίγο κινέζικα? Τελικά.... βολεύομαι και με το αθόρυβο! Πες ότι το ξέχασα κιόλας!

Edited by lek88

Λίγο κινέζικα? Τελικά.... βολεύομαι και με το αθόρυβο! Πες ότι το ξέχασα κιόλας!

εχει δικιο ο titarasaudi φιλε, αν δεν εχεις ασχοληθει ξανα απλα ξεχασε το, υπομονη , κοιτα μπας και κανει δουλεια αυτην εδω η εφαρμογη

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kebab.Llama

Υπαρχει δυνατότητα να φτιάξω δικό μου προφίλ ηχου? Ας πούμε θέλω να το έχω αθόρυβο Για τις κλησεις, χωρίς δόνηση αλλά να έχω μόνο ηχητική ειδοποίηση Για sms Κ λοιπές ειδοποιησεις. Στα παλιά κινητά υπήρχε αυτή η δυνατοτητα θυμάμαι να φτιάξεις ένα ηχητικό προφίλ όπως το θες.

Κανε αναζήτηση στο Google play για sound profiles. Έχει 2-3 apps που προσφέρουν αυτό που ζητάς.

LG G8s Black

Νικόλας

το κινητό είναι αγορασμένο εδώ και 2 εβδομάδες...από χτες μου κάνει κατά διαστήματα το εξής..είμαι σε εφαρμογή (συνήθως παιχνίδι όπως quizdom) και όταν βγαίνω ξαφνικά δεν εμφανίζεται η κάτω μπάρα με τα soft keys και στην θέση της υπάρχει ένα μαύρο πλαίσιο...Ψάχτηκα λίγο στο google μήπως βρω τι μπορεί να φταίει έτσι στα γρήγορα αλλά δεν βρήκα κάτι...το έχει πάθει κανείς? τι μπορώ να κάνω?

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=56788&stc=1&d=1423724371

Αξίζει σήμερα το κινητό παιδια η να δώσω κάνα 120παραπανω για το g3? Ακούγεστε φοβερή αυτονομία κ τι να κανω με ψήνει

Φιλε αξιζει αλλα για ναδεις καλυτερα ποια σου τεριαζει σε μεγεθος κλπ πανε σε ενα π.χ πλαισιο κλπ και δες και τα 2 απο κοντα στην παλαμη σου!! Και δεν ποιο σου καθετε ποιο καλα !!! ;) ;)

Κανε αναζήτηση στο Google play για sound profiles. Έχει 2-3 apps που προσφέρουν αυτό που ζητάς.

Υπαρχει και αυτη η εφαρμογη που δουλευω εγω και ειναι πολυ καλη!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wetpalm.ProfileScheduler

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Άμα πάει στο πλαίσιο και στο κάθε πλαίσιο και δει την οθοναρα του g3, σίγουρα θα επιλέξει το G3, :D όπως αρχικά είχα εντυπωσιαστει κι εγώ, όμως από θέμα μπαταρίας και λειτουργίας το g2 το θεωρώ πιο ανάλαφρο δίχως κολλήματα, εξαιτίας της 2Κ οθόνης του g3. Ένα 32giga g2 προσωπικά η πιο καλή και ισορροπημένη επιλογή πια
Konakis.

Άμα πάει στο πλαίσιο και στο κάθε πλαίσιο και δει την οθοναρα του g3, σίγουρα θα επιλέξει το G3, :D όπως αρχικά είχα εντυπωσιαστει κι εγώ, όμως από θέμα μπαταρίας και λειτουργίας το g2 το θεωρώ πιο ανάλαφρο δίχως κολλήματα, εξαιτίας της 2Κ οθόνης του g3. Ένα 32giga g2 προσωπικά η πιο καλή και ισορροπημένη επιλογή πια

Θα δει την οθοναρα και θα δει και τα μικρα λαγκ και γενικα οτι ειναι πιο αργο απο το G2 αμα παιξει λιγο με το κινητο