alelo Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλησπέρα . τις τελευταίες 2 μέρες έχω ένα πρόβλημα με το internet μέσο το 3g. έκανα reset, hard reset,έβαλα πάλι την rom .το πρόβλημα είναι στο download.αν έχω 3g βγάζει το h+ και download έχω 0.05mps kai upload 0.55.αν βάλω 4g έχω download 1mps και upload 20mps. Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Πάτα απλά, χωρίς να κρατάς πατημένο, το μεσαίο πλήκτρο και "συρ' το" λίγο προς τα πάνω - θα βγει το μενού που λες. Eιναι απενεργοποιημενη η επιλογη και λεει: no defaults set. Τωρα, υπαρχει και η περιπτωση να κρατησω το handcent αν γνωριζει καποιος πως θα διορθωσω τα εξης 2 προβληματακια: 1. Στη λιστα με τις συνομιλιες δεν μπαινει πρωτη η επαφή αυτη στην οποία έστειλα ή απ' την οποία έλαβα μήνυμα πιο προσφατα. Με καποιο αλλο κριτηριο δημιουργει την "ιεαραρχια" που εγω δεν καταλαβαινω. Αυτο πως διορθωνεται; 2. Εβγαλα το ποπ-απ παραθυρακι που εμφανιζεται στην αρχικη οθονη οταν ερχεται καινουργιο εισερχομενο, αλλα δεν μπορω να βρω πως θα καταφερω να μην εμφανιζεται η αρχη του μηνυματος στην πανω μπαρα της αρχικης οθονης - θελω να φαινεται απλα οτι εχω ενα νεο μηνυμα και να μη φαινεται καθολου το περιεχομενο του. Με λιγα λογια, να μπαινω στην εφαρμογη για να το διαβαζω και να μην εχει τη δυνατοτητα ο οποιοσδηποτε να βλεπει εστω και λιγο απ' αυτο το μηνυμα αν τυχει να ειναι κοντα του το κινητο. Γινεται; 2. Αν δεν εχει καποια ρυθμιση το handsent πηγαινε στην μαμα εφαρμογη settings/notifications και ξετικαρε το preview. Έχω την ασιατική Ρομ και θέλω να βάλω την Ευρωπαϊκή για να έχω 4g Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποια σελίδα το έχουμε αναφέρει; Βαλε ενα widget ή γραψε στον dialer *#*#4636#*#* , πατα phone information και διαλεξε τον τυπο δικτυου που θες. Αυτό το 30-70 ισχύει για για το LG G2 ή για όλες τις συσκευές με μπαταρία; Φορτισε το οποτε θες και οσο θες με μονο περιορισμο να μην το αφηνεις να πεφτει κατω απο 10%. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Αυτό το 30-70 ισχύει για για το LG G2 ή για όλες τις συσκευές με μπαταρία; Ισχύει για τις καινούργιες συσκευές που προφανώς έχουν καινούργιας τεχνολογικά τύπου μπαταρίας και έχουν τον δικό τους προτεινόμενο τρόπο φόρτισης... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Ισχύει για τις καινούργιες συσκευές που προφανώς έχουν καινούργιας τεχνολογικά τύπου μπαταρίας και έχουν τον δικό τους προτεινόμενο τρόπο φόρτισης... Δηλαδή τις παλαιάς τεχνολογίας συσκευές τις χρησιμοποιούσαμε από το 0 ως το 100 ενώ τις καινούργιας τεχνολογίας συσκευές τις χρησιμοποιούμε από το 30 ως το 70, και στο μέλλον τις εξελιγμένες θα τις χρησιμοποιούμε από το 49 ως το 51%. Νομίζω ότι πηγαίνουμε γρήγορα "μπροστά" κοιτάζοντας πίσω. Επίσης βλέπω ότι δημιουργείται κίνημα αντίστοιχο με το "μας ψεκάζουν " για να μην χαιρόμαστε την συσκευή μας αλλά να είμαστε στην "μπριζα" συνέχεια και να χρησιμοποιούμε μόνο το 40%του φορτίου της μπαταριας. Αλήθεια το υπολοιπο 60% γιατί το έχουμε; Δεν ξέρω βέβαια αν το έχετε διαβάσει αυτό σε κάποιο εγχειρίδιο του κατασκευαστή ή σε κάποια ανακοίνωση του ιδίου. Καλύτερα όταν δεν είμαστε σίγουροι για κάτι να σιωπούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Ρε φιλαράκι vanas ευχαριστησου την συσκευή κ φορτιζε οπότε θέλεις. Εγώ το βάζω στο πρίζα όταν φτάσει 5 και το βγάζω στο 100. Τι θα πάθει η μπαταρία μου δηλαδή;λες και θα το κρατήσω το κινητό 5 χρόνια;; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Σήμερα εκει που δούλευε το κινητό μια χαρά το βάζω 5 λεπτά στην τσέπη μου το βγάζω και ξαφνικά η οθόνη μαύρισε στα αριστερά και γεμισε μια ασπρη θολούρα και οριζοντιες και κάθετες γραμμες στα καλα καθούμενα. και ειναι και 32ρι απο Hong kong . τι κάνουμε τώρα? Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Προκορντια για αλλαγή οθόνης Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Ρε φιλαράκι vanas ευχαριστησου την συσκευή κ φορτιζε οπότε θέλεις. Εγώ το βάζω στο πρίζα όταν φτάσει 5 και το βγάζω στο 100. Τι θα πάθει η μπαταρία μου δηλαδή;λες και θα το κρατήσω το κινητό 5 χρόνια;; Αγαπητέ μου και εγώ αυτό κάνω. Απλά δεν πρέπει να φοβιζουμε τους άλλους λέγοντας διάφορες αερολογιες ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα εκει που δούλευε το κινητό μια χαρά το βάζω 5 λεπτά στην τσέπη μου το βγάζω και ξαφνικά η οθόνη μαύρισε στα αριστερά και γεμισε μια ασπρη θολούρα και οριζοντιες και κάθετες γραμμες στα καλα καθούμενα. και ειναι και 32ρι απο Hong kong . τι κάνουμε τώρα? Άσχημα νέα δυστυχώς. Επικοινώνησε μαζί τους και μακάρι να στο αλλάξουν. Μήπως κάπου έκατσες ή ακούμπησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Εδώ και λίγη ώρα δηλώνω ευτυχισμένος κάτοχος LG G2 32G, σειράς 403. Είναι ακόμα με τις ζελατίνες. Δεν μου πάει καρδιά να το "ξηλώσω", αλλά για να πω την αλήθεια, τώρα μου έχει βαρέσει καμπανάκι δεν πάει καρδιά να αφήσω το Optimus G. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Δηλαδή τις παλαιάς τεχνολογίας συσκευές τις χρησιμοποιούσαμε από το 0 ως το 100 ενώ τις καινούργιας τεχνολογίας συσκευές τις χρησιμοποιούμε από το 30 ως το 70, και στο μέλλον τις εξελιγμένες θα τις χρησιμοποιούμε από το 49 ως το 51%. Νομίζω ότι πηγαίνουμε γρήγορα "μπροστά" κοιτάζοντας πίσω. Επίσης βλέπω ότι δημιουργείται κίνημα αντίστοιχο με το "μας ψεκάζουν " για να μην χαιρόμαστε την συσκευή μας αλλά να είμαστε στην "μπριζα" συνέχεια και να χρησιμοποιούμε μόνο το 40%του φορτίου της μπαταριας. Αλήθεια το υπολοιπο 60% γιατί το έχουμε; Δεν ξέρω βέβαια αν το έχετε διαβάσει αυτό σε κάποιο εγχειρίδιο του κατασκευαστή ή σε κάποια ανακοίνωση του ιδίου. Καλύτερα όταν δεν είμαστε σίγουροι για κάτι να σιωπούμε. Δεν νομίζω να σου είπα ποτέ ότι είμαι συνεχεια με το κινητό στην πρίζα...Μιλάς σαν να με ξέρεις χρόνια... Θα σε παρακαλούσα να ηρεμήσεις λίγο εδώ είναι ένας χώρος που μοιραζόμαστε γνώσεις και πολλά άλλα για το κινητό μας αν δεν σου κάνει η άποψη μου την οποία έχω διαβάσει κιόλας για τις καινούργιες μπαταρίες στείλε μου πμ να τα πούμε...Κάτι τελευταίο οταν μπαίνει κάποιος στον κόπο να σου απαντήσει τον σέβεσαι ανεξαρτήτως αν είναι σωστή η όχι. ..Ακόμα και αν δεν είναι τον βοηθάς να καταλάβει και όχι αυτό που κανείς εσύ... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 [...] Καλύτερα όταν δεν είμαστε σίγουροι για κάτι να σιωπούμε. Συ είπας. Εάν έκανες τον κόπο να διαβάσεις και τα πράγματα που σχολιάζεις, θα ήταν λιγότερο γραφικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Δεν νομίζω να σου είπα ποτέ ότι είμαι συνεχεια με το κινητό στην πρίζα...Μιλάς σαν να με ξέρεις χρόνια... Θα σε παρακαλούσα να ηρεμήσεις λίγο εδώ είναι ένας χώρος που μοιραζόμαστε γνώσεις και πολλά άλλα για το κινητό μας αν δεν σου κάνει η άποψη μου την οποία έχω διαβάσει κιόλας για τις καινούργιες μπαταρίες στείλε μου πμ να τα πούμε...Κάτι τελευταίο οταν μπαίνει κάποιος στον κόπο να σου απαντήσει τον σέβεσαι ανεξαρτήτως αν είναι σωστή η όχι. ..Ακόμα και αν δεν είναι τον βοηθάς να καταλάβει και όχι αυτό που κανείς εσύ... Στον γραπτό λόγο προσπαθώ παρά πολύ να είμαι ήρεμος γιατί δημιουργούνται παρεξηγήσεις, σαν αυτή (αλήθεια που κατάλαβες ότι δεν ήμουν ηρεμος;). Δεν είπα τι κάνεις γιατί ακριβώς δεν σε ξέρω, απλά ρώτησα για ένα σχόλιο που έλεγε για ιδανική φόρτιση 30-70 και στο οποίο απάντησες και επειδή σκοπός μου δεν είναι οι διαπληκτισμοί συμφωνώ μαζί σου ότι εδώ είναι χώρος που μοιραζόμαστε γνώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) Εδώ και λίγη ώρα δηλώνω ευτυχισμένος κάτοχος LG G2 32G, σειράς 403. Είναι ακόμα με τις ζελατίνες. Δεν μου πάει καρδιά να το "ξηλώσω", αλλά για να πω την αλήθεια, τώρα μου έχει βαρέσει καμπανάκι δεν πάει καρδιά να αφήσω το Optimus G. :lol: Έχει τελείως διαφορετικό κράτημα με τις ζελατίνες. Ξεκίνα να ξηλώνεις. Edited April 17, 2014 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) Στον γραπτό λόγο προσπαθώ παρά πολύ να είμαι ήρεμος γιατί δημιουργούνται παρεξηγήσεις, σαν αυτή (αλήθεια που κατάλαβες ότι δεν ήμουν ηρεμος;). Δεν είπα τι κάνεις γιατί ακριβώς δεν σε ξέρω, απλά ρώτησα για ένα σχόλιο που έλεγε για ιδανική φόρτιση 30-70 και στο οποίο απάντησες και επειδή σκοπός μου δεν είναι οι διαπληκτισμοί συμφωνώ μαζί σου ότι εδώ είναι χώρος που μοιραζόμαστε γνώσεις. Όπως είπε και ο prioxxx Ποιο Πάνω ας προσπαθήσουμε να ευχαριστηθουμε Την κινητάρα μας...Η μόνη SOS συμβουλή που νομίζω όλοι εδώ μέσα συμφωνούμε είναι να αποφεύγεται η πλήρης αποφόρτιση του κινητού κατά τα άλλα τα υπόλοιπα είναι περιττές λεπτομέρειες που δεν μας αφηνουν να χαρούμε την συσκευή Edited April 17, 2014 by razorkop Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Όπως είπε και ο prioxxx Ποιο Πάνω ας προσπαθήσουμε να ευχαριστηθουμε Την κινητάρα μας...Η μόνη SOS συμβουλή που νομίζω όλοι εδώ μέσα συμφωνούμε είναι να αποφεύγεται η πλήρης αποφόρτιση του κινητού κατά τα άλλα τα υπόλοιπα είναι περιττές λεπτομέρειες που δεν μας αφηνουν να χαρούμε την συσκευή Συμφωνώ μαζί σου σ'αυτό., πως καλύτερα να αποφεύγονται, όχι πως αποδεδειγμένα προκαλούν βλάβη στην μπαταρία, αλλά πιο πολύ "φύλαγε τα ρούχα σου για να 'χεις τα μισά" και επειδη δεν θα μας λείψει ιδιαίτερα το 10 ή 20%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) Συμφωνώ μαζί σου σ'αυτό., πως καλύτερα να αποφεύγονται, όχι πως αποδεδειγμένα προκαλούν βλάβη στην μπαταρία, αλλά πιο πολύ "φύλαγε τα ρούχα σου για να 'χεις τα μισά" και επειδη δεν θα μας λείψει ιδιαίτερα το 10 ή 20%. Χέρομαι που συμφωνούμε καπου... Edited April 17, 2014 by razorkop Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Παίδες έχω ένα G2 32αρι από Expansys (μοντέλο Οκτώβριος '13). Έβαλα να παίξω ένα .mp3 από τα ηχεία του κινητού, και κλείνοντας ένα ηχείο τη φορά διαπίστωσα ότι το αριστερό έχει το 30% της έντασης του δεξιού (σ'όλες τις βαθμίδες του volume). Και στα δικά σας έτσι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Παίδες έχω ένα G2 32αρι από Expansys (μοντέλο Οκτώβριος '13). Έβαλα να παίξω ένα .mp3 από τα ηχεία του κινητού, και κλείνοντας ένα ηχείο τη φορά διαπίστωσα ότι το αριστερό έχει το 30% της έντασης του δεξιού (σ'όλες τις βαθμίδες του volume). Και στα δικά σας έτσι είναι; Το αριστερό είναι μικρόφωνο... Έχει μόνο ένα ηχείο.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Το αριστερό είναι μικρόφωνο... Έχει μόνο ένα ηχείο.... Χαχα σοβαρά τώρα; :P Μάλιστα, LG Vs Βασίλης 1-0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Μηπως ξέρει κανεις αν γίνεται να έχω στις γλώσσες εισαγωγής την αυτόματη διόρθωση μόνο στα Ελληνικά ;;; Με περιορίζει πολύ αυτό γιατί γίνεται και στα λατινικά... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jack88 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα:)Κι εγώ είμαι ευτυχής κάτοχος του g2 εδώ κι ένα μήνα.Το κινητό είναι παρτίδα 403.Με το που το πήρα πέρασα αμέσως την 4.4 οπότε δεν έχω άποψη του τι γινόταν με την 4.2.Δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα απο όσα έχουν αναφερθεί.Ούτε γραμμές στην οθόνη ούτε τριγμούς στο πίσω καπάκι ούτε στο ηχείο.Το gps δουλεύει άψογα.Σήμερα δοκίμασα να κλείσω το κινητό όσο το φόρτιζα.Το άφησα; στη πρίζα 1μιση ώρα κλειστό.Το άνοιξα (με κλειστό wifi κι δεδομένα)κι η ώρα ήταν σωστή.Το μόνο ''πρόβλημα'' που έχω αντιμετωπίσει είναι το lag που έχει όταν με παίρνουν τηλέφωνο.Χτυπάει,δονείται και μετά απο 1 δευτερόλεπτο ανάβει η οθόνη.Δεν είναι κάτι σπουδαίο αλλά αν δεν υπήρχε θα ήταν καλύτερα :p Να σημειώσω πως δεν έκανα επαναφορά όταν πέρασα την 4.4 αλλά ευτυχώς δουλεύει άψογα...φτου φτου με το ματιάσετε ;p Ερχόμενος απο το s3 είναι κλάσεις ανώτερο.Λογικό θα μου πείτε.Τι συγκρίνω τώρα το ξέρω:)Απλώς ήμουν ευχαριστημένος με τη samsung.Σκεφτόμουν να πάω στο s4 αλλα τελικά πήρα το g2 για το κάτι διαφορετικό που είχε στο ui και ήθελα να αλλάξω λίγο:) Τελικά δε το μετάνιωσα:)Καλό Πάσχα να έχετε όλοι κι καλή Ανάσταση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 (edited) Ειχα κατεβασει το handcent sms και για καποιους λογους το απεγκατεστησα. Τωρα ερχεται η ειδοποιηση πως εχω sms αλλα δεν μπορω να το διαβασω στο default messenger (αν λεγεται ετσι). Εγκατεστησα παλι το handcent sms και βλεπω εκει τα καινουργια μηνυματα. Πως θα γινει να τα βλεπω παλι στο default και οχι στο handcent; Πηγαινε tethering & δικτυα --> και εκει εχει το προεεπιλεγμενη εφαρμογη sms! .................................. Το hidden menu υπαρχει στην kit kat για να ενεργοποιήσω το 4G; αυτο ισχυει; https://www.youtube.com/watch?v=GXOY9EVZ4vA Edited April 17, 2014 by jimmy_jump24 Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ka71 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 ενταξει παιδια τα καταφερα επρεπε απλος να παω στο hidden menu, δεν μου ενφανιζει την 4 επιλογει στα δικτυα αλλα μου πιανει κανονικα 4g. Ευτηχως δεν χρειάστηκε να αλλαξω κατι. ευχαριστω! Hidden menu, ενοείς το *#*#4636#*#* ? Αν το έκανες με αυτό τον τρόπο, τότε κάθε φορά που θα κλείνει θα στο γυρνάει στις 3 επιλογές. Μήπως ξέρει κανείς καμία μόνιμη λύση? Παράθεση Htc Desire, Htc One S, LG G2, LG G4, LG G6, LG V40, S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudhunter Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Ναι οντως και μενα καθε φορα που το κλεινω μου το γυρναει αν ξερει κανεις καποιο μονιμο τροπο ας βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Μηπως ξέρει κανεις αν γίνεται να έχω στις γλώσσες εισαγωγής την αυτόματη διόρθωση μόνο στα Ελληνικά ;;; Με περιορίζει πολύ αυτό γιατί γίνεται και στα λατινικά... Και εγώ θα το ήθελα αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts