Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδη ετσι οπως το βλεπω οντως θα μεινουμε τελευταιοι περασα την custom kitkat CloudyStock 1.2 οπως τοσα παιδια και βρηκα την υγεια μου. Μπαμ-μπαμ χωρις καν να χρησιμοποιησω υπολογιστη.

Αν καιγεστε τοσο πολυ για kitkat την προτεινω ή μπορειτε να κατεβασετε την official kitkat ROM μιας αλλης χωρας και να την περασετε χειροκινητα. Ιδιες ειναι ετσι κι αλλιως.

Και εγώ με D80210b hkg xx τίποτα ακόμα....

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εγώ μία από τα ίδια. Τίποτα. Βλέπω να μένουμε οι τελευταίοι των τελευταίων...

θα έχουμε ένα καλό όμως....

μέχρι να βγει και για μας η αναβάθμιση

θα έχει βγει και το root οπότε θα τελειώσουμε μια κι έξω.

:O:O

Λοιπον τελικα δεν αντεξα και αναβαθμισα κι εγω απο T-Mobile 4.4.2 στην ελληνικη ΟΡΕΝ και ηρεμησα. ΔΕΝ εκανα clean install, εχω κρατησει το backup πριν την αναβαθμιση και αν χρειαστει ενα reset θα το ξαναπερασω απο επανω. Εχω καποιες ερωτησεις:

1) Ποια ειναι τα πιο συνηθισμενα προβληματα που μπορει να παρουσιασει?

2) Μαθαμε τελικα τι γινεται με εκεινο το rooted που γραφει κατα την διαδικασια αναβαθμισης?

Τι εννοεις "χωρις καν να χρησιμοποιησω υπολογιστη"? Πως εγκαθίσταται αυτη?

Μεσω recovery.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρώτα από ολα είναι απο τις καλύτερες επιλογές αν οχι η καλύτερη που μπορείς να κάνεις. Ειδικά τώρα που ειναι τσάμπα. Το τηλέφωνο σπέρνει έτσι απλα θα γο πω και λαικα..

Οσο για τις αναβαθμίσεις η Lg έχει άσχημη ιστορία και για αυτό δεν ακουμπουσα. Πιστεύω πως ανέβηκε επίπεδο πλέον και θα υποστηρίζει καλύτερα τις συσκευές. Βέβαια δεν είναι οπως τα iPhone και ios οι αναβαθμίσεις. Δηλαδή δεν θα βγάλει την 5.0 ας πούμε και μετά αλλες χίλιες δυο. Θα έρθει αλλα λαου λαου. Δεν αναβαθμιχομαστε κατευθείαν και περιμένουμε γενικότερα πότε θα το δώσει ο παροχος. Αυτό είναι το μείον που για εμενα όπως λεει ο tupac απο κάτω έβαλα την custom cloudystock 1.2 και εχω κιτ κατ απο πιο πριν και είμαι ήρεμος. Έκανε και πέντε λεπτά να μπει

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει το γεγονός της υποστήριξης, αφού σχετίζεται με τη «διάρκεια» που θα έχει το τηλ. Είναι πολύ δελεαστική η τιμή του γι'αυτά που φαίνεται να προσφέρει βέβαια...

Αν αποφασίσω τελικά να το πάρω, νομίζω ότι έχω πολλά να μάθω (custom cloudystock κτλ :) ).

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Κάποια εφαρμογή σου κάνει το κακό. Το είχα και εγώ με το που έβαλα την 4.4.2. Σε μένα για κάποιο λόγο καίει πολύ η εφαρμογή του fb αλλά πλέον την έχω αφαίρεσει και ηρέμησα.

Παιδεύομαι και εγω απο χθές με αυτό το πρόβλημα , διαπίστωσα χθές οτι μου τελειώνει η μπαταρία , έβαλα το wakelock detector αλλά δεν δουλεύει με την 4.4.2 και μου είπε ένας καλός φίλος απο το forum να βάλω την version του wakelock που είναι για PC αλλά δεν τα κατάφερα παρόλο που ενεργοποίησα το USB DEBUGGING , καμιά βοήθεια μήπως ....τι τρόπος άλλος υπάρχεις για να βρώ τι φταίει που μου τελειώνει η μπαταρία ?

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει το γεγονός της υποστήριξης, αφού σχετίζεται με τη «διάρκεια» που θα έχει το τηλ. Είναι πολύ δελεαστική η τιμή του γι'αυτά που φαίνεται να προσφέρει βέβαια...

Αν αποφασίσω τελικά να το πάρω, νομίζω ότι έχω πολλά να μάθω (custom cloudystock κτλ :) ).

Καμια σχεση δεν εχει η διαρκεια του κινητου με την υποστηριξη, ουτε χρειαζεται να μαθεις τιποτα περι custom roms και root κτλ. Οσον αφορα τις αναβαθμισεις ειναι λογικο να σκεφτεσαι ετσι ως κατοχος iOS συσκευης, αλλα εκει οι αναβαθμισεις ειναι ανα 15ημερο και συμπεριλαμβανουν μικρες ανεπαισθητα ηλιθιες αλλαγες. Ουτε ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να μπλεχτεις με custom rom και ολα αυτα που σε παιδευουν. Το κινητο προσφερει μια ΑΡΙΣΤΗ out of the box εμπειρια και την καλυτερη εβερ value for money εμπειρια που υπαρχει στην αγορα, αν αναλογιστει κανεις οτι κινητα υποδεεστερα τεχνολογικα απο το G2, συνεχιζουν να τιμολογουνται πιο ακριβα.

Γενικα, μην το φοβασαι καθολου. Ολα οσα διαβαζεις εδω μεσα ειναι απο αρρωστακια σαν εμας που αλλη δουλεια δεν εχουμε να κανουμε και ξυνουμε τιν κωλο μας μεχρι να ματωσει, οπως η μαϊμου.

μολις το ανοιξα και αναβαθμιζω(520mb)σε kit kat!μολις κατεβει να κανω ενα hard reset?ακομη δεν εχω περασει εφαρμογες κτλ......σωστα? Edited by tolisfar

Παιδιά έκανα τώρα το software update και μου εμφάνισε αυτό αντί για κιτ κατ.. Η ερώτηση μου είναι αν δεν αναβαθμίσω δε θα έρθει η κιτ κατ? Και αν αναβαθμίσω θα έχω ακόμα την επιλογή του 4G επειδή είναι το δικό μου από Χονγκ Κονγκ και το ενεργοποιώ μέσω του κρυφού μενού..

μολις κατεβει να κανω ενα hard reset?ακομη δεν εχω περασει εφαρμογες κτλ......σωστα?

Ναι, κάνε hard reset και μετά στήσε το από την αρχή...

Παιδεύομαι και εγω απο χθές με αυτό το πρόβλημα , διαπίστωσα χθές οτι μου τελειώνει η μπαταρία , έβαλα το wakelock detector αλλά δεν δουλεύει με την 4.4.2 και μου είπε ένας καλός φίλος απο το forum να βάλω την version του wakelock που είναι για PC αλλά δεν τα κατάφερα παρόλο που ενεργοποίησα το USB DEBUGGING , καμιά βοήθεια μήπως ....τι τρόπος άλλος υπάρχεις για να βρώ τι φταίει που μου τελειώνει η μπαταρία ?

Πρέπει να εγκαταστήσεις και τους drivers του G2 στον υπολογιστή, αν δεν το έχεις κάνει.

Α κι ενα περιεργο πραγμα που παρατηρησα. Οσο ημουν στη 4.2.2 ειχα κανει root κι ειχα περασει το adaway. Με την αναβαθμιση σε 4.4.2 μεσω ΟΤΑ (οπου προφανως χαθηκε το root), του τραβηξα κι ενα factory reset για καλο και για κακο και παρολα αυτα τα host files για το μπλοκαρισμα των διαφημισεων παρεμειναν στη θεση τους.:blink:

No ads with no root... \m/

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Καμια σχεση δεν εχει η διαρκεια του κινητου με την υποστηριξη, ουτε χρειαζεται να μαθεις τιποτα περι custom roms και root κτλ. Οσον αφορα τις αναβαθμισεις ειναι λογικο να σκεφτεσαι ετσι ως κατοχος iOS συσκευης, αλλα εκει οι αναβαθμισεις ειναι ανα 15ημερο και συμπεριλαμβανουν μικρες ανεπαισθητα ηλιθιες αλλαγες. Ουτε ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να μπλεχτεις με custom rom και ολα αυτα που σε παιδευουν. Το κινητο προσφερει μια ΑΡΙΣΤΗ out of the box εμπειρια και την καλυτερη εβερ value for money εμπειρια που υπαρχει στην αγορα, αν αναλογιστει κανεις οτι κινητα υποδεεστερα τεχνολογικα απο το G2, συνεχιζουν να τιμολογουνται πιο ακριβα.

Γενικα, μην το φοβασαι καθολου. Ολα οσα διαβαζεις εδω μεσα ειναι απο αρρωστακια σαν εμας που αλλη δουλεια δεν εχουμε να κανουμε και ξυνουμε τιν κωλο μας μεχρι να ματωσει, οπως η μαϊμου.

Στο iPhone αυτό που μου άρεσε με τις αναβαθμίσεις είναι ότι πχ το δικό μου 4S το οποίο έχω από το 2011, ακόμη μπορεί να πάρει το τελευταίο λειτουργικό, να το τρέξει αξιοπρεπέστατα και να ωφεληθώ από τις νέες λειτουργίες του (η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν υπάρχουν τρομερές αλλαγές).

Από ό,τι καταλαβαίνω δε θα το βρω με άλλες εταιρίες αυτό, αλλά από την άλλη θα έχω ένα πολύ καλό τηλέφωνο που όπως ανέφερες κι εσύ προσφέρει «ΑΡΙΣΤΗ out of the box εμπειρία»...

Ευχαριστώ για τις info!

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Πρέπει να εγκαταστήσεις και τους drivers του G2 στον υπολογιστή, αν δεν το έχεις κάνει.

Τους έχω εγκαταστήσει φίλε μου εδώ και πολύ καιρό αυτούς αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει ...

Σε ευχαριστώ

Και εγώ μία από τα ίδια. Τίποτα. Βλέπω να μένουμε οι τελευταίοι των τελευταίων...

Μια από τα ίδια. Με 6ΝΕ που απο ότι διάβασα ειναι NEW ZEALAND :cry::ninja: δεν έχω αναβάθμιση ακόμα. Δεν πειράζει ίσως καλύτερα. Μια χαρά ειναι και η 4,2,2 και όλα πάνε ρολόι. Μια ιδέα είναι όλα.

Δημήτρης

Στο iPhone αυτό που μου άρεσε με τις αναβαθμίσεις είναι ότι πχ το δικό μου 4S το οποίο έχω από το 2011, ακόμη μπορεί να πάρει το τελευταίο λειτουργικό, να το τρέξει αξιοπρεπέστατα και να ωφεληθώ από τις νέες λειτουργίες του (η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν υπάρχουν τρομερές αλλαγές).

Από ό,τι καταλαβαίνω δε θα το βρω με άλλες εταιρίες αυτό, αλλά από την άλλη θα έχω ένα πολύ καλό τηλέφωνο που όπως ανέφερες κι εσύ προσφέρει «ΑΡΙΣΤΗ out of the box εμπειρία»...

Ευχαριστώ για τις info!

Δικιο έχεις. Αλλα σκέψου να σου δώσει αναβάθμιση και να χάσεις την εμπειρία όπως έχει κάνει η apple πολλές φορές.

Στο ξαναλέω δεν είναι οπως στα ios μπορεί να μην πάρεις την 5.0 ας πούμε αλλα μέχρι να βγει μπορεί να έχεις αλλάξει τηλέφωνο.

Συμφωνώ με τον φίλο που έγραψε. Δεν χρειάζεται να μάθεις κατευθείαν για ρουτ κλπ

Το τηλέφωνο είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό σρ πολλα θέματα οχι σε ολα και το καλύτερο είναι οτι out of the box πάει τέλεια.

Θοδωρής

Μια από τα ίδια. Με 6ΝΕ που απο ότι διάβασα ειναι NEW ZEALAND :cry::ninja: δεν έχω αναβάθμιση ακόμα. Δεν πειράζει ίσως καλύτερα. Μια χαρά ειναι και η 4,2,2 και όλα πάνε ρολόι. Μια ιδέα είναι όλα.

Φιλε νομιζω οτι ειναι Northen Europe. (Και μακαρι να ειναι για να εχεις εγγυηση )

Απο πού το πηρες;

Το βιβλιαρακι σε τί γλωσσα ειναι;

Τί σου εμφανιζει αν βαλεις το IMEI εδω: http://sndeep.info/en

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδια! απο εχτες κατοχος και εγω του κινητου.

σημερα παντως σαν πρωτη μερα χρησης του το πρωι το εβγαλα απο την μπριζα στην 9 η ωρα και με χρηση ιντερνετ και ολα ανοιχτα η μπαταρια μου τωρα ειναι στο 30 τα εκατο ! πως το βλεπεται ?

:thanks:

καλησπερα παιδια! απο εχτες κατοχος και εγω του κινητου.

σημερα παντως σαν πρωτη μερα χρησης του το πρωι το εβγαλα απο την μπριζα στην 9 η ωρα και με χρηση ιντερνετ και ολα ανοιχτα η μπαταρια μου τωρα ειναι στο 30 τα εκατο ! πως το βλεπεται ?

Ποση οθονη εχεις; Ολα ανοιχτα εννοεις και συγχρονισμους; Ιντερνετ απο πού; Wifi; Data;

Δωσε στοιχεια στο λαο!!! :)

Ετσι κι αλλιως στο στρωσιμο βρησκεσαι, μην αγχωνεσαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα και από εμένα. Κάτοχος του G2 εδώ και βδομάδες.. Έχω κάνει root στο κινητό και τίποτε άλλο. ROM δεν έχω αλλάξει, την εργαστασιακή τρέχει... Επηρεάζει αυτό το γεγονός το κινητό και δεν μου έχει η αναβάθμιση σε kit kat 4.4.2 ?
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Ποση οθονη εχεις; Ολα ανοιχτα εννοεις και συγχρονισμους; Ιντερνετ απο πού; Wifi; Data;

Δωσε στοιχεια στο λαο!!! :)

Ετσι κι αλλιως στο στρωσιμο βρησκεσαι, μην αγχωνεσαι.

ειχα οθονη στο 52 τα εκατο ! ολα ανοιχτα ! δεν ειχα αφησει τπτ κλειστο !

μια ακομα ερωτηση . στο παρασκηνιο το κινητο οταν κοιμαται π.χ τρωει data ?

:thanks:

Και το δικό μου 6NE είναι, αλλά δε νομίζω πως είναι απο Νέα Ζηλανδία. Λογικά τα βιβλιαράκια μέσα στο κουτί σου είναι στις Σκανδιναβικές γλώσσες όπως και το δικό μου, έτσι; Επίσης μου φαίνεται λίγο χλωμό να είναι απο Νέα Ζηλανδία και να έχουν ευρωπαϊκή rom..επειδή σίγουρα έχεις την D80210A-EUR-XX όπως εγώ. Ψάχνοντας λίγο στο internet, βρήκα οτι πουλάνε το 6NE σε internet shops της Δανίας και Φινλανδίας οπότε μάλλον είναι και αυτό κάτι σαν το 6NEU, χωρίς να έχω ιδέα για τον λόγο που επέλεξαν να μην γράψουν 6NEU και στα δικά μας.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλε νομιζω οτι ειναι Northen Europe. (Και μακαρι να ειναι για να εχεις εγγυηση )

Απο πού το πηρες;

Δεν ξέρω τι βγάζει στους περισσότερους αυτό το site, αλλά σε μένα δεν βγάζει τίποτα. Το μόνο που μου λέει είναι το πότε κατασκευάστηκε το κινητό. Είτε βάλω IMEI, είτε serial number. Α και το "made in Korea" στην αρχή.

Απο πού το πηρες;

Ναι και εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή μέχρι που διάβασα σε ένα ξένο φόρουμ ότι είναι Νέα Ζηλανδία. Από καιζερ Ομονοίας έχει αγοραστεί. Το βιβλιαράκι παντως ειναι σε Σκανδιναβική γλώσσα αλλά από το imei πάντως δεν βγαζω άκρη. Απλώς γράφει την ημερομηνία κατασκευής και ότι ειναι made for vodafone. Στο θέμα της εγγύησης αν όντως δεν με καλύπτει η lg hellas, θα στραφώ δικαστικώς κατά του καιζερ (αν και εφόσον χρειαστεί). Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Δημήτρης