zerv_5800 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Μετα απο 2 μερες με την kitkat η γνωμη η δικια μου ειναι η εξης. Οι διαφορες σε σχεση με πριν ειναι : Ειναι σιγουρα ποιο γρηγορο στο knock on , εχει αυξηθει η ταχυτητα του κινητου γενικα αλλα και στο ιντερνετ κλπ. Ειναι λιγο πιο smoothness , εγω του εκανα και πριν και μετα απτα κουμπια hard reset και το gps που δοκιμασα και ολα τα αλλα λειτουργουν μια χαρα. Για την μπαταρια ακομη δεν εχω γνωμη γιατι εχτες τελειωσα το στησιμο του κινητου και θα δω στην πορεια αν παει καλα αν και μαλλον ειναι τα ιδια... Με χαλασε που τα εικονιδια σημα μπαταρια ωρα κλπ ειναι τωρα ασπρα μου αρεσαν καλυτερα μπλε αλλα οκ ισως αργοτερα οταν βγει root να του περασω το graviity box κλπ και να τα αλλαξω. Αυτο που παρατηρησα επισης ειναι οτι βαζοντας το τελευταιο flash player εμενα μου παιζει κανονικα αλλα στον boat browser που αυτον δουλευω και μονο οταν θελω να δω μια σελιδα που εχει flash π.χ μια σειρα απο το mega παω στης ρυθμισης του boat και εκει που λεει λειτουργια προβολης απο desktop που το εχω παντα το αλλαζω σε (iPhone) και παιζει κανονικα, απλα το λεω αυτο γιατι καπου στο forum εδω αλλα και στο xda διαβασα οτι θελει μονο dolphin για να δουλεψει !! Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος ;) ;) ;) Edited March 22, 2014 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Διαβαζω απο πολλους εδω μεσα "Ενταξει δεν ειδα καμια τρελη διαφορα, αλλα εγινε πιο γρηγορο, αλλα δηλαδη δεν καταλαβα τι αλλαξανε, αλλα το knock on ανταποκρινεται ταχυτερα, αλλα σιγα την αναβαθμιση" και δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο αξιωνατε απο μια αναβαθμιση software κινητου. Μωρε καλα τους εχει ολους η Apple μαντρωμενους και τους αλλαζει εικονιδια σε αναβαθμισεις για να εχουνε να λενε οτι οντως κατι αλλαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Όταν την κάνεις μέσω LG suite σου κατεβάζει ολο το firmware εν προκειμένω στην KitKat 1,6 gb.Όταν κάνεις το update OTA σου "συμπληρώνει" τα καινούρια δλδ κάπου στα 500mb. Οντως 500 ηταν οχι 300. Λαθος μου.:D Παιδιά η μπαταρία του είναι απίστευτη!!! 1η φόρτιση και μετά από 14 ωρες (οι περισσότερες σε αναμονή) λιγα μηνύματα 10 λεπτά στο ίντερνετ με δεδομένα και10 λεπτά με wi-fi έπεσε 1%!!!! Καποια στιγμη νομισα ότι κόλλησε η ένδειξη της μπαταρίας και έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα παλι 100% έδειχνε. Έχω και το note 3 και από χθες που αγόρασα αυτό το καταπληκτικό κινητό όλο με αυτό ασχολούμαι. Edited March 22, 2014 by george_xp_pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Όντως το να πέσει από το 100% θέλει ώρα,μετά μέχρι ένα σημείο αρχίζει να χάνει γρήγορα ώσπου να φτάσει κάπου στο 59% Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Εμένα πάντως που το πήρα χθες, ύστερα από την πρώτη φόρτισή του, από χθες στις 11 βράδυ που το έβγαλα απ' την πρίζα έως τώρα έχει πάει στο 57% με αναμμένη την οθόνη για 1 ώρα και οκτώ λεπτά (60% brightness), μέσα στην οποία το έχω σκίσει, αλλά και πάλι λίγο γρήγορα μου φαίνεται πως έπεσε η μπαταρία. Ή να μη βγάζω ακόμα συμπεράσματα που είναι αρχή; Επίσης, τώρα στη δεύτερη φόρτιση, πόσο % να αφήσω να πάει η μπαταρία πριν το βάλω στην πρίζα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Εμένα πάντως που το πήρα χθες, ύστερα από την πρώτη φόρτισή του, από χθες στις 11 βράδυ που το έβγαλα απ' την πρίζα έως τώρα έχει πάει στο 57% με αναμμένη την οθόνη για 1 ώρα και οκτώ λεπτά (60% brightness), μέσα στην οποία το έχω σκίσει, αλλά και πάλι λίγο γρήγορα μου φαίνεται πως έπεσε η μπαταρία. Ή να μη βγάζω ακόμα συμπεράσματα που είναι αρχή; Επίσης, τώρα στη δεύτερη φόρτιση, πόσο % να αφήσω να πάει η μπαταρία πριν το βάλω στην πρίζα; Ειαναι ακομη νωρις για να βγαλεις συμπερασμα μετα απο 3-4 πληρεις κυκλους θα καταλαβεις τι παιζει...Αστο να παω περιπου στο 15% και μετα στην πριζα μεχρι να παει 100% στο οποιο το αφηνεις ακομη λιγο και το βγαζεις!!!Οχι ολη νυχτα στο 100% ;) ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Εμένα πάντως που το πήρα χθες, ύστερα από την πρώτη φόρτισή του, από χθες στις 11 βράδυ που το έβγαλα απ' την πρίζα έως τώρα έχει πάει στο 57% με αναμμένη την οθόνη για 1 ώρα και οκτώ λεπτά (60% brightness), μέσα στην οποία το έχω σκίσει, αλλά και πάλι λίγο γρήγορα μου φαίνεται πως έπεσε η μπαταρία. Ή να μη βγάζω ακόμα συμπεράσματα που είναι αρχή; Επίσης, τώρα στη δεύτερη φόρτιση, πόσο % να αφήσω να πάει η μπαταρία πριν το βάλω στην πρίζα; http://techblog.gr/mobile/4-myths-about-batteries-425222/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ευχαριστώ, παιδιά. Το άρθρο μιλάει για μερικές φορτίσεις παρά πλήρεις φορτίσεις. Δυο ερωτήεις για όσους γνωρίζουν σχετικά καλά το θέμα: 1. Πόσο "μερικές" πρέπει να είναι αυτές οι φορτίσεις; 15%-100%; 20%-100%; 25%-95%; Ή όπως να 'ναι; 2. Κάποιες φορές -πέρα απ' το αν τύχει να συμβεί- μήπως χρειάζεται και κάμια πλήρη φόρτιση; Το άρθρο ουσιαστικά "χαλαρώνει" τον χρήστη του συνιστά "να μην τρελλαίνεται", οπότε και οι ερωτήσεις που κάνω μπορεί να είναι περιττές. Απλά, για σιγουριά. Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ευχαριστώ, παιδιά. Το άρθρο μιλάει για μερικές φορτίσεις παρά πλήρεις φορτίσεις. Δυο ερωτήεις για όσους γνωρίζουν σχετικά καλά το θέμα: 1. Πόσο "μερικές" πρέπει να είναι αυτές οι φορτίσεις; 15%-100%; 20%-100%; 25%-95%; Ή όπως να 'ναι; 2. Κάποιες φορές -πέρα απ' το αν τύχει να συμβεί- μήπως χρειάζεται και κάμια πλήρη φόρτιση; Το άρθρο ουσιαστικά "χαλαρώνει" τον χρήστη του συνιστά "να μην τρελλαίνεται", οπότε και οι ερωτήσεις που κάνω μπορεί να είναι περιττές. Απλά, για σιγουριά. Και πάλι ευχαριστώ. Εγώ στην αρχή όταν είναι καινούργιο το κινητό κάνω πάντα τρεις φορές από 20% έως 100% και μετά όταν πάει στο 50% το φορτίζω. Τώρα εσύ το κάνεις όπως σε βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 μια ερωτηση,με nova πως ενεργοποιώ το knock και στο κλειδωμα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 μια ερωτηση,με nova πως ενεργοποιώ το knock και στο κλειδωμα? Κατεβάζεις το screen off και το ενεργοποιεις από τα gestures του nova. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Κατεβάζεις το screen off και το ενεργοποιεις από τα gestures του nova. Αν έχεις nova prime.Αλλιώς κάνε double tap στην notification bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Κάποιο παιδί εδώ είπε πως να βλεπουμε μέσω browser βίντεο πχ web TV mega .Πάντα μιλάω για έκδοση 4.4.2.Επειδή πέρασε στα ψιλά το ξαναγράφω και τον ευχαριστώ κάντε το εξης: κατεβαστε dolphin ή boat και αφού ενεργοποιησετε τον φλας κάντε το κινητό να φαίνεται σαν iPhone! Και παίζει κανονικα βίντεο! Απίστευτο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Κάποιο παιδί εδώ είπε πως να βλεπουμε μέσω browser βίντεο πχ web TV mega .Πάντα μιλάω για έκδοση 4.4.2.Επειδή πέρασε στα ψιλά το ξαναγράφω και τον ευχαριστώ κάντε το εξης: κατεβαστε dolphin ή boat και αφού ενεργοποιησετε τον φλας κάντε το κινητό να φαίνεται σαν iPhone! Και παίζει κανονικα βίντεο! Απίστευτο Κάνεις εγκατάσταση το flash player Ή όπως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ευχαριστώ, παιδιά. Το άρθρο μιλάει για μερικές φορτίσεις παρά πλήρεις φορτίσεις. Δυο ερωτήεις για όσους γνωρίζουν σχετικά καλά το θέμα: 1. Πόσο "μερικές" πρέπει να είναι αυτές οι φορτίσεις; 15%-100%; 20%-100%; 25%-95%; Ή όπως να 'ναι; 2. Κάποιες φορές -πέρα απ' το αν τύχει να συμβεί- μήπως χρειάζεται και κάμια πλήρη φόρτιση; Το άρθρο ουσιαστικά "χαλαρώνει" τον χρήστη του συνιστά "να μην τρελλαίνεται", οπότε και οι ερωτήσεις που κάνω μπορεί να είναι περιττές. Απλά, για σιγουριά. Και πάλι ευχαριστώ. 1. Μην τρελαίνεσαι :) 2. 30%-80% είναι ένα προτεινόμενο εύρος φορτίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Κάνεις εγκατάσταση το flash player Ή όπως είναι; Κάνεις τον πατσαρισμενο φλας όχι αυτόν που είχαμε στην 4.2.2 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 1. Μην τρελαίνεσαι :) 2. 30%-80% είναι ένα προτεινόμενο εύρος φορτίσεων. Αυτό σημαίνει να το βάζω στην πρίζα όταν πάει 30% και να το βγάζω στο 80% (αρκετά πριν το 100%) ή κάτι έχω καταλάβει λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wolfox Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παιδιά έχω T-Mobile branded 16ari γερμανικό, αμα του περάσω Ελληνικό firmware από δω προσεχτικά όπως στο οδηγό εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 θα θεωρηθεί root? απλά περνάω το firmware ή θέλει τίποτα recovery κλπ ( όταν τα αναφαίρετε μερικοί σαν κινέζικα που ακούγονται :lol: ) Παράθεση LG G2 - 16GB - black *ROM: CloudyG2 v2.2 kit kat *Kernel: XCeed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Αυτό σημαίνει να το βάζω στην πρίζα όταν πάει 30% και να το βγάζω στο 80% (αρκετά πριν το 100%) ή κάτι έχω καταλάβει λάθος; Άμα θέλεις να περνάς την ώρα σου βλέποντας το κινητό σου να φορτίζει το βγάζεις στο 80%. Αν πάλι έχεις και καλύτερα πράγματα να κανείς, που σου το εύχομαι, βάλτο στην πρίζα και βγάλτο οπότε σου κάνει κέφι, απλά να ξέρεις αν το φορτίσεις περισσότερο χρόνο μετά το 100% θα περάσει κανένα 3ωρο μέχρι να πέσει στο 99%. Δες το θέμα με τις μπαταρία και χαλλλλαρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Επίσης υποστηρίζει usb otg χωρίς root πλέον Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Επίσης υποστηρίζει usb otg χωρίς root πλέον Από πάντα το υποστήριζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Είχα την εντύπωση ότι χρειαζόταν εφαρμογή+root, τώρα απλά το καρφώνεις και δουλεύει Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Είχα την εντύπωση ότι χρειαζόταν εφαρμογή+root, τώρα απλά το καρφώνεις και δουλεύει Όχι, Έτσι δούλευε πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Δουλεύει και σε στοκ κατάσταση το usb otg και σε 4.2.2 Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Κάποιο παιδί εδώ είπε πως να βλεπουμε μέσω browser βίντεο πχ web TV mega .Πάντα μιλάω για έκδοση 4.4.2.Επειδή πέρασε στα ψιλά το ξαναγράφω και τον ευχαριστώ κάντε το εξης: κατεβαστε dolphin ή boat και αφού ενεργοποιησετε τον φλας κάντε το κινητό να φαίνεται σαν iPhone! Και παίζει κανονικα βίντεο! Απίστευτο Κάνεις τον πατσαρισμενο φλας όχι αυτόν που είχαμε στην 4.2.2 Λοιπόν παιδιά εγώ το ανάφερα έτσι είναι κάνεις αλλαγή εμφάνισης και παίζει κανονικά.. Εγώ του έβαλα το τελευταίο flash player που είχα από την 4.2.2 το 11.1.115.81 και παίζει μια χαρά δεν του έβαλα το πατσαρισμενο και δεν ξέρω τι διαφορά έχει... Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts